dimecres, 22 de setembre del 2021

ABANS DE LA SEGONA FASE


La calma abans de la tempesta, en això estem. No hi ha cap raó per a mantenir avui que hi ha, ni que hi va haver, una pandèmia. L’objectiva visió dels esdeveniments no poden menar a una altra conclusió que tot ha estat dissenyat per inocular el verí que els jueus han fabricat a les coves i cavernes infernals. No tot els va com havien pensat però, i han de mentir i tornar a mentir i a intoxicar l’opinió pública constantment, alhora que amenacen la dissidència per a poder fer creure a la borregada que aquest genocidi és un acte protector dels assassins dels governs sotmesos a la voluntat criminal dels asquenazites.

El doctor Robert Malone, l’inventor de la vacuna d’ARN, no pot deixar-ho més clar entre línies:

https://t.me/elinvestigador_org/6328


La gent s’adona que ha estat enganyada i que els que es comporten com a protectors són els botxins, com en qualsevol granja d’animals. Això passava a la civilitzada Suïssa davant de la casa dels genocides i enemics de la humanitat més terribles i cruels que ha vist la història, la saga infernal dels Rothschild, assassins per ADN, miserables per condició i malvats per desesperació. La infàmia d’aquesta saga de criminals i els seus col·laboradors nassuts és tan perversament malvada i malaltissa, que amb això compten perquè la gent no ho cregui possible. Però veiem les imatges de Suïssa:

https://t.me/RosselloCM/48746

No entenc perquè els gossos policia que vigilen l’entrada als inferns llencen aigua a pressió als manifestants, haurien de deixar-los entrar i calar foc al magnífic castell dels fills de l’Infern, d’aquesta manera, els manifestants estarien contents i els dimonis en el seu medi ambient.


En aquest vídeo l’escriptor, cineasta i teòric de la conspiració explica quina és la voluntat dels que dirigeixen el món des de les cavernes de l’Infern:

https://t.me/RosselloCM/48750


I ara, un notable pallasso explicant seriosament la realitat:

https://t.me/RosselloCM/48829


Austràlia:

https://t.me/RosselloCM/48763

https://t.me/RosselloCM/48756

Si Europa caurà per la invasió africana finançada pels jueus i amb la traïció de tota la púrria política i criminal d’Europa (llevat d’Hongria, Romania i Croàcia), Austràlia com no té africans ni invasió massiva, aplica els mètodes del Nou Ordre Mundial que promociona el genocida Guterres (https://t.me/RosselloCM/48774) des de l’organització del Terror O.N.U., la més sinistra i pèrfida organització sicària dels jueus, la qual els autoritza tots els crims i els protegeix de les acusacions. No hi ha cap dubte que l’O.N.U. ha de ser destruïda, i si pot ser amb totes les paneroles i rates dins, molt millor.

Austràlia és el primer país on la dictadura N.O.M. està essent implantada amb la col·laboració terrorista dels simis disfressats, que van armats i que tenen llicència dels genocides polítics per a exterminar la gent indefensa. Aquesta és la prova pilot, com a Israel han fet la prova pilot de l’extermini per vacunació o a Espanya la rendició al ‘nou multiculturalisme musulmà’ (cosa difícil d’entendre, val a dir-ho), tot són proves que el virus jueu (el veritable virus) practica amb els goyim. L’acció a Suïssa és el camí, l’agressió del poble als simis sense cervell i armats fins al terror, també, i tant de bo, que els criminals que fan política en els urinaris i les cases de barrets fossin pagats com es mereixen pels seus amos: el poble; i no l’estrella de Llucifer que adoren, com l’adorava el pallasso Gallardón tot seriosament.


Mentrestant, a Soroslàndia, el ninot Argimon, el Pokemon de la Genociditat, ens diu que li han caducat 70000 dosis del verí jueu. Jo suposo que com la seva indigència mental li ha fet malmetre 70000 dosis, a un preu que si no m’erro (parlo de memòria) era d’uns 20 euros, o sigui, que el babau ha malbaratat 1.400.000 d’euros, que com tots sabem hauria de responsabilitzar-se personalment amb tot el seu equip i el Pétain de Pineda, l’amic íntim del gos de Soros. Però en aquest món ideal dissenyat pels jueus, tot és mentida, tot és corrupció, tot és incapacitat, inutilitat i maldat, i per això, el ninot a un morrió enganxat és l’exemple ideal. Potser aquest serà el preu que ha malbaratat, però ell de ben segur que cobra la comissió per quilo de carn de humana sacrificada als déus infernals asquenazites.


Sé que no poden guanyar, perquè el Mal mai no pot vèncer definitivament. Tanmateix, comença a ser l’hora de respondre al terror i a la violència dels criminals dels Palaus presidencials, als assassins dels centres d’extermini, als simis que viuen en gàbies per a animals i a la colla de cagaguanos que han sembrat de terror el món. ELLS SÓN ELS VIOLENTS, LA DEFENSA PRÒPIA ÉS LEGÍTIMA SEMPRE.


I concloc amb un record per als canaris. La Natura és així, totpoderosa i cega. Ella féu sorgir les illes i ella les pot fer desaparèixer. Quin és el problema de tot plegat? El volcà? No, no siguem ingenus! El problema són els genocides criminals traïdors i meuques dels jueus que instal·len desconeguts africans en hotels i els garanteixen la vida amb els impostos dels canaris i els bitllets falsos dels jueus, però que protegeixen la seva pròpia gent (que els manté; bé, als quals roben) en instal·lacions d’urgència. Quan el primer poble executi el traïdor que ven la història, la realitat i la riquesa de la gent, del país, aleshores haurà començat la veritable revolució, CAP POLÍTIC, CAP, ÉS INNOCENT, la destrucció d’Occident no hauria estat possible sense la seva col·laboració, la misèria de la seva indignitat ètica i la humiliació vergonyant que fan pagar al poble, tot transferint-li la violació consentida que pateixen, per tal de sentir-se humans.

UN POLÍTIC NO ÉS UNA MEUCA DELS JUEUS,

AIXÒ ÉS UNA BAGASSA BARATA.

UN POLÍTIC ÉS L’AUTORITAT

AL SERVEI DEL POBLE I LA NACIÓ,

LA PRÒPIA,

NO LA PÀTRIA DE LES POTESTATS INFERNALS.

TOTS ELS POLÍTICS, AVUI, SÓN NECESSÀRIAMENT

TRAÏDORS ALS SEUS POBLES.

QUIN ÉS EL MERESCUT CÀSTIG PER A UN TRAÏDOR?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada