dimecres, 27 de juliol del 2022

HOLOCAUST NOW


Els criminals sionistes han posat la directa. Fa uns dies advertia que els assassins inveterats, ja havien decidit que era l’hora de la SOLUCIÓ FINAL. Com comprendreu, ni l’holocaust ni la solució final són coses dels nazis, sinó invents dels jueus, la programació predictiva que executen des de fa anys a Jewlliwood i a totes les cadenes de comunicació que obeeixen el terrorisme sàdic d’aquests criminals sanguinaris i cruels. La prova la tenim ara, que l’atac és mitjançant l’extermini amb verins (no us amoïneu que avui encara us puc aportar més proves), la destrucció de la independència econòmica (la guerra dels governs contra els camperols i les economies autònomes del país, només deixant indemnes les corporacions sotmeses a la màfia BlackRock i Vanguard, testaferros del sindicat del crim sionista, perquè TOTS ELS GOVERNS s’agenollen davant dels monstres amb quipà), l’aniquilació de les cultures i les tradicions occidentals amb la importació d’esclaus negres i àrabs, que arribat el moment actuaran com a ‘quintes columnes’ per a aterrir l’home blanc a casa seva; la depravació d’indigents mentals venuts, com a prostitutes que són, a la degeneració sexual i ètica; el robatori sistemàtic dels lladres dels governs i de les institucions ancestrals de robatori i impunitat – els bancs -, i tot això, tenint a la reserva un conflicte mundial amb el pallasso jueu i sionista Zelensky, una escòria repugnant i vomitiva digna de Vogue, que lògicament els fills dels Inferns han apujat al comandament d’Ucraïna per assolir la destrucció d’Ucraïna i de rebot de tota Europa, com ens ho demostra la bruixa i sacerdotessa negra von der Leyen, decidida a satisfer tots els membres que duguin el cap cobert amb una llefiscosa quipà.

L’actual situació és d’extremada emergència, i si no comencem a aplicar els principis de la filosofia política i el dret, i legítimament cacem els criminals, els traïdors, els delinqüents, els assassins i els genocides que han usurpat les institucions de les mans del poble, menjareu cucs i insectes, veureu com els jueus violen o sacrifiquen, o violen i sacrifiquen els vostres fills, i sereu destruïts en el vostre enteniment i espiritualitat. LA GUERRA ÉS A MORT, ja ho vaig dir, i si no comencem a oposar-nos directament als sicaris dels ASSASSINS ANCESTRALS, ara aconseguiran l’objectiu amb el qual han treballat des de fa segles, a cop de fer matar la gent en guerres que només a ells els comportaven beneficis i als altres, la destrucció de les nacions i de les noves generacions. L’evidència criminal de TOT SIONISTA no necessita argumentacions, LA HISTÒRIA LA DEMOSTRA I LA CERTIFICA, i no ressenyaré ara tots els crims d’aquests sanguinaris botxins perquè me n’he cansat de fer-ho en altres escrits.

EL MAL DEL MÓN ÉS EL SIONISME.

AVUI EL JUEU PREPARA LA SOLUCIÓ FINAL:

EL GRAN HOLOCAUST

EN HONOR DE BAAL.


Com sigui que no vull estendre’m, us enllaçaré a les notícies, només d’avui!!!, que corroboren que els criminals sionistes ja van sense frens i estan decidits a exterminar per sempre els goyim de la faç de la Terra, que ells creuen que és seva, perquè els ho va dir el mateix Satanàs, del qual, un fill és a la Gran Bagassa Vaticana i l’altre és el Rothschild, que té totes les faccions i la veu que demostren la relació genètica amb la Immundícia. Junt amb aquests fills de les Potestats Infernals, hi ha els fills dels altres Dimonis, ja sigui el general de la bagasseria Jesuïta, el psicòpata que vol ser una núvia, el psicòpata de les vacunes que només matant és feliç, i la resta de tarats que han convertit el mal en la realitat del nostre planeta. SI VOLEM FUGIR DEL DIMONI, CAL ACABAR AMB TOTES LES SEVES CRIATURES I ELS SEUS SERVENTS MISERABLES, SENSE EXCEPCIÓ.


L’HOLOCAUST GOYIM DELS JUEUS

https://diario16.com/la-advertencia-de-la-doctora-karina-acevedo-sobre-la-alerta-de-la-viruela-del-mono-y-su-vacuna/

https://t.me/elinvestigador_org/11849

https://t.me/elinvestigador_org/11848

https://t.me/resurgente2020/38309

https://t.me/RosselloCM/64828

https://t.me/voluntasoficial/3519

https://t.me/resurgente2020/38312

https://t.me/elinvestigador_org/11863

https://t.me/elinvestigador_org/11865


LES S.S. DELS CAMPS D’EXTERMINI SIONISTA

https://t.me/voluntasoficial/3542

https://t.me/resurgente2020/38308

I aquí teniu el ximpanzé que posaren de president de la Corporació Reserva Federal d’esclaus dels EUA:

https://t.me/voluntasoficial/3535

I aquí teniu el goril·la que el psicòpata genocida sionista té al Centre d’Operacions Logístiques per a l’Holocaust Goyim:

https://t.me/resurgente2020/38311

https://t.me/elinvestigador_org/11862


LA DESTRUCCIÓ DE LES NACIONS

https://t.me/elinvestigador_org/11853

https://t.me/elinvestigador_org/11852

https://t.me/voluntasoficial/3529

https://t.me/elinvestigador_org/11857

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11591

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11592

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11590, cal destacar el final.


LA DESTRUCCIÓ DEL PLANETA

https://t.me/elinvestigador_org/11851

https://t.me/voluntasoficial/3518


LA DESTRUCCIÓ DE LA LLIBERTAT

Aquí podria posar totes les notícies que van apareixent sobre les manifestacions i els actes de repulsa contra els governs que s’han anat succeint durant aquests darrers dos anys, però només en posaré una i la comentaré:

https://t.me/elinvestigador_org/11860

Crec que ja és hora d’assumir la responsabilitat del poble. Aquesta gent que d’alguna manera està tan ben organitzada, cal que convoquin una manifestació o un acte de rebel·lió arreu d’Europa, tots els països alhora, amb la finalitat de procedir a un JUDICI POPULAR CONTRA ELS CRIMINALS QUE IL·LEGÍTIMAMENT TENEN SEGRESTAT EL PODER DEL POBLE: TRAÏDORS I GENOCIDES, LLADRES I CORRUPTES, REUS DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT I CRIMS CONTRA LA CIVILITZACIÓ. Una vegada convocada la trobada, caldria muntar un JUTJAT, amb deu ciutadans que fessin de jurat popular; tot seguit, fer el llistat de tots els criminals jutjats en ‘absència’ (tots els polítics, jutges i fiscals, caps de policia, exèrcit i forces de seguretat, metges, periodistes i investigadors sionistes) i amb parsimònia, anar cas per cas i dictar sentència. Per exemple: Pedo Sánchez, president de Soroslàndia, acusat d’alta traïció, genocidi, robatori, malversació... fins que s’acabi, que de mitja hora a una hora no es conclou la relació dels seus execrables crims. Tot seguit el jurat vota, i si el resultat és la unanimitat, des d’aquell moment el gos de Soros és condemnat a pena capital, amb la qual cosa, qualsevol que executi la sentència, serà botxí i ja no un assassí, d’acord amb la legitimitat atorgada pel poble. I així amb tots. Pot semblar una rucada, tanmateix, si es fa, i s’executen les penes per botxins voluntaris, autoritzats pel Tribunal Popular, els sionistes tindrien un greu problema, perquè si ho volen evitar, haurien de demostrar el sadisme que els investeix i fer la guerra obertament, perquè, no ho oblideu, SÓN COVARDS I MISERABLES FINS AL VÒMIT, perquè l’holocaust el fan encobert, amb mentides, amb suborns, amb coaccions, amb amenaces, en fi, com el que són, PURA MÀFIA CRIMINAL SENSE ESCRÚPOLS.


LA GUERRA HA ARRIBAT AL MOMENT CLAU.

EN UNA GUERRA O MATES O ET MATEN.

COM HITLER, COM PUTIN, COM TANTS ALTRES,

NO VOLIEN LA GUERRA,

PERÒ ELS ASSASSINS SIONISTES SÍ.

NOMÉS LA SANG I L’HORROR

ELS ASSACIEN.

ÉS L’HORA DE DIR PROU,

ENVIAR LA PÚRRIA INFERNAL

ALS INFERNS,

I AMB ELLS,

NO ELS OBLIDEU,

TOTS ELS SICARIS QUE HAN VENUT

ELS FILLS I LA TERRA

PER COVARDIA, PER INDIGÈNCIA MENTAL,

PER INDIGNITAT ÈTICA, PER ABJECCIÓ

I PER IGNOMÍNIA.

EL PITJOR CRIM MAI COMÈS A LA TERRA

L’ESTAN COMETENT AVUI ELS JUEUS,

ELS SIONISTES, ELS ASQUENAZITES,

ANOMENEU-LOS COM VULGUEU,

PERÒ AQUESTA RAÇA HA DE SER

EXTERMINADA

SI VOLEM QUE ALGUN DIA

HI HAGI PAU A LA TERRA.


EL SIONISME ÉS L’ENEMIC.

EL SIONISME ÉS L’HOLOCAUST.

EL SIONISME ÉS EL TERROR.

EL SIONISME ÉS EL FI DE L’HOMO SÀPIENS.


DESPRÉS DE SEGLES DE MENTIDES

AVUI CONEIXEM LA VERITAT:

L’HOLOCAUST SÓN ELLS.


Magnífica intervenció d’una senyora italiana, dona i intel·ligent, cosa que no agrada als jueus, és clar, i després d’ella, podeu veure el panorama que s’acosta a Europa, gràcies al terrorista Soros.

https://t.me/RosselloCM/64830.


L’ÚNIC QUE PODEM PERDRE ÉS LA VIDA.

TANMATEIX, SENSE LLIBERTAT, UN HUMÀ NO TÉ VIDA.

PER DIGNITAT, PER AMOR, PELS FILLS,

ÉS L’HORA D’AGAFAR LES FALÇS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada