dilluns, 29 d’abril del 2024

EL GOS NO SE’N VA


Soros, o el criminal que comandi ara el conglomerat mafiós del jueu, va cridar el gos: «Imbécil!» - que així li diuen -, i durant cinc dies li han estat dictant tot el que el ca sionista haurà de fer. Lògicament, un psicòpata narcís i vanitós amb aires de grandor com el gosset castrat, va acudir a llepar les mans ensangonades de l’amo. Què li haurà dit l’amo, no ho sabem; però ho sabrem. Hi ha mitjans de comunicació que parlen de la possibilitat que el gos mossegui els excrements amb toga (feu-vos al cas) i als dissidents amb les polítiques de la màfia socialista de la banda que dirigeix, el PSOE.:

https://t.me/No_plandemia/7826

No em direu que no us vénen basques?

https://t.me/NoPlandemia/211024

Del més gran criminal de la història hispànica, que no hi ha crim i delicte que no hagi comès, tot es pot esperar. De fet, els excrements comprendran ara què pot comportar no complir amb la llei. Si l’haguessin fet complir, i haguessin vetllat perquè la Justícia exigís les immenses responsabilitats criminals del gos, avui el gos seria mort, per a benefici de la Humanitat sencera. Però els excrements van decidir de seguir fil per randa l’abjecció i la ignomínia del gos dels jueus, i potser ara patiran a la seva pell la venjança sàdica del pertorbat. No ho lamento pels excrements, ho lamento pel conjunt del poble espanyol, ja que si el gos de Soros ha d’activar les qüestions requerides pels amos, els espanyols ho passaran més que malament, que d’un psicòpata amb deficiències cognitives greus es pot esperar tot i més. És de suposar que els jueus li hagin ordenat d’implantar la tirania NOM a marxes forçades. Ho estan fent a tot arreu pel senzill motiu que la gent no s’adona que té dret a la legítima defensa i que no hi ha cap llei ni codi penal que et pugui impedir de matar qui et pren la llibertat i qui t’enverina. Enguany és l’any, ja fa temps que ho dic. Com també fa temps que dic que sense violència, no farem que els gossos castrats ni les putes inútils i idiotes de l’harem jueu es facin enrere. El plom sempre ha estat el tipus de discurs amb què s’ha aconseguit de fer comprendre els mafiosos que havien de deixar de fer el mal. Com sempre, aportaré proves del que dic. Val a dir, que en capítols anteriors he fet exhibicions demostrant els incomptables crims i assassinats comesos pel gos de Soros i els sicaris criminals de la banda mafiosa PSOE, per la qual cosa, la vista d’avui serà més panoràmica. Els sionistes criminals saben que no poden esperar més, si volen sortir-se amb la seva. Hi ha massa gent al món que sap tot el que estan fent. De fet, el FEM(S), darrerament, està molt calladet. Kill Gates ja no es presenta en xerrades com el superman que ens salvarà a tots, perquè ja sap que hi ha massa gent en el món que sap que és un psicòpata genocida. Tanmateix, no ho oblidem, el sionisme no llençarà la tovallola, l’orgull dels tarats és massa per a poder fer això. I no és per cap altra raó que aquesta, que haurà de ser la gent qui haurà d’extingir aquesta espècie d’assassins inveterats i els seus sicaris. Però aportem notícies i dades, que és com es demostren les argumentacions.

Les CBDC són la fi de la Humanitat, signifiquen el triomf de Satanàs (entengueu els seus fills, els Rothschild i les bandes criminals asquenazites associades) sobre la dignitat i la llibertat de la gent, sobre el lliure albir, sobre la vida humana amb tot el que això significa. Malgrat que els jueus van de pressa, el seguiment de la gent no va d’acord amb els seus plans:

https://t.me/counterpropaganda20/12209

D’altra banda, activen el seu exèrcit, l’OTAN, on participen tots els seus sicaris per tal de començar un conflicte generalitzat si els plans criminals sionistes comencen a trobar-se impediments més grans:

https://t.me/RosselloCM/88336

Quina necessitat hi ha de tot això? Cap, cap ni una. Al capdavall, i més en una suposada ‘democràcia’, l’última cosa que han de promoure els criminals, perdó, els governs, és la guerra. Tanmateix, no sentireu cap gos castrat ni cap puta inútil i idiota de l’harem obrir la boca per a defensar les solucions negociades i els acords als conflictes polítics. TOTS ELS DRÀCULES OCCIDENTALS VOLEN SANG. La matança que estan realitzant, l’holocaust sionista a Occident, no ens parla d’altra cosa, i el Deagel, un servei d’intel·ligència (?), presenta uns pronòstics per a l’any que ve, que demostren clarament què esperen dels verins inoculats, com de les altres accions per a l’extermini que els sionistes tenen pensades de dur a terme. Vegeu el procés de l’extermini de la raça blanca, segons els sionistes:

https://t.me/NoPlandemia/210901

Certament, els criminals tenen el poder, però tenen por. I tenen por perquè no saben fins a quin punt els psicòpates sàdics que han disfressat de policies i els LGTBIJKQ+ de caqui, seran capaços de protegir la màfia criminal, si el poble es revolta a una. I sí, és difícil que passi. Tanmateix, pot passar. I si passa, saben prou bé que no se’n sortiran. Per això, els psicòpates de la puteta privada dels Rothschild actuen amb contundència contra els manifestants contra el genocidi israelià sobre el poble palestí. Lògicament, els jueus no volen que la gent sàpiga que són uns sàdics criminals amants de les matances i els exterminis, com ho demostra la seva història, i per això, malden per evitar que l’odi natural de la bondat i la Humanitat envers els esbirros de Satanàs, s’escampi:

https://t.me/NoPlandemia/210929


Els esforços per a matar-nos a tots no cessaran, i els criminals dels governs de la partitocràcia i els polítics en general, faran mans i mànigues per aconseguir tenir satisfets els jueus, o sigui, mataran tot el que hagin de matar i destruiran tot el que hagin de destruir. Tanmateix, EL GOY HO SAP, sionistes, EL GOY HO SAP.

Sembla que les manifestacions dels agricultors han desaparegut, però el sector continua en guerra:

https://t.me/NoPlandemia/210939

Sembla que els esclaus americans de la Reserva Federal viuen en la inòpia i no s’assabenten del que passa. Però no és ben bé així:

https://t.me/NoPlandemia/210907

Us ha agradat l’obra sionista? Això no surt a les televisions jueves, com tampoc la realitat a Ucraïna, un camp de proves i matança ritual. Una satrapia en mans sionistes, on practiquen els seus esports favorits: matar i robar. Vegeu aquest interessant treball de ‘Kla.tv’ sobre què passa a Ucraïna i per què:

https://t.me/NoPlandemia/210956

Fa temps que dic que el nombre d’imbècils al món és escandalós, però l’imbècil pot reaccionar; l’idiota no. Per això, tots els idiotes estan al servei dels sionistes, perquè quan no tens dignitat, orgull, honor, honradesa, ni capacitats intel·lectuals ni ètiques, ets capaç de qualsevol traïció i abjecció. O per què us penseu que els jueus trien l’escòria entre l’escòria? Necessiten rates de claveguera, no homes ni dones. I a les rates, amb un tros de formatge, les tens contentes. Tot i això, i malgrat el silenci dels criminals que es fan dir periodistes, la gent va manifestant la veritat, i per a desgràcia dels jueus, l’altra gent, els qui encara es mantenen ferms a defensar la imbecil·litat, comencen a ensumar-se que potser els qui denuncien els criminals tenen tota la raó del món. La matança sionista al Regne Unit és una barbaritat:

https://t.me/NoPlandemia/210928

Per a concloure el capítol d’avui, el dia gloriós del retorn del gos de Soros, us recomano aquest vídeo de Rafael Rosselló que descobreix el genocidi amb els verins jueus, i com TOTS ELS GOVERNS OCCIDENTALS HAN COMÈS EXTERMINI AMB PLENA CONEIXENÇA DE LA MATANÇA QUE ESTAVEN FOMENTANT. Vegeu el vídeo, i després, digueu-me què s’hauria de fer a tots els qui han defensat l’enverinament que, segons les manipulades dades del ministeri de l’extermini, ha provocat la mort de més de 35000 persones, a les quals cal afegir el gerontocidi d’Illa i el govern a les residències de vells, on assassinaren a sang freda més de 30000 ancians... no res.

https://t.me/RosselloCM/88332

Creieu que els polítics del govern (tots) i de la resta de bandes criminals (tots), així com els assassins dels urinaris públics, com els metges que cobraven per assassinat, com els immunds col·legis d’assassins de bata blanca, els col·legis d’advocats, i tota la immundícia togada, no han de rebre la pena capital? Als deficients mentals que surten a fer el pallasso i l’idiota a la tele, per raons d’insuficiència racional i desconeixement de qualsevol principi ètic més que grimpar com sigui i sobre qui sigui, potser, a aquesta pura escòria social, valdria amb la presó perpètua, amb morrió, aïllament i subministrament constant (una vegada a la setmana) d’un dels grans productes estel·lars que recomanaven. L’alimentació basada en la ingesta de la saníssima dieta insectívora-vegana, ja la deixo a criteri vostre. Jo, si us haig de ser sincer, en aquestes mesures no hi veig més que la més estricta i magnànima de les Justícies.

https://t.me/counterpropaganda20/12210


SÓN ASSASSINS,

NO SÓN POLÍTICS.

SÓN LLADRES I INÚTILS,

NO SÓN POLÍTICS.

SÓN CRIMINALS PROFESSIONALS,

NO SÓN POLÍTICS.


LA GUERRA CONTINUA.


P.S. Els excrements omplint-se de glòria. Quina xurma més infecta i repugnant!

https://theobjective.com/espana/tribunales/2024-04-29/juez-koldo-begona-gomez/

Potser ja temen les represàlies del psicòpata i es curen el salut, els covards, els venuts, els miserables, la pitjor casta del país. No sou jutges, escòria, sou la pura vergonya del país!

LA JUSTÍCIA ÉS LA GARANTIA D’IMPUNITAT PER ALS CRIMINALS.

Per si no em creieu:

https://www.vozpopuli.com/espana/moncloa-13-ministerios-11-empresas-publicas-promovido-carrera-negocios-begona-gomez.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada