dissabte, 27 d’abril del 2024

FESTIVAL D’IDIOTES ENMIG DE LA BARBÀRIE


FESTIVAL D’IDIOTES

El gos de Soros, el psicòpata vanitós, se n’ha anat a meditar sobre la seva dimissió (? - hauria de ser a presó, en el millor dels casos) perquè està enfadat amb el món sencer perquè a la seva dona li toquen allò que penja i no sona. El narcís ha agafat una enrabiada d’aquestes de nen petit, un rampell de rebequeria, i ha abandonat ‘l’obligació’ per la qual roba els espanyols i enfonsa el país, per a pensar-se si dimiteix. Com voleu que dimiteixi? Si no és, que Soros o els seus hereus de la Cosa Nostra, li prometen de col·locar-lo en alguna altra instància per a criminals, no dimitirà. De què es guanyaria la vida, si no? Al guarda-roba del puticlub per a homosexuals del sogre? O potser, el pare el contractarà després de desviar diners públics a l’empresa familiar? Sigui el que sigui, el que ha aconseguit és que tots els implicats amb la banda criminal PSOE li demostrin que és el Mesies del país, el líder, el generalíssimo dels sionistes. Vegem aquesta exhibició de subnormals:

https://t.me/mustangcomunicacion/13212

S’ha de tenir molt poca cosa a fer i el cervell buit per a perdre el temps demostrant el suport a un gos criminal. És de suposar, que són tots els sicaris de la banda, la colla de miserables que s’aprofiten dels robatoris del gos i se’n beneficien. De fet, avui, un individu que demostra aquest fervor religiós envers qualsevol criminal dedicat a la política, hauria de ser ingressat en alguna clínica psiquiàtrica, perquè evidentment té les neurones atrofiades. Quant a la foto i la innecessària agressivitat dels sicaris, em pregunto: Els jueus no tindran a l’agenda una nova guerra civil? Els ànims estan exaltats en tots els bàndols, i tots els bàndols són les famílies criminals del sionisme. Si aquest és el cas, recomano que la gent no sigui idiota. Als delinqüents de les bandes mafioses no els passarà res, però a la gent sí. Val més pensar-s’ho abans de recaure en l’error i la bogeria que van conduir a la guerra civil. I no us creieu que foren només aquests retardats de la manifestació de suport a un president (la qual cosa, en ella mateixa, ja demostra l’encefalograma pla dels assistents), sinó que la televisió pública socialista, mitjançant una cagaguano exemplar – i que desconeixia – la Intxaurrondo (com el comandament de la guàrdia civil on es torturava presos etarres amb l’aquiescència i el somriure de l’avui ministre de l’interior, abans, excrement amb toga; i que avui ja no duu toga), una exhibició del que és el més repugnant i vergonyós del periodisme, i que la mamarratxo està orgullosa de servir:

https://t.me/mustangcomunicacion/13214?single

https://gaceta.es/espana/intxaurrondo-firma-un-manifiesto-contra-la-prensa-libre-20240426-1909/

Però no solament han sortit al carrer els deficients mentals i els copròfags dels cagaguano, que tot l’estat major de la banda criminal s’ha reunit per a demostrar al ‘capo’, el suport dels sicaris i la fidelitat a la banda criminal:

https://t.me/mustangcomunicacion/13218

Si això no és ridícul! El pallasso del Patxi López, la inutilitat en persona, acompanyat d’un grup d’exaltats amb menys neurones que la Yoli, o la Moni, o la decoració de la butaca del ministeri de transports. I les manifestacions no han estat al carrer només, que la cúpula de banda de criminals s’ha reunit en aquestes reunions mítings tan semblants a una fel·lació grupal o a un bukkake, on la segona de bord de la banda, la bandolera Montero, ha mostrat la fidelitat i el respecte envers el capo de la banda.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4926638

S’entén, oi? Totes les putes inútils i idiotes de l’harem sionista saben molt bé de qui són les esclaves:

https://t.me/resurgente2020/56416

https://www.elimparcial.es/noticia/264263/nacional/ayuso-anuncia-la-creacion-del-museo-hispano-judio.html

DIFERENTS GOSSOS, EL MATEIX COLLAR.

Per deixar de banda el gos de Soros, el criminal més gran que mai hagi existit al país, el reu de crims aberrants, que li haurien de comportar desenes de condemnes a pena capital - val a dir que jo, amb una, em conformo -, doncs, per a deixar a un costat l’escòria orgullosa, un acudit que m’ha agradat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4926522

Aquest escrit de ‘El azote del NOM’ descriu perfectament la situació:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17507

I Esteban González Pons, de professió, paràsit inveterat i odalisca de l’harem, ens ho corrobora:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17508

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS:

PERQUÈ SÓN TRAÏDORS I GENOCIDES.


Abandonem Soroslàndia i les enrabiades del criminal del país, per a passar a comprovar el genocidi - del qual ell és el màxim responsable aquí (més de 80000 assassinats i centenars de milers d’afectats, que ara, són abandonats pels mateixos que els instaven a enverinar-se per a cobrar la comissió) - en altres països, on es ratifica que els verins que els governs occidentals compraren eren per a matar i, sobretot, per a destruir els joves i els nens (Si no els hem d’executar, ja em direu què hem de fer amb ells):

https://t.me/RosselloCM/88237

https://cienciaysaludnatural.com/fda-admite-que-inyecciones-covid-provocan-convulsiones-y-miocarditis-en-menores/

I els excrements amb toga, arreu del món, demostren que són tots uns criminals. L’evidència de genocidi és escandalosa, i cap miserable d’aquestes rates amb toga, ha obert la boca per a començar el procés que ha de portar a la forca els assassins de masses. I que hi hagi algun desgraciat d’aquests que em digui que no!


Després de la visita habitual als camps d’extermini a cel obert dels jueus arreu del món, vegem els delinqüents que serveixen la criminocràcia sionista. D’entrada, recordem què deia el criminal que fou cap de l’FBI, J. Edgar Hoover:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17511

D’escòria a escòria, arribem a l’urinari públic del Femer de la Sinagoga, el prostíbul de criminals més gran de la història europea. Vegeu l’intent d’intervenció de la digníssima Christine Anderson, i com la delinqüent que presideix l’urinari li treu la veu, tallant-li el micro, just quan l’eurodiputada acusava tots els presents de corruptes i criminals:

https://t.me/RosselloCM/88243

Aquí teniu els paràsits del Femer en una evidència més del crim de masses:

https://t.me/No_plandemia/7807

Aquí els teniu legislant per a perseguir els qui els denuncien per criminals contra la Humanitat:

https://childrenshealthdefense.eu/eu-affairs/centralizing-information-control-inside-the-eus-latest-proposal-to-censor-the-media/

Aquí els teniu, aprovant la destrucció d’Europa com a civilització i legislant la malversació de diners públics per a actes d’alta traïció:

https://childrenshealthdefense.eu/eu-affairs/centralizing-information-control-inside-the-eus-latest-proposal-to-censor-the-media/

EL FEMER EUROPEU HA DE SER

ARRASAT.

ELS CRIMINALS QUE HI PARASITEN,

EXTERMINATS*

* Evidentment, excuso els quatre parlamentaris dignes. La resta, a la forca, i avui, sense necessitat de perdre el temps amb burocràcia, paranys jurídics ni defenses impossibles.

Vegem, tot seguit, dues imatges il·lustratives de l’atemptat contra la cultura i dignitat europees dels criminals que estan al servei dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/88245

https://athletic.elcorreo.com/vacile-inaki-williams-vestuario-athletic-2025-vamos-20240426101431-nt.html

https://t.me/NoPlandemia/210358


Abans de comprovar un dia més la bondat dels bons, vegem aquest projecte de llei que recorda la Stassi i la pel·lícula ‘La vida dels altres’, de F. H. Donnersmarck, una iniciativa que l’indi que fa l’indi governant els britànics, impulsa perquè els britànics siguin més esclaus encara dels amos jueus:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17512

El sac d’escombraries, maçó, orellut, idiota i sionista, que fa de mamarratxo-rei dels jueus a la Gran Bretanya, ja ha signat aquesta violació dels principis fonamentals de la llibertat i la intimitat individuals. Si algú es pensa que amb això no n’hi ha prou per a matar-los a tots, en confiança i amb afecte, li dic: «T’equivoques. Aquesta xurma només l’atures, aturant-la del tot». M’explico?


LES BONDATS DELS BONS

Comencem amb la curiosa habilitat que tenen els nassuts de ser tots sortosos. El jueu Robert Kraft va començant venent diaris al carrer, i avui, art de màgia!, és una de les fortunes del món. Que sigui jueu és casualitat, com sempre, de sempre. Llegiu l’article perquè és la demostració obscena de la perversitat d’aquests criminals innats:

https://t.me/RosselloCM/88250

Protestar contra això és ‘antisemitisme’. Si el conte jueu més famós de la història fos veritat, l’únic a lamentar avui, seria que ‘l’ogre’ no hagués pogut acabar la feina.

I aquí teniu el genocida Benjamin Netanyahu dient-nos que són les víctimes de tot plegat, que des de la invenció del conte més famós de la història, sempre són les víctimes. No us deixeu enganyar per les imatges trucades de Gaza, avui, un resort, i les protestes dels ‘nazis’ americans:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8421

Imatges del resort, que els palestins manipulen per acusar les víctimes jueves de crims que mai no han comès ni cometen ni cometran:

https://t.me/mustangcomunicacion/13207

Imatges dels moments d’esbargiment dels palestins en el paradís del resort que els jueus, seguint el dictat de la màxima bondat, els han ofert i els ofereixen cada dia, perquè la salut, l’educació, la cultura, la pau, el creixement econòmic i la solidaritat filantròpica, són l’essència del poble elegit:

https://t.me/mustangcomunicacion/13208

SI T’HO DIU UN JUEU, ÉS MENTIDA. Vegeu aquest fil de tuits sobre la venjança disfressada de justícia que els sionistes muntaren a Nuremberg:

https://x.com/jfrsanchez/status/1742999202991337755?s=46&t=Lz1oun5NSBkSdm0N5YRxtA

És clar, que els bons no volen que sàpigues la veritat, perquè si la saps, duren hores. Per a això, el somni ha estat sempre el de controlar-nos absolutament, com ara ho intenten els Rothschild amb la moneda de l’esclavatge, les CBDC. Tanmateix, la rentada de cervell i el control sempre han estat una obsessió dels jueus envers els goyim de merda:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4926497

I com la tele ha perdut poder de convicció, els jueus s’han diversificat, i així Jewgle és ara l’eina de control que fan servir, entre altres; i per a demostrar als seus esclaus maçons que són els amos, no s’amaguen a l’hora de descriure’s:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8407


EL MAL TÉ UN NOM:

SATANÀS I LES HOSTS DELS INFERNS.

EL MAL TÉ UNS SERVIDORS:

ELS ASQUENAZITES I SIONISTES JUEUS.

EL MAL TÉ UNS ESCLAUS:

ELS GOVERNS, JUTGES I L’ESCÒRIA DIVERSA.

EL MAL TÉ UN SOL PLA:

VOL DESTRUIR-TE.


LA GUERRA CONTINUA.

O ELLS O NOSALTRES.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada