divendres, 15 de febrer del 2019

ADÉU, EUROPA



Després que l’home que somia cada dia en Mussolini i admira la bonhomia de Silvio Berlusconi, el menyspreable feixista italià Antonio Tajani, el President de la Sagrada Institució de les Llibertats Europees i Reserva Espiritual del Món Sencer, el Parlament Europeu, ha decidit amb tota lògica, prohibir als molt honorables presidents catalans de manifestar-se públicament, argumentant la prohibició, amb la sòlida convicció que, si els ho permetia, els catalans ocuparíem Bèlgica. 7,5 milions de catalans establerts a Bèlgica amenacen la integritat europea i posen en risc les llibertats de tots els països lliures de la comunitat, que haurien de patir l’expansió catalana i en poc temps restarien sotmesos per sempre al nazisme intrínsec en els catalans i a l’exercici indiscriminat de la violència, com hem pogut comprovar en els terribles deu darrers anys, que han sembrat cadàvers i repressió arreu del nostre territori, com molt bé gemeguen els Ciudadanos finançats per la princesa d’Astúries borratxa que governa la Corrupció Europea.
Aquesta és la realitat del Parlament més corrupte del món. Una organització criminal, dirigida per la Comissió Europea (que es passa per l’engonal la voluntat de tots els ciutadans europeus), que ha convertit Itàlia en nucli feixista, que ha imposat Macron com a neofeixista liberal a França i que continuarà amb el procés de destruir els fonaments de la cultura europea, sota els dictats del BIS, i les seves criminals sucursals, el FMI i el BM. Si no em creieu, on penseu que estava ahir la princesa d’Astúries borratxa, l’home que ha convertit tota Europa en una trama de paradisos fiscals; doncs, a Andorra, que no és de la comunitat, però on s’ha dirigit el gosset dels amos per defensar els interessos de la màfia que governa el continent.
Europeus, el pitjor futur us pronostico. Heu deixat, admès i consentit que una organització criminal dirigeixi els destins dels països, abans lliures, d’Europa. Qui es confia d’un mafiós, sap que té tan a prop un sobre ple de diners tenyits de sang com un tret al front. Els ciutadans europeus són xais en un escorxador. Enfilats un darrere de l’altre, esperant el torn perquè els botxins els dessagnin. La veu dels xais és el vot, amb el qual la Comissió Europea i gran part del Parlament Europeu guarneixen els excusats de les seves respectives seus. Només perquè la premsa és mesella i menja dels amos, pot tenir una explicació l’estultícia tan generalitzada arreu d’Europa. Els ciutadans són bona gent, no ho dubto pas, però les hienes només ensumen sang. Fa temps que estan preparant el cop final. Matteo Salvini és la primera pedra. Emmanuel Macron la segona. Ara posaran la tercera on no fa falta, a Espanya, i amb el triunvirat Vox-C’s-PP, la princesa d’Astúries, corrupta i borratxa, ja tindrà les mans lliures per imposar-se a Alemanya. Per què penseu que la Gran Bretanya ha fugit, o en vol fugir? No oblideu que Jean-Claude Juncker, la princeseta asturiana, entre orujo i sidra, vodka, whisky, cervesa, santfranciscos i similars, que pren per oblidar els assassinats diaris que comet per omissió de socors en el mediterrani, amb la inestimable col·laboració dels gossets de falda Tusk, Margaridis, Timmermans, etcètera, no ho oblideu, ve d’una reconeguda nissaga de nacionalsocialistes.
Mentrestant, els nostres presidents fent la gara-gara a la institució que ens reprimeix amb tota la hipocresia del món, en quant que no garanteix les mínimes llibertats i els drets d’una part de la seva població. MHs presidents, ja n’hi ha prou! No us n’heu adonat, encara? Engegueu-los a pastar fang, públicament. Acuseu-los del que són. No us preocupi que el règim tirànic espanyol aprofiti les vostres diatribes per acusar-vos de totes les indecències i immoralitats del món. Prou! Fa molt de temps que hauríeu d’haver jugat com juguen els estats. La llibertat i els drets humans no hi ha un sol estat en el món (potser alguns privilegiats del nord-nord europeu) que els respecti. Només s’entenen amb intercanvi d’interessos i corrupcions. Aquest és el joc de la geopolítica. Saddam i Gaddafi serviren mentre foren mesells, després els assassinaren sense escrúpols. Això és geopolítica. Fa fàstic, sense dubte. És feina per a criminals, sense dubte. Però si volem ser independents, haurem de jugar en la cort de porcs. O us pensàveu que no?
Deixeu de fer el ganso, de jugar a malabarismes amb les paraules i actueu. Rússia, Israel o Xina, són els objectius. Garantiu-los els seus interessos econòmics, estratègics i nacionals, i si assoliu un acord, engegueu el feixisme europeu a fer punyetes. Que Xina no és una democràcia? Que Rússia no és una democràcia? Que Israel no és un aliat que garanteixi la seguretat? I Espanya, és una democràcia? Ens garanteix la seguretat? Recordeu: «Nos hemos cargado la sanidad». O si voleu els accidents d’unes línies de tren que converteixen les de l’Índia en model; o l’atemptat del CNI a Barcelona. Pitjor no estarem de cap de les maneres, i a més a més, Rússia, Israel i Xina són països llunyans. Només un interès estratègic i el respecte mutu poden ser garantia de la confiança i unitat.
Si voleu MHs presidents, continueu fent el ximple i esperant que la Corrupció Europea es pronunciï, però tingueu molt present que esteu cavant la tomba de Catalunya. Espanya i Europa són els enemics declarats. EUA n’és el seu soci... Ara, penseu una miqueta. On hauríem de concentrar les nostres aspiracions? Creieu que Putin no veuria amb bons ulls crispar EUA i la merda d’Europa? No us heu adonat que avui estem en una guerra mundial pel control del planeta? Cal decidir el bàndol, ara, si els del teu costat no són dels teus, potser prova-ho amb els altres. I no oblideu l’exemple de Cuba. Al costat mateix de la potència nuclear americana, i ha resistit fins que l’URSS es desintegrà. Feu anar el cap, deixeu-vos de demagògia ni de considerar la putriditat governamental europea com a l’oasi democràtic del món. Això és una demostració de debilitat mental.
Adéu Europa. Adéu Espanya, de la qual, sortint-ne així, els europeus es quedaran el deute. I benvinguts enemics de l’Europa que camina envers el nazisme sense cap escrúpol ni mirament! MH presidents, els representants europeus són tots gentalla de la pitjor classe. No tenen ni un sol principi ètic, menys encara cap consideració envers la llibertat i la democràcia. Deixeu de ser així de gamarussos i innocents.
Adéu Europa. Si algun continent no té cap futur (obvio Àfrica, perquè no l’ha tingut mai) aquest és Europa. Europa és vella, molt vella, i ara les mòmies intenten viure de la sang fresca dels vius, i de l’alcohol, tot s’ha de dir.
Per Catalunya i la seva gent, feu un definitiu pas endavant. De pentinar la gata només en traureu pèls al raspall.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada