diumenge, 5 de maig del 2024

ALGUNES COSES COM SI COM SA DEL SIONISME


Després de l’interessantíssim escrit «Les coses bones del sionisme», que obre les nostres ments a pensaments infinits, és just de compensar les incomptables virtuts que s’hi relacionaven, amb aquelles coses com si com sa del sionisme, que tot, en aquesta vida, té vessants positius i vessants negatius. Si en l’anterior escrit vèiem el vessant positiu, ara és de justícia relacionar alguns dels aspectes negatius del sionisme, ja que res no hi ha a la vida que sigui immaculat.

El sionisme és una creació bancària, si puc dir-ho així, com ho és l’estafa de fer diners del no-res i cobrar interessos pel préstec de no-res, allò que anomenem usura, a més a més, una usura que parteix d’una presa de número, perquè no et deixen res més que paper i te’l cobren a preu d’or. Aquesta enganyifa sionista, i molt jueva, no la tindrem en compte en aquesta relació d’aquelles coses com si com sa del sionisme. Sí que els bancs fan fer les guerres, controlen els mitjans de comunicació, els polítics, distorsionen i manipulen l’economia envers els seus interessos i fonamentalment es dediquen al que, en llenguatge popular o vulgar, en diem fer el xoriço, o sigui, robar. Aquesta activitat tan respectada no els la tindrem en compte.

El canvi climàtic és un regal dels sionistes, bé, és el regal amb el qual ens fotran tots els calés per a salvar el planeta, que també és un pobret!, ja. Aquesta invenció judaica que alguns consideren falsa, inexacta o interessada en les interpretacions, ha rebut un fort impacte amb l’erupció del volcà Ruang, a Indonèsia. Ell solet, posant-se en erupció, s’ha carregat l’agenda climàtica de cop:

https://t.me/resurgente2020/56551

Una altra de les aportacions dubtoses sionistes quant al clima, són aquests nous cels que ens pinten de diverses maneres: fent-hi ratlles, giragonses, quadrícules, etcètera, i que a mi no m’acaben d’agradar. Sóc més dels cels nets i blaus. Embrutar el cel, sigui pel que sigui, és una altra cosa com si com sa dels sionistes.

https://t.me/resurgente2020/56550

Una altra cosa que dius: «Home, no sé què dir-te», són les exhibicions de la bondat judaica. No sé a vosaltres, però a mi, en el fons, el que diu aquest bo del vídeo de tot seguit, no m’acaba de fer el pes, i fins i tot, gosaria dir, i ja sé que m’equivoco, que el bo sembla que ens vulgui exterminar a tots:

https://t.me/resurgente2020/56569

D’altra banda, que els bons dels sionistes estiguin en els dos bàndols d’una guerra, a mi, i sé que puc ser un exagerat, em sembla més un símptoma de psicopatia criminal. Sé que m’equivoco, però és una cosa una mica com si com sa. Vegeu què ens diu el mateix David Eliezrie, rabí de la Habad-Lubavitx a Rússia:

https://t.me/NoPlandemia/212769

Aleshores, la guerra entre Rússia i Ucraïna està muntada pels jueus. D’una banda, el pallasso de Zelensky i, de l’altra, aquest bondadós senyor de la Habad, que si és una organització jueva i sionista, de segur que és un bé, però un bé una mica com si com sa. I ho dic perquè al camp de batalla cada dia moren joves innocents de la manera més inútil i idiota possible. Per no res!

En la següent notícia, els jueus de BlackRock demanen al jueu Zelensky que comenci a tornar els diners que li deixaren per a fer matar els ucraïnesos inútilment en una guerra que, com diu al final de la notícia, i ells ho sabien: «Zelensky tenia ja perduda (la guerra) des del començament del conflicte». No s’ha de ser una llumenera per a fer aquesta afirmació, ja us ho dic jo. El cas és que els qui s’han quedat amb el país i finançaren la més estúpida de les guerres estúpides entre els jueus de Zelensky i el senyor d’abans amb barba, també jueus, ara volen cobrar. Home, això, també és una cosa com si com sa, no sé si m’explico. Bé, bé, no està, no ens enganyem:

https://t.me/mustangcomunicacion/13368

Ara es veu que des de Suïssa - la seu del BIS, la gran banca Rothschild, podríem dir que el cor del sionisme – volen elaborar un acord de pau. Tanmateix, vosaltres no creieu que tractar de fer un acord de pau entre 160 països sense comptar amb una de les parts en conflicte, és una idiòcia que ratlla l’impossible? Potser hi enviaran el senyor de la barba, i entre aquest jueu, el jueu Zelensky, els jueus de BlackRock i els amos Rothschild, assoliran un acord que, se suposa, després Putin firmarà més content que unes castanyoles. No sé a vosaltres, però a mi són coses d’aquelles que dius: «Això és una d’aquelles coses com si com sa del sionisme».

https://t.me/mustangcomunicacion/13352

Mentre els jueus van a la seva, els titelles, com són gossets castrats i putetes inútils i idiotes, no s’assabenten de res. Vegeu la tifa de Lleida i el nivell d’idiòcia i vòmit neuronal que pateix en els budells intracranials:

https://t.me/mustangcomunicacion/13369

Potser ha parlat amb el Gens, que ell escriu Jens, Stoltenberg, un senyor que comanda l’OTAN, l’exèrcit mundial dels sionistes, una altra cosa que em sembla una mica com si com sa, però que és així. Vegem el currículum d’aquest titella dels sionistes:

https://t.me/NoPlandemia/212783

Enverinaments, estafa climàtica i exèrcit de destrucció, tot un currículum! Semblaria que és un psicòpata, però no, perquè el seu amo és un senyor jueu, fill de mare jueva i banquera i d’un senyor obsessionat a matar nens, el pare, que potser per la combinació tòxica dels gens paterns i materns, bé, el que es diu bé, normal, no ha sortit. De fet, és la viva encarnació del psicòpata esquizoide i paranoic, que la perla, ho té tot. Vegeu el Gens Stoltenberg amb l’amo:

https://t.me/NoPlandemia/212784

El criminal aquest, el psicòpata, dic, és una altra de les coses del sionisme que dius que és una mica com si com sa. El tarat és capaç de qualsevol cosa, de robar l’empresa al tècnic i especialista en la matèria, com va passar amb Microsoft, aprofitant l’avinentesa d’un càncer del soci, aleshores, en hores baixes; fins al punt de llevar-se un dia i decidir que ja no era informàtic, sinó microbiòleg i epidemiòleg, i posar-se a salvar-nos a tots:

https://t.me/mustangcomunicacion/13365

Filantrop, informàtic, microbiòleg, epidemiòleg, expert en meteorologia, granger, ramader, fabricant de carn de mentida, investigador en la genètica dels dípters nematòcers culícids - els mosquits, per a nosaltres -, creador de dispositius biomètrics i dels sistemes de control d’identificació digital, a part, de moltes altres coses, com per exemple, afeccionat al tenis, amb qui juga Nadal, al qual, el bo de Gates va enverinar amb els seus productes màgics i meravellosos. I per tot plegat, a mi, no m’acaba de fer el pes, el psicòpata aquest.

Una altra de les coses que no són del tot bones dels sionistes, és el delit de matar. Ves!, cada u és com és, però aquesta ànsia els pot. El filantrop Gates, una mena de totòleg com el Cèsar Carballo, per a un nivell molt superior, que no en va, Gates és jueu, de la raça dels elegits, de la raça superior; doncs, Gates ha estat el qui ha fet dissenyar les armes biològiques que ell anomena vaccins ARNm, perquè dir-los directament verins, és lleig i fa sospitar la gent; per això, ell els anomena ARNm, encara que siguin tòxics letals. Per aquesta raó, una altra de les coses com si com sa dels sionistes, és el deler de l’Holocaust:

https://t.me/resurgente2020/56552

https://t.me/RosselloCM/88638

La Sonia Zúñiga, col·laboradora en el genocidi, treballa en el CSIC (Centre Sionista d’Investigacions Corruptes), com ho demostra la disparitat entre les seves afirmacions i la realitat.

Una altra cosa imputable als sionistes és l’exageració en la recerca del bé. Amb els verins que fabricava el psicòpata Gates i recomanava en els menors la còmplice de genocidi infantil, Sonia Zúñiga, també van enverinar les embarassades, i això que mai no s’havia inoculat a les embarassades, per tal de protegir-les a elles i al nadó, però aquesta vegada l’excés del zel i la millor de les voluntats, han conduït a una matança de nadons insòlita. I és clar, tots sabem que mai els ha passat pel cap d’assassinar dones i nens no nascuts, només faltaria!, per això, aquesta matança ritual a Moloc és d’aquelles coses que dius: «Són coses una mica com si com sa».

https://t.me/RosselloCM/88616

Aquesta altra notícia és d’aquelles que als conspiranoics i antisemites exalta, tanmateix, és la prova que els sionistes només cerquen el bé dels altres i ells es reserven per a ells els mals. Les tècniques més avançades d’investigació i curació les lliuren a la gent, mentre que ells, per no fer despeses, és tan gran el seu despreniment de les coses materials!, que opten per recórrer a la medicina clàssica i a les medecines naturals amb tècniques d’investigació científiques errades. El sionista declarat del rei de la colònia d’Israel, Carles III d’Anglaterra, no vol tractes de privilegi ni fer despeses a l’erari públic. Són tan despresos i altruistes, aquests sionistes!

https://t.me/NoPlandemia/212786

I es veu que li va bé. De segur que és la bondat innata, que obra miracles.

El doctor Ruíz Valdepeñas, un antisemita, negacionista, conspiranoic i nazi, exposa que els verins jueus maten i malmeten per sempre, i titlla aquest esforç sionista de salvar-nos a tots, de mentida, de genocidi! No li feu cas. Per això el Col·legi de metges el té expedientat. Només faltaria! Resulta que els sionistes es dediquen a inventar-se una mentida per a poder inocular uns verins que tenien preparats des de fa anys, que han salvat ‘centenars de milions de milers’ de vides a l’Univers - potser per les connexions quàntiques de les partícules elementals-, i aquest metge expedientat els acusa de genocidi. No fotem! Que han matat uns quants milions de persones i n’han desgraciat per sempre desenes de milions, sí, però no podem obviar que és per al nostre bé. I sí, podem dir que és una cosa una mica com si com sa, però d’aquí a acusar els fabricants dels verins i dels tòxics, de fabricar-los per a matar i emmalaltir la gent, em penso que és passar-se unes quantes estacions. Però escolteu les greus acusacions del metge expedientat pels sicaris sionistes del Col·legi de Metges, els mateixos que recomanen, avui encara, inocular les metzines en els nens, que, encara que ara es morin sobtadament, tot i estar sans, aquest misteri, ells, els ‘col·legiats’, l’estan investigant, però el que saben de ben segur i s’hi pugen dempeus, és que els verins jueus no tenen res a veure amb aquestes morts, però res de res; en tot cas, sospiten que pugui ser pel canvi climàtic, que és el pitjor dels virus sense ser un virus. Però, escolteu-lo:

https://t.me/NoPlandemia/212749

Més coses com si com sa del sionisme: La pedofília. Dit així sona lleig, però ells ens estan ensenyant que si un nen sent una passió amorosa i una atracció sexual irresistible en el seu natural estat d’innocència asexual, aleshores, si el nen dóna el seu consentiment informat a la violació, sigui a canvi d’un xupa-xup, una pilota de futbol, una entrada al camp del Barça, un videojoc o el que sigui, en aquest cas, el nen satisfà una necessitat que no sent ni pot tenir mai de la vida, tot donant plaer a l’adult que gaudirà sense amenaça de presó de la violació d’un menor, un fet que ens pot sorprendre, però que al Talmud, fins i tot, és normatiu, vull dir que hi ha un seguit de normes que converteixen la violació en acte d’amor. Són coses estranyes, certament, per això ens resulten tan com si com sa. Perquè de coses dolentes, el sionisme, cap ni una! Que violar nens amb impunitat ens sembli una aberració que s’ha de castigar amb la pena capital, és una exageració sense fonament. I l’amor del nen? Li trauràs la seva joguina adulta?

https://t.me/resurgente2020/56564

Que bufones són les putetes inútils i idiotes de l’harem sionista!

Són tantes les coses com si com sa - menys que les bones que vèiem en el capítol anterior, però en són moltes -, tanmateix, mai no són coses dolentes, un fet impossible en un sionista. Quan van matar Lincoln, Kennedy o Hussein, no són coses dolentes, poden ser una mica com si com sa, però dolentes, no. Lincoln i Kennedy volien impedir que els lladres robessin més, i els lladres es van convertir, sense voler, en assassins. Hussein féu el mateix, però des d’un país estranger, i els sionistes destruïren el país i a Hussein. Una mica bèstia? Sí, però als pobrets!, ja no se’ls permetia de seguir robant impunement! No és culpa dels sionistes que l’haguessin de matar. Que hi ha altres maneres, sí. Per això, tot és tan com si com sa, però d’aquí a acusar d’alguna maldat els sionistes, pobrets!, és passar-se uns quants pobles. Vegem que estan fent ara els bons dels sionistes amb el Pla Kalergi, que comportarà l’extinció de l’home blanc per al seu bé, i la creació d’una societat progressista, avançada i amant de les llibertats i la dignitat humana. Al Regne Unit, la colònia sionista per excel·lència - que els Estats Units són un camp de concentració per a esclaus a cel obert de la Reserva Federal -, ja hi han impulsat la renovació, el ‘desesblanqueïment’ de la política racista:

https://t.me/resurgente2020/56565

Del següent seguit de notícies, m’interessa que us fixeu en la primera, perquè és la clau de tot. Els gossets castrats i totes les putetes inútils i idiotes de l’harem, com les que surten a la foto, saben perfectament que cal destruir Europa per al bé del món. I per a això són on són. Que és una mica com si com sa... que potser hi hauria altres maneres de resoldre l’assumpte, potser sí, però si els sionistes diuen que cal ‘multiculturalitzar’ és perquè moltes cultures són més que una de sola, i si ens diuen que cal assolir el ‘desesblanqueïment’ de la raça blanca, perquè tots morenets estem més bufons i més macos, serà així; i si ens diuen que cal dirigir-se al suïcidi col·lectiu de la nostra civilització, doncs, serà que cal fer-ho. Dic jo! Odiar els jueus és molt dolent, odiar els blancs és com un caràcter de dignitat humana. Nosaltres, com som blancs, no ho entenem, però els sionistes sí, i per això, a nosaltres ens sembla una mica com si com sa aquesta idea, això no obstant, no fem absolutament res per a impedir que se surtin amb la seva. Però, escoltem què pensen les putetes dels sionistes:

https://t.me/mustangcomunicacion/13359

«EUROPA ÉS MORTAL».

ÀFRICA, AMÈRICA, ÀSIA I OCEANIA, NO; PERÒ EUROPA SÍ.

Si n’hem d’aprendre de coses encara!, nosaltres que ens creiem una civilització, i no som més que mortals... que sembla talment que ens avancin que ens volen matar! O almenys, a mi m’ho sembla. I jo no goso dir que aquestes coses estan malament, que després de l’escrit d’ahir amb la infinitud de coses bones dels sionistes, no m’atreviré a dir que hi ha coses dolentes en el sionisme, però sí, que n’hi ha que són una mica com si com sa. Almenys, a parer meu.

Mentre Europa ha de morir, que així ho han determinat els sionistes, els bons, per a entendre’ns, Austràlia no caldrà que mori, només que accepti sense oposició les bondats dels sionistes, identificades en el DNI digital, que serà voluntari i que no preservarà la intimitat de l’identificat, perquè així ho vol el NOM, o sigui, la tirania sionista, el millor dels règims possibles, on tot és dels jueus i tu no tens res i ets feliç mentre llepis les botes dels teus amos, ja que en cas contrari, les botes dels amos, en un acte d’inclusió, solidaritat i empatia, t’esclafaran:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17581


Són tantes les coses com si com sa dels sionistes! Tanmateix, n’hi ha molta, de gent dolenta: Els palestins, els russos, els conspiranoics, els antivacunes i tants altres, que se’ls oposen que facin el bé, allò perquè estan destinats com a raça elegida. A Austràlia, però, on el NOM avança a marxes forçades, la gent s’ensuma el mal inherent als sionistes, i tots els antisemites han sortit al carrer a protestar contra la presó perpètua que els sionistes volen imposar-los per al seu bé i el de tots. Diguem-ne, que hi ha australians que pensen com jo: que són coses una mica com si com sa.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17584

Finalment, conclourem amb Christine Anderson, l’europarlamentària alemanya, que ens ve a dir que en el mateix urinari ja hi ha gent que se sent el que és, traïdora, i que la gent, els pobles d’Europa, ja no creuen en la fal·làcia del canvi climàtic, perquè el canvi climàtic és una cosa una mica com si com sa:

https://t.me/resurgente2020/56556


POTSER EL SIONISME

NO TÉ RES DE COM SI COM SA,

I TOT EN ELL

ÉS

LA MÉS ABJECTA DE LES PERVERSIONS.


PENSEU-HI,

QUE EM DONAREU LA RAÓ.

https://t.me/NoPlandemia/212874

LA GUERRA CONTINUA.


Tothom els estima:

https://t.me/NoPlandemia/212866


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada