dissabte, 4 de maig del 2024

SIONISME vs HUMANITAT


Res que no sapiguem; però no està de més de recordar-ho i aportar contínuament proves per a aquells que es creuen les llàgrimes de cocodril dels ‘semites’, els pobrets! No calen gaires paraules, perquè els fets parlen tots sols. Començarem l’exposició d’avui, amb Bruce Schneier, que és criptògraf, especialista en seguretat informàtica, i ens adverteix d’un fet molt important:

https://t.me/counterpropaganda20/12229

AVUI,

LA TECNOLOGIA ÉS EL PROBLEMA.


Quant al tema de l’exposició, es pot dividir en molts de camps, perquè el sionisme ataca per terra, mar, aire i qualsevol medi que tingui a l’abast. En aquesta exposició, dividim els crims sionistes en tres seccions: Holocaust, Pla Kalergi i Guerra mundial.


HOLOCAUST SIONISTA

La matança de la Humanitat ha estat el primer pas decisiu sionista per a començar la guerra i per a comptar morts enemics. Avui, els qui disposen de mitja dotzena de neurones actives, sabem sobradament del genocidi jueu contra l’home occidental. Només els imbècils, els idiotes i els excrements amb toga, si no pertanyen a cap de les dues categories anteriors, són els únics que no s’han adonat que l’OMS, l’ONU, els governs d’occident, el Femer Europeu, les farmàfies i les megacorporacions sionistes BlackRock i Vanguard, amb la col·laboració necessària dels botxins de bata blanca i els cagaguano, estan cometent el crim més aberrant comès mai contra la Humanitat sencera.

Si l’altre dia enllaçava a la notícia de l’estudi japonès que concloïa que NO VA EXISTIR CAP VIRUS I QUE EL VIRUS ERA L’EXCUSA PER A L’ENVERINAMENT MASSIU:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4939780

avui torno a portar al blog el doctor Peter McCullough, cardiòleg, que ens explica el desastre que han provocat els verins jueus amb les miocarditis:

https://t.me/resurgente2020/56545

Recordeu que tots els responsables polítics instaren a l’enverinament de la joventut. Argimon I, el Gran (no m’oblido de tu, genocida), avui t’aporto l’assassinat d’un xaval de El Masnou:

https://www.antena3.com/noticias/deportes/futbol/muere-portero-futbol-desvanecerse-cola-comedor_20240504663620cbc0b95c0001ded81d.html?so=so%3Asour-facebook%3Acn-antena3noticias

Allà on els governs practicaren el genocidi, els joves cauen com a mosques. Tanmateix, sorpreneu-vos, CAP EXCREMENT AMB TOGA IMPUTA CRIMS DE LESA HUMANITAT A CAP GOVERN OCCIDENTAL, i tots són reus de crims de lesa humanitat i de matança indiscriminada, a comissió per mort. Vegeu un xicot de vint anys mort al Regne Unit:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4939781

Gent jove i atlètica, en perfecte estat de forma, cauen i emmalalteixen per culpa dels verins inoculats. Potser, als més joves, els sorprendrà aquesta notícia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4939622

Per als escèptics, aquest retall de premsa parla per ell sol, i ens descriu perfectament qui són els qui estan darrere de la matança, i que la matança és un pla perfectament estudiat pels jueus asquenazites:

https://t.me/RosselloCM/88587

L’EXTERMINI ÉS CONSTANT

I SI ELS JUTGES NO HI INTERVENEN

ÉS PERQUÈ ALGUNA COSA SABRAN.


EL PLA KALERGI

Després de la magnífica i breu exposició de l’Eva Vlaardingerbroek de l’altre dia (podeu cercar el vídeo en l’opció de ‘recerca’ d’aquest blog), poc es pot afegir al pla sionista per a l’absoluta destrucció de la civilització europea i cristiana. Tanmateix, com les proves són constants, sempre en podem aportar de noves, les quals, a més a més, certifiquen i demostren el delicte d’Alta Traïció de tots els governs occidentals.

Els islamistes ja aconsegueixen representació als ajuntaments britànics:

https://t.me/resurgente2020/56542

https://t.me/NoPlandemia/212494

https://t.me/mustangcomunicacion/13346

I els seus votants, practiquen els seus costums, que cal respectar; que ser xenòfob és molt lleig!

https://t.me/RosselloCM/88578

I així de nou-europea brilla Brussel·les, una de les seus dels criminals de la Sinagoga del Femer:

https://t.me/RosselloCM/88604

Viktor Orban, l’any 2015, ja exposava el criminal i terrorista Soros com a un perill per a Europa i els europeus:

https://t.me/elinvestigador_org/14822

I, com no!, l’ONU està al darrere de la destrucció sionista d’Europa:

https://t.me/NoPlandemia/212449

Tanmateix, fins i tot, en el mateix urinari de la Sinagoga del Femer, ja se senten veus crítiques amb la idiòcia política i criminal de la permissivitat i manutenció de la munió de delinqüents que ingressen el país de manera il·legal. Que els polítics no oblidin aquesta negligència, perquè allò que fan els il·legals i delinqüents, per tant, és responsabilitat seva, des del moment que no assumeixen la responsabilitat d’expulsar-los del país:

https://youtu.be/u6ockkH-k4Y?si=CRcpKzHLZipAQiZx

CALDRÀ MOLTA CORDA,

PERÒ MOOOOLTA DE MOOOOLTA,

COM ENS DEIA L’IL·LUSTRE

EUROPARLAMENTARI GODFRIED BLOOM.


LA DESTRUCCIÓ ESTÀ EN MARXA.

Això no obstant, els sionistes saben perfectament que cada volta hi ha més gent que els ha descobert. Maldaran per fer callar les veus, com sigui possible. Com ho han fet exterminant metges i altres dissidents, abans i mentre va durar la ‘plandèmia’. Al capdavall, és una de les dues feines per a les quals serveixen: matar. Robar, per a ells, és com per a nosaltres respirar. Saben perfectament que els pobles occidentals estan fins al capdamunt de la criminocràcia i els sionistes. Confien que la gent encara es creu demòcrata i esperen que continuïn fent costat a aquest règim mafiós dit partitocràcia, i per això, les eleccions són l’esperança de mantenir el poble dins dels corrals. Per aquesta raó, fonamentalment, és perquè no s’ha d’anar a votar sota cap condició. Estant les coses com estan, una participació per dessota del 50% desautoritza tots els criminals, ho reconeguin o no. Per això, mentre preparen les tasses de vàter perquè la gent hi defequi, no obliden que la guerra mundial és l’última carta que disposen. Vegem els titelles, els gossos castrats dels sionistes, i com sense calces s’agenollen davant dels amos:

https://t.me/mustangcomunicacion/13348

Després d’aquesta reunió entre Israel i la colònia, o sigui, Ucraïna i Regne Unit, respectivament, el pallasso assassí Stoltenberg, dels exèrcits sionistes OTAN, demana robar més milions dels impostos de la gent que treballa – no com ells - per a repartir-los entre els criminals i assassins, mentre no calguin per a matar a gran escala. Aquests són els missatges de pau i concòrdia que sempre trobareu en els llavis dels sionistes: sang i matança. És l’únic que saben dir.

https://t.me/NoPlandemia/212439


QUIN SENTIT TÉ L’ONU ?

QUIN SENTIT TÉ L’OTAN?

QUIN SENTIT TÉ LA SINAGOGA DEL FEMER ?

EL SERVEI AL TERRORISME SIONISTA.


LA GUERRA CONTINUA.

I, ENGUANY, ES DECIDEIX LA GUERRA.

NO HO OBLIDEU.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada