dimarts, 7 de maig del 2024

LA INFANTILITZACIÓ O L’HOME IDIOTA

 

Noticias NOM’ ens introdueix el tema:

https://t.me/noticiasNOM/1871

L’home idiota és aquell que renuncia a la seva essència: la humanitat. La humanitat és, senzillament, la condició de l’ésser humà. Aquesta condició, de la qual podem derivar multitud de variants, fonamentalment és el lliure albir, que podem denominar llibertat, o sigui, la responsabilitat sobre els nostres pensaments i actes. Perquè sigui possible aquesta responsabilitat cal l’existència d’una ‘ànima’, de la consciència, la qual ens descobreix a nosaltres què som, i ens uneix amb la resta de la creació. Aquesta consciència és la que ens guia i la que va permetre Kant de parlar de l’imperatiu categòric, la ‘necessitat’ d’un acte o d’una proposició sense que calgui altra consideració ni motivació per a l’acte o la proposició, que la seva necessitat, el que podem definir, com un absolut ètic. Aquest manament autònom i autosuficient podem descriure’l com la recerca del bé: del bé propi i del comú. Per això, Kant ens aconsellava d’actuar sempre d’acord amb allò que pugui ser una màxima o un manament universal. L’actual tendència a considerar la tecnologia com el remei (fals) de tots els nostres mals, està desembocant en el ‘sublim’ absurd del trans-humanisme i el post-humanisme. Aquestes dues barbaritats intel·lectuals i ètiques, signifiquen la destrucció de l’home en tant que humà, o sigui, aniquila l’individu, l’ésser dotat d’ànima, per a convertir-lo en el membre insignificant d’un rusc. Sobre aquestes barbaritats ens parla Laura Alboli en aquest vídeo, que no recordo si en alguna altra ocasió ja he penjat en aquest blog, però que convé veure perquè ens descriu molt bé el resultat de la infantilització que vèiem més amunt. No pots destruir un home ferm, amb conviccions i valors, però és molt fàcil destruir els nens. Al cap i a la fi, el nen ho és fins al moment que ja no depèn de l’home ferm, amb conviccions i valors: el pare. Per tal d’assolir la infantilització de la humanitat, han estat creades les escoles, on el pare és substituït per l’Estat, i on els ensenyaments profunds i naturals del pare són substituïts pels corruptes enganys de l’Estat, que allà on el pare aportava fermesa, hi indueix feblesa, on hi havia conviccions, relativisme radical, i on hi havia valors, l’errada de la tradició i els avantatges de la innovació i els projectes de futur. D’aquesta manera l’individu és feble intel·lectualment i física, és buit de coneixements i ple de propaganda – l’ensenyament -, i ‘obligat’ a abandonar les tradicions per a embarcar-se en la innovació i els projectes de futur dissenyats per l’Estat, que van de la destrucció de la família com a cèl·lula social, a les concepcions arbitràries de les nostres percepcions – perfectament ensinistrades per l’enginyeria social – per a la destrucció de l’individu com a home lliure i responsable. Ja que qui creu les seves concepcions de manera arbitrària és tècnicament un idiota, el somni de tot Estat i el paradigma ideal per a un Estat Únic.

https://t.me/NoPlandemia/213465


Vegem exemples pràctics d’aquesta infantilització i idiòcia induïda. La Genociditat, el pròxim Califat de Soros, ens aporta unes mostres de tot l’exposat fins ara:

https://t.me/resurgente2020/56622

La puteta de l’harem manifesta que és important que els immigrants aprenguin les llengües vernacles. A) L’àrab sí, i el castellà no? I el suahili, el polonès o el croat? No està discriminant? Hauria d’haver dit la veritat: ‘Ens importa un rave verd l’immigrant, l’amo, Soros, a qui Déu conservi la vida que a mi em permet viure del robatori i l’estultícia exagerada, ha dit que cal ensenyar i que aprenguem àrab; i si ell ho diu, li hem de fer cas, que els meus fills mengen d’aquestes traïcions i delictes’. B) L’immigrant ha de ser respectat i tractat amb igualtat de drets que un autòcton quant a vida i propietat, tanmateix, l’immigrant és un cos estrany que s’ha d’adaptar a l’hoste, ja que si no ho fa, esdevé la malaltia, com ho veiem cada dia, i veurem aquí. Potser sí que la llengua vernacla de les noves generacions és important, fet que no poso en dubte, tanmateix, aquest és un problema de l’immigrant, no del país que l’acull i li permet de guanyar-se i viure la vida. El país d’acollida no té altra obligació amb l’immigrant que els drets naturals de tot ésser humà. Cap altre.

Mentre el bonisme de la puteta de l’harem canta i defensa les necessitats de les noves generacions, les noves generacions semblen més interessades en altres coses:

https://t.me/resurgente2020/56629

Com les nostres generacions en altres encara més preocupants, ja que si el delicte i el crim són flagells de qualsevol societat – no considero ara l’origen dels qui fan el mal -, això...

https://t.me/laquintacolumna/36907

és molt més preocupant, perquè es tracta de salut mental. Exposem això com a model i després ens estranyem que els estrangers no ens prenguin seriosament!

Fins i tot, l’indi que fa de president a la colònia jueva d’Anglaterra, ha decidit d’abandonar la malaltia mental com a norma social i la idiòcia com a tècnica de construcció de país, i ha arraconat tot el que està relacionat amb les polítiques woke. Podem dir: Ha decidit que al Regne Unit deixen de fer l’imbècil.

https://t.me/resurgente2020/56625

Val a dir que em sorprèn, perquè l’indi és un esclau format al FEM(S) dels Rothschild i un destacat alumne, si no, no seria on és. Aquestes mesures les pren perquè les seves creences naturals o religioses no accepten la degeneració promoguda pels sionistes? O, potser, és que, com els sionistes volen la destrucció dels britànics blancs, i com sigui que el Regne Unit, cada volta més, és una comunitat islàmica, avui ja amb dirigents polítics locals, han pensat que millor acabar amb la idiòcia woke, que mai serà acceptada pels musulmans - ni per la gent de bé i sana mentalment, tot sigui dit -, ja que l’objectiu és l’objectiu, i si als qui han d’esborrar de les illes els nadius, no els agraden aquestes polítiques que els ofenen, a ells i a les autoritats eclesiàstiques musulmanes, doncs s’acaba amb la idiòcia i punt.

La conquesta, la implantació dels seus costums, que s’han de respectar per damunt dels autòctons, que els poden ofendre; i el progrés envers societats avançades gràcies a les aportacions dels universitaris nascuts errats, són la realitat que els europeus pateixen cada dia, mentre els criminals de la Sinagoga del Femer obliguen els governs criminals i sionistes a protegir els forans amb els diners dels autòctons, que a més de robats, estan encara més desprotegits. Comprovem la humanitat de les polítiques de la Sinagoga del Femer, amb aquestes tendres imatges dels nens, les dones i els vells desnodrits i malalts que arriben de guerres que no existeixen i de conflictes imaginaris:

https://t.me/RosselloCM/88728

https://t.me/RosselloCM/88729

Després d’aquestes tragèdies que encongeixen el cor, vegem els costums als quals els biscaïns s’han d’anar fent:

https://t.me/resurgente2020/56627

És un altre estil de diàleg. Ja ens hi anirem fent, que tot no s’aprèn d’avui per demà. Aquí, un exemple d’una disciplina de l’oratòria filosòfica africana que, crec, ens costarà d’entendre, a no ser, que l’apliquem com ells l’apliquen:

https://t.me/RosselloCM/88683

I podem anar del paradís belga a la societat model sueca, on un altre africà ensenya de franc, als suecs i a les sueques, els nous models d’educació i deferència importats dels més desenvolupats dels països africans:

https://t.me/RosselloCM/88685

A Alemanya, el paradís sionista a Europa, els seus més destacats excrements amb toga, com havia de ser, si no!, ja apressen el govern sionista antigermànic a modificar la llei perquè els immigrants puguin realitzar els seus costums sense que l’atavisme de les nostres societats, els impedeixi de ser fidels als seus caràcters propis:

https://t.me/NoPlandemia/213448

Esperem que el govern alemany no sigui racista i accepti aquestes pràctiques ancestrals i naturals, per bé que suposo que hauran de canviar els camells per dues motos BWM o un Audi, si és que no presenten com a ofrena nupcial per la menor, un Mercedes o un Porsche, que potser així, se’n duu la germana – o la mare i tot!

Alemanya, la Sió Europea dels jueus sionistes, està fent els deures correctament, i si és veritat que això dels camells per les nenes encara no ho han legislat, els musulmans han aconseguit, amb els dots oratoris que els caracteritzen, que la societat estudiantil alemany gaudeixi dels nous costums del país:

https://t.me/NoPlandemia/213377

Veieu!, ara els alemanys ja no són nazis, ni ‘holocaustistes’, ni aris, ni supremacistes, ara són idiotes, profundament idiotes. És el que té arrambar-se als sionistes, quan et toquen ja ets imbècil, i quan et manen, ja ets idiota!

Per a tancar aquest recorregut per les meravelles europees, vegem la capital de l’abans Espanya, avui Soroslàndia, i que bé i bonica que lluu Madrid:

https://t.me/RosselloCM/88724

Mentre això passa a tota Europa - per què serà?, és la pregunta, perquè cap europeu ho vol -, a l’Argentina, des de l’arribada del jueu Milei, els sionistes es veu que estan accelerant d’expulsió dels argentins – un fet molt natural -, és de suposar, perquè com menys argentins a l’Argentina, més a prop està Andínia, el nou paradís jueu a Sud-amèrica.

https://t.me/RosselloCM/88707


L’Holocaust sionista contra el món, sobretot contra Occident, és una altra de les demostracions de l’infantilisme majúscul de la societat. T’expliquen una història d’un enemic invisible i que t’agafa a traïció i et mata sense pietat, i que l’única protecció és un morrió, aïllar-te, i aplaudir a les vuit des del balcó, que aleshores el virus sopa; i la societat de borrecs obeeix. Després els van dir que s’havien inventat, en una estona, el remei contra aquest enemic, el pitjor enemic que mai ha existit en el planeta perquè és invisible, traïdor i mortal, i tots els nens van córrer a fer cua perquè els punxessin amb el gran descobriment de la història, i per al qual, ells eren les ratetes grosses del laboratori. I tots els nens estaven contents d’haver-se enverinat i ja no ser uns assassins potencials, com una bomba atòmica humana, i els nens, ja amb la consciència tranquil·la, fins a quatre i cinc ‘banderilles’ s’han fet posar, satisfets d’haver vençut el monstre invisible i de no haver-se convertit en assassins en sèrie. Doncs, quant a aquest fenomen entre assassins i criminals idiotes i idiotes sense reflexió, vegem algunes notícies que ens serviran per a reafirmar el genocidi i els genocides, delicte i criminals que han de ser jutjats pel dret natural, el qual, sàviament, per a assumptes d’aquesta magnitud, només té una pena: la capital.

Ara que la gent està caient com a mosques i davant de tothom, les ordres sionistes als criminals i col·laboradors és treure importància als fets, no posar-los un altaveu, sinó tapar-los tant com sigui possible. Si un senyor es mor anant a un partit de futbol, els altres afeccionats, solidàriament, el que han de fer és, discretament, agafar-lo entre uns quants i posar-lo fora de la vista de la resta d’afeccionats. On sigui, tant se val!, però que els altres afeccionats no vegin el mort, perquè fa mal efecte i destrempa l’energia i l’emoció habituals abans d’un partit de futbol:

https://t.me/resurgente2020/56624

Targeta roja! Que collons! Per dos goyim blancs que estiren la pota per a cridar l’atenció? Al carrer, noi! Només faltaria que en tots els partits on es mor la gent, s’hagués d’aturar el joc! No hauríem acabat cap lliga en tota la història! Com si això no hagués passat tota la vida! Quan vas al futbol, sempre hi ha ambulàncies. I de sempre, que recullen els insensats que es moren per a cridar l’atenció. És que cada dia tenim la pell més fina. Si s’han mort, se’ls enterra; i a aquí pau i després glòria! Com s’ha fet sempre!

Ja que parlem de morts naturals, fem una referència al genocida que es presenta a la Genociditat de Soroslàndia vejam si encara la pot degradar més, per bé, que avui ja toca fons. Salvador Illa ja ha assassinat 121760 persones, segons les darreres dades oficials. No està gens malament! Jo em penso que votin el que votin els ximples que vagin a cagar al col·legi, Soros l’ha elegit. Un criminal amb aquests números i amb més cara que esquena, que es pixa damunt dels morts, doncs, és el psicòpata ideal per als sionistes. Però no només ha fet una bona ràtzia, sinó que ha malmès espanyols per a tota la vida, la qual cosa, és un plus per als sionistes, i de segur que ben pagat, ja que aquests malalts crònics seran clients de les fàbriques dels verins tota la vida. Quant a la gent crèdula i babau que s’intoxicaren amb els verins dels assassins del govern, aquest ‘homenatge’ de la Bea Talegón, de la qual valoro més les qualitats ètiques que l’excel·lent tasca que fa com a periodista:

https://t.me/RosselloCM/88715

ELS MATEIXOS QUE ROBEN

SÓN ELS MATEIXOS QUE ET MALMETEN:

ELS GOVERNS SIONISTES.

Quan el genocida i candidat a dirigir la Genociditat de Soroslàndia, Salvador Illa, el psicòciata filòsof, va fer la següent intervenció en la comissió d’investigació, no la vaig veure. Qui pregunta és l’espanyolista i republicà antiindependentista, i sionista és clar, del Rufián. Tot és teatre, cada u representa el paper que cada dia els fan arribar els sicaris de Soros, i ells actuen i roben, l’essència del polític.

https://t.me/NoPlandemia/213366

Sense deixar els criminals, i per a fer una pausa, res de millor que una tendra imatge de família de la decoració de la butaca del ministeri de transports:

https://t.me/NoPlandemia/213443

El qual, com està a la selva enviant tuits des de la branca, no pot atendre els problemes del ministeri:

https://t.me/RosselloCM/88696

https://t.me/RosselloCM/88703


Continuant amb l’holocaust i els col·laboradors imprescindibles per a l’èxit de la matança, no podem oblidar els ensinistrats a les bagasseries jesuïtes, els que es fan dir científics i són actors; com els polítics. Aquí dos exemples de criminals amb títol de bagasseria: César Carballo, el totòleg de la televisió, l’home que té totes les carreres i les especialitats acadèmiques del món i és homosexual, com a cirereta del pastís, junt amb el criminal de l’ISG, Quique Bassat, en la prova irrefutable de col·laboració activa en el genocidi i ocultació de la realitat mèdica que ells tergiversen amb ple coneixement, o amb un coneixement que haurien de tenir però no tenen, com ho demostren, en afirmar les mentides constatades que afirmen:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17597

APOLOGIA PÚBLICA DEL GENOCIDI.

I aquí teniu el psicòpata esquizoide i paranoic que fa de tot i res per a bé, el criminal i assassí de més 20 milions de persones només en els darrers tres anys, Kill Gates, explicant el seu projecte d’extermini i com poden arribar a sortir de barates les bales amb les quals mataran la gent. Per a acabar amb la gana i la set a l’Àfrica, l’eugenista i filantrop, no té diners, però per a muntar un munt de fàbriques per a produir els verins que mataran, enverinaran i controlaran la gent, si cal, demana crèdit als falsificadors de moneda Rothschild:

https://t.me/NoPlandemia/213437


Malgrat tot el que hem vist en el capítol d’avui, no hi ha cap excrement amb toga que veient els fums de les xemeneies i els cadàvers, com sabent dels productes letals que inoculaven els criminals dels governs, no faci res més que gratar-se allò que li pica, protegir els col·legues de màfia, ajudar a fugir els delinqüents més perillosos, i després, espera a casa, ansiós, què serà el que li portarà el jueu: un nen, una puta cara, la coca del col·lega alliberat o un sobre tan farcidet de sang com de dinerons:

https://t.me/NoPlandemia/213460

https://t.me/NoPlandemia/213522

I un suggeriment, per si és el cas que desconeixeu les tarifes:

https://t.me/NoPlandemia/213472

I si sou amics, col·legues o coneguts, aleshores, les coses poden ser més senzilles:

https://www.abc.es/espana/madrid/conde-pumpido-hijo-ingresado-brote-psicotico-tras-20240506132425-nt.html

ELS EXCREMENTS AMB TOGA,

LA IMMUNDÍCIA DEL MÓN.


Per a concloure, coses que passen a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. Jared Berstein és jueu i músic, i ara assessor econòmic de Biden, el pedòfil sionista. Vegeu el discurs d’aquest portent intel·lectual que fa jazz amb l’economia, sense saber què és l’economia... de jazz, no en dic res.

https://t.me/resurgente2020/56638

Quin coneixement de la realitat, oi? I quin art en l’exposició clara dels assumptes que atenyen la seva feina! Podia haver dit: ‘Nosaltres fabriquem els diners falsos i els venem com si fossin bons al mamarratxo de la Casa Blanca, i aquest, roba tots els americans per a tornar-nos els diners que hem falsificat... amb interessos, és clar’. Així, no s’hauria entès la veritat molt millor? Però això no ho pot dir, i l’home fa un sol de jazz: um, uh, ehh, ieppa... És el que té el fet de viure en una societat meritocràtica, sempre destaquen els millors!


LA GUERRA CONTINUA.

NENS,

LA GUERRA CONTINUA.


Tres vídeos de Ramon Freire, que recomano, per a comprendre la magnitud del desastre que han provocat els jueus, i no ho dic jo, que ho diu Barbara Lerner Spectre, una activista sionista jueva, molt fina i molt bufona, sense maldat, al final del tercer vídeo:

https://t.me/NoPlandemia/213598




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada