dimecres, 1 de maig del 2024

EL PLA KALERGI I L’O.M.S.


Si el Pla Kalergi és l’estratègia sionista i jueva per a la substitució ètnica d’Europa – un genocidi perfectament estudiat i dissenyat pels jueus, i dut a la pràctica pels criminals i traïdors que serveixen la màfia partitocràtica -, l’OMS - com el seu nom indica: Organització de Matances Sionistes, serveix els interessos de la Gran Sinagoga o ONU, el cau de criminals més gran de la història humana (des de la seva creació el món no ha tingut un sol dia de pau i més de 69 conflictes armats) -, i val a dir que la finalitat de l’OMS és accelerar l’extermini massiu d’Occident. Aquestes afirmacions no són gratuïtes i restaran més que demostrades després del capítol d’avui. La guerra és del sionisme contra la Humanitat, i sobretot, contra el seu més temut enemic: l’home blanc.

Per a arrencar el capítol, una sàvia frase de Max Igan:

https://t.me/counterpropaganda20/12214

Com molt bé ens diu, la responsabilitat és l’essència de la llibertat. Només és lliure qui és responsable absolut de tot el que diu i fa. No us serà difícil d’observar quants d’esclaus hi ha en el món, ni que, com més exposats en públic, més esclaus són... i més feliços i orgullosos. És el que té la idiòcia, que és la ignorància, l’arrogància i la més vanitosa i estúpida de les exhibicions.

Per a introduir el capítol d’avui, no he pogut trobar res de millor que aquest extraordinari discurs de l’Eva Vlaardingerbroek, qui, en menys d’un quart, retrata perfectament l’actual situació a Europa. Aquesta bellesa europea destaca, a més a més, per la finesa del seu pensament i discurs. En aquest blog he enllaçat a algunes de les seves declaracions quant al robatori de les CBDC dels Rothschild i quant a la destrucció del primer sector productiu per tal de portar la fam a Europa, que ja sabeu que matar la gent de fam és una de les debilitats dels asquenazites, no sabem ben bé, si més que matar o violar nens; però que, per a ells, és una passió, això segur. Encapçalarem el seu discurs amb lletres majúscules i reservant-li un apartat, que la jove se’l mereix sens dubte:

EVA VLAARDINGERBROEK

https://t.me/No_plandemia/7832?comment=211500

MÉS QUE BRILLANT !

Tot seguit, us afartareu de comprovar l’exactitud de les paraules de l’Eva i que Europa ha de començar a lluitar en la que ha de ser l’última batalla:

EL PLA KALERGI JUEU

PER A LA DESTRUCCIÓ D’EUROPA

Res més adient, que començar amb les declaracions públiques del Banc Central dels Rothschild a Soroslàndia:

https://t.me/NoPlandemia/211468

Amb 24 milions d’immigrants il·legals, què serà Soroslàndia? La granja desitjada pels jueus, en el territori que durant segles s’anomenà Espanya.

I què significa aquesta ‘meravellosa’ importació descontrolada de desconeguts que ni fugen de guerres ni són al seu país per a fer-lo pròsper, i vénen a Europa a ser mantinguts pels criminals de la partitocràcia amb els diners que roben als ciutadans que són envaïts, perquè així els ho mana la banca: la màfia de les màfies. Vegeu les grans aportacions culturals que tenim el plaer de rebre gràcies als esforços sionistes:

https://t.me/NoPlandemia/211433

https://t.me/resurgente2020/56459 i https://t.me/resurgente2020/56462

i l’assassí a qui cal emparar i al qual els excrements amb toga deixen en llibertat, que les ordres de Sió són les ordres de Sió:

https://t.me/resurgente2020/56463

Amb tota la lògica i la coherència del món, l’excrement amb toga hauria de ser condemnat a cadena perpètua per deixadesa de funcions, encobriment i empara de delinqüents, de les quals negligències es desprèn l’assassinat del nen francès. Així, en quatre dies, o s’acabaven els il·legals o els jutges, i fos el que fos, la llibertat i la dignitat vencerien. Però, continuem, que els jueus, quan fan una cosa, la fan de valent, penseu en les guerres mundials, en l’actual Palestina... o a Cagandúrria, en tràmits per a convertir-se en Califat Musulmà i Republicà:

https://t.me/resurgente2020/56466

https://t.me/resurgente2020/56467

https://t.me/resurgente2020/56468

L’única resposta possible per a comprendre per què tenim aquesta púrria a casa nostra, és la púrria de la criminocràcia. Ara, el dia 12, tots els catalanets i les catalanetes del futur Califat, a cagar als col·legis, que cada paper higiènic abocat al lavabo són diners frescos per a la criminocràcia i un consentiment, l’acceptació del règim criminal que destrueix la vida pròpia del lil·liputenc mental que no té altra cosa a fer el diumenge, que anar a cagar als col·legis públics!

Però, continuem amb la multiculturalitat i els seus enriquiments:

https://cadenaser.com/murcia/2024/04/29/vecinos-de-cartagena-se-agrupan-en-una-plataforma-denominada-no-al-ceti-en-contra-del-campamento-de-tentegorra-radio-cartagena/

https://www.elespanol.com/mundo/europa/20240430/califato-solucion-grupo-islamista-toma-hamburgo-exige-aplicar-sharia-toda-alemania/851415180_0.html

https://t.me/RosselloCM/88397

https://theobjective.com/espana/2024-04-29/okupas-extranjeros-multiplican-con-sanchez/

Fantàstic, el panorama! Com deia en l’anterior escrit, la criminocràcia ha demostrat la superioritat política del règim anterior. Abans teníem gent autoritària, però amb valors. Avui tenim l’escòria social, el pitjor de cada casa – traïdors, genocides, lladres, pocavergonyes, megalòmans... - destruint el país. Les dades poden coure:

https://t.me/RosselloCM/88399

QUIN GOVERN ERA MILLOR ?

I se’m fot que em considereu franquista o feixista, que sempre serà millor que ser idiota sense remissió.


Espero que us hagi agradat aquest resum de la situació crítica que patim els europeus i que caldrà giravoltar. No són els emigrants el mal, el mal són els criminals que els permeten d’entrar amb prerrogatives i prebendes negades als autòctons i naturals del país, als quals, les bandes criminals de la partitocràcia roben per a viure ells, els paràsits, i per alimentar, vestir i refugiar els exèrcits mercenaris dels sionistes. O com podeu explicar que tots siguin joves en edat militar i en perfectes condicions físiques, i no vells, dones i nens desnodrits i cagats de por?

CAL OBRIR ELS ULLS ARA,

DEMÀ SERÀ MASSA TARD !

I els vells, els nens i les dones són les nostres, no les seves. Com deia en una altra ocasió, quan hi ha una guerra els qui fugen són els vells, les dones i els nens, però els qui van a la guerra són exclusivament els homes joves en bon estat físic, mentre els vells, les dones i els nens romanen a casa, al país. No cal ser una llumenera, eh! Qualsevol ho pot veure. Per aquesta raó, els excrements amb toga haurien de detenir TOTS ELS CRIMINALS DE LES BANDES DE LA PARTITOCRÀCIA I TOTS ELS POLÍTICS EN ACTIU per un evidentíssim delicte d’alta traïció, i procedir després a executar les corresponents sentències, que si són ajustades a Justícia, sempre comprenen la mort del traïdor, el pitjor del pitjor de qualsevol societat.


Passem full, i vegem la part dos del programa d’extermini dels europeus i de la destrucció de les nacions occidentals, dissenyat pel sionisme internacional: els verins. Els encarregats de l’holocaust són els criminals de l’OMS, la secció ‘executiva’ de l’ONU des de la seva fundació, que ja fa molts anys que a Àfrica els jueus s’han dedicat a provar els verins i matar i esterilitzar negres, les rates de laboratori dels jueus, i que ara han canviat per ratetes blanques.

L’ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES

O.M.S

Comencem pel principi:

https://t.me/NoPlandemia/211597

Si això és veritat, com és que tots els terroristes i assassins que han propagat aquesta mentida són lliures?

Aquí teniu la manera de treballar de la màfia criminal de l’OMS:

https://t.me/counterpropaganda20/12212

Tot el que no sigui la desaparició d’aquesta organització terrorista i criminal, i l’execució de tots els qui hi han treballat en càrrecs de responsabilitat, és un insult a l’espècie humana, a la dignitat, a la justícia i a la llibertat. I això ho reclamem els conspiranoics des que va començar la matança dels sionistes. Una matança que no s’atura i que sobrepassa els 20 milions d’assassinats:

https://t.me/resurgente2020/56455

https://t.me/resurgente2020/56456

Com és que tots els responsables britànics no estan a presó a l’espera de judici i posterior execució?

Al Regne Unit, la matança es veu que és escandalosa i no té expectatives d’aturar-se, com a tot el món cristià, però allà, amb unes taxes espectaculars de genocidi. Potser per això, la puteta dels sionistes, la Meloni, potser per patriota, o vés a saber per què, no vol que els jueus continuïn matant italians, com ho feren en massa en començar la massacre, i ha decidit que NO ES PLEGARÀ A LA TIRANIA DE L’OMS:

https://t.me/resurgente2020/56457

Austràlia, un dels primers prototips dels camps de concentració del NOM per a Occident, seguida de molt a prop pel Canadà de la puteta del gos ‘castrat’ de Schwab, i els ‘magnífics’ resultats obtinguts pels verins jueus per a evitar que la gent es contagiés una mentida; i que són esfereïdors: Un terç de la població d’Austràlia és inútil. No com els polítics, sinó, en el sentit més físic, social i intel·lectual del terme.

https://t.me/NoPlandemia/211520

ELS FEM UN MONUMENT,

ALS HEROIS POLÍTICS,

O COMENCEM A CONSTRUIR PATÍBULS

PER A PENJAR-LOS LES MEDALLES QUE ES MEREIXEN ?

I les capacitats d’aniquilació de l’organització terrorista i satànica de l’OMS no s’aturen aquí. Ja he afirmat un munt de vegades que el genocidi està perfectament planificat pels jueus, i que els verins duien de tot el que pot matar i lesionar; però, tot de tot. M’imagino que només descartaven les combinacions letals que els explotaven en els laboratoris, però tot allò que mesclat no feia esclatar l’ampolleta, cap a dins! Vegeu els sorprenents avantatges d’haver-se enverinat amb les metzines que emmagatzemaven els sionistes, per a quan es decidissin a canviar el nom de la grip i dictar uns protocols assassins que exterminessin els vells i impregnessin de terror la resta de la ciutadania, com et recomanaven i et coaccionaven els assassins dels governs – i he escrit bé, assassins -. No oblideu tampoc, que l’objectiu des del començ eren els nens. Penseu què ha de ser estar malalt de càncer a edats tan prematures! No us penseu que això són accidents. Podeu anomenar-los casualitats, però prou que sabeu que són els resultats de l’extermini jueu dels goyim a Occident. Cal començar a dir, A CRIDAR, les coses pel seu nom:

https://t.me/NoPlandemia/211478

I no, no són casualitats, són dissenys d’armes biològiques per a l’extermini, la degeneració neuronal i mental, i l’expansió de malalties cròniques que recomanin la víctima de l’enverinament, l’eutanàsia; amb la qual cosa, els jueus obtenen el mateix resultat: l’extermini del goy.

Per concloure aquest escabrós repàs a la indústria més gran de la mort: l’OMS, només vull recordar que tota la xurma partitocràtica ho sabia i ho saben. Penseu en el genocida de Salvador Illa, flamant candidat a pinxo del prostíbul de la Genociditat de Soroslàndia, l’assassí de 30000 ancians i de les morts postvacunals, però que, curiosament, ell, no es va punxar; malgrat que en fes el teatre. Ell no es va punxar els tòxics letals jueus, no va prendre la medecina que recomanava i instava a inocular-se amb subtils coaccions. Creieu que no ho sabia?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4934012

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4933963

Com creieu que tampoc no sabia que els morrions no servien per a res? Bé, per a fer-lo milionari sí, això sí. I, lamentablement, aquest assassí de masses que ja hauria d’haver estat penjat, pot ser el MHP (Vejam si ens han enganyat i MHP no vol dir ‘molt honorable president’, sinó ‘muy hijo puta’, que ja sabeu que en la història no ens han enganyat més perquè no hi havia més temes). Doncs, bé, perquè vegeu que tota la criminocràcia sabia de l’extermini, com saben del projecte de destrucció d’Europa, escolteu aquest vídeo i comproveu com els menjagambes, els paràsits més cínics i inútils del circ de la criminocràcia, sacs d’escombraries sense cap benefici, doncs, vegeu què diuen:

https://t.me/resurgente2020/56458

CANVI CLIMÀTIC’, DIU EL SUBNORMAL !

AMB EL GRAU D’INFRAIDIÒCIA QUE DEMOSTRA

NOMÉS PODIA SER SINDICALISTA.


És molt trist, però és així. Caldrà que ens carreguem de coratge i de decisió, o el món es convertirà en un absolut infern, com desitgen els sionistes per a l’arribada triomfal de l’Anticrist, Satanàs. Tot està corrupte i putrefacte, i fins que no esterilitzem el planeta (entre 500 i 1000 milions d’execucions), tot estarà corrupte i putrefacte fins a la mort de la Humanitat per gangrena planetària.


Conclourem amb exemples de les meravelles que els jueus – ves!, sempre són ells – escampen pel món:

A Ucraïna, el genocida d’ucraïnesos Zelensky, el pallasso diabòlic, prepara les joves per a la guerra. Suposo que perquè si extermines les futures mares, no naixeran fills. I davant d’aquestes abominacions, ni la Gran Sinagoga dels criminals, l’ONU, ni la Sinagoga del Femer Europeu, el cau de tota l’escòria continental, no diuen res:

https://t.me/resurgente2020/56453

AQUEST ÉS EL NIVELL DE MALDAT

D’AQUESTS TARATS.

I, AQUEST MAL, NOMÉS S’ERRADICA

AMB LA MORT DE LA BÈSTIA.

A Geòrgia, es veu que els sionistes ja hi han posat cullerada, i gràcies a ells, el país viu en estat de conflicte. Que rar, oi?

https://t.me/Realidades_Paralelas/8448

I posem el punt final, recordant la humanitat dels bons, els pobrets que s’inventaren un conte patètic i tenebrós, només possible en les ments corruptes dels asquenazites, i que els imbècils s’han cregut, i amb el qual conte, tenen carta blanca per a ser reconeguts com a pobrets, per a ser defensats sempre contra els racistes i els qui els tenen odi (coses impossibles en un jueu) i per a ser mantinguts del treball de la resta dels humans. No espavilem, no, i ja veureu què ens trobarem d’ara a no res! Ells són així, comprensius de les necessitats i respectuosos amb la vida dels altres, no com els nazis del conte que s’inventaren:

https://t.me/Realidades_Paralelas/8451

UN GRAN POBLE, SENSE DUBTE.

PERÒ, OI QUE ESTARÍEM MILLOR SENSE ELLS ?

LA GUERRA CONTINUA.

I LA GUERRA CONTÍNUA ÉS EL SEU SOMNI.

COMENCEM-LA AVIAT,

QUE COM MÉS AVIAT ELS COMENCEM A FER LA GUERRA,

MÉS AVIAT S’ACABARÀ.


ÉS INCREÏBLE QUE UNA SECTA CRIMINAL

HAGI CONDUÏT EL MÓN

ON L’HA CONDUÏT.

ACABEM AMB LA SECTA

I

RECUPERAREM ELS VALORS:

LA DIGNITAT, LA LLIBERTAT I LA INDEPENDÈNCIA.


Abaixem el teló amb humor: L’última intervenció de la ‘tonta del bote’:

https://t.me/RosselloCM/88413


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada