divendres, 3 de maig del 2024

L’ENEMIC EN PROBLEMES ?


La portada del capítol d’avui la cedeixo a Bertrand Russell, pensador del qual estic tan allunyat, com admirat de la seva capacitat intel·lectual. A parer meu, és d’aquells pensadors que cal llegir perquè les capacitats lògiques i argumentals són tan irrefutables, o almenys ho semblen, com inexactes. És un intel·lectual ben curiós, i que, malauradament, fou un dels referents en l’origen del Cercle de Viena, l'indret on es gesta la destrucció total de la filosofia amb el positivisme lògic: l’esclavatge de la filosofia a la ciència... I així ens va! Tanmateix, llegir-lo és sempre un plaer. La intel·ligència subtil i profunda admira, encara que els seus pensaments estiguin en les antípodes dels teus. Tot seguit, unes breus reflexions del filòsof que, en aquest cas, subscric sense objecció:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4937498

Compareu aquestes paraules amb les d’aquest titular:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17567,

el que dèiem: qüestió de capacitat intel·lectiva, lògica i expressiva.


Quant al tema d’avui: «Si l’enemic està en problemes», sóc del parer que sí. Saben que són molt a prop de ser descoberts. La immensa mentida de la covid, la destrucció social i psicològica durant la falsa pandèmia, la matança amb els verins, el genocidi de Palestina, la guerra absurda d’Ucraïna - una matança innecessària però que no hi ha un sol governant en el món occidental que maldi per aturar-la -, el tractat de pandèmies de l’Organització de Matances Sionistes que sembla destinat al fracàs, l’oposició a l’Agenda 2030 de la Gran Sinagoga – l’ONU -, l’afartament dels pobles europeus amb les ‘polítiques’ del Femer de la Sinagoga Europea, amb el robatori continuat de la partitocràcia, el rebuig majoritari de la població sana a la idiotologia de gènere, la desconfiança de la gent a les CBDC o l’augment del control dels governs criminals sobre la població... tot plegat, són problemes.

Quant a la immensa mentida i als enverinaments amb els tòxics jueus, el doctor Stephan Homburg de la Universitat de Hannover, ens explica les immenses mentides del govern alemany d’acord amb les indicacions científiques del Robert Koch Institut. Interessant sobretot al final, on, com passa amb els documents esborrats que la Corrupció Europea lliurà a l’urinari públic, la manca de transparència és en ella mateixa prova, no un indici, sinó la prova evident del crim que tracten d’amagar.

https://t.me/RosselloCM/88549

QUAN ACTUES DE BONA FE,

PER QUÈ HAS D’AMAGAR RES ?

Quant al fet que els europeus ja n’estem fins al monyo de l’escòria que s’arreplega a les institucions sionistes antieuropees, les més sovintejades escridassades i interpel·lacions als criminals, proven que han de saber que la confiança l’han perduda:

https://t.me/laquintacolumna/36859

i potser per això, preparen el més execrable i criminal delicte contra els europeus: treure’ns la veu!

https://t.me/NoPlandemia/212286

LA GENT JA SAP QUI SÓN ELS CRIMINALS.

I potser per tot plegat, resulta que al congrés de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, han tirat pel dret i els jueus són bons per llei, i qui gosi murmurar que no són tan bons, doncs, se’l castiga amb la llei a la mà. Vegem la notícia que ens parla que mai més no podreu dir sobre els jueus LA VERITAT (Almenys, a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units):

https://t.me/NoPlandemia/212260

Estimats amics meus, ja ho sabeu, d’ara endavant:

1 – Els jueus ja no van matar Jesús. Fou un suïcidi induït per hipnosi pels romans.

2 – Els jueus mai no han matat un nen. Els nens que se suïciden a Palestina, són terroristes que se sacrifiquen per Al·là. I els libels i obres artístiques d’antany que els acusaven de sacrificar nens, mentides i punt.

3 – Els jueus són fidels a la nació que els acull, com sempre. Acusar-los de secta, o de traïdors, és intolerable; serà la veritat veritable, però és intolerable dir això dels bons.

4 – Afirmar que els jueus estan en una conspiració contra la Humanitat, o sigui, la guerra que vivim cada dia, això no és veritat: la covid (recordeu que Divoc, en hebreu, és un home posseït pel diable) la inventaren ells, les mesures de control i presó contra la ciutadania estaven escrites en els memoràndums de Rockefeller i eren l’ariet del FEM(S), del Rothschild, Schwab; els verins posteriors, els fabricaren els jueus, BlackRock – la megacorporació jueva i sionista – que és ama del món; tots els presidents de govern occidentals i la mateixa bruixa i assassina von der Leyen reben instruccions directes de la màfia Soros... però això és una conspiració sense el mínim fonament.

5 – Els jueus no controlen cap govern ni cap institució internacional. Que tot siguin Sinagogues no és culpa seva i ells no hi tenen res a veure, pobrets!

6 – Els jueus foren les víctimes innocents i indefenses dels nazis, i els palestins són els agressors criminals que, armats i sense pietat, destrueixen Israel i la pau que aquest país irradia com el sol els seus raigs.

D’UN JUEU, NO ESPERIS UNA VERITAT.

D’UN SICARI SIONISTA

NO ESPERIS RES MÉS QUE EL MAL.

AIXÒ SÍ,

EXCREMENTS AMB TOGA,

ELLS SÓN ELS BONS I ELS POBRETS!


Han de saber que corren el risc que la massa crítica es consolidi. Ho han de saber. Per això tenen pressa a preparar les lleis per a cometre els crims. Pels excrements, no s’han de preocupar, ells estan per al que estan. I ara, amb lleis tan ‘exactes i equànimes’ com la de la Reserva Federal sionista, no els haurà de ser difícil de carregar-se els enemics dels profetes de la pau, la concòrdia, la filantropia i l’honestedat.


Conclourem amb una cita, que ens explica clarament que vivim en una criminocràcia, però, això sí, no atansa a dir-nos qui són els ‘capos’ de la màfia:

https://t.me/counterpropaganda20/12220

I un breu, però espectacular vídeo, de l’any 2013, on en el mateix urinari del Femer europeu, un eurodiputat gosa dir el que sentireu. Potser per això, mai més no n’hem tornat a sentir, d’ell: el digníssim senyor Godfried Bloom:

https://t.me/RosselloCM/88527

EL FINAL QUE TOTS DESITGEM !


LA GUERRA CONTINUA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada