dimecres, 10 de maig del 2017

LES URNES I EL CINISME


Demanar que un espanyol entengui què és la democràcia i la llibertat és com demanar síndries a un meloner. Tenen una monarquia imposada i hereva del període més fosc de la seva recent història, els comanda en el govern una organització mafiosa hereva del sistema anterior i el que és més greu, abans d’avui els espanyols no han gaudit mai, he escrit mai, mai, mai, un sistema de llibertats. Avui, igual que fa segles, Borbons, Casa d’Alba i similars controlen les brides d’aquesta pobra nació castellana amb deliris de grandor.
Per això, sense arguments, l’avui cap de l’organització mafiosa gosa declarar sense cap pudor ni vergonya que si els catalans volen fer un referèndum, se sotmetin a la llei i reformin la Constitució de Franco i l’emèrit, com si no sabés que és absolutament impossible que la minoria catalana pugui proposar algun canvi constitucional que no compti abans amb l’aquiescència castellana, l’ètnica majoritària al país.

Per tot això, posem les urnes, ensenyem-los que és la llibertat individual i col·lectiva, encara que ells, des del segle XIV, ens enviïn les amenaces, els insults i les provocacions.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada