diumenge, 9 de setembre del 2018

L’11 DE SETEMBRE DE 2018, I DESPRÉS ...



Enguany, tot sembla assenyalar que es batran els rècords de participació popular en la nostrada manifestació. El poble de Catalunya tornarà a sortir al carrer i a reunir-se pacíficament per reclamar el que ens és de dret pels principis de llibertat i justícia. La gent està farta de la impunitat que gaudeixen els feixistes, protegits pels cossos de seguretat, entre ells, els mossos d’esquadra, i cansada de les mentides i les provocacions constants d’aquells que, com saben que a les urnes no tenen res a fer, volen impedir com sigui que el poble s’hi expressi. Ja n’hi ha prou d’haver de suportar una colla de colons inadaptats que, a més que vénen aquí a guanyar-se les garrofes, a més a més volen imposar per la força la seva cultura. Aquesta manifestació ha de ser el crit unànime de la societat catalana a favor de la independència (ni presos ni punyetes) i contra la violència dels feixistes espanyols.
Si com és d’esperar, la manifestació és un nou èxit de convocatòria, els polítics han d’agafar les brides del procés d’una vegada i enfrontar la intransigència de la casta política espanyola, i la demostrada negligència en la persecució dels seus sequaços; que allà on van, munten l’espectacle. Ja veurem quants aldarulls, destrosses del mobiliari urbà i quin serà el comportament dels centenars de milers de persones que s’aplegaran a la manifestació, i quins seran els seus lemes i proclames. De ben segur, que hi haurà menys aldarulls i menys danys al mobiliari en aquesta manifestació, que en les que convoquen els unionistes, i que farceixen de membres dels cossos de seguretat i feixistes colons de tota la vida, unes manifestacions on l’insult, la provocació i la demanda de violència de l’Estat els posa en evidència. Qui és mesell, és mesell per sempre. Per això no són capaços de preguntar-se com és que tenien com a màxima autoritat una imposició franquista, un fratricida i un delinqüent especialitzat en el saqueig de la riquesa nacional, i tampoc no es preguntaran per què va plegar el delinqüent i hi va posar el seu fill, l’home que desborda preparació, com ho va demostrar fent pegar els seus esbirros a gent gran i gent jove, vejam si tothom s’alterava i la seva ànsia de sang resultava assaciada. Aquests són els criminals d’estat que han succeït el dictador que més temps ha imposat a Europa la seva tirania a una població mig-analfabeta, mig-fanatitzada i incapaç per a qualsevol pensament propi; ja que els que els tenen, els pensaments propis, avui tenen residència a Catalunya, perquè la monarquia medieval del segle XXI els acuita com la inquisició acuitava les bruixes i els bruixots.
Polítics de Catalunya, i molt concretament MHP Torra i MHP Puigdemont (Al senyoret Torrent el deixo a banda, perquè aquest, per un bon sou, llustra les botes de Sa Majestat), després de l’èxit de manifestació (si l’és) no hi haurà cap excusa per imposar la voluntat del poble demostrada el 9-N, les eleccions referendàries, l’1-O i en les eleccions autonòmiques 155 del 21-D, a part de les concentracions multitudinàries en totes les diades des del 2010. El poble empeny i els polítics hauran de fer mans i mànigues per respondre a la reclamació del poble, demanant-ho al país que ens ocupa, a la putrefacta Comunitat Europa i a tots els organismes polítics i judicials internacionals. No s’hi valen negociacions ni allargar la partida, això ja ha arribat al punt d’ebullició: o estan d’acord amb una consulta sobre la independència al 50% i supervisada per institucions estrangeres acceptades per ambdues parts, o cal tirar pel dret, encarar-nos a la drecera i forçar els animals que dirigeixen el país veí a demostrar de què tenen ganes i fins on arriba el seu amor envers el nostre poble; que s’estimaran més destruir-lo que asseure’s a negociar amb ell. Aquesta és la realitat, i si no hi ha valor per enfrontar les bèsties, els que n’estiguin mancats, que facin una passa al costat. El poble fretura de polítics compromesos als quals seguir, i que no dubtin que el poble els seguirà.
D’altra banda hem de tenir present que ens caldran sacrificis personals, econòmics i socials per fer front a la bèstia enemiga, però com més disposats estiguem a acceptar els sacrificis personals, econòmics i socials, l’enemic perdrà la credibilitat i la força arreu. Despullem-los, que Europa els conegui! Que el món els conegui!
I si algú s’ha espantat d’aquest darrer paràgraf perquè he fet ús de ‘la bèstia enemiga’ per referir-me a l’estat invasor, que faci un lleuger record de les agressions independentistes durant deu anys de reclamació, i les compari amb l’any i escaig que els gossos del feixisme campen al seu gust, essent protegits per les forces de seguretat, és més, essent les forces de seguretat les que exerceixen la violència contra població civil, ara en l’1-O, o amb porres, vestits de paisà, acuitant gent pel carrer (que nos dejen actuar!) o el policia d’investigació que agredí el periodista, i que el noi, gaudeix d’absoluta immunitat i impunitat, i de ben segur que deu estar esperant l’augment de sou i categoria amb què el tirà espanyol el premiarà, com sempre ha premiat l’escòria borbònica a tots els seus més servils i miserables lacais. Això és Borbònia.
Així, doncs, catalans que us sentiu catalans, que viviu en català, que sentiu vostres la senyera i Montserrat, la sardana i els castells, anem tots a la convocatòria i cridem ben fort als nostres polítics que ja n’hi ha prou, que no ens sentim gens espanyols, que no volem viure a l’espanyola, que no sentim nostres ni la ‘rojigualda’ ni Covadonga, ni el flamenc ni la ‘jota’, encara menys les ‘corridas de toros’. Hem de cridar-los que volem el que és nostre, com ells tenen tot el dret a tenir el que és seu. Ni una mica més ni una mica menys.
Per Catalunya, per la llibertat i la justícia, el bens, els nostres bens, que vam perdre el 1714 en sagnant lluita contra els castellans, defensant el nostre poble i el nostre territori. Com diu en Rafel, un bon amic meu: «Quan un poble s’acostuma al seu invasor és un poble mort. No deixem que mori el nostre poble».
Ara més que mai! Volem alliberar-nos de les cadenes per sempre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada