dilluns, 15 d’abril del 2019

CARTA OBERTA




ALS FEIXISTES EUROPEUS

Cap de cartell:
JUNCKER, TAJANI, TUSK, SCHINAS I TIMMERMANS


Si heu arribat a càrrecs d’importància en l’organització criminal que dirigeix els països europeus i que vestiu de gala amb l’oxímoron de ‘Comunitat’ Europea, és perquè sou obedients i acateu les ordres dels vostres amos. Bona prova d’això, és que s’han de tenir molt pocs escrúpols i molt d’estómac per viure la vida com si res i tenir a les espatlles la responsabilitat de milers de morts ofegats al Mediterrani, i tot perquè els amos us han dit que ja n’hi ha prou de ‘negres’. No m’invento res, els antecedents miserables de Juncker l’haurien de desautoritzar per tenir cap càrrec de responsabilitat en lloc; però els antecedents nazis, són molt ben considerats pels vostres amos, oi, princesa?
De l’impresentable Tajani, poca cosa a dir, si ell mateix es presenta i s’enorgulleix dels mèrits del gran estadista Mussolini. Per això no m’estranya que l’enganyabadocs que és la Comunitat, hagi fet por a gent amb històrica tradició democràtica, com els britànics, els quals han enviat a pastar fang l’encerada europea, per més que les elits sòcies dels vostres amos facin i desfacin per impedir el divorci i així continuar amb el robatori sistemàtic de les elits. Per això, un feixista miserable com Tajani, és el president de la Comuna Parlamentària Europea i rep els Franco-borbònics de VOX a la seu del Parlament, traient la paraula al president legítim de Catalunya, elegit a les urnes. El ‘mussolinet’ s’estima més escoltar els que branden pistoles, es passegen en cavall i menystenen qualsevol principi democràtic i de dret. El mussolinet sap que els amos li aplaudeixen el gest amb les orelles.
De Tusk (l’hipòcrita infame, només recordeu què deia a Puigdemont, i com després s’ajuntà a la reina d’Europa, l’home de la ciàtica d’etiologia etílica, i al mussolinet, per rebre de mans de la llum democràtica del món, el Rei d’Espanya, el premi de princeseta), de Schinas (el grec que juga a tenis. Si hi ha un tema delicat, l’envien per llençar pilotes a fora, que amb el seu menysteniment, la seva manca de raonaments i la consciència delegada en els amos que el protegeixen, no respon mai i, a més a més, s’alegra de veure com en bé de tots els europeus, el seu compte ensangonat engreixa), i de Timmermans (l’amic de Gonzàlez Pons, què dir, si té per amic un dels feixistes més desbocats de tota Europa), què dir, són el repòquer d’homes de palla que protegeixen els homes que destrueixen Europa.
Que Europa estigui en mans de cinc feixistes obedients al crim organitzat, que Europa vegi com la seva ciutadania està desarmada amb aquests ‘capos’ en qualitat de responsables, ens hauria de revoltar. La seva dignitat, la de tots ells, només pot provocar ais i perbocaments. Mentrestant, els europeus hem de consentir que aquests elegits per la màfia que domina Europa, vagin exhibint la seva insolència, la seva infàmia i el seu menysteniment per qualsevol dels valors fonamentals de les bases ideològiques del concepte europeu.
Aquests són els responsables polítics de:
- La denegació d’auxili al mar. Culpables de cada un dels morts al Mediterrani.
- L’augment exponencial del feixisme i del nazisme, que ells han incentivat amb les seves polítiques estratègicament estudiades per convertir Europa en un femer, tot vestint-la de seda. Sabien prou bé que la immigració descontrolada, faria créixer els moviments autoritaris, i per això, aquest repòquer de criminals han actuat com ho han fet.
- L’eterna crisi europea, que augmenta els beneficis del criminals que els manen i ofeguen la ciutadania europea, enviant-la a unes condicions laborals i socials que d’aquí quatre dies faran envejar ‘els privilegis’ de l’edat mitjana. Una crisi que han incentivat amb el seguiment de les recomanacions ‘injustificables’ de les organitzacions criminals BM i FMI, aquest darrer, dirigit actualment per una irresponsable, protectora de mafiosos; que per això ha arribat on és ara.
- La indefensió dels ciutadans europeus, als quals tenen l’obligació moral i democràtica de defensar. Penseu en els hongaresos, en els polonesos, en els italians, en els grecs, en els irlandesos, en els portuguesos, en els catalans... I allà on encara no
han fet mal, és perquè la situació econòmica dels respectius països és relativament sòlida, i primer els criminals es llencen damunt del feble i a poc a poc, a mesura que augmenta el seu poder, eleven l’objectiu. Per això, francesos (que ja teniu ‘el misteriós’ Macron, l’home sorgit del no-res), holandesos, danesos, alemanys... deixeu-los un parell d’anys i hauran acomplert els plans dels amos.
- La dispersió ideològica europea. Han creat tot un seguit de grups i grupets que defensen les minories i els seus interessos personals, per afeblir la resistència popular que significa la unitat de la gent. Per això, tenen el deixeble de Satanàs, Soros, l’home honrat, treballador i filantrop per excel·lència. Un home que no ha trencat mai un plat, ple de tota la bondat humana, i que es reuneix en secret amb el president espanyol, el ximplet del Sánchez, per explicar-li què ha de fer pel bé de tots els ciutadans espanyols, europeus i mundials, perquè Soros és la bondat personificada. Que ja m’estranya que el Vaticà trigui tant a fer-lo sant en vida. La veritat és que s’ho mereix. Qui malbarataria els diners que ell malbarata en benefici de la gent, sense voler-ne res a canvi, només per la consciència d’haver fet el bé! Ell que incentiva la lluita contra el canvi climàtic, contra totes les injustícies del món, a favor dels desprotegits (homosexuals i d’altres concepcions, totes elles enraonades i lògiques en ments desenvolupades i centrades), dels inadaptats (drogoaddictes de totes les drogues a qui l’Afganistan proveeix mercès a la gran conquesta americana del país que havia posat en escac i quasi mat el món mundial), dels lluitadors per causes justes (les ONG que batallen constantment per fer d’aquest món un món una miqueta millor), dels desnonats (homes que ho perden tot, perquè els han enganyat vilment, i als quals, Soros i els seus socis, els donen els diners per robar-los-els després i fer-se amb l’habitatge per al qual els havien deixat els diners), dels nous líders polítics (homes honrats, sense màcula, homes lliurats al seu poble, que amb els diners i els ajuts de Soros i els seus socis, tracten d’imposar la filantropia en el món, en una imposició voluntària i lliure, sense interessos de fons, només per la voluntat de fer el bé)...
- Què dir de la persecució de criminals contra la Humanitat. Ja hem vist com la Comissió Europea ha mogut tots els fils possibles, i fins i tot els impossibles, per denunciar els crims contra la Humanitat del pòquer de les Açores. Penseu que a un d’aquests criminals contra la Humanitat, vam tenir el privilegi de gaudir-lo com a president de la Comissió!
- I què dir de la solidaritat i defensa dels qui denuncien pràctiques criminals, Com Assange, Snowden i Mannig, als quals la Comissió i el Parlament europeu en tot moment els ha posat les coses fàcils i els ha defensat contra la ignomínia dels criminals que els volen venjança per haver-los denunciat i provat els execrables crims comesos en nom de la llibertat, la justícia i la democràcia.

Com podeu veure, repòquer de criminals, sou l’escòria europea, uns miserables amb molt de poder, sí, el poder delegat dels vostres amos, que ja sabeu prou bé, que desobeir-los pot provocar infarts inesperats, càncers galopants i vertiginosos o desgraciats incidents malaurats i inesperats.
Mentre que vosaltres aneu fent, omplint d’ignomínia i fems qualsevol cosa que toqueu, els pobres europeus, intoxicats per la premsa que controleu i guieu, de moment, estan perduts, desorientats, desenganyats, depressius i desesperançats. Tanmateix, potser serà tard, però algun dia s’adonaran que vosaltres sou l’amenaça i el perill per a ells i per a Europa.
Colla de delinqüents, NINGÚ no us ha elegit, us elegeixen els mesells dels amos de cada país, però no els ciutadans. Els ciutadans elegeixen la gran granja del Parlament europeu, on es reparteixen menjadores a tort i a dret, però tots sabem que el poder a Europa el reteniu vosaltres a les ordres dels vostres amos, sense CAP legitimitat, perquè només si el poble tria els seus governants, hi ha democràcia. Quan els homes que decideixen les polítiques són triats per una elit, el poble en resta a fora.
De ben segur, pobres d’esperit, riureu. No puc apel·lar a la vostra consciència perquè només els homes la tenen, els mesells són hominoides sense enteniment, sense llibertat, uns esclaus que es creuen amos perquè els tenen lligats amb cadenes d’or i són passejats per tots els millors teatres del món.
Heu de saber que feu fàstic com a persones. Mengeu de la mà que us dóna de menjar i us omple les butxaques per les vostres traïcions i baixeses. Ja ni tan sols dissimuleu. La princesa ja surt borratxa en actes públics, al mussolinet, doneu-li uns dies i saludarà a la romana al Parlament, i els altres tres pollets, no res, aquests ni pensar per ells mateixos poden. Se’n van a dormir i escolten la veu de l’amo, i l’endemà executen les ordres, amb els somrís babau, amb parsimònia i regalant tot d’eufemismes i malabars de paraules per fer passar bou per bèstia grossa.
I per concloure, sou els assassins d’Europa. D’Europa, després de vosaltres, no en restarà res, de res. Ni econòmicament, ni socialment, ni políticament, ni judicialment, ni tant sols dels valors que són l’únic patrimoni del continent. Sou els traïdors al seu destí històric, sou els més repugnants de tots els ciutadans europeus. Els vostres amos s’amaguen, són covardes cèl·lules verinoses que s’amaguen, gestionen la feina de les cèl·lules sanes i enganyades i mitjançant la protecció que els permeteu vosaltres, assassinen la llibertat de tots els europeus.
Només desitjo que gaudiu en vida del plaer que la vostra vida ha repartit arreu a mans plenes i sense interès.
Que Déu m’escolti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada