dijous, 12 de setembre del 2019

CANNIBAL CLUB



Elspeth Blake, Sophie Laffite, Hero Conners i Raven Chan són els quatre psicòpates que encapçalen el Cannibal Club. Propietària, cuinera, cap d’art i gerent de serveis respectivament, són els responsables d’aquest ‘restaurant’ on és servida carn humana, de la qual, però, no ens poden dir l’origen, per bé que en la seva pàgina web asseguren que és de gent jove i sana. No m’he begut l’enteniment. Encara que ho sembli, no m’he begut l’enteniment. Aquests malalts mentals, que val a dir que no rebran aquesta consideració per part dels psicòpates psiquiatres (que només els consideraran esnobs), ofereixen els seus ‘exclusius’ menús a gent de l’elit, entre els que destaquen (suposats) cineastes, artistes plàstics, literats i músics ‘d’avantguarda’, que vol dir el mateix que ignorants absoluts dels propòsits i el sentit de l’Art, ja que aquests psicòpates fastiguejats de la vida, no són més que esclaus al servei de les elits econòmiques, que cada dia que passa, demostren ser unes bèsties sense ètica i amb uns graus de deformació intel·lectual tan alta, que la millor de les recomanacions per al bé de la gent, seria l’extermini sistemàtic de tots ells, vist que pels seus actes i crims demostren dia rere dia que són incompatibles amb una societat civilitzada, desenvolupada i col·laborativa.
Aquesta notícia l’he trobada a DIVULGACION TOTAL, una pàgina web que recomano pel seu caràcter informatiu. Fer i Ileana, els responsables del web, dediquen part del seu temps a traduir a l’espanyol els tuits que es publiquen als Estats Units i que consideren que són interessants. Cal advertir que la neutralitat és gairebé impossible i el nostre biaix interpretatiu sempre afecta la nostra conclusió. Tanmateix i malgrat això, hi ha neutralitat i hi ha parcialitat. En el cas concret d’aquest web, la parcialitat – o impuresa de neutralitat – és mínima. Tothora adverteixen que el receptor de la notícia és qui ha de valorar-la i compulsar-la amb altres informacions. Ells transmeten allò que han llegit i considerat interessant i el lector n’ha de concloure la ‘investigació’. Dit això, la notícia que encapçala el malaltís tema d’avui ha estat descoberta en aquest web. I en el mateix dia, hi han publicat dues notícies més que posen en clara evidència el món dirigit per psicòpates que sofrim la gent més o menys equilibrada, la gent que no ha sucumbit a les patologies mentals que les elits econòmiques, polítiques i intel·lectuals d’avui ens volen inculcar amb la vergonyosa premsa i els mitjans de desinformació que dirigeixen, tenint per batuta els seus exclusius interessos.
Quant a la notícia del Cannibal Club i la colla de depravats que hi pertanyen, poc més vull afegir-hi; que cadascú en tregui les conclusions que consideri oportunes. Tanmateix, cal pensar quin ha de ser el grau de malformació integral que s’ha d’arribar a patir per sentir el desig de menjar-se un congènere, i ja no dic res de pensar d’on ha sortit el mort, la qual cosa degrada aquests éssers antropòfags a animals sense ètica ni principis, unes qualitats, que val a dir-ho, són l’essència dels assassins i criminals que ens dirigeixen i surten a tots els telenotícies del món, en persona, o com a ‘fora d’escena’ de les seves pernicioses accions contra la societat. No repetiré el seguit dels noms dels criminals que podeu trobar en altres dels meus escrits; però sí que us manifestaré que hi ha molts vídeos de Youtube on trobareu informació. Per exemple, sobre els multitudinaris crims i assassinats dels Clinton. El cas de Hillary és veritablement un exemple paradigmàtic de patologia psicològica severa i sense curació possible, a més de perversament perillosa per als altres humans. En paraules per a nens, un dimoni dins el cos d’una dona.
Si llegeixes aquest escrit, no et faci res de ‘perdre’ unes hores navegant per Internet i cercar-hi informació quant aquests escabrosos i malaltissos assumptes, perquè de ben segur canviarà la teva concepció del món i seràs capaç de diferenciar un monstre amb forma humana (surten a carretades a la televisió) d’un ésser humà, que és un animal desenvolupat molt allunyat d’aquests éssers tan poderosos com insignificants.
I per concloure aquest escrit, que pretenia parlar-vos del Cannibal Club i la colla de tarats intel·lectuals que componen la família de l’art actual, i que ni són artistes ni ho seran mai; per concloure, insistir en la recomanació del canal de Youtube on trobareu avui una altra notícia quant a l’ús dels fetus dels avortaments, una altra activitat èticament vomitiva, però que, és clar, no pot fer vomitar els cervells degenerats i podrits d’aquestes elits repugnants i criminals. I a més a més d’aquesta notícia, n’hi ha una altra ben interessant i que corrobora la patologia sistèmica d’Occident. Una senyora – per titllar-la d’alguna cosa amb aparença humana – de la secta o colla d’insensats i esclaus mentals sense consciència de l’esclavatge al qual són sotmesos per dimonis amb forma humana com el criminal dels criminals Georges Soros, l’amic de l’inútil Pedro Sánchez, amic i amo; la senyora aquesta, deia, pertany a una organització LGBTQ i es vanta i s’enorgulleix d’haver aconseguit que en les escoles de NENS MENORS DE 6 ANYS, se’ls transmeti els ‘seus’ problemes personals, existencials i de gènere, uns problemes absolutament individuals i que més valdria que resolgués amb una reflexió seriosa; però la dona, no hi cap de joia i d’alegria pel fet de dirigir la croada per a l’alliberament dels nens menors de 6 anys (que val a dir que no haurien de saber ni tan sols que és el sexe per tal de protegir la necessària innocència i l’indispensable desenvolupament natural com a individu en procés) de la tirania heterosexual del cristianisme (obvia TOTES les altres creences mundials) i per a això els obliguen a escriure una carta d’amor de nen a nen o de nena a nena, en un exercici que aquesta depravada intel·lectual i patològica sexual considera la consolidació de l’alliberament. S’ha d’estar molt malament del cap, perniciosament deteriorat d’afecte i sentiment, i tenir perversament contaminades les emocions, per a fer aquestes declaracions i deformar encara més la deformada i patètica mal formació dels nostres fills. Llegiu les bajanades de la senyoreta i conclogueu per vosaltres mateixos.
Han aconseguit que la més gran preocupació d’uns pares responsables sigui l'extenuant exercici de preservar la integritat intel·lectual, física i ideològica dels seus fills contra l’agressió constant i anihiladora que suposa l’escola actual. De fet, si volem canviar el món és indispensable acabar amb l’ensenyament obligatori i destruir el 99% de les universitats. No us amoïneu, ni el món s’aturaria, ni el món entraria en cap desfeta, molt probablement el món i la gent començarien a entendre què és de veritat la vida i quin és el sentit del seu sentit.
Però digueu això a psicòpates, depravats i pervertits que no poden veure més enllà del seu melic i del seu sexe, i veureu com us acusaran de tot, perquè ells han estat investits d’un poder sobrenatural, sí: el poder de ser esclaus d’uns miserables encara més indignes i criminals!
Som ells o nosaltres, cal que ho tinguem molt clar. Ells no se n’estaran de fer el que sigui, per això tenim tot el dret a no estar-nos de res per combatre’ls fins a l’extermini social i, en alguns casos, físic.

Advertiment sobre el web: És cert que de vegades hi pengen vídeos (sobretot) que tracten temes d’ufologia, ‘filosofies’ esotèriques i de vida extraterrestre, que per això en el cos de l’escrit he dit que calia que nosaltres, com a lectors, hi posem el filtre i investiguem quant a les qüestions en concret, si és que l’assumpte ens interessa.

No oblidem mai que NINGÚ posseeix el coneixement absolut, que alguns posseeixen uns pocs coneixements insegurs i que la resta viu en la més còmoda ignorància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada