diumenge, 2 de juliol del 2017

CARTA OBERTA A:



XAVI DOMÈNECH



Chavi, compañero revolusionario!

Ai, xicot, com dirigir-me a un rebel com tu. Costa tant de trobar les paraules que facin justícia a la superba superioritat intel·lectual que demostreu. Voleu canviar el món i assolir una justícia equànime i una redistribució de la riquesa mundial començant el procés per Espanya? Home, tasca més difícil és impossible de trobar! Potser, només podria superar-la l’intent de fer comunista els Estats Units...
Feu el que podeu, sí, sobretot sense cap ambigüitat, i això s’ha de valorar en el seu just punt. Bregueu, lluiteu, us ompliu la boca de paraules estèrils que mai enganyen, i després correu a donar-li petonets al cul al Borbó. Ja sé que jo no sóc llicenciat en història i que per això la desconec, i que tu com saps tantes coses de política i història, coneixes perfectament el tarannà d’aquesta dinastia, caracteritzada d’avior pels principis democràtics de comuna. Al capdavall ja ho han demostrat els historiadors més avançats: La revolució francesa fou una greu errada i la decapitació dels reis, una solemna ximpleria. Aquest magnicidi ha impedit el progrés de França, que des d’aleshores viu en hores baixes. Si en lloc de guillotinar-los els hagueren deixat regnar, ara França viuria una república monàrquica bolivariana napoleònica comuna i social. Llàstima dels quatre arreplegats que, com tu molt bé dius, gosaren saltar la legitimitat i la llei per fer coses molt i molt lletges. Ja sé que quan això li ho expliques al preparao, et somriu, et dóna dos copets a l’espatlla i et llença a l’aire una anxova del cantàbric, que tu en un àgil moviment del cap agafes amb la boca. Mastegues l’anxova, somrius a l’alliberador de les injustícies socials, al monarca republicà bolivarià i el saludes com més li agrada, amb la salutació romana.
Nosaltres som uns pobres ignorants que desconeixem la política, la legalitat, la història i la sinceritat, per això no t’entenem. Tots sabem que la revolució s’ha d’assolir sempre seguint els procediments legals: a Rússia així ho feren, a Cuba així ho feren, a Anglaterra, Cromwell així ho féu, però nosaltres no sabem el que vosaltres coneixeu. I ja no et dic si parlo del guru que teniu en el Franco, que és la coneixença despullada de tot guarniment. És sentir els seus raonaments i et dónes de cops contra la cara contra la paret contra la finestra contra la incongruència, i no t’atures fins que no apareix l’eminència plàcida però seriosa del Coscu, que ens asserena amb el seu lleuger dictat i la contundència argumental que ens fa tornar a donar cops contra la cara contra la paret contra la finestra contra la incongruència...
Perdoneu-nos, i quan assoliu la república monàrquica bolivariana napoleònica socialista feminista i lgtbista no ens ho tingueu en compte. La ignorància té aquestes coses. Que l’altre dia quan feies unes declaracions demostrant que si no ens deixen, no es pot fer, i que aquesta és la clau de totes les revolucions: obeir l’ordre establert per canviar-lo quan l’amo et doni una altra anxova; feia gràcia de veure la teva consciència amb cueta, com et vigilava i estava pendent que per la teva boqueta la saviesa no cometés cap errada.
Bé, perdona la meva gosadia d’importunar-te. Quan vagis a donar-li un altre petonet al culet del preparet acompanyat del cuetes, parla-li de mi i digues-li que jo també estic a favor de la república monàrquica bolivariana napoleònica feminista i lgtbista, i tsarina si cal, i que m’he adonat que tota revolució s’ha de fer seguint les lleis, que si no tot és desordre i confusió.


Moltes gràcies per instruir-nos amb la saviesa que atorga el coneixement de la història i el conreu del seny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada