dilluns, 11 de desembre del 2017

CIUDADANOS, LA VEU DE L’AMO



Ciudadanos és un partit de nova creació que ha assolit una relevància insospitada en la política espanyola, però sobretot en la catalana. Aquest producte electoral està dissenyat molt primmiradament: Els seus caps de llista són un noi i una noia joves, atractius des del punt de vista liberal, que escampen arreu el que la gent vol sentir amb una insistència carregosa, però que assoleix el seu objectiu: inculcar. Els seus somriures d’homes que mai no han trencat un plat, acompanyats de la decisió i la inflexibilitat de les seves idees i conceptes polítics, fan osca en la gent menys habituada a la reflexió. I dic això perquè aquest és el motiu d’aquest escrit, tractar de fer veure que en política sempre s’ha de mirar dessota les estores, burxar una mica i descobrir que s’amaga darrere de la façana.
Fa molt de temps que he demostrat en els meus escrits quina és la meva concepció de la Comunitat econòmica europea, de l’estafa mundial que significa la crisi i la globalització, com també del feixisme econòmic que s’amaga sota les boniques i il·lustrades paraules del neoliberalisme. Si en el seu temps ser liberal significava defensar el lliure pensament, avui significa - ras i curt - feixisme, entenent-lo com el sistema polític que, tenint per eina l’economia, sotmet sense remissió les classes populars, la intel·ligència i qualsevol oposició al sistema. I en aquesta nova branca política militen tots els grans responsables europeus, el nou i flamant cap de la política francesa – un Rivera a la parisenca - i la cap del govern alemany, tots ells com a grans gurús de la nova ‘religió’.
Ciudadanos nasqué després que el miserable senyor Oliu recomanés la creació d’un Podem de dretes, recordeu-ho. Aleshores nasqué – com a idea de l’Íbex – aquest enganyababaus. Durant mesos no saberem si eren de dretes, d’esquerres, de centre o què carai eren, ja que ho defensaven tot. Quan es presentaren, anaven despullats. I ara el Rivera viurà en una zona privilegiada de Madrid. Deu donar molt això de ‘bailar el agua’ als amos!
La trajectòria del partit és vertiginosa. Fou creat per atraure el vot que perdia l’unionisme franquista del PP, i a fe de Déu que ho han aconseguit, fins al punt que avui són més falangistes que Primo de Rivera! A Espanya, la seva feina consisteix a prémer els franquistes perquè facin una política més espanyolista encara i més falangista, i han de ser la preservació de la sagrada constitució borbònica que garanteix canviar-ho tot perquè tot segueixi igual. I a Catalunya, la seva missió és arrossegar tot el vot espanyolista, de dreta, d’esquerra i de centre per convertir-se en un partit poderós que faci contrapès a la majoria independentista. I en això que s’estan. Compten a més a més amb el suport de totes les banderes nacionalsocialistes espanyoles amb seu a casa nostra, entre elles, la també ben misteriosa, Societat Civil Catalana, que no representa a la societat, que no és civil i menys catalana.
Feta aquesta llarga introducció, em centro ara en un seguit de notícies que poden il·luminar-nos una mica sobre què són aquesta gent i a qui representen. Tots sabem que Mario Draghi, l’etern cap del Banc Central Europeu havia estat al servei de Goldman Sachs, i que Luís de Guindos, membre de l’Opus Dei, era el responsable de Lehman Brothers a Espanya i Portugal quan les dues entitats financeres dugueren a la pràctica l’estafa més gran comesa al món. Fixeu-vos però, que no és que hagin estat separats del poder, sinó que han estat nomenats – i segons sembla de forma vitalícia – responsables de l’economia d’aquesta organització mafiosa que coneixem amb el nom de CE. Curiosament, un mediocre advocat que mai ha exercit la seva professió i que, segons les males veus, és fill i nét de simpatitzants de Hitler, l’inefable Jean-Claude Juncker, ha estat cap de govern a Luxemburg, i quan els seus delictes com a cap de govern del seu país, un país, exemple de paradís fiscal europeu, l’han defenestrat del poder local; aleshores ha passat a desenvolupar els màxims càrrecs de la governació europea. I ja no parlo dels honoris causes que ha rebut! Aquests corruptes són els caps visibles de la sistèmica putrefacció de la comunitat europea. I a què ve això?
Matthew Parish, advocat suís que ha col·laborat amb l’ONU en la resolució de diversos conflictes, entre ells i sobretot, el dels Balcans, ha publicat una sèrie d’articles quant a Catalunya i Ciudadanos. En el gruix dels seus escrits ve a dir que aquest partit de laboratori compta amb el suport de tota la gentalla europea i vénen a ser els servidors espanyols de la màfia neoliberal i feixista. No oblideu que la Arrimadas, filla d’un polític franquista antirregionalista de Jérez de la Frontera, ja va dir que els catalans fins i tot consideràvem feixistes a la mateixa Europa. No us penseu... sabia molt bé el que es deia. No hi ha millor autorització per negar el seu feixisme que empari i es protegeixi en la llibertat i els drets humans i socials de la magnífica Europa. Sí, la mateixa que deixa morir milers de persones al Mediterrani .
Els escrits d’aquest advocat suís els podeu trobar a ‘elrobotpescador’, publicats el dia 7 de desembre de 2017. Curiosament, Vilaweb es féu ressó d’aquests escrits per desmentir-los. En un article anònim – fet ben estrany -, titulat «Desintoxicació...» negava les afirmacions de l’advocat i desacreditava els seus articles, per considerar-los sense fonament. Malgrat això, Vilaweb, l’endemà publicava un escrit de rèplica de Matthew Parish en el qual reiterava l’exposat en els seus articles i defensava que «Desintoxicació...» no aportava cap prova que desmentís cap de les seves asseveracions.
Les acusacions contra Ciudadanos són importants i demostrarien un grau de corrupció arreu de la comunitat europea per posar-nos a tremolar. Tanmateix, que cadascú llegeixi i interpreti el que s’hi diu. Sóc del parer que quan els gossos borden, alguna cosa senten. No dubto dels interessos bruts i espuris d’aquesta formació política. Només se’ls ha de sentir com defensen les seves idees. I si bé no dubto que els neofeixistes espanyolistes no canviaran el vot, sí que crec que aquells que malauradament els voten sense seny, podran reflexionar una mica. I no tracto de convèncer ningú. Només us remeto als escrits de l’advocat, que reprodueix ‘elrobotpescador’, i als escrits de rèplica i contrarèplica apareguts a Vilaweb. Que cadascú en tregui les seves conclusions.

Que Ciudadanos no són aigua clara, d’això no en tinc cap dubte, només qüestiono el grau d’aquesta brutícia. Són nacionalistes espanyols de soca-rel i neoliberals sense complexos, i a mi, amb això, ja em val per separar-me d’ells. Ara bé, que tothom pensi per ell mateix, que al capdavall aquesta sempre ha estat una de les meves màximes, ja que si algun dia això passés, aleshores podríem parlar amb raó de l’existència d’una societat democràtica. Això no obstant, mai no està de més que ens facin reflexionar quant a coses sobre les quals no hi hem pensat. Per aquest motiu, he gosat escriure aquestes línies, sense anar més enllà i deixant al vostre criteri l’estudi d’aquesta informació i les conclusions finals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada