diumenge, 10 de març del 2019

LA FARSA DEL TRIBUNAL SUPREM



Després d’unes primeres declaracions en les quals la fiscalia i l’advocacia de l’estat van demostrar que no havien preparat els interrogatoris perquè no feia falta, què carai!, si ells mateixos saben quines són les sentències des de mitjan d’octubre de 2017! Després d’aquesta infàmia i per tal de dissimular, abans de les declaracions de tots els mentiders que faran de testimonis, el prevaricador Marchena va anar a veure el cap i casal per preguntar-li com estaven fent la representació (bona prova del que dic és que no hi ha una sola evidència filmada ni gravada de la rebel·lió ni de la sedició). El rei il·legítim va respondre-li que no es feien bé les coses, que calia que els fiscals hi posessin una mica més d’interès, que si no se’ls veurà massa el llautó, i que per bé que als testimonis, els seus de Vox, els podran interrogar, cal que els que han apujat en l’escala fiscal i jurídica per la seva submissió a les sagrades ‘leyes del movimiento’, facin un esforç. Marchena sortí de la Zarzuela una mica disgustat, i des de llavors ja no s’han vist imatges de les càrregues policíaques en el judici, els testimonis han pogut mentir sense escrúpols, i quan ha calgut el jutge de la causa no ha preguntat al testimoni si ha estat condemnat alguna vegada (De los Cobos, 4 anys per tortures, i indultat pel govern del PP, partit fundat pels ministres del Caudillo). I així avança el judici, on se senten més mentides que en la cançó espanyola del «Vamos a contar mentiras, tralará», amb una exhibició d'Òscar per a l’Enric Millo, del qual només puc dir que si aquest home fos posat com exemple de la humanitat a una cultura intel·ligent superior, de segur que manaven l’extermini de l’espècie, per la seva baixesa i mesquinesa ètica, el seu cinisme de pocavergonya i les seves miserables mentides, només destinades a enfonsar la veritat i rebre les carícies en el cap del seu amo i senyor. Se l’ha acusat de majordom, que potser per això coneix tan bé les virtuts del Fairy, però no arriba a majordom, és la demostració paradigmàtica de la indecència humana, del miserable que no té escrúpols ni consciència, que per un tros de carn enviaria els seus antics amics al fons del mar... per això té els amics que té, que ja sabem que els rosegadors van en bandes.
De tota aquesta infàmia per a la llibertat i per als drets guanyats per la ciutadania europea després de la II guerra mundial, que se suposa que perderen els de Juncker i Tajani, avui podem comprovar quina és la realitat d’aquesta nova tirania: la dictadura econòmica dirigida pels criminals de la Família des del BIS, i presentada a la ciutadania com a democràcia, una democràcia que tan se’ls fot què votem, perquè la Família controlarà els fils de l’economia i la política, que per això la Corrupció Europa (de cara al públic la Comissió Europea) ha estat dirigida des de la seva fundació per delinqüents comuns, llevat d’algun interregne. Repasseu els miserables que han dirigit la Corrupció Europea i pregunteu-vos on han anat a parar aquests criminals. I després repasseu els miserables que han dirigit el Parlament Europeu, probablement el parlament més corrupte i miserable del món, això sí, sempre vestit amb les gales de la democràcia i el respecte a tots els drets civils. Que en imatge no els guanya ningú, en aquesta organització mafiosa. I, llevat dels quatre ‘penjats’ que hi entren perquè tot no es pot controlar, la resta està dirigida pels populars (de clara tendència feixista arreu d’Europa, i ho comprovareu d’ara a quatre dies) i els socialistes (encara més terribles que els feixistes, perquè aquests són la immoralitat política absoluta, són capaços de qualsevol cosa pel poder, que per això són partits que han a anat desapareixent de l’escena política allà on l’han tocat. Menys a Espanya, on aquests falangistes, encara tenen corda per dies. Només recordeu que el PSOE és el partit que finançà amb diners públics el terrorisme GAL, i encara van donant conferències i mostrant la llum a la gent que no hi veu).

Les conclusions, després dels espectacles vergonyosos i dels números de circ que sota l’atenta mirada dels set pallassos de la tribuna es desenvolupen en aquesta casa de barrets, són aquestes:
1- La sentència està dictada. No hi ha cap argument que justifiqui la causa, però el jutge la manté i els fiscals hi tenen el mateix interès que un cuc en àlgebra i trigonometria.
2- Ni el President del Govern, ni la Vicepresident (que dirigia el CNI, els autors de l’atemptat d’agost, i que ningú no investiga), ni el Ministre d’Interior, no dirigiren res de l’1-O, i segons sembla ni manaven ni organitzaven ni res de res. La pregunta es respon per ella mateixa: Qui hi havia darrere, donant les ordres? No era cap cap inferior, sense dubte, havia de ser algú amb molt de poder, i en l’Espanya de la democràcia consolidada el poder absolut el té el tirà de l’A por ellos’.
3- El Tribunal – que no mereix el mínim respecte, des de qualsevol dels punts de vista que puguin ser contemplats per analitzar la dignitat d’un tribunal – no ha rebut encara una prova documental dels delictes que s’acusa els detinguts, ni una de sola, només les mentides orals dels falsos testimonis que se succeeixen amb absoluta impunitat davant del tribunal de fireta. Tanmateix, no hi ha ni hi haurà sobreseïment del cas, perquè aleshores la democràcia consolidada acabaria amb la carrera judicial dels mesells que s’asseuen a la sala i participen del sarau.
4- Per prova d’això: El cap de la policia de l’1-O, l’any 1974 matà, en acte de servei i per l’esquena, un mecànic, i com veieu, passà de la dictadura a la democràcia consolidada en reconeixement del servei a la pàtria. I si voleu, el Coronel De los Cobos (el germà del qual és jutge, com en la tradicional tradició feixista, que un era guàrdia civil, l’altre jutge, i si n’hi havia un tercer, sacerdot), home que es declara feixista i admirador de Tejero i del cop d’Estat de 1981, el cop d’Estat executat per la Casa Reial, amb el General Armada i el Rei Emètic com a caps, per a preservar la voluntat del Caudillo d’Espanya, a qui tots ells admiren com a una eminència a la qual mai no podran assemblar-se, per bé que faran el possible per estar a la seva altura. La feina és àrdua: centenars de milers d’assassinats en voravies de les carreteres, diversos camps de concentració, per no parlar de l’estratègia de la guerra civil, d’anar a poc a poc per no deixar cap republicà viu...
5- VOX. Qui són? Qui els finança? Són pur feixisme, i el seu cap i casal... bé, el segon, és un demòcrata format amb els ‘boinas verdes’, que no és una associació per a la defensa dels drets humans, precisament. Com poden tenir tanta veu i representativitat, si no tenen representació parlamentària? No serà que aquest és el Partit Únic que vol imposar el tirà? i dic això perquè als seus cadells, els ‘borboncillos’, els agrada de manifestar-se amb aquests defensors de la ‘democràcia consolidada’.
6- I ara, una reflexió perquè els europeus us prepareu per cordar-vos el cinyell: La princesa de la ciàtica d’origen etílic, ha assolit instaurar un règim d’acord al seu tarannà a mitja Europa (Polònia, Hongria, Itàlia, Àustria, Espanya) i ara ja té a mans França, després de la qual, la princesa haurà acomplert els seus deures i el BIS li farà un ‘bis’. No hi ha res com no tenir escrúpols en aquesta Europa dels drets humans, l’Europa que nega l’auxili en alta mar d’aquells que ara no fan falta. En el seu moment, aquests ‘animals’ havien de venir a Europa per ensorrar els treballadors autòctons; ara, ja no els calen, i què han de fer? De moment els deixen morir al mar, prohibeixen que se’ls rescati i quan ja no en vinguin més, aleshores la democràcia dels drets humans que representen la princeseta ciàtica i el Mussolini del Parlament europeu, donaran carta blanca perquè els seus imposin, altra volta: la raça blanca, i els cadells de la democràcia ciutadana europea puguin repetir les escenes tan alliçonadores i que tant els exciten, aquelles que es van veure a Alemanya, Itàlia i Espanya durant el nauseabund segle XX.
7 i concloc. Finalment, perquè veieu que no dic les coses per dir-les. No hi ha més justificació que un argument sòlid: Tajani, el Mussolinet del Parlament, un feixista miserable, sense escrúpols ni ètica, aquest homenet, que en un país civilitzat treballaria a sou d’un criminal... ai, però si és el que fa... De vegades són tan confuses, les coses! Però acabem, aquest homenet, que em mereix la mateixa consideració i respecte que els rosegadors que es passegen pel clavegueram de les grans ciutats, nega, PROHIBEIX una xerrada de polítics democràticament elegits, i AUTORITZA la propaganda del partit de VOX, el del rei d’Espanya. No us confongueu, Europa està aprenent d’Espanya el triomf de la tirania. Si els europeus no us espavileu, d’aquí quatre dies viureu en el millor dels món possibles.

Així les coses, si Catalunya vol sobreviure, MHPs deixeu de mirar l’escòria que es belluga a Europa, que no té cap futur, i gireu la cara cap a Rússia i Xina. Al capdavall, Xina i Rússia ara per ara són els països que estan impedint la Tirania Única en el món. No són demòcrates, no. Tanmateix no se n’amaguen. Els d’aquí s’omplen la boca de drets i justícia i d’altres merdes (i perdoneu l’expressió) però permeten el triomf del nazisme i l’exposició dels feixistes en seu parlamentària, prohibint les conferències dels demòcrates. Europa és un femer immens. Si no sortim d’aquesta putrefacció ben de pressa, no hi haurà cap esperança. Europa avui ha demostrat que ja no és res: Història. Fixeu-vos si han d’estar malament, que Espanya se’ls ha convertit en el model per al seu disseny!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada