divendres, 29 de març del 2019

SUPORT EUROPEU AL FEIXISME



Que les princeses d’Astúries van retre homenatge al tirà espanyol, es pot comprovar en les imatges en què els tres tenors de la Corrupció Europea emblanquien el sepulcre de l’hereu de la tirania més llarga d’Europa, fundada en una matança premeditada i executada amb la mateixa precisió que la dels nazis alemanys, encara que amb menys glamur, per motiu de la misèria de l’Espanya d’aleshores. Que fossin més barruers no vol dir que no fossin igual de criminals. Franco, l’eminència intel·lectual que veneren els Borbons, posà la primera pedra del feixisme criminal a Espanya, el delinqüent comú Juan Carlos I, prosseguí la tasca de canviar-ho tot perquè tot seguís igual, i l’inútil i incapaç tirà d’ara, segueix el manual franquista i la ideologia criminal del seu pare (no oblidem que en el regnat de Juan Carlos I, l’hereu de Franco, Espanya va exercir el terrorisme d’Estat amb diferents organitzacions terroristes i criminals, que van del Batallón Vasco-Español a la Triple A, passant pels GAL i les clavegueres de l’Estat, representades per policies i guàrdies civils). Tanmateix, aquesta Europa profeixista, corrupta i que hauria de fer que a tots els ciutadans europeus se’ns caigués la cara de vergonya de tenir criminals i delinqüents sense escrúpols en els càrrecs més importants, aquesta Europa, fa i desfà, defensant els interessos del BIS i de tots els grans capitals financers contra la voluntat i la convivència dels ciutadans. Per això, si la ciutadania europea no reacciona i ho fa aviat, Europa es convertirà en una tirania terrible. No oblideu que l’escòria governamental europea de les institucions i dels diferents països, estan permeten la mort al mar dels emigrants que fins fa quatre dies reclamaven per abaratir els preus dels salaris i carregar-se els fonaments de tot el progrés social europeu, que fins a la constitució de la Vergonya Europea - el femer de tota política democràtica -, encara feia confiar els ciutadans europeus d’assolir unes condicions de vida i de relacions internacionals més lliures i pròsperes.
No tinc cap dubte que la gent, sigui francesa, alemanya, italiana, danesa, portuguesa... té molt superada la discriminació per raons de nacionalitat o ideologia, però els delinqüents que els dirigeixen, no, i aquests tenen com a repte la destrucció d’Europa, ja no sé si per evident incapacitat intel·lectual o per pura maldat i obediència als seus reals amos, els que imposen la seva voluntat gràcies als arranjaments i els molts altres delictes de tota l’escòria que presideix els organismes europeus, que no és que siguin inútils, sinó que són perniciosos i condueixen indiscutiblement a una terrible dictadura. Bona prova d’això la tenim en la passivitat de tota aquesta colla de criminals quan el tirà espanyol viola les lleis europees i actua i executa la seva voluntat amb la mateixa facilitat que l’absolutisme del segle XVII, mentre els neofeixistes europeus (Juncker, Tajani, Timmermans, Tusk, Schinas...) aplaudeixen amb les orelles.
Europeus, no obriu els ulls, i tornareu a viure en la presó europea, on els més vils i criminals tornaran a portar les brides de les nacions i la gent de bona fe i amb principis ètics i morals, veuran com són perseguits o aniquilats. Badeu una miqueta més i tot estarà dat i beneit. Si no netegem i desinfectem les institucions europees, la mort d’Europa és una realitat i amb ella, ja ho veureu, la mort de molts europeus. Avui aquest femer europeu, ple de mesells, inútils, incapaços i gossets bordadors, no té solució, i si els europeus tinguéssim una mica de poder, hauríem de destruir aquest miratge i jutjar els criminals que han fet possible la destrucció d’Europa en tots els sentits, i sobretot en el sentit de continent de la cultura i els respecte per la llibertat, que havia estat la nostra principal virtut (excloc Espanya, evidentment). Però, avui, Europa està del tot amb el feixisme: dóna suport al tirà Felipe VI, rep al parlament al neofranquisme del partit del rei, VOX, i es permet de fer declaracions a favor dels tirans, com l’impresentable Tajani, que avui embruta el parlament europeu (o allò que sigui aquella menjadora per a inútils i panxacontents), essent-ne el seu president.
No em feu cas, europeus, però quan les coses canviïn, i no trigaran a canviar, els plors ja no serviran de res. És cert que només amb la destrucció de tots els que detenen avui el poder es pot fer net, i que com ho saben, s’han protegit amb unes policies que semblen qualsevol cosa menys la seguretat de la ciutadania, ja que són més sicaris a les ordres dels caps mafiosos, que agents de l’ordre al servei dels ciutadans. Tot, a Europa, és podrit, i els cucs ja han ocupat totes les institucions i direccions europees. No em feu cas, i ja veureu, ja.
Mentrestant, perquè comproveu com comencen a tolerar i a ser condescendents i a participar del feixisme, mireu Espanya:
- La prefectura de l’Estat està a mans de l’hereu ideològic del dictador, o sigui, en mans d’un tirà que controla el poder executiu, el legislatiu i el judicial, els cossos policíacs - no reformats amb l’arribada de la suposada democràcia - i l’exèrcit. Val a dir, com a informació addicional, que Franco imposà a Espanya la restauració borbònica contra la voluntat de la ciutadania.
- Com a ministre de justícia, Espanya compta amb un jutge corrupte que va permetre les tortures. Un feixista al servei mesell del tirà, que consent des de la seva judicatura les tortures dels hereus de la terrible policia franquista (cal recordar que cap policia ha estat investigat mai per la justícia del tirà actual, ni de l’anterior).
- Els ministres assassins de Franco han viscut lliurement després de la mort del dictador, protegits pels tirans borbònics, i així, assassins com Fraga Iribarne (enterrat amb honors d’Estat), Martin Villa (assassí d’almenys cinc treballadors), inspectors de policia que havien assassinat per l’esquena en l’època de Franco, han aconseguit fer carrera a la policia i arribar a les màximes instàncies, com el cap de la Guàrdia Civil, el De los Cobos, home imputat i condemnat per tortures, al qual el govern espanyol, lògicament, indultà. Què hi fa un feixista espanyol a la presó? Això el tirà no ho toleraria mai!
- La judicatura són una colla de mesells, de miserables sense escrúpols que obeiran com ho fa el gos a les ordres de l’amo, sense reflexió ni consideracions pròpies, molt probablement per la seva incapacitat d’entendre que pot ser la llibertat de pensament. Són miserables mesells molt ben ensinistrats. Quan se’ls diu, salta!, salten; jeu!, jeuen; mossega!, mosseguen... i així aconsegueixen els càrrecs més prestigiosos en el catau de la vergonya de la justícia espanyola.
- A Espanya, seguint les ordres directes del tirà anticatalà, els cantants han de fugir o són tancats a la presó, els escriptors i intel·lectuals han d’obeir l’amo i senyor, o viuran en el descrèdit i la misèria, mentre que els gossets mansos i obedients, Pérez Reverte, Sánchez Dragó, Fernando Savater, o pensadors com Gustavo Bueno, l’amic dels fanàtics monàrquics i feixistes de VOX, per no parlar dels cantants que protegits pels neofalangistes que a Espanya es fan dir socialistes, han vist els seus comptes bancaris farcits i ara gemeguen com bens els corral, per mantenir el pinso; com els actors i actrius d’aquest malaurat país, que ja ha assimilat que el tirà sempre té raó.
... I continuaríem, perquè podem parlar de l’infame ministre d’exteriors espanyol, un delinqüent socialista que, com no podia ser d’una altra manera, va tenir un càrrec important al femer europeu i així la seva mesquinesa fou premiada. Recordeu que aquest ‘feixista’ de cor, volia ‘desinfectar’ els catalans. No, no són facècies! Ja el vau poder veure en l’entrevista en un programa civilitzat i vau poder veure la baixesa moral d’aquest personatge que en un país mínimament digne, no hauria passat mai de netejar les botes dels amos, que és l’única feina que sap fer i li agrada, com ha demostrat tota la seva vida. Ara bé, en aquests miserables els dónes poder, i es converteixen en enemics terribles, perquè no tenen escrúpols, ni un de sol, de principi ètic o moral. Ells són per servir la voluntat del tirà de torn.
A Espanya el seguici de miserables no us l’acabaríeu mai. Acostumats a ser mesells per sobreviure en la dictadura franquista-borbònica, accepten qualsevol realitat mentre no faci tuf a la llibertat o independència, que això els altera, com vau veure en el programa alemany, amb l’ínclit Borrell, del qual no podeu ni imaginar quina mena d’hipòcrita, de miserable, de corrupte, de cínic pot arribar a ser. Potser us podrà ser il·lustratiu de saber que el poble on va néixer no el poden veure i, per això, l’escurçó no hi va. I parlo del ministre d’exteriors, i abans hem parlat del jutge que tolerava, consentia i ocultava les tortures dels seus amics, els criminals uniformats al servei del tirà.
En fi, Espanya és l’Espanya del Pizarro del Fidelio de Beethoven, Espanya és l’Espanya dels conqueridors americans, i ja vau veure la dignitat i el respecte que per als espanyols els representa el continent americà (quatre indis, no demanar disculpes, no reconèixer res més que van civilitzar la ‘merda’ dels indígenes i els van dotar de la millor llengua del món, val a dir que una llengua mai no imposada, com va dir el rei Emètic, el tirà que agafà el relleu del dictador assassí... i jo, durant els meus anys d’estudi no vaig poder aprendre la meva llengua, gràcies a la generositat dels criminals que dirigeixen Espanya, un poble que ha viscut sempre allunyat de la cultura. Recordeu si no, el lema de Millan Astraid, una ‘cosa’ amiga del dictador: «Muera la inteligencia, viva la muerte»).
Això és Espanya, i Europa - no el poble europeu, però sí l’escòria directora -, aplaudeix el tirà Felipe VI, amb les princesetes d’Astúries totes ben vestidetes i preparades per a sortir per petaneres i defensar el senyor dictador que els ha comprat per quatre monedes de plata i algunes ampolles de Xerès, perquè, al capdavall, aquestes miserables estan acostumades a obeir, això sí, tenen prou orgull i pedigrí per no ser pas barates, els passa una mica com a les putes.
La farsa del judici a Espanya, on ara l’Advocacia de l’Estat vol inculpar la gent que va anar a votar l’1 d’octubre (!), hauria de ser prou perquè Europa s’ho mirés i considerés el desprestigi mundial que suposa que un estat del femer europeu, actuï impunement a les ordres del tirà, però les putetes estan molt ben pagadetes i permeten que els sequaços del rei arenguin sobre feixisme a la seu del parlament europeu, mentre la princeseta Tajani, té orgasmes i somia en Mussolini mentre es toca la butxaca, i els altres, riuen i fan bromes a les sales contigües mentre beuen el Xerès que el tirà espanyol els ha regalat, confiant de poder reinstaurar el règim que Juncker anhela tant o més que el Xerès.
Europeus, el final d’Europa és molt a prop. I ara, ja no hi haurà segona oportunitat. Hem deixat la direcció del continent en mans d’un colla d’inconscients i això ho haurem de pagar. Europa ha deixat de ser res en el món, i a aquestes putetes ben pagadetes, els ho hem d’agrair.
Europeus, destruïm Europa i els miserables que l’han construït! Molt de camí, ja no podrem fer, la rates han infectat tot i arreu, però almenys encara salvarem un bri de llibertat. Espanya és el primer pas; quan el tirà guanyi, la derrota de tots els europeus serà segura.
Ara aneu a votar, que voteu el que voteu, el BIS i els amos us posaran els feixistes que més els agradin. I no m’estranyaria que proposessin l’inefable González Pons, home que en feixisme no el guanya ni Franco ni Mussolini, i en el respecte a la llibertat, Hitler n’era un aprenent. Aquest és el femer que heu de votar. Jo sempre he estat més partidari de fotre foc al Parlament europeu, però això, avui ja no s’estila. Tanmateix, és l’única cauterització efectiva a la profunda ferida antidemocràtica i contra la llibertat que representen les institucions europees com a suport i garantia de la corrupció sistèmica que ells defensen en les institucions nacionals.
Europa és morta. Espanya és feixisme segle XXI.
A les totes les fronteres europees hi hauria d’haver com a rètol, en lloc de la imbecil·litat de la bandereta de les estrelletes, un que hi digués:
Lasciate ogni speranza
voi ch’entrate

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada