dimarts, 28 de juliol del 2020

CARTA OBERTA AL:


MOLT LAMENTABLE PRESIDENT TORRA

27 de juliol de 2020

Senyor, i potser és massa,

Avui l’he vist amb morrió i l’he sentit a la televisió. La veritat és que ha estat un moment, perquè la incompetència exhibida per un tirà sempre m’ha provocat urticària i marejos. ‘Vergonya’, no és prou per descriure el que m’ha fet sentir! Vostè és conscient que la repressió de les llibertats individuals, socials i econòmiques que està executant no foren preses ni per Franco?
Vostè, no sap que un virus respiratori a 35 graus no sobreviu de cap de les maneres? Li ho pot explicar amb pèls i senyals el cap de malalties infeccioses de la Vall d’Hebron, el doctor Almirante. Si el virus sobreviu, és que ha estat manipulat. I, M.L.P,, vostè sap, o hauria de saber, que això és TERRORISME BIOLÒGIC! Aleshores, o tot el que vostè diu, sap perfectament que és una immensa mentida, o vostè és encobridor d’aquest terrorisme.
Les vergonyants amenaces que ha escopit a la televisió el denigren en tota consideració de la seva persona, dignitat i ètica. Suposo que deu ser feliç d’haver arruïnat el país a consciència (alta traïció), per complicitat o sublim indigència intel·lectual, col·laborant en el tancament d’un terç de les empreses, i més en deu estar, de fer que el buida-ulls porter de discoteca activi la Gestapo i aviat la SS, per perseguir i sancionar la gent SANA, i molt probablement recloure en camps de concentració els qui defensen aquesta llibertat bàsica recollida en els DRETS FONAMENTALS DE LA PERSONA. Per si la seva mancança intel·lectual no li ho pot fer veure o els seus interessos abjectes l’obstrueixen, li diré que VOSTÈ NO ÉS NINGÚ per impedir-me respirar de manera natural. Vostè és responsable d’un gravíssim atemptat contra la salut pública, i serà responsable de TOTS I CADA UN dels morts que provocarà el rebrot que ESTAN PREPARANT; que ja el menyspreable Bargalló, ens ha dit que desconeix les mesures del retorn a l’escola, perquè dependran de les mesures i restriccions del CONFINAMENT. És a dir, el seu govern ja sap avui que hi haurà un rebrot al setembre i un confinament (que això de tenir a la gent tancada l’excita molt, segons que sembla). Però, el fet de saber què passarà amb una ‘epidèmia nova’, és un fet insòlit en qualsevol altre moment de la història, i molt, de mooolt, sospitós. O potser té l’ordre d’acabar amb un altre terç de l’economia?
La seva incapacitat, ineptitud, negligència, col·laboració criminal i manca d’independència, són patètiques. Mai, i miri que hi ha miserables a dojo que han ocupat la Generalitat, n’hi ha hagut un de més ‘lliberticida’ que vostè. I se suposa que vostè és un intel·lectual. La mare de Déu! Que ens governin els imbècils aleshores!

Pot explicar-me per què el director general de Salut va dimitir al juny, enmig de la plandèmia, per integrar-se en la nòmina d’una multinacional farmacèutica? Li pagaven el que li devien? Per què, enmig de la plandèmia, hi ha hagut dos directors més que han dimitit, un d’ells per raons personals i l’altre per raons de salut? Pot ser, que veient l’immens CRIM que està cometent la GENERALITAT d’acord amb l’ESTAT, la seva decència, dignitat i els principis ètics, que vostès no tenen, els hagin aconsellat d’abandonar la participació en el genocidi físic i econòmic de la societat?... I ara, pot explicar-me el nou fitxatge, el nouvingut que així que ha arribat, ha prohibit l’oci nocturn (la ruïna d’uns altres dels establiments autònoms que els mantenen a vostès, PARÀSITS) i les reunions socials (els fa por que la gent desperti i descobreixi la putrefacció de cada una de les seves pèrfides accions i malintencionades paraules?); i no s’aturarà aquí, perquè aquest digníssim hereu de la idiosincràsia del vigilant de camp de concentració, sembla que s’hi troba molt a gust en el paper de botxí de Catalunya i dels seus ciutadans. Pot explicar, amb pèls i senyals, per què s’han esdevingut tres dimissions en un tan ‘terrible’ moment com aquest? I sap, potser, perquè hi ha hagut un allau de dimissions de les direccions sanitàries arreu i acomiadaments de metges? Els que dimiteixen, què són, ganduls que no volen treballar més del compte? O potser són més tenebroses les causes? Vostè ho ha de saber.
La curtedat de mires, l’abaixada de pantalons davant dels amos i l’abandó de la seva responsabilitat (els catalans), comportarà la pèrdua de la qualitat de vida de la nostra gent. Ja sé que a vostè li importa un rave. 12.000 euros robats mensualment als catalans que breguen per sobreviure, a vostè, li satisfan les ànsies, i si pensem que no ha de pagar ni transport per anar al Palau de la Indecència ni a l’Abocador d’escombraries que hi ha al costat del parc del zoològic, ni que tampoc no paga dinars ni sopars, que sempre hi ha un ‘acte’ per a l’ocasió, doncs, els beneficis que en resulten són rodons, oi?... per no enfonsar el país en la misèria i robar totes les esperances dels catalans, ja em direu! Sense dubte, PELS SEUS ACTES ELS CONEIXEREU, i vostè s’ha lluït de manera estel·lar. Pel bé de la Humanitat, dimiteixi, plegui, arrambi amb tot els diners que ha robat als catalans per no fer res més que mentir-los amb la pastanaga de la independència, i retiri’s per sempre més, i que així, no tinguem la desgràcia de tornar-lo a veure.

A tot l’estat, hi ha hagut 6 morts (de la mentida) en 6 dies. Això, suposo, que no s’ho creu ni vostè mateix. Recordo que la mitjana diària de morts a Espanya era de 1072 l’any 2019. Si hem abaixat els morts de 1072 a 6, no hauríem d’estar contents i celebrar uns actes solemníssims per a agrair que hem assolit gairebé la IMMORTALITAT? Tanmateix, ni han mort 6 de covid (que ‘d’això’, i vostè ho sap més bé que jo, encara no ha mort ningú – les mentides enganyen, però no maten -; això no obstant, si que val a dir, que potser sí, de la iatrogènia consentida per la Conselleria de Sanitat que tan bé dirigeix l’Alba Vergés – és ironia; vejam si encara la nomenarà sots-president!). Sense cercar gaire, he llegit, avui mateix, que hi ha hagut cinc morts a les platges. M.L.P,, no hauríem d’obligar a tots els banyistes que, a més a més de mantenir les distàncies de seguretat per protegir-nos d’un virus que no sobreviu deu segons als raigs ultraviolats del sol, que TOTHOM VAGI AMB FLOTADOR, i assegurar-nos-en amb efectius policíacs, si cal - que això els agrada molt-. I fins i tot, potser, obligar a dur flotador fora de les platges, per tal d’evitar que, si caiem per casualitat en un toll profund, ens hi ofeguem?
No dubto que el nivell intel·lectual de la gent és inexistent, perquè la MENTIDA no s’aguanta per enlloc. No han aportat cap prova de res del que diuen. Totes les dades són inexactes, falses o tergiversades. Fan servir uns tests que, i vostè ho sap o ho hauria de saber, fallen més que una escopeta de fira perquè no són els adients. Tanmateix, amb el morrió posat, avui ens ha amenaçat a tots, dient-nos, que si no ens agrada el camp de concentració que vostè ha muntat, encara és capaç de fer empitjorar la nostra situació. Si tingués un mínim d’ètica, de personalitat i de vergonya, hauria plegat fa molt de temps, però molt em temo que els 12000 euros robats als catalans i les gratificacions que de ben segur li cauen d’arreu dels seus amos estimats, són prou al·licients per abandonar el seu poble i deixar-lo als peus dels cavalls.
M.L.P., vostè és la VERGONYA DE CATALUNYA. És el responsable de la seva destrucció. I ja pot anar assenyalant els espanyols, babau!, que això ja no s’ho creu ningú. Són vostès els traïdors a Catalunya, els que garlen sense parar dels drets i de les llibertats, i estan ben arrecerats en la violació de tots els drets bàsics i fonamentals i en l’extermini de la llibertat civil, social, política i individual. Quan les urnes li fotin la puntada de peu al cul, merescuda sense el mínim dubte, vostè somriurà i amb el cinisme dels fariseus de la intel·lectualitat, consultarà l’extracte bancari i s’omplirà d’orgull i satisfacció de veure que quatre anys fent de dròpol de la Generalitat li han comportat uns beneficis d’aproximadament 400.000 euros per no fer ABSOLUTAMENT RES més que el pallasso, el ridícul i exercir de tirà jesuïta. Vostè no ha defensat els catalans ni Catalunya, vostè ha convertit els catalans en reus de la seva immensa presó i ha abocat Catalunya a la seva definitiva destrucció econòmica. Suposo que és ben conscient que si els seus amos no se’n surten, vostè haurà de donar explicacions, breus, val a dir-ho, perquè la forca és l’única compensació digna per als traïdors conscients i sense escrúpols. Els seus crims són indiscutibles: la seva gestió tothora ha contribuït a enfonsar els interessos i la dignitat dels catalans; i tot, gaudint del fet de la humiliació pública del seu poble.
Vostè sap que ha empitjorat la salut de tota la gent gran del país, que segons que diu, tant s’estima? Vostè sap que ha empitjorat la salut dels joves i els adults del país, vostè que tant n’estima les contribucions que han de fer i que el mantenen? Vostè sap que ha convertit tota la infantesa de Catalunya en pre-esclava? És aquesta la seva llibertat, l’esclavatge del què ens parlava Orwell? És conscient del terrible mal, i irreparable, que patiran les criatures que, en plena formació cognitiva, han estat acostumats al terror que les seves mentides han provocat convertint la nostra terra en zona de zombis, sense somriures ni contactes afectius? Vostè és tan summament imbècil per no entendre això, per no saber que els virus existeixen des de sempre, des que l’home és home i inclús abans? Vostè no sap que hi convivim? Vostè... ehh!
Érem o havíem de ser la Dinamarca del sud, el país nòrdic de la Mediterrània, ho recorda? I quan ha tingut l’oportunitat, ha demostrat que li va més la TIRANIA que qualsevol altra cosa. Els nòrdics no han patit com nosaltres, però gràcies a la seva nefasta, intencionada, corrupta i criminal disposició, ha assolit de convertir Catalunya en el centre més empestat del món. De fet, crec que si tingués dignitat no veuria el sol de demà, no ho dubto. Però, vostè ha desaprofitat la gran oportunitat que li brindava aquesta IMMENSA MENTIDA... Què creu, tros de lluç! Què hauria passat si vostè i la Generalitat, amb el permís de l’Abocador d’escombraries, haguessin acordat de fer cas omís de l’Organització Mafiosa de la Salut i del Gobierno de España, i hagués convidat els catalans a continuar treballant, amb mesures profilàctiques enraonades, però treballant; què creu que hauria passat? Fins i tot els nacionalistes espanyols li haurien donat suport! Però, és clar, la traïció és una cosa que es porta molt a dins, i vostè és l’exemple paradigmàtic del que significa fer veure una cosa per actuar de manera contrària i definitiva.
I ara, no dubto que mantindrà la cadireta del robatori als catalans que ja no poden pagar els seus ‘esplèndids serveis’, i s’esforçarà per fer obligatòria la vacuna. Ja s’han sentit els repugnants responsables sanitaris del seu govern genocida, i s’han mostrat a favor de la vacuna de la salvació, de la vacuna no experimentada, de la vacuna feta a corre-cuita, de la vacuna sense la mínima garantia de res (la grip fa 20 anys que es vacuna, sense cap resultat que pugui donar-ne una explicació enraonada), arriscant la vida dels seus ciutadans (tanmateix, les farmacèutiques - això ja ho sap prou bé -, tenen la generositat com a màxima virtut), i, no ho dubto, la imposarà, encara que hagi de fer venir la Gestapo a casa; que si cal, amb la Terrorista sanitària Vergés, poden crear un nou cos: Salut i Sanitat, la SS, perquè garanteixi la seguretat dels seus culs; ah!, i diguin-ho al porter de discoteca rebenta-ulls, que es posarà molt content. No es qüestió de fer infeliços els discapacitats.

Amb tot el menyspreu, la repulsa i la indignació que sóc capaç,
Al genocida de drets, de gent i de Catalunya:
Vostè ha convertit Catalunya en una presó, una presó en la qual els presos duen com a distintiu, com els jueus duien l’estel de David, el morrió. Ara ha d’esperar a vacunar-los per a convertir-los en esclaus. Tot això em fa pensar que després del camp de concentració apareixen els camps d’extermini. No defalleixi president, el seu honor és la ruïna de Catalunya i l’extinció de la llibertat dels catalans!

P.S. Les seves actuacions violen, segons que he pogut esbrinar; que no sóc jurista, ni ganes!:
- El dret fonamental de les persones: el dret natural (Primer dels drets, inviolable, i anterior a tots els altres, d’acord amb el fonament del dret romà).
- Diferents, distints i diversos articles de la Constitució i de l’Estatut que són garantia fonamental i bàsica de la LLIBERTAT.
- El dret penal en els articles 404 (Prevaricació) i 172 ( Coacció).
- Per no parlar de l’abús d’autoritat, de negligència imprudent (com a mínim) amb resultat de milers de morts, de l’exercici de la mentida com a argument fàctic d’autoritat amb ple coneixement de causa falsa, de la persecució dels ciutadans lliures que no han comès cap altre delicte que estar SANS, imposició de sancions arbitràries i de prohibicions absolutament intolerables en un estat de dret: restriccions de moviment, control de comunicació, prohibició de treball, limitació de vida social, d’oci i d’esbarjo.

EL DRET A CERCAR LA FELICITAT NOMÉS EL POT CONCULCAR UN ÉSSER PROFUNDAMENT ABJECTE.
PEL BÉ DE TOTS, QUE ES FACI JUSTÍCIA.

P.S. (2) Fixeu-vos que el M.L.P. vol tancar els catalans a les cel·les i alhora convida els turistes a venir a Catalunya. Si això no és la demostració d’una bàsica disfunció intel·lectual, el Barça ha guanyat la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada