dimecres, 1 de juliol del 2020

EL CIRC DEL TERROR



Tant se val que la mentida s’hagi desfet com es desfà un gelat damunt de la sorra de la platja; tant se val, els terroristes no s’aturen i sostenen l’estat de pànic social mitjançant un seguit interminable de mentides i de falsedats que els permeten de perpetrar el crim que polítics inútils - en el sentit més ampla de la paraula ‘inútil’ -, l’escòria periodística i la vergonya científica mantenen per a continuar veient com els comptes bancaris augmenten amb els diners que els banquers i els polítics – els seus esclaus – roben del treball dels ciutadans, els veritables amos i senyors del país, i tot, ben repartit amb les meuques de la premsa i els flàccids intel·lectuals que vesteixen bata blanca i serveixen a la malaltia contra el seu jurament hipocràtic. Aquesta és la realitat: la xurma ètica controla el món.
Els lloros miserables dia rere dia troben ‘infectats’ arreu. La gent no es mor (almenys de la mentida) i gairebé ningú n’està afectat, tanmateix, els lloros presenten en primera plana els ‘rebrots’, que en veritat són eructes dels seus cervells malalts, incapaços de digerir informació i menys encara de transmetre-la amb fidelitat. Les escombraries polítiques d’arreu del món sostenen la mentida, protegits per l’autoritat dels amos que controlen els lloros i els ‘assassins’ dels hospitals, i es passegen pel país mentint i enganyant, o sigui, l’única cosa que saben fer bé. Per això, les escombraries humanes llueixen el seu morrió, com demostració per a la plebs, que tots, sense excepció, han de mostrar i demostrar la passió envers els seus amos i senyors. Mentrestant, la indigna classe mèdica, calla, oculta la realitat i se sotmet a canvi d’un bon ingrès en el compte, gràcies a la inestimable col·laboració del goril·la i mascota de Gates, que com a president de l’Organització terrorista contra la salut mundial, no para de fer gestos i proclames que durant la tardor els morts es comptaran per milions. No hi ha res com ser un miserable cuc per assolir les més altes instàncies de poder, sigui en la branca que sigui, que això de les branques, prou que ho sabem, és una feblesa per als simis, com els plàtans que tan els agraden i que els amos els donen així que s’han portat bé.
Aquestes associacions criminals ja tenen preparada la nova pandèmia. Val a dir que mai fins avui havia estat possible de preveure-les, però en els nostres dies els imbècils han assolit el coneixement superior dels bruixots infal·libles. No dubto que el pamflet dels criminals, comunament conegut com ‘The Economist’, l’altaveu que anuncia els crims dels assassins de la humanitat, i que els Rothschild i els Agnelli s’encarreguen d’esbombar als quatre vents; no dubto pas, no, de les seves amenaces. Tanmateix, no us amoïneu que cap dels excrements parlamentaris obrirà la boca, ells només estan per a robar vots i esperances, tot el demés, no els importa, i com sigui que qui els garanteix el robatori i el poder si són submisos i obedients, els protegeixen, aquests miserables continuen instigant el terror. La por ja la inculcaren amb la restricció de totes les llibertats i el dret natural, ara tenen l’ordre de mantenir el ramat obedient i disciplinat, que per això, els criminals que infecten els parlaments d’arreu del món (i els dic criminals, perquè cap d’ells sortirà indemne d’un judici contra la seva gestió, perquè és impossible ser polític i ser honrat, avui menys que mai a la història de la Humanitat), doncs, aquestes escombraries humanes, per als quals, la digna sanció seria cloure’ls tots en els camps de concentració que féu famosos el dictador alemany; aquesta veritable pandèmia, ha dictat els ordenaments de la nova normalitat: la deshumanització absoluta.
La misèria ètica d’un ésser humà és descrita pels seus actes, i la ignomínia humana és evident quan l’ésser és tan poca cosa que només pot considerar-se en relació a la resta d’humans que sotmet cruelment. D’aquesta espècie d’humans, que val a dir, són tots dignes de la més dràstica política sanitària d’higiene i extermini, en trobarem a carretades. Malauradament, l’home no és bo per naturalesa, com creia o deia creure l’ingenu de Rousseau. L’home és i té un potencial enorme, però només quan reflexiona; és més poderós no fent, que fent. Però això, no els ho digueu als khàzars jueus ni als servidors jesuïtes de Satanàs, ja que ells només poden entendre la ‘flexió’ dels altres als seus desitjos més baixos i banals. La ignorància és el mal dels pobles, i per això els pobles admiren i respecten els criminals que són apujats als graons més alts de l’escala de l’abjecció. D’exemples, els trobareu en tot moment de la història, i avui, en tots els governs del món, majoritàriament exercint el càrrec de la presidència del crim de cada nació. La ignorància féu creure el poble que estan desarmat estava més protegit, però és ben bé a l’inrevés; ja que només quan el poble està armat té garantia de la defensa dels seus interessos. Només de veure els criminals, lladres i assassins que han governat Espanya i Catalunya, per no parlar de la defecació europea, o el Banc Mundial o el Fons Mafiós Internacional, l’ONU i tants altres braços del pop jesuïta i khàzar (Vaticà i Regne Unit), n’hi ha prou per saber que Pujols, Montillas, González i Aznars, com Borrells, Sánchez, Iglesias i tants altres, són els escolanets dels mossens de la nova religió: l’horror.
Primer fou la por, ara estem en el terror, que es deixa veure en els ulls que ens sotgen amb la boca tapada pel morrió que obstrueix el pensament. Veure, sentir i callar. Aquest és el símbol més feréstec del terror. Subtil, sí, però terriblement feréstec, perquè com un virus dels més virulents infecta sense adonar-nos tot el nostre sistema de pensament i raonament, i quan el nostre sistema identitari vol reaccionar, no tenim capacitat immunològica. Ells, els nostres enemics mortals, ho saben. I si algú creu que escric bajanades, només que faci el mínim esforç d’indagar i investigar quant a la vida de qualsevol d’aquests criminals, i no tindrà el mínim dubte que la vida de tots ells està feta de la violació dels drets dels altres, de la prostitució dels òrgans de poder i garantia que ells diuen defensar i de la corrupció de tot el sistema que obedients han destruït per a major glòria dels seus amos i d’ells mateixos. Creiem que un títol és alguna cosa més que unes paraules o un tros de paper, i un títol és paraules i un tros de paper. L’home no pot ser expressat ni en paraules ni representat en un paper. Però, això, és clar, els que viuen de fer llistes de cadàvers i víctimes, no hi poden parar atenció, els seus crims els obnubilen la vista, l’enteniment i l’ètica que semblava inherent a tota ment humana mínimament desenvolupada.
Que els jueus khàzars són el terror personificat és escrit en els llibres d’història, encara que aquestes sangoneres, ho hagin intentat amagar sempre; de la mateixa manera, que els jesuïtes són el terror personificat, i només hem de fer memòria de quants Papes han mort a les mans d’aquests assassins. El darrer Joan Pau I. I avui, a la Seu de l’àngel caigut, hi regna una harpia jesuïta.
Sabem qui són, què han fet i què volen fer. Podem ser com els presoners en els camps de concentració que esperaven l’obertura de dutxes de les càmeres de gas – que els amos sempre es preocupen per la salut dels seus esclaus – o podem provocar la revolta d'Espàrtac. No oblidem que els criminals que estan preparant l’horror, els polítics nacionals, són els que estan a les ordres del poble i no el poble a les seves ordres; encara que aquests infeliços creguin el contrari. No oblidem que no és poble el que menja de les bones accions del govern, sinó que és el govern (avui criminal des de qualsevol punt de vista jurídic, polític, social, econòmic i personal) que menja del treball del poble, per això el poble té TOT EL DRET I TOTA LA LEGITIMITAT a exigir als criminals la responsabilitat que han negligit. I aquest dret i aquesta dignitat estan èticament molt per damunt de la miserables vides de sangoneres, rosegadors, voltors, escanyapobres i altres residus orgànics.

El terror ja el tenim en els nostres carrers, subtil i silenciós, i l’horror ens espera a la tardor, quan les hosts del diable s’escamparan arreu i de totes les maneres possibles, com ho anuncia sense cap decència, la propaganda ‘The Economist’ en la seva última portada, en un perfecte exercici de demostració de com de malament tenen el cap aquests criminals; la qual cosa ens hauria d’ajudar a entendre fins on pot arribar l’home sense principis, ètica, escrúpols ni raó.
Mentrestant, tothom, com els segrestats, llueixen el signe del seu sotmetiment. No és por a una bèstia inexistent, és terror a les bèsties que sí que existeixen. Però, per a desgràcia de la Humanitat, aquestes darreres bèsties només es vencen en una lluita sense rendició. Podem esperar que ens injectin o podem tractar d’inventar-nos la nostra injecció. I aquesta injecció social és la DESOBEDIÈNCIA, ja que contra un món sencer que desobeeix, el seu poder es delata i amb això, els seus dies comencen el compte enrere.
O ELLS O NOSALTRES.


Napoleó Bonaparte

«Els jesuïtes són una organització militar, no religiosa. El seu cap és el cap d’un exèrcit, no un senzill pare abat d’un monestir. I l’objectiu d’aquesta organització és: EL PODER. Poder en l’exercici més dèspota. Poder absolut, poder universal, poder de controlar el món per la volició d’un sol home. El Jesuïtisme és el més absolut dels despotismes, i al mateix temps el més gran i enorme dels abusos...»
«El General dels Jesuïtes insisteix a ser l’amo, el sobirà sobre tots els sobirans. Allà on els Jesuïtes siguin admesos, ells seran els amos, costi el que els costi. La seva societat és per naturalesa dictatorial, per tant, és l’irreconciliable enemic de tota autoritat constituïda. Tot acte, tot crim, per més atroç que sigui, és un treball meritori, si és comès pels interessos de la Societat dels Jesuïtes o per ordre del General.»
General Montholon (Memorial de la captivitat de Napoleó a Santa Helena)

John Adams

«No tindrem eixams regulars d’ells aquí, entre tantes disfresses com només un rei dels gitanos pot assumir, vestits de pintors, d’editors, d’escriptors i de rectors acadèmics? Si alguna vegada hi ha hagut un cos d’homes que han merescut maledicció eterna en la Terra i en l’Infern, aquests són els de la Societat de Loyola.»
Fragment d’una carta a Thomas Jefferson, President dels Estats Units.
(George Reimer. The New Jesuits, Little, Brown, and Co. 1871)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada