dimarts, 20 de febrer del 2018

EUROPA AGONITZA




I pensar que els catalans teníem fe en el femer europeu! No cal parlar de Polònia ni d’Hongria, menys encara de Turquia; podem parlar d’Alemanya, on l’extrema dreta ja és considerada la segona força política. I obvio el franquisme espanyol, perquè els negocis europeus hi veuen 47 milions de clients. Europa és un femer, i la prova indiscutible l’hem tingut amb el nomenament de De Guindos com a vicepresident del BCE. Ni més ni menys que el cap del sud d’Europa de Lehman Brothers, els estafadors que per benefici propi han provocat la crisi que vivim!
No deixa de ser curiós que els qui destrueixen el sistema, ara tinguin els seus màxims responsables en els càrrecs més importants? I val a dir que el currículum del delinqüent no és ni per aproximació comparable als mèrits acadèmics de l’altre candidat, que, curiosament, ha retirat la seva candidatura essent i tot el favorit indiscutible del Parlament Europeu; tanmateix, l’Eurogrup, la colla de delinqüents o sicaris de la màfia financera europea, col·locarà el seu ‘padrino’ a la vicepresidència. No cal dir que el ministre espanyol fou imposat a Rajoy i que sense ser membre del PP, ha dirigit la política econòmica d’Espanya al servei dels interessos dels seus amos, Lehman Brothers, probablement l’organització criminal més perillosa del món. Europa és un femer. Al capdamunt hi veiem borratxos, feixistes, grimpaires i mafiosos sense escrúpols.
El senyor Lane, que pot presentar un currículum escandalós – ves per on – ha renunciat a un sou de milió i mig d’euros anuals per voluntat pròpia, sense disputar la plaça i en favor d’un miserable indocumentat, això sí, mesell de l’amo fins al moll dels ossos. Aquesta és la miserable realitat europea. I pensar que quan va esclatar la revolta independentista ens deien que no havíem de marxar d’Europa!
El femer europeu és nauseabund. No és ni una comunitat social ni democràtica. És una associació de malfactors, com ara Espanya, que per això Europa no mou un dit quant a la corrupció sistèmica del sistema espanyol, potser perquè és el camp de proves per al que volen fer a la resta del continent. Tota la demagògia europea és neoliberalisme pur i mena els països membres a la pitjor de les tiranies. Fixeu-vos que la repressió espanyola ja practica la tirania amb la persecució econòmica dels dissidents polítics. Això serà el pa de cada dia. Així funcionen les bandes mafioses, i qui ens en podria escriure un llibre molt ben documentat és el cap europeu Jean-Claude Juncker, la futura miss Espanya i abans miss Luxemburg - el paradís fiscal de l’eurozona, fidel als interessos alemanys, sobretot, i també als francesos -. Aquesta púrria ètica és la dirigent dels interessos europeus. I aquests fills de nazis (Juncker, n’és), són els que volen reconstruir l’Europa dels anys 30, no ho dubteu.
I què podem fer els catalans davant d’una repressió feixista i l’amenaça nazi d’Europa? Malauradament, el món avui és un parany. Tothom branda la democràcia i l’estat social, i tanmateix, tots els països del món sucumbeixen al ‘nazisme’. Molt de compte: Hitler res no hauria estat sense els poderosos interessos econòmics que el protegien, i avui tots els governants mundials són la cara visible d’un monstre neoliberal – que és el mateix que dir: màfia sense escrúpols – que vol dominar el món i controlar els súbdits. EUA, Rússia, Israel, Alemanya, França, Regne Unit són aparents democràcies – recordeu l’Alemanya dels anys 30 - i Xina, Iran, Aràbia Saudita i tants altres més, són dictadures sense encobriment.
Europa agonitza. El virus Thatcher-Reagan-Gorbatxov, fou el primer símptoma de la malaltia, i des d’aleshores la malaltia s’ha escampat: només els ciutadans, amb la defenestració dels polítics corruptes, i el sistema judicial, amb l’aplicació de la veritable justícia, poden evitar el caos que la colla de dirigents europeus i mundials causaran al servei de les seves respectives màfies. El nepotisme intrínsec en el sistema capitalista és essencialment una estructura mafiosa, que ja Roosevelt va advertir que el problema per a la democràcia era el poder de les grans corporacions financeres. I val a dir que el capitalisme monopolista actual és el camí vers el feixisme.
Europa agonitza. Menysté els drets dels seus ciutadans. Tanca els ulls a l’opressió franquista que viola qualsevol principi de dret. Se sotmet a la voluntat de les grans corporacions. Mira cap a un altre costat, quan aquestes grans corporacions – com les automobilístiques – cometen frau al client i delictes contra la salut pública. Europa agonitza. Una societat neoliberal mai no pot ser un estat social. Una societat neoliberal no té res de democràtica. Una societat neoliberal només concep la llibertat com a llibertat de mercat. Sense estat social, sense democràcia i sense llibertat, Europa només pot ser un feixisme encobert. Merkel i Macron són els seus dos portaveus. Erdogan i Rajoy els responsables dels camps d’operacions. Els capos mafiosos els tenen ben controlats i millor pagats. Temps al temps, però Europa és un naufragi sense precedents a la seva història.
Només la destrucció de la comunitat, la fugida massiva dels veritables estats democràtics i socials (els països nòrdics) i l’oposició constant i activa de la ciutadania pot impedir el desastre dirigit per una colla de babaus irresponsables. Si els països nòrdics (Suècia, Noruega, Finlàndia, Holanda, Dinamarca i Bèlgica) no fan res, d’aquí a poc veuran com la història de meitat del segle passat se’ls repeteix. Una mala construcció europea només podia portar més desgràcia. I Europa ha estat construïda amb els peus, pels incompetents, pels comprats, pels corruptes i pels grimpaires. I així, estimats contemporanis, una nau només té per destí un desastrós naufragi. Per salvar els ciutadans europeus, ensorrem Europa a corre-cuita. Cada dia que passa, la tragèdia és més a la vora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada