dimarts, 27 de febrer del 2018

UN ACUDIT DE MOLT MAL GUST: EUROPA




Potser aquest serà l’escrit més curt que hagi fet. Al capdavall, un acudit, si és breu, acostuma a ser millor. Europa és el paraigua del règim tirànic espanyol; qui els protegeix de la indecència. Tots els alts organismes de la Comunitat estan repartits entre – probablement – els més incapaços de tots els europeus. Un, fill de nazis i alcohòlic, miss Luxemburg i aviat Miss Espanya, l’altre, simpatitzant de tot allò que soni a ‘fascio’, que per això està casat amb una senyora del PP, el de més enllà un polonès més hipòcrita que una moneda amb dues cares, el poli bo, i finalment, ahir, va voler destacar-se Timmermans, home que ja ha fet mèrits per demostrar la seva absoluta incapacitat intel·lectual en altres ocasions, fent suport a les defenses de la democràcia i de l’imperi de la llei de l’ultrademòcrata Gonzàlez Pons. Aquest pallasso, el gran Timmermans, ahir féu un acudit dels bons, digué:
«Catalunya no és un afer de la Unió Europea mentre no es violin els drets humans», paraules del vicepresident de la Comissió Europea. Els seus caps, encara riuen ara. Un, tot somrís i alegria, encetà una nova ampolla i es posà bé la banda de miss i el birret de ‘deshonoris causa’, l’altra somreia i alçava el braç, en senyal inequívoc de solidaritat, el tercer, més seriós, confiava que la seva Polònia democràtica acabi expandint els seus drets arreu d’Europa i potser acabi asseient-se en una butaca més ben farcida; que la comoditat, la butaca on s’asseu i menteix amb somrís de traïdor, ja la té.
Aquest pòquer de demòcrates, defensen la persecució ideològica, la persecució de la llibertat d’expressió, la repressió indiscriminada, la violació de tots els principis de dret, la inculpació per delictes falsos, els jutges prevaricadors, la legitimitat de la restauració monàrquica i democràtica de Franco, l’empresonament de gent que canta cançons o fa espectacles de titelles, l’exili o l’empresonament preventiu de polítics democràticament elegits, el dret sagrat de l’autodeterminació, i veuen i canten contents del gran servei que fan als seus amos, els estafadors de tota la ciutadania europea.
Catalans, la lluita és difícil, però si ens en sortim, no podem permetre que borratxos, feixistes, traïdors i venuts ens representin. Europa és una veritable infàmia, i la classe dirigent, si hi hagués un mínim de justícia social i ètica, serien TOTS a la presó.
El Parlament europeu és una olla de grills, que té menys poder que avui la Generalitat. Allà manen els alts dirigents, i si no em creieu, recordeu qui ha posat l’indocumentat De Guindos a la vicepresidència del Banc Central Europeu, que ve a ser com la caixa comuna de la màfia europea. Tots al servei de Lehman Brothers, Goldman Sachs i altres clans mafiosos que dirigeixen els putxinel·lis de les comissions i altres ‘excusats’ del femer europeu.
La decència d’Europa la salven quatre països, tota la resta és totalitària. I molt de compte, que quan els amants dels supremacismes ocupen càrrecs importants, tota la gent lliure està el perill.
Recordeu, quan van venir pels comunistes, no em vaig immutar; jo no era comunista, quan...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada