dimarts, 9 de juliol del 2019

CHRISTINE LAGARDE, DEL FONS MAFIÓS INTERNACIONAL AL BANC CENTRAL EUROPEU



Aquesta notícia hauria de ser portada de tots els diaris europeus, perquè la bona senyora Lagarde, que després de dirigir els dinerons francesos amb ‘honor cum laude’ - sobretot per a Bernard Tapie, prohom gal, molt agraït pels regals que en rebé -, sí, aquesta senyora digníssima i honradíssima, que només va amunt i avall per resoldre els problemes dels països necessitats, aquesta dona, serà posada al capdavant del Banc Central Europeu. Ella és l’ànima del Càritas Internacional. I sabeu què vol dir això?

Fem memòria. Recordem que el criminal contra la Humanitat, Durao Barroso, honorabilíssim president de la Comissió Europea durant una dècada, aquest bon home, dedicat en cos i ànima al servei públic, primer al servei públic a Portugal, on em sembla que encara el cerquen, després mundial, i finalment europeu, aquesta altra monja de la caritat, recordem que, avui, és president no executiu de Goldman Sachs que, com tots sabeu, és una ONG dedicada al bé públic, dirigida per uns filantrops que només es desvetllen per la felicitat de la gent, sense esperar ni tan sols un somrís d’agraïment. Recordem també que hi ha, al cor de Basilea, una altra Organització No Governamental, que per atzars capriciosos dirigeix el FMI i el Banc Mundial, els dos grans Càrites mundials. Aquesta ONG de Basilea, coneguda popularment per B.I.S., controla TOTA la premsa que podem llegir, controla TOTS els continguts d’Internet i TOTS els polítics occidentals, per al nostre bon govern i el bé de tots els ciutadans, com veiem cada dia, que tot és més bonic i més maco que en un anunci de televisió. És a dir, un veu un anunci de la tele i diu, «que malament que viu aquesta gent, guaita jo», i s’aboca a la finestra, on veu de tot... deixem-ho aquí. Bé, que perdo el nord, doncs, deia que l’ONG BIS, que controla el FMI, el Banc Mundial, TOTS els diaris, Internet i els polítics, ha decidit que els calerons de tots els europeus siguin protegits per la monja que han instruït en el seu monestir, que ja més que monja, sembla la mare de Déu, de tanta bondat com hi ha en les seves accions. Amb això, vull dir que TOTS ELS EUROPEUS hem d’estar molt satisfets que ara tindrem a la Mare Lagarde al càrrec de la nostra salut econòmica, en un moment especialment delicat, que ja el Deutsches Bank ha anunciat que acomiadarà 18000 treballadors; és de suposar que els de més alt rang, per estalviar despeses en salaris. Això apart, cal comptar amb els altres bancs europeus que han anunciat mesures similars. Però els europeus estem d’enhorabona perquè la Verge Christine Lagarde farà el miracle – perquè és cosa impossible – de resoldre els problemes de tothom, resolent els problemes econòmics, que són els únics problemes que hi ha hagut en el món des que el món és món, i fins que aviat deixi de ser-ho.
No hi cabo d’alegria! Nois, què us haig de dir! Amb això, i que en Fainé era el primer filantrop d’Espanya, jo és que no me’n sé avenir de tanta bondat, bonhomia i felicitat, com ens demostren els sirians, els iemenis, els veneçolans, els afganesos, els iraquians, els libis, els palestins, els subsaharians que alegrement travessen el Mediterrani a braçades, mentre les autoritats europees els animen des de la costa, és tan bonic!, per no parlar de tots els països avançats del món, on la llibertat, la democràcia, la dignitat, la justícia i la igualtat són llei del món, gràcies a TOTS els polítics, periodistes i militars, que militars també en tenen, però no us penseu que per fer mal, no, malpensats, els tenen per portar la pau, fer ponts, reconstruir ciutats, tornar els objectes perduts i sobretot instaurar la democràcia arreu, amb el corn de l’abundància de virtuts del seu sistema: igualtat, llibertat i dignitat.
Oh, és que, com hauríem de queixar-nos, estant en mans d’aquesta bondat que només brega per donar sense demanar res a canvi, sempre al servei del poble, que per això guien els polítics, i la premsa, i controlen els militars i les seves despeses! I pensar que l’home va viure l’esclavatge a Egipte o el terror a l’Edat Mitjana! Glòria a Déu Etern per haver-nos proveït d’homes que són la santedat en persona, sense dubte, enviats d’Ell per a benefici de tots nosaltres. Oh, Oh... Oh, és que no puc dir res més de tanta emoció! I només de pensar en la Lagarde al cap del BCE, és que... ho sento, m’emociono. I pensar que hi ha gent que diu barbaritats d’aquesta gent!
Mireu, perquè us adoneu de com és aquesta gent tan santa, us deixo tot seguit uns vídeos d’Internet, que si els amos, per la nostra salut mental, no els treuen abans, demostren com la gent més baixa de la societat els ofèn injustificadament. Veureu un documental i dues converses amb ‘multimilionaris’ sense escrúpols, gent que ha fet de l’interès el sentit de la seva vida, gent egoista i malsana, potser fins i tot malalts, que això ens diuen els nostres amos i ens ho exigirà la Lagarde d’aquí a quatre dies per a gran benefici d’ells, que en el fons és el nostre, oh, sí; podreu veure les llengües viperines que tenen, les fal·làcies dels seus arguments, l’orgull i el menysteniment amb què parlen de la gent i la manca de rigor dels seus plantejaments, homes que han tingut una ocurrència per defensar els seus interessos personals i no han dubtat de fer-la pública per deshonorar la filantropia dels nostres benefactors, els homes, els noms dels quals han de ser escrits en lletres d’or, arreu; de les façanes dels edificis al cel, amb avions no contaminants que deixin esteles amb els seus noms protectors, els altruistes banquers, les altruistes corporacions, els altruistes especuladors, els altruistes financers, els altruistes polítics sense moral ni escrúpols, els altruistes periodistes sense ètica, decència ni dignitat... Els noms d’aquests sants barons que és just que vegem escrits en el cel, per a major glòria de Déu i la pau mundials: noms com Rothschild, Rockefeller, Dupont, Harrimas, Lehman, Goldman, Sachs, Bush, Morgan, i lamento i demano disculpes per no citar les altres santedats, que tots són del mateix rang, llevat del primer i el segon, que són, què dir, com dir-ho, si no hi ha paraules per definir allò que és inefable fins a descomposició de l’ànima i que, als comuns mortals, només pot fer-nos entendre, que poca cosa som comparats amb ells: els AMOS.

Els enllaços de la maldiença:
- Entrevista: Chris Hegdes and Sheldon S. Wolin. «Can Capitalism and Democracy Coexist?» Publicat a Youtube el 2014. Versió original. Vídeo recomanat també per Vicent Partal.
- Entrevista documental: Noam Chomsky «Requiem for the American Dream»,
i si voleu gaudir d’un avançament del celestial món que els nostres prohoms ens tenen reservat:
- Documental: «Obey» dirigit per Termujin Doran, sobre el llibre «Death of the Liberal Class» de Chris Hegdes.
- Finalment, recomanable la defensa de Julian Assange que fa Noam Chomsky, veureu fins on pot arribar l’enveja i la injustícia impune d’acusar, ni més ni menys que de ser abjectes, els benefactors de tota la societat mundial.


«Lasciate ogni speranza, voi ch’entrate’ Dante Alighieri
o
«L’esperança té dues adorables filles: la ira i el valor» Sant Agustí

Nosaltres triem. Ells ja ho han fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada