dimarts, 2 de juliol del 2019

L’EUROPA DEL B.I.S.




Si algú en podia tenir dubtes, avui dia 2 de juliol, podem afirmar que Europa és una tirania de democràcia orgànica exercida per l’organització criminal BIS, curiosament, amb seu a Basilea, Suïssa.
Podem obviar que Europa hagi tingut com a màxims representants membres destacats de l’extrema dreta, com Juncker (nacionalsocialista i princesa i borratxo), com Tajani (feixista mussolinià i princesa i idiota) i com Tusk (mesell, princesa i hipòcrita), per no parlar de tots els altres delinqüents que han dirigit aquest nyap que se suposa que és la Unió Europa. Podem obviar-ho.
Ara veiem com el Macron, el feixista aparegut a França, de ningú no sap on ni com, ha estat la posta del BIS. La col·laboració tàcita del govern francès amb la tirania borbònica per a la detenció dels electes catalans per procediments irregulars que deixen sense efecte els processos judicials i les sentències dels tribunals europeus, és una prova clara i evident de com el BIS, en tant que organització criminal, està sembrant Europa del feixisme que vol imposar. Fixeu-vos que el femer del Parlament Europeu amb els excusats del Consell i la Comissió europea, menjadores per a mesells, ineptes, irresponsables i vividors, ha permès la imposició de règims totalitaris a Polònia, Hongria, i més recentment a Itàlia, amb els amics del Tajani, i a França amb el Riverita ‘petit garçon’, el que reprimeix els armilles grogues i té l’obligació de convertir França en una altra Espanya o Itàlia. Aquesta és la intenció del BIS, el cervell real de tot el clavegueram europeu.
El BIS controla el FMI i Banc Mundial, dues de les més grans organitzacions criminals i de la Cosa Nostra del planeta. El BIS mitjançant les polítiques econòmiques imposades pel FMI i Banc Mundial està convertint Europa en la seva granja. Cap país que ha tingut contacte amb FMI i Banc Mundial, podrà demostrar que la col·laboració amb aquestes organitzacions del crim, els hagi aportat cap benefici, almenys als ciutadans; perquè els mesells i lacais, són molt ben remunerats per la màfia, això ho veiem fins i tot en les pel·lícules. Mentre obeeixes, cobres; si desobeeixes, t’envien a viure amb els peixos. I a Europa, els pobres ciutadans europeus, som reus i víctimes d’aquestes organitzacions criminals.
Proves n’hi ha a cabassos, per bé que no les llegireu en els diaris i la premsa, ja que, des de fa molts anys, estan en les seves mans. Penseu en La Caixa, una branca menor d’aquesta macro-organització criminal, i fixeu-vos que són en tots els mitjans de comunicació, amb anuncis, amb col·laboracions, amb suports i amb el ‘sursum corda’. No fa res, El Nacional, ‘aparentment’ d’inclinació independentista, fa uns dies només, tenia la poca vergonya de presentar un article, on el capo, el Don, de l’organització criminal era presentat, d’acord a la publicació de Forbes (el «Lecturas» del BIS), com el primer dels filantrops espanyols! El lladre número u, presentat com a benefactor, en un rentat de cara que però, només poden creure els il·lusos, els idiotes i els mesells.
Si feu un seguiment de les carreres professionals de tots els delinqüents, incompetents, llepaculs i ignorants que han assolit alguna responsabilitat en l’organització europea, tots, sense excepció, es deuen a la servitud als amos del BIS. Per això, apliquen com si fossin les taules de la llei que Déu en persona lliurà a Moisès, les recomanacions del FMI, avui dirigida per la Lagarde, l’amiga del capo mafiós marsellès, Bernard Tapie. O penseu que és una casualitat, o els mèrits, allò que han fet que un criminal contra la Humanitat com José Manuel Durao Barroso, després dels seus crims a l’Orient Mitjà, rebés com a premi del BIS, la presidència de la Comissió Europea, la gestió executiva dels interessos de l’organització criminal durant deu anys, assolint d’infestar d’immigració Europa per desfer tota política de benestar social, rebaixar els drets dels treballadors i els seus sous, imposant una política de manutenció, per tal d’anar aconseguint que la granja europea se sotmeti als interessos criminals de la banda. I el Barroso obeí, perquè és un criminal i un miserable. Tanmateix, així que acabà el seu mandat, la Cosa Nostra el recol·locà fins a la jubilació, sabeu on? Barroso avui és el flamant president no executiu de Goldman Sachs. Fixeu-vos, ‘president no executiu’, és a dir, cobra per no fer res i menys encara decidir res. Pagament dels serveis prestats mentre desfeia els interessos dels ciutadans europeus a favor de l’organització. I no us resulta ben curiós que el premi li atorgui una banda criminal, nascuda fa segle i mig als Estats Units per fer de testaferro dels Rothschild per a la compra i domini de la premsa americana? A més a més, Goldman Sachs fou qui finançà el projecte el Titanic (no la pel·lícula que emblanquia i desdibuixava la realitat), sinó el gran transatlàntic que s’enfonsà. Sabíeu que el president de Goldman tenia bitllet i a darrera hora no pujà al vaixell. Sabíeu que en el vaixell viatjaven per invitació grans empresaris, congressistes i senadors americans contraris a la renovació de la Reserva Federal als criminals dels Rothschild?
Informeu-vos-en. No us serà fàcil; però cerqueu-ne informació. I veureu que el BIS és l’organització criminal que dirigeixen Rothschild i Rockefeller, amb els seus sequaços de Lehman Brothers (us sona?), Goldman Sachs, Harriman, Dupont i uns quants altres, entre ells els Bush (sabíeu que l’avi de l’esglaó perdut Georges W. Bush fill, fou l’intermediari entre els petroliers i Adolf Hitler per garantir el subministrament a l’exèrcit nazi, com que amb Harriman, foren els que proveïen de capital al Tercer Reich?). No us cregueu els telenotícies, cerqueu i veureu fins a on arriba l’avarícia, la indecència, la immoralitat i la maldat del BIS. I el BIS és el cor i el cervell de la Comunitat Europea.
Per això Europa té una sola opció, lluitar aferrissadament contra aquesta organització, que avui representa Georges Soros, un altre filantrop com el Fainé, un home que decentment ha fet una fortuna tan immensa que pot dilapidar tot el seu patrimoni en accions generoses. Georges Soros és el portaveu dels criminals, ell mateix un dels grans criminals actuals. No recordeu que es va entrevistar amb el ximple del president espanyol. N’ha transcendit alguna cosa, de la conversa? Soros va donar les ordres al seu ximpanzé. En mans d’aquests criminals estem. Europa no és res, és el designi del BIS, i penseu que la intenció del BIS és convertir-nos en animalons de granja. Tots ben controlats, tots ben teledirigits, tots ben obedients, tots ben contents i feliços, com en el meravellós món que Woody Allen ens descrivia a «El dormilega», (Sleeper, títol original). Torneu-la a veure: avui encara té més sentit que quan la va filmar. ‘El Jefe’, la consciència i voluntat de tothom: l’home dels homes. Doncs, aquests prohoms filantrops, generosos, desinteressats fins a la malaltia, aquests són els que han convertit Europa en un femer. Han desunit els pobles, han desfet la cultura, han destrossat l’art, han convertit l’única virtut europea: l’anhel i el respecte per la llibertat, en l’obediència cega als seu mandats, en la tirania encoberta més gran del món. Ells us fan criticar Veneçuela, Rússia, Xina, Iran, Corea del Nord, però ells regnen a les tiranies americana, israeliana, àrab, turca, japonesa i europea, on la seva única obsessió és el sotmetiment del món.
Jo he dit el que havia de dir, ara que cadascú hi pensi i en cerqui informació. Ells tenen a la seva disposició i control tots els mitjans, són els amos de la vostra opinió, els que us dicten les modes i el que heu de pensar, ells us estan creant el món perfecte, deixeu-los una mica més de temps, i aconseguireu viure en el mateix Infern.
Ens tenen com a animals de granja. Si demà, el BIS vol tallar-nos el subministrament de menjar perquè som desobedients o perquè a ells els interessa, demà passat tots ens fotrem de gana. Qui avisa no és traïdor. Pensar en un multi-milionari filantrop és la demostració irrefutable de tenir l’enteniment destrossat. Ningú pot fer una fortuna treballant; ningú. Ho deia Sant Agustí, Karl Marx, Jesús de Nazareth i ens ho diu el mínim bri d’intel·ligència. No actuem contra els grans criminals de la història i en quatre dies tenim l’Infern a casa.

Enfonsem Europa, destruïm les grans multinacionals, desobeïm els criminals que deixen morir la gent al mar sense cap recança ni remordiment, els que són capaços de matar milions de persones i provocar l’èxode de milions de persones per controlar el petroli. Pregunteu-vos on és Dick Cheney, el gran criminal de la guerra d’Iraq. Deixeu de ser babaus! Avui no hi ha una altra sortida: o ells o nosaltres. Ells ho tenen clar i decidit. Nosaltres som els hem de prendre les mesures per sobreviure.
La putrefacció i la inhumanitat d’aquestes misèries vives han estat capaces de destruir tot l’edifici enlairat per la Humanitat durant més de cinc mil·lennis, a les nostres mans està salvar el nostre patrimoni i continuar bregant per la llibertat, l’equanimitat, i un repartiment just de la riquesa, o lliurar-nos als botxins que d’ara a quatre dies començaran l’escorxament dels europeus com abans han fet amb Àfrica i Amèrica del Sud. Europa i l’Islam són els seus reptes actuals.
Que bo hauria estat néixer oriental, però ens ha tocat la tirania d’aquests llibertadors.
De nosaltres depèn: o ells o nosaltres. La decisió és senzilla: o continuar bregant per fer de l’home i del món una cosa millor, o viure en l’Infern sota l’obediència al satanisme del BIS.
Europa avui, es juga el futur de la Humanitat. I penseu que no se n’amaguen: els mesells són tots a les portades de tots els diaris; els missatgers dels amos, només de tant en tant, i sobretot a Forbes i similars, el seu «Lecturas», on veiem el blanqueig de tots els criminals que s’han sotmès, tots homes fets a ells mateixos, honestos, multimilionaris i filantrops fins a fer plorar... els que no veureu mai, són els veritables amos, aquests només sortiran quan la victòria sigui un èxit segur.

1 comentari:

  1. Curiós: Els lacais europeus estan discutint i enfrontant-se per decidir qui ocuparà els càrrecs principals de la Unió Europea. Tanmateix, el Banc Central Europeu ja té presidenta. Sabeu qui, tot just? La Lagarde! Ves per on, del FMI al BCE. Els fets corroboren les meves paraules.

    ResponElimina