dissabte, 6 de juliol del 2019

ELS ‘MENA’ I L’ESCÒRIA POLÍTICA




A Catalunya estem patint darrerament un seguit de violència que ens hauria de fer pensar a tots. Lògicament, a tots els que podem pensar, no a la classe política, que són TOTS una colla de pocavergonyes sense escrúpols ni principis, capaços de vendre el seu poble, el seu veí, el seu germà o la seva mare per un sou segur per no fer absolutament res, o sigui, per obeir les ordres que donen els que els manen i dirigeixen el món i els centres de poder.
Hem patit diverses violacions, agressions i abusos, sense comptar els robatoris, amb o sense violència, per part d’aquests bons nois dels MENA. La defensa de la política dels MENA, això, no és no ser racista, això és ser imbècil amb pedigrí; i hauríem de saber, ens convindria de saber, quina és la motivació econòmica que justifica aquest absurd de dimensions colossals. Com pot ser que un menor, un menor!, del qual la responsabilitat és dels pares i subsidiàriament del govern del seu país, com pot ser que emigrin a un país estranger i que aquest país els aculli, els doni casa on dormir i aliment, una petita paga i estudis fins als 23 anys? Això no és bondat, això és summa estultícia. Els menors són responsabilitat dels seus pares, i els ciutadans són corresponsabilitat dels seus respectius governs!
Ara hem patit una nova agressió d’aquests sants barons refugiats en els centres MENA. Van agredir una noia i la van violar, però, com no, de seguida ha sortit tota la colla zombis intel·lectuals del desgovern de Catalunya a demanar comprensió pels MENA. Vejam, pobres nois, vénen de països pobres, els donem llit i menjar, una petita paga i els financem els estudis perquè puguin desenvolupar-se en la vida, aleshores, com no hem de comprendre que per causa de l’explosió hormonal, els pobres, agafin una noia i la violin. Al capdavall, ens diu el ximple del Departament de Treball, hem de lluitar contra el racisme, perquè fer un lleig amb un home de raça diferent a la nostra és una gravíssima agressió contra els drets humans, i una violació, al capdavall només és una violació. Sols li ha mancat justificar-ho dient que, és clar, com en el seu país les dones no són éssers humans ni tenen drets, els pobres viuen confosos, i hem d’entendre’ls. Li ha faltat una estona de diarrea mental per demanar a les dones que quan els grups de MENA els demanin el mòbil i que es baixin les calces, les noies, per consideració envers ells i els drets humans, els lliurin el mòbil, els diners i accedeixin a les pretensions d’aquestes persones que no acaben d’entendre la nostra manera de fer, però que són bona gent, joves, i només excitats per causes naturals. Què hi podem fer contra els imperis de la Naturalesa!... I és clar, el ximple del Departament i tota la colla de ximpanzés del seu partit i del govern, aplaudeixen amb les orelles i fan salts i acrobàcies d’alegria i consentiment amb les sàvies paraules d’un home que si ningú el critica és perquè és àrab, i això demostraria un racisme perillossíssim. Hem de ser comprensius amb els MENA, i jo em penso que el ximple i els ximpanzès ja estan pensant en regular un sistema de prostitució gratuïta dins dels MENA, així, els nois veuran resoltes totes les seves necessitats.
Mentrestant, com tots els catalans de tota la vida vivim com a reis, ja que qui no té tres cases, té tres BMW i qui no guanya 1800 euros al més, en cobra 2400, doncs, els catalans som insolidaris i egoistes, perquè només pensem en nosaltres. Protestem perquè paguem impostos i no rebem els serveis pels quals paguem. Com podem ser tan insolidaris! No és just que els teus diners serveixin a gent que no ha contribuït mai a la societat, ni ells ni els seus pares? Vénen de fora i cal ser protector amb els estrangers, que aquesta és una norma d’hospitalitat molt antiga.
L’altra dia, també a Barcelona, coneguda avui arreu del món, com la Ciutat Sense Llei (per obra i gràcia de Santa Colau i els sants socialistes), van fer una batuda al Raval, i van detenir 54 delinqüents, tots de nacionalitat pakistanesa, dedicats al tràfic de drogues. No és bonic? Gent que se’ls ha donat refugi, i els pobres bé que es cerquen la vida, que la vida està molt complicada. Tots aquests refugiats per raons polítiques i per persecució en el seu país, s’han vist obligats a delinquir, però són bona gent, com els que roben els mòbils, les carteres i els que ataquen les noies orgulloses que surten a la nit per passar-s’ho bé, sense tenir present les necessitats d’aquests pobres refugiats, mancats de tot, i que viuen tan lluny del seu país, sí, aquesta gent que lògicament defensen els seus drets, perquè com a éssers humans els tenen, i que els defensen amb la mateixa valentia que la defensarien en els seus països, indrets on regna la llibertat i la dignitat, però del qual han fugit perquè són pobres, i no només per això, ja que TOTS són perseguits per raons polítiques, que el fet que es dediquin a les drogues, al blanqueig de diners, a la prostitució, al robatori i a apallissar per diners, això, amics meus, ho fan sense voler. Tots ells són bona gent, responsable, amb inquietuds polítiques i un respecte envers el país d’acollida i els seus costums i cultura, que a mi, personalment, em fan brollar les llàgrimes dels ulls de veure tanta humanitat.
Cal protegir els perseguits, donar-los refugi, casa, llit, menjar, una feina i escola per als seus nens, com també accés a la sanitat i garantir-los la participació política, i si et demanen la cartera, doncs, noi, sigues solidari, com ells; i si et volen fotre el mòbil, és perquè el seu és obsolet, no veus que vénen d’un país pobre!; i si tenen ganes de sexe, no sé com podeu ser tan freds com per no oferir-los un receptacle per a les seves emanacions, que s’ha de veure que poc solidàries són les dones, que tot ho volen per a elles, sense tenir present que aquesta gent també té les seves necessitats i que no poden pagar-se les putes perquè són cares. Potser l’eminència intel·lectual del Departament de Treball hauria d’estudiar el servei gratuït d’aquestes dones, o imposar l’obligació que tota nena entre 14 i 16 anys hagi de fer serveis de franc en aquests necessitats.
Conseller, pensi-s’ho. Té tota la raó. Hem de ser solidaris, pagar els nostres impostos, viure en una ciutat plena de criminals consentits per la classe política, patir per arribar a final de mes i comprendre que aquesta gent té tot el dret del món de gaudir d’una vida com la nostra, encara que robin, violin o matin, perquè ells ho fan per necessitat i perquè vénen d’altres cultures que nosaltres no entenem. Més solidaritat, és clar que sí.

Gràcies a la destrucció sistemàtica de tots els valors que executa el BIS amb tots els seus sicaris, estem a les portes de l’Infern. Gràcies a un intel·lectual de les condicions insòlites en tota la història, d’un home com Georges Soros, que a més és la més millor bona persona que hagi vist el món, fins i tot, probablement per damunt d’aquell amic dels pobres i els rebutjats socials que fou Jesús de Natzaret, doncs, gràcies en aquesta llumenera del món mundial, gràcies a la bondat i comprensió del més gran dels homes actuals, ara sabem que hem de barrejar-nos tots amb tots, perquè així es fonamenta la cultura intercultural, com demostra el altíssim nivell de l’Art, que en tots els seus aspectes, avui gaudim com a demostració clara i evident de tots els mitges-merdes que es pensaven que feien música, pintura o literatura durant el recorregut de tota la història. Gent miserable com Bach, Mozart, Beethoven, Caravaggio, Goya, Van Gogh, Cervantes, Goethe o Woolf, gent elitista i orgullosa, i no com tots els grans artistes que avui gaudim arreu, per a descans espiritual dels nostres esperits.
Oh, i què dir de l’alliberament sexual! Gràcies a Soros i a tota la colla de ments privilegiades que li fan suport en el seu saber, avui ja podem dir que es pot ser heterosexual (una deficiència hormonal, que no dubteu que aquesta gent tan preparada, ens arranjarà), o homosexual, bisexual, intersexual, transsexual, pansexual ultrasexual, semisexual, autosexual, insexual, parasexual, pentasexual, quasi-sexual, sobre-sexual, supra-sexual, plussexual i tantes i tantes coses més que podem ser, i que les noies violades per MENAs i no tan menas, i els seus familiars i amics, no volen comprendre.
I què direm de les llibertats. De la premsa lliure que s’expressa com vol i denuncia el que cal denunciar. Una premsa que en la seva demostració d’intel·ligència, respecte pels principis dels valors humans i per la llibertat dels seus lectors, han ocultat el seu company esquarterat viu, o el delator de les obres de caritat dels Estats Units a Iraq, o... I si parlem de política, què dir. Uns partits sense influència ni relació amb els poders econòmics, que Soros defensa i defensarà sempre per a garantir la llibertat de tots els ciutadans mundials. En nom del nostre redemptor, et lloem, senyor!

Bé, ara ja tenim l’escurçó del FMI al BCE, la qual cosa vol dir que els benefactors de la Humanitat, amb Soros al capdavant, com a prohom, filantrop i cau de totes les bondats hagudes i per haver, ara, ja han decidit de fer el ‘coup de force’. L’Infern és a tocar, més que la independència. Tanmateix, aneu tots a comprar els beneficis de totes les grans multinacionals, centres religiosos mundials, sortiu amb la cartera ben plena i amb el mòbil a la mà, vejam si algun necessitat se n’ha de quedar sense, pobre, ah! I les noies, ja ho sabeu, sortiu sense calcetes, que ho fa tot més fàcil i ràpid, i així fareu un favor a la gent necessitada, que Soros us ho pagarà. No sigueu tan reprimits, sigueu pansexuals, ultrasexuals, intersexuals, objectes sexuals per als necessitats, que ja sabeu que la bondat de tots els homes del BIS ho té per proclama: «Tot, tot, al servei de la filantropia».
Benvinguts a l’Infern!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada