diumenge, 20 d’octubre del 2019

CARTA OBERTA A



Espanya , Rei i Constitució (ERC)


Ni oblit ni perdó!

Primer vàreu abandonar el president legítim de la Generalitat amb la traïció del mossèn quan no va voler constituir un govern a l’exili (ja sabeu qui és aquest espanyolot que no s’aprima ni estant a presó! La Zarzuela el deu abastir). Després ens heu enganyat dia rere dia, per tal d’assolir poder i col·locar a espanyolistes com en Torrent (l’escombraria més grossa del país) com a segona màxima autoritat de Catalunya (mai no havia estat tan bruta la Institució!), i el botifler feixista de l’Aragonès (‘de casta le viene al galgo’) que ha xumat de la mamella amb el mossèn, amb el 155 ‘dels seus’ i ara continua destrossant la Generalitat per dins, col·laboracionista, covard i venedor de fum, l’home que havia de tenir les estructures d’estat preparades. Per no parlar dels espanyols Tardà i Rufián, el duo dinàmic de la traïció catalana a Madrid.
Heu abandonat el nostre jovent, el jovent que es juga la cara per vosaltres, que es juga la cara per quatre traïdors que no tenen on caure morts, inútils i capaços de vendre la mare per un càrrec oficial. Els heu abandonat i us heu posat al costat dels ‘vostres’, dels mercenaris carnissers arribats de la vostra Espanya a atonyinar, reprimir i sotmetre Catalunya. I a vosaltres us ha faltat temps per posar-vos al costat de les porres. La gent es desperta, i vosaltres haureu de donar explicacions de les traïdories, els enganys, les estafes, i la col·laboració amb el rei i els seus braços armats.
Sou la vergonya de Catalunya. Els qui encara sou en aquest cau espanyolista, penseu-hi. Qui a hores d’ara dóna suport a Torrent, Aragonès, Tardà, Rufián, Rovira (que més que traïdora, és curteta), Junqueras i Romeva, comparteix la seva mateixa traïció. Heu volgut ser CiU, heu enyorat durant anys ser els ‘capos’ de la corrupció, us en moríeu de ganes!... Voleu que parlem de l’època nefasta del tripartit? Voleu que us recordi que posàreu de president de la Generalitat un sense-sang cordovès, espanyol de soca-rel, un falangista del PSOE? Us heu despullat, hem descobert que esteu CONTRA EL POBLE DE CATALUNYA I A FAVOR DE LA REPRESSIÓ I DE LA RENDICIÓ, tot perquè quatre espavilats sense consciència ni vergonya xumin al servei del Rei, de España i de ‘su Constitución’, que és la prova irrefutable de la maduresa d’una democràcia consolidada.
Digueu-los als caps de la traïció que ni oblidem ni perdonem. Vosaltres esteu al costat dels feixistes.
Avui ERC és senyal indissimulable de TRAÏCIÓ A CATALUNYA I SERVEI AL REI D’ESPANYA.

Ni oblit ni perdó. Hi ha gent que ha perdut ulls i testicles, que han vist assenyalats els malucs, el pit, les cames, o han rebut cops de pilota (dels vostres defensors) al cap, mentre la vostra escòria política xumava la mamella monàrquica i tenia la poca vergonya d’aconsellar-nos la rendició. Sou el més baix de Catalunya, molt per dessota dels unionistes espanyols. Almenys aquests no traeixen la seva pàtria, ens volen sotmesos i callats i no se n’amaguen; però els vostres els han fet el joc, disfressant-nos amb paraules de revolucionaris, la mentida i el servei a Espanya. Sou uns covards! Un sol xicot que llença pedres contra els carnissers que vosaltres defenseu, té més dignitat que tota la vostra ratada aplegada (Cebrià, Vilalta, per no parlar del ‘comissari’ Sol), un sol d’aquests nois val més que tota la cúpula del vostre cau d’escurçons. El noi té coratge, vosaltres diarrees.
Catalunya us en demanarà comptes.
I al vostre amo, al mesell del rei, el que dissimula a la presó, el que només somiava a lliurar emmanillat Puigdemont al seu amo i senyor, li dieu de part meva, que si guanyem malgrat vosaltres, no sortirà mai de la presó dels ‘seus’ (la qual cosa us puc assegurar que no m’entristirà gens ni mica); i que si la vostra traïció triomfa, digueu-li que romangui amb la gent que tant s’estima, amb els espanyols, com s’ha fartat de dir, perquè l’únic que rebrà dels catalans, serà el menyspreu de tots els vençuts, una altra volta derrotats, ara per la seva iniqua traïció.

Sense cap respecte i amb tot el menyspreu que mereixen els traïdors a una causa noble, justa i comuna.

DONEC PERFICIAM, malgrat vosaltres!
CONTINUAREM LLUITANT I ENFRONTANT-NOS ALS VOSTRES CARNISSERS, ELS QUE US FAN LA FEINA BRUTA, MISERABLES POLÍTICS MONÀRQUICS I FEIXISTES D’ESQUERRA REPUBLICANA (que dir ‘esquerra’ i ‘republicana’, ja sona a acudit de molt mal gust)!

Resum de la vostra obra de covardia:
579 ferits, dos greus (un d’ells em penso que és un carnisser; aleshores és més correcte dir: una noia i un animal greus).
4 ulls a fer punyetes i un parell de testicles (testicles: el que no tenen els vostres prohoms)
18 presos (La repressió que la vostra desídia i covardia afavoreixen. Què us importa la gent a vosaltres, paràsits! I els joves? Només són vots per a vosaltres? Més miserables no podeu ser! Però no us amoïneu, que al costat del Borbó, n’aprendreu, altra cosa no, però d’ignomínia i crims, no trobareu millor ensenyament).

Fins mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada