dimecres, 23 d’octubre del 2019

EUROPEUS, OBRIU ELS ULLS !!!



Coneixeu algun poble que hagi rebut la violència policíaca i la resta de la seva població defensi els agents de la violència? Us heu adonat del tipus de policia que ha creat aquesta organització criminal dita Comunitat Europea, que dirigeixen des del cau del BIS els grans mafiosos i delinqüents econòmics i socials; que per no ser, no són ni europeus? Us heu adonat que Europa és un niu de corrupció política i econòmica? Us heu adonat que dintre de la mateixa comunitat, els criminals del BIS controlen la premsa i ens mantenen en el desconeixement dels seus crims? Què en sabeu dels ‘armilles grogues’ que lluiten pel poble francès contra la màfia que representa la titella del Macron? Us heu adonat que el BIS, amb les seves urpes sobre la Comissió Europea (el centre de corrupció política i econòmica més gran del món) i les altres menjadores per a incapaços intel·lectuals, com el Tusk i en Tajani (ara retirats), governen Europa? Recordeu que el tirà espanyol els guardonà i ensibornà per controlar el seu silenci? I és clar, la borratxa i els titelles han obeït com obeeixen els gossets ensinistrats. És esfereïdor comprovar la ineptitud de la borratxa princeseta que ha abandonat la Corrupció Europea després de convertir el seu ‘gran’ país en el cau dels paradisos fiscals europeus i Europa en un femer. Sàtrapa, alcohòlic, lladre i blanquejador de diners negres sortits de les activitats mafioses del BIS: falsificació de moneda, tràfic d’armes, tràfic de drogues, comerç humà amb treballadors (que després ha deixat que s’ofeguin al Mediterrani), dones i nens per a l’exercici de la pedofília, tan grata als capos del BIS i de les seves dues branques criminals: el Banc Mundial i el terrible Fons Mafiós Internacional.
Ara, a Europa, ens hem lliurat de la borratxa princeseta que li reia les gràcies al feixista rei espanyol, en gran manera per l’afecció nazi de la princeseta alcohòlica, però ens han plantat a la seu del Banc Central Europeu, la sucursal del BIS, a l’amiga dels mafiosos, l’execrable Lagarde, que ha causat totes les crisis sud-americanes que vivim avui dia, essent ella la culpable de tots els morts, els ferits i els danys materials causats pels seus actes criminals. Doncs, aquesta terrorista econòmica i social, serà la màxima administradora europea, una mafiosa sense escrúpols ni principis, una pèrfida criada del BIS. Recordem-ho, el BIS no té ni la seu a Europa, sinó a Suïssa, sempre molt ben relacionada amb el Vaticà, on el papa jesuïta, oculta els crims de l’església catòlica, els seus inics afers econòmics i els seus ignominiosos abusos a menors. Sí, el BIS té dues branques, com si fossin la santíssima trinitat satànica: Banc Mundial i Fons Mafiós Internacional, als quals estan sotmesos totes les sucursals criminals dedicades a l’estafa dels pobles i que representen tots els Bancs Centrals.
Europeus, o obrim els ulls o tindrem una dictadura que farà petits els criminals com Hitler, Stalin, Franco, Mussolini, Mao o Pol-Pot; ens semblaran infants que jugaven a ser criminals. No oblideu tampoc que els pares dels que ara integren el BIS són els que crearen, finançaren i guiaren aquests monstres. No hi ha crim polític o econòmic al món que no sigui executat per aquesta poderosa organització mafiosa i catòlica.
Europa és el New Order World. Unes societats desorientades, desorganitzades i ‘desessencialitzades’, perquè la diferència és la llibertat, que prou que ho saben els tirans del món. La ‘uniformació’ és la destrucció de la llibertat. Europa té als morros l’exercici d’un dictador paradigmàtic en el rei d’Espanya, il·legítim rei per bé que legal. Tant ell com el fratricida del seu pèssim pare van accedir al càrrec per dictat del Generalíssimo, ja que tothom sabia que un referèndum hauria escombrat la nissaga borbònica d’Espanya. Avui veieu com a l’Europa ‘de les llibertats i de la democràcia’ la violència de l’estat és exercida sense que cap dels titelles inútils europeus obri la boca. Són mesells i menyspreables fins a l‘extenuació. No oblideu que amb l’anterior rei, Espanya va exercir el terrorisme d’estat, sota les ordres del falangista (PSOE) Felipe González, un assassí que encara campa com si res, talment com el torturador franquista Billy ‘el Niño’, que fa quaranta anys que ningú li ha cercat les pessigolles pels seus infames i vomitius crims durant el règim del protector dels Borbons, i avui tenim al tron espanyol a un tirà desvergonyit, sense ètica ni moral, que només estima els seus gossos de cacera i per la gent sent el més gran dels menysteniments, ja que aquest miserable es creu superior a la resta dels éssers humans, que això ja ho tenen els Borbons, creure’s d’una altra raça, superiors. Sortosament els francesos ens demostraren que si els talles el coll, el cap cau i es dessagnen com qualsevol altre humà. La història, malgrat les mentides, sempre ens ensenya coses i pràctiques que no s’haurien d’oblidar.
Europeus, destruïu aquesta Europa! Arraconeu els mafiosos del BIS i presenteu lluita aferrissada per a la dissolució del Banc Central Europeu! Tot allò que ens ofereix el stablishment europeu és el camí devers la tirania. I no oblidem mai que no hi ha cap delicte a destruir els tirans, tot poble té el dret i l’obligació de netejar de criminals sense escrúpols el seu territori.

I per concloure, europeus, alceu el crit contra Espanya, contra aquesta gent que demana a la policia que atonyini els catalans, i després els rep com a herois. No crec que hi hagi un sol país europeu, i gosaria dir que mundial, on hi pugui haver tant d’odi com per sentir alegria que els cossos de repressió executin violència contra els ciutadans. I això és el que passa a Espanya. Compteu a més a més, que la premsa ‘nazional’ menteix, tergiversa i falseja les notícies. Només heu de cercar a Internet i veureu la capacitat de manipulació i de perversió d’un règim despòtic que té les mateixes característiques que la dictadura feixista de Franco, a qui tan bé ha representat l’anterior rei, quant a robatori de la riquesa nacional, i el tirà d’ara, quant a la repressió, la violència i l’odi envers un poble.
Europa avui és una ruïna. O esbandim de lladres i assassins del territori, o d’ara a quatre dies Europa entrarà als llibres d’història com avui hi és Egipte, una antiquíssima civilització. BIS, BM, FMI i Comissió Europea són les institucions que cal arrasar, enxampar els criminals de cada una d’elles i portar-los a judici (amb nous jutges, és clar, que parlar de justícia a Europa, és gairebé com parlar de principis ètics i dignitat personal en una casa de putes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada