dilluns, 28 d’octubre del 2019

LA INFINITA DICTADURA ESPANYOLA



Mentre Espanya viu, com sempre, en una dictadura, Europa, com sempre, li dóna suport, i el seguit de titelles inútils que dirigeixen la Corrupció Europea i el femer de la Comunitat Econòmica de la desigualtat i la injustícia, tothora mostren la seva hipocresia en defensar la tirania espanyola com a democràcia.
Des de 1713, que el primer Borbó espanyol, el gavatx miserable, el primer genocida europeu de l’era moderna, l’absolutista, la vergonya per a qualsevol consideració de la integritat ètica de l’ésser humà, l’escurçó venjatiu i criminal dit Felipe V, des d’aleshores fins avui, no hi ha hagut un sol moment de llibertat i dignitat a Espanya. Ni tan sols les dues repúbliques (que no superaren els tres anys de vigència) assoliren configurar un país amb ciutadans lliures i dignes, perquè sempre la nissaga dels rèptils borbònics han remenat les cireres per sotmetre el poble a la tirania. Al capdavall, Espanya és avui encara un país que viu en l’Edat Mitjana, amb Internet i avions, carreteres i lliure comerç, però políticament sotmesa a l’absolutisme monàrquic. Tots els partits espanyols, TOTS, són monàrquics i franquistes, i els socialistes són els hereus del que fou el falangisme de Primo de Rivera. Avui mateix, la falangista Calvo s’ha encarregat de demostrar qui és el seu ideòleg tot defensant-lo i considerant-lo víctima.
Fet aquest breu resum històric, després de deu anys de protestes del poble de Catalunya en demanda d’un referèndum per desfer-nos de l’escòria borbònica i de la tirania que això comporta, tenim una Europa plena d’inútils, de demòcrates de paraula i feixistes de fets, de miserables emparats en la protecció dels criminals del BIS, que només breguen per la seva butxaca i per obeir els amos sotmetent a l’esclavitud els pobles d’Europa.
Després d’un seguit de protestes i manifestacions multitudinàries i pacífiques, l’acció de la policia franquista i la policia política, junt amb la inestimable col·laboració de l’execrable classe judicial espanyola, el terrorisme d’estat s’està normalitzant als carrers de Catalunya, on l’estat policíac és indiscutible. Ahir, hi va haver una manifestació a Catalunya d’espanyols portats de València, Madrid i Saragossa amb el suport dels nostàlgics autòctons i els colons, una manifestació en què feia goig de veure els ‘carnissers uniformats’ com somreien i es feien fotografies amb manifestants espanyols que mostraven la bandera feixista. Els policies encantats, ja que no són altra cosa, i a més a més han vingut d’arreu del regne del Borbó a reprimir els catalans amb l’aquiescència i els ànims de la ‘pacífica gent espanyola’ que cridava: «A por ellos!» quan els carnissers sortien dels escorxadors a abusar de la força i el poder.
Les imatges es poden trobar arreu, corren per Internet, i demostren de manera fefaent què són els animals vestits de policies que han de garantir l’ordre públic. Aquests feixistes uniformats, una mena de SA de Felipe VI, han agredit indiscriminadament, han provocat TOTS els aldarulls que hi ha hagut, han abusat del seu poder (hi ha imatges d’agressions policíaques a gent que estava d’esquena, a joves que no feien absolutament res, però es cobrien amb l’estelada; a nois que asseguts a terra rebien les ‘bales’ d’aquests terroristes uniformats, sí, les bales de goma ‘prohibides’ a Catalunya). No hi ha gaire diferència entre els GAL i els cossos feixistes del rei d’Espanya. Recordeu que els GAL foren el terrorisme d’estat que dirigia Felipe González Márquez, un soci de la vomitiva Comunitat Europea. Per tot plegat, Europa és còmplice del rei criminal espanyol, que recordem-ho, públicament i en emissió televisada, va vantar-se dels seus SA i va amenaçar al poble de la colònia sense la mínima reflexió. És evident que una reflexió intel·lectual no la pot fer el nét de Franco, però ni tan sols fou capaç d’una reflexió ètica. Aquest miserable que representa el més baix d’Espanya, avui és el primer dels espanyols, i les rates de les menjadores d’animals europees, Juncker, Tusk i Tajani, li van donar un suport incondicional (es van deixar comprar, com les putes).
La connivència europea, la hipocresia europea, la falsedat dels miserables líders europeus (sobretot la nefasta Merkel, culpable de la situació patètica d’Europa i de la seva imminent insignificança mundial, junt amb l’home de laboratori, Macron, amb les mateixes capacitats intel·lectuals que el rei d’Espanya, el petit dictador francès, a les ordres de la Comissió i del BIS, els amos asquenazites d’Europa), sí, tota aquesta púrria europea que no és demòcrata ni creu en les llibertat ni té cap altre projecte que l’obediència canina als amos, són els culpables dels crims que s’estan cometent a Espanya. Avui, donar suport al tirà espanyol és condescendir amb el feixisme. I si no em creieu, cerqueu qui són els que tracten de reprimir les manifestacions de solidaritat amb Catalunya arreu de l’estat de Borbònia, i veureu que són les SA (policies espanyoles) amb els franquistes de tota la vida, i que els trobareu a tots els ministeris espanyols (Grande-Marlaska, ministre d’interior, un impecable perseguidor de la dissidència i que és un jutge torturador reconegut com a tal pel TDHE en més de dues ocasions), a totes les comissaries de les SA i en tots els jutjats, on em sorprèn que no hi pengi el retrat de l’anterior a l’anterior dictador espanyol, perquè a qui reten obediència els delinqüents i terroristes amb toga és al Caudillo. Fins i tot ells, SA, feixistes, torturadors i tota la ‘injustícia’ espanyola reconeixen que el miserable rei d’Espanya és un aprenent. Tot l’odi, el té, això va amb els gens borbònics: l’odi a tot allò no borbònic; tota la iniquitat la té, que això és ADN borbònic; tota manca de comprensió la té, que per comprendre cal tenir un cervell desenvolupat, i més enllà dels cops i la violència, els Borbons i tots els seus lacais, no poden entendre res.
Gràcies repugnant Europa per defensar la tirania que s’acarnissa amb els nostres joves:
639 ferits
212 detinguts
31 empresonats
(882, gairebé tots per sota dels 25 anys)
i
els polítics empresonats per dècades per defensar la democràcia i la llibertat,
apart dels exiliats, que fugen de la presó segura,
no oblidem que la justícia l’apliquen els terroristes de la toga (Recordem que Puig Antich no el va matar Franco, el va matar el jutge, el terrorista togat, que el condemnà a mort. I no oblideu que mai ningú no li ha demanat explicacions a l’assassí de la toga. Com voleu que els feixistes borbònics demanin explicacions als sequaços que sembren el terror a tot el territori!).
Catalunya viu un estat policíac que res ha d’envejar a qualsevol tirania tercermundista, és el nou tercer món europeu, amb tot de titelles inútils que han convertit aquest continent en un femer on l’aire es fa irrespirable. Cap poble europeu va votar lliurement la Unió, cap ni un. I els que van votar, van dir que no. Tanmateix, els col·laboradors del feixisme del BIS imposaren als seu pobles la Corrupció com a sistema polític. De fet, si hi hagués llibertat, democràcia i justícia a Europa, el 90% dels càrrecs polítics del femer europeu estarien a presó. Només cal recordar el criminal contra la Humanitat Barroso, que avui després del suport als crims d’Iraq (milions de morts i desplaçats, magnicidi i robatori de riquesa nacional d’un país estranger...) treballa per Goldman Sachs. Poc més cal afegir.
Europa cal destruir-la, engarjolar els criminals que la dirigeixen i l’han dirigit, d’altra manera la tirania és el pròxim règim polític al continent. I Felipe VI n’és l’exemple, el tirà espanyol, l’home que ha muntat les SA, i aviat ho farà amb la SS; que la Gestapo mai no ha deixat de funcionar (clavegueres de l’estat), i un sistema judicial que ofèn la paraula justícia, de la jota del començ fins a la a final.
Espanya és la mateixa dictadura que fa... Espanya passa de la democràcia orgànica de Franco a la democràcia consolidada (hahaha, perdoneu que rigui, però això de ‘consolidada’...) de Juan Carlos I (el lladre espanyol, entre altres delinqüències -cop d’estat del 23F... -, més gran del segle XX, reconegut per ‘The New York Times’) i el seu successor i nét de Franco, Felipe VI, que aviat imposarà un nou sistema: la democràcia ‘por mis cojones’.
I mentrestant els criminals europeus mirant cap a un altre cantó.
Només els britànics, i no tots, s’han adonat que la dictadura avançada, la dictadura dissimulada i terrorífica té un nom: COMUNITAT EUROPEA.
I els responsables europeus, aquests feixistes disfressats, protesten quan països amb trajectòria menys democràtica com Rússia o la Xina, fan el mateix que fan ells.
Els pobles europeus només se salvaran enfonsant Europa i detenint i jutjant (amb jutges de veritat, no les titelletes de dret que tenim ara) els criminals que han dirigit aquesta organització mafiosa dita: COMUNITAT EUROPEA.
No dubto de la germanor entre els diferents pobles europeus, gens ni mica, només hem de veure la joventut de tots els nostres pobles per comprovar que no hi ha rancúnies ni odis entre ells. ÉS LA CLASSE POLÍTICA, LA CORRUPTA I CRIMINAL CLASSE POLÍTICA LA QUE CREA L’ODI, parlen com el Yoda, diuen les coses al revés, però no en l’ordre de les paraules sinó en el seu sentit. Quan un polític europeu diu llibertat, tots hi hem d’entendre ‘presó per a la ciutadania’. Quan un polític (i evidentment el substantiu és incorrecte) diu democràcia, tots hi hem d’entendre la voluntat dels amos del BIS; i que no se’ns passi per alt, que aviat la capo executiva de la màfia, Cristine Lagarde, la principal culpable de TOTS ELS CRIMS I LES MORTS que s’han produït a Sud-amèrica, dirigirà el BCE.
EUROPA ÉS MORTA, COM MORTA ESTÀ LA LLIBERTAT A CATALUNYA. A Europa la mata la corrupció sistèmica de tots els criminals amb responsabilitat política i a Catalunya la mata l’enemic de la llibertat, de la democràcia, de la justícia i sobretot del seu poble: Felipe VI, el gran tirà europeu actual.

P.S. I no excuso ni excloc la indecent classe política catalana, des dels col·laboradors necessaris del Govern de Vichy català als representants dels principals partits catalans pro-tirania, unionistes o independentistes, que tots són el mateix: paràsits.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada