dijous, 25 de juny del 2020

TERRORISTES EN EL PODER



La institucionalització del crim (l’estat) comporta necessàriament en el nostre temps, el terrorisme, l’activitat per excel·lència de les bandes criminals mafioses (el terror). Arreu del món trobarem criminals que han estat presidents de govern, ministres i alts càrrecs, fins i tot de la justícia o de l’OMS, com ara. Només cal recordar els criminals contra la Humanitat: George W. Bush (l’esglaó perdut), Tony Blair (el ximple), José María Aznar López (l’estamostrabajandoenello) i Durao Barroso (l’amfitrió) i comprovar que cap d’ells ha hagut de respondre per magnicidi, ni pel genocidi de més d’un milió de persones, ni per l’èxode de més de tres milions de persones, que han hagut de fugir dels seus crims i els conflictes que els seus crims han provocat en tota la zona. Podem parlar del ximpanzé que va arribar a la casa blanca, el cafè amb llet que finançava l’ISIS amb els diners dels ciutadans americans; i avui, el ximpanzé, continua lliure i amb l’honor de lluir com a mèrit personal la cagarada d’un Premi Nobel de la pau. I podem parlar de l’assassí Felipe González Márquez que, amb el seu equip criminal i l’aquiescència reial, sembraren de terror el país basc i el sud de França amb les seves accions purament mafioses. I aquí els tenim, gaudint del robatori i de l’assassinat amb tota la supèrbia dels immorals. I així anem fent, entre presidents criminals i sicaris obedients; anem fent el camí devers la tardor del terror. Ara gaudirem d’una presó en semi-llibertat, perquè després ens arribarà la tragèdia que aquests criminals tenen perfectament preparada i en la qual col·laboren activament els repugnants lloros de la premsa, els més miserables dels científics i, és clar, tota la púrria de la cort política, que aquests, per un tros de pastís, maten el germà, la mare, el pare i l’esperit sant, si els cal. Estem governats per la gent més menyspreable dels països, per absoluts delinqüents, en els millors dels casos, per criminals sense el més lleuger bri de consciència ni principi ètic, la immensa majoria; i, sense dubte, per tots els que ostenten una responsabilitat executiva, i obedient fins al vòmit, en favor de l’organització criminal que serveixen.
És cert que aquestes ànimes de claveguera no són ni de bon tros res, només es vanten de ser els putxinel·lis dels seus amos. Però a ells, com als gossos fidels, sempre els trobareu obedients, amb la llengua a fora i pixant arreu per marcar el territori. No hi pot haver política quan els parlaments són zoològics plens d’animals venjatius, cobdiciosos, vanitosos, incapaços, fementits i tots els atributs que vulgueu afegir-hi, sempre que els atributs puguin ser sinònims de ‘deixalles humanes’. Només heu de veure com es preocupen de la ‘imatge’, no poden sortir en públic vestits del que són: carnissers. I amb tot aquest circ dantesc, a Catalunya, els pallassos ja parlen d’eleccions, i els ximples se’ls creuran i es pensaran que hi ha alguna diferència entre aquests virus que infecten la democràcia i empastifen la llibertat amb els seus actes, sobretot, quan posen aquestes dignes paraules en les seves boques, que malgrat l’alè a glòria que desprenen, prové de les escombraries més profundes de l’esperit humà.
Però ja n’hi ha prou de parlar de traïdors, siguin els mafiosos polítics, els sicaris lloros o els servents científics, perquè vull parlar d’una altra cosa i perquè, val a dir que entre els científics, encara hi ha gent digna i que estima la seva professió per damunt de ser una activitat criminal que els ompli les butxaques. Com a exemple, podem trobar a ‘lbry’, el breu vídeo «¿Todo empezó con la vacuna de la gripe A?», en el qual una doctora (que no s’identifica, és clar) exposa les seves sospites i les seves conclusions quant al procés que ha seguit la malaltia. Sense dubte, aquests metges de veritat haurien de protegir-se entre ells i organitzar-se. La victòria dels assassins científics és gairebé segura, que ja sabem que els mafiosos no són gent que s’aturi a l’hora de considerar res que no sigui la seva voluntat, menys encara una veritat, ja que la veritat els deixaria per sempre fora d’aquest món; per això, com no poden ‘integrar-se’, es converteixen en destructors de la felicitat dels altres. Fins a aquest punt pot arribar la misèria de l’ànima humana! Per saber qui són aquesta gent, només heu de cercar a ‘dalt’, sempre són dalt, perquè la merda sura.
A més del vídeo anterior, recomano «El año del miedo fabricado», anònim, que de moment encara és a Youtube, però, per si és el cas que el censuren, adjunto l’enllaç a ‘lbry’ https://lbry.tv/@lavozdesirius:b/925485403_2020_-El-A%C3%B1o-del-Miedo-Fabricado-(Documental):8 . Em sembla un treball honrat, documentat i molt digne, per obtenir una visió general de la immensa mentida. Potser en comprovar el seguit de falsedats, d’enganys i fal·làcies que els lloros miserables han abocat amb la mateixa solidesa que els seus excrements contra el sentit comú i la veritat, el lector es rumiarà l’estratègia ‘assassina’ de la vacuna indocumentada que volen fer obligatòria. Al cap i a la fi, sigui una improvisació – si hi ha alguna veritat en tota la immensa mentida – o sigui un genocidi perfectament estudiat – com n’estic convençut, i més em convenço en veure els criminals que mouen les cortines darrere de l’escenari, - sigui el que sigui, la vacuna és material biològic, no és una vacuna ‘normal’; i això, independentment de si s’hi inclou el regal del xip ID2020, com una oferta o obsequi de la marca a ‘la fidelitat i confiança dels clients’. Sigui el verí que sigui el que posin dins de la injecció, és clar que una vacuna biològica és una arma, és un instrument que els assassins que dirigeixen els governs i el pallasso principal de l’ONU, l’Antonio Guterres, no analitzaran, ves... si mengen de la mà dels que fan la vacuna i enfonsen les economies mundials! Les rates ja ho tenen això, davant l’emergència es repleguen i observen, després ja sortiran a menjar cadàvers i a infectar la resta de les persones sanes, i a l’ONU, com en totes les Institucions nacionals, de persones, en trobareu ben poques, però rates, us ens cansareu de relacionar-vos-hi; no hi ha altra cosa.
En fi, mengeu gambes i un bon arròs alçant el vel que us tapa la cara, preneu uns cerveses fent passar la boca de l’ampolla per dessota el morrió (no és aconsellable beure en llauna) i tracteu d’acomiadar-vos de la gent que estimeu. La tardor és el començ de 1984. No compteu amb el Nadal ni amb cap celebració per acomiadar aquest any de mentides i criminals, ja que l’expectativa dels genocides comença a la tardor (ja ho ha dit la Vergés, que té intimitat i confidencialitat amb el virus) i sembrarà de terror tots els països (aquí, seran els gossos de Soros: Sánchez, Iglesias, Casado, Arrimadas, Abascal, Rufián i els catalans, que tots viuen en el mateix conglomerat d’escombraries antidemocràtiques, entre rosegadors ensinistrats, però no per això, menys perillosos que un tret a traïció (el seu esport favorit).
1984 ja és entre nosaltres. A poc a poc, veureu la nova normalitat que aniran fent els amos i que els gossos obeiran a canvi d’un tall de carn. Per a ells, la venda de la gent és el seu mitjà d’alimentació. Cap polític es farà enrere. Tots es mereixen el mateix, per criminals, per idiotes o per estúpids. Sigui quina sigui la seva raó, tots ells són un crim contra la governabilitat i la defensa dels interessos que tots ells havien jurat abans de vendre els seus pobles.
1984 serà el paradís del benestar. No hi haurà gent malalta, no hi haurà gent gran, no hi haurà aturats, no hi haurà treball, no hi haurà nens, no hi haurà menjar, no hi haurà, d’això ni un, de dissident ‘obert’... no hi haurà res; però tothom gaudirà del privilegi d’aquesta meravellosa vida de laboratori.
A 1984 celebrareu el dia 1 de cada any la victòria de l’esclavatge sobre la llibertat. El dia 2 brindareu perquè els disturbis i aldarulls dels zombis perdurin, perquè així la policia pot reduir la població d’aquests amants de la pau i la misèria que alteren la pacífica convivència del ‘NOM’. I el dia 3, amb exhibició militar i focs artificials, celebrareu que la ignorància és la força, tot integrant-vos en el còctel de la vostra ignorància i la força militar que l’amo us presentarà com a defensa contra zombis i dissidents que volen esgarriar-us el món feliç que ‘ells’ us han creat. I tots aplaudireu i riureu amb llàgrimes als ulls (serà l’únic dia que us deixaran plorar i riure). L’endemà, l’endemà, l’endemà, començareu a esperar l’arribada del següent any, amb l’esperança de veure l’amo altra vegada, de fer uns riures i escampar algunes llàgrimes d’emoció.
A 1984, qui no és feliç és perquè no vol.
Per a assolir el destí, no ho oblideu, el camí es fa: amb la distància social, el morrió, la destrucció de les relacions d’amistat i familiars, amb l’atenció als lloros de la tele, amb obediència cega als experts extrets de les escombraries del coneixement, amb el respecte i sotmetiment a les autoritats i, sobretot, amb l‘adoració als amos, als senyors que per ‘indignitat’ governaran sobre tot el que és viu, i que molt probablement designaran com a cap representatiu a qui viu al Vaticà, el cau preferit de les rates negres, com se’ls diu, la pesta humana per excel·lència, els falsos seguidors de Jesús, els generals del crim, de la impunitat i dels sacrificis.

Dit tot això, i per aclarir-ho, que no sigui; a mi, no m’hi compteu. Tant de bo encara restessin terroristes, terroristes de debò, els revolucionaris que ‘l’oficialitat’ condemnava i temia perquè eren una amenaça física i real, i perquè els espatllava el negoci del crim (legal)... i no, el terrorisme abjecte dels sicaris de la Companyia Nostra* que avui governen – sense excepció - els països del món!

* La Companyia de Jesús i la Cosa Nostra (que sempre han estat la mateixa hidra – una hidra que encara té més caps, però són menys temibles)

SUGGERIMENT D’ÚLTIMA HORA:
«El imperio de la irresponsabilidad»
(Un vídeo interessant, com sempre, de ‘La Voz de Sirius’).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada