dissabte, 17 de juny del 2017

EL TERRORISME ÉS EL NEGOCI NEOLIBERAL




Oh, què diu, aquest beneït! La perversió del sistema neoliberal és inicu fins en els fonaments. Pensar que avui, que tot és ple de càmeres, que tota informació digital està controlada -aquesta també-, que pels mòbils saben tothora on som, què pensem, amb qui ens reunim, etcètera, etcètera... pensar avui que un atemptat és possible, és ser molt innocent. De fet, l’objectiu dels neoliberals és construir una societat infantil, en la qual la por i la inseguretat ens facin mesells i oberts a qualsevol violació de la nostra llibertat, i ells ens ho compensaran amb un seguit de parcs temàtics per a entreteniment del tedi vital.
Tothom sap que el terrorisme gihadista és finançat i protegit pels assassins de Qatar, els mateixos que tenen la seu central dels seus negocis a la City, els mateixos que dinen i sopen amb l’escurçó de la May, o amb el substitut de torn. Ara han assolit de posar al comandament de França a un altre cadell neoliberal, el Riverita francès: Macron, que no em direu que no és el gendre perfecte, tan educat, tan atractiu i que fins sembla intel·ligent! Veureu com ara els atemptats gihadistes s’estendran a França. L’objectiu és el control, sí, però el control de la disidència ideològica. Tota aquesta vergonya té per únic objectiu la protecció dels veritables assassins, que no són els desgraciats abduïts que s’immolen per accedir al paradís, sinó els que trafiquen amb dòlars i euros. Si els abduïts tinguessin una miqueta de seny, sabrien prou bé que assassinant -si hi ha cel- Mahoma no els acollirà. Perquè el cel músulmà serà el que serà, però sense dubte no és un cel on tinguin cabuda els assassins, que una cosa és ser Déu i una altra un imbècil. I el profeta Mahoma, no és profeta d’un imbècil. I això, els bons musulmans ho saben millor que jo.
Tanmateix, els criminals qatarís són rebuts amb tots els honors i protegits perquè no els passi res a totes les grans seus del poder mundial. Ells, amb els seus diners, compren mundials de motos i fórmula 1, de futbol, paguen la propaganda d’un club podrit per dins com el Barça, ple de delinqüents, i compren els dropos de la UEFA... Els diners, avui prou que ho sabem, rendeixen les ànimes dels mesells. Només la gent amb consciència, la gent que sap què és la llibertat, no es deixarà subornar pels enemics de la justícia i la llibertat. Però en aquests homes no els cerqueu en la direcció de cap país, que els neoliberals compren fins al Diable. Per bé que són ells qui són comprats pel Diable.
L’objectiu és controlar tot allò que impedeix als grans criminals del món de seguir convertint el món en allò que és la seva ment, un femer. Només heu de cercar a la revista Forbes, en els que hi surten i els que no, i hi veureu tots els que financien els crims gihadistes, ja que el gihadisme, i en això sí que us diuen la veritat, és l’aniquilació de la llibertat.
Quan era jove, tots els països on veies la policia i els militars al carrer, eren països on les llibertats estaven restringides i perseguits els pensaments lliures. Avui, amb l’escurçó de la May al capdavant, el neoliberalisme tracta de restringir les nostres llibertats per poder permetre els criminals fer la seva sense oposició. Tota la comunicació està en mans dels banquers i financers, que prou sabem tots que són els carteristes que tenen establiments oberts al públic. Mentre els ciutadans creguin que estan amenaçats pels gihadistes, ells podran fer la seva al seu gust. I ja us ho dic jo, un pobre escriptor, el perill per les vostres llibertats i les dels vostres fills, són aquells que us diuen que us protegeixen. Sempre ha estat així, i només un sistema educatiu pervertit per la defecació intel·lectual neoliberal ha permès que la gent combregui amb rodes de molí.
Quan només hi ha un únic terrorisme, quan se’ns diu que és a tot arreu i és una amenaça per a tothom, sapigueu que us menteixen. No us crida l’atenció que no hi hagi cap altra tipus de banda armada al món? Que us penseu, que tots els antics revolucionaris són neoliberals ara? Si hi ha terrorisme al món, és el que financien els que lluiten contra ell. Tot és un negoci. I aquí, a la podrida democràcia espanyola, ho sabem prou. Qui era el que menys interès tenia en la fi del terrorisme: sempre el govern d’estat. Potser encara us penseu que les torres bessones foren un atemptat. Creieu el que vulgueu, al capdavall durant mil·lennis les autoritats imposaren que el centre de l’univers era la Terra.
El gran perill de les llibertats no són quatre desgraciats que s’immolen i maten una dotzena d’innocents. Els grans criminals són els que fan les guerres, els que maten centenars de milers de persones i provoquen el desplaçament desesperat de la gent. Aquests són els criminals. Us recordeu de Halliburton i l’assassí de Dick Cheney, el podrit cervell del ximpanzé Bush? On és aquest criminal de la guerra de l’Iraq? Us heu fixat que els noticiaris ja no ens parlen dels pobres que moren en el Mediterrani? No es pot mantenir una mentida eternament, ja que si no serà descoberta. Per això, ara us ho amaguen. I aquí pau i després glòria.

No us amoïneu, els criminals ens protegeixen. Aviat tindrem el privilegi de gaudir d’uns jocs olímpics a la seu del gihadisme. Avui, pagant, sant Pere canta. Han destruït el pensament, perquè saben que destruint el pensament s’acaba la llibertat. I ara, poseu en marxa el mòbil i comuniqueu els vostres pensaments als amos.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada