divendres, 20 d’octubre del 2017

CATALUNYA: ENTRE EL FEIXISME POLÍTIC I EL FEIXISME ECONÒMIC



Aquests darrers dies hem vist i comprovat que no hi ha solució negociada, dialogada ni possible. Els moviments polítics del govern espanyol i dels seus seqüaços falangistes (C’s i PSOE) demostren clarament que no hi ha res a tractar amb Catalunya. L’única resposta que hem de donar és la submissió, demanar perdó per la nostra rebequeria i rendir-nos a la seva superioritat democràtica, moral, ètica, social i política. A més a més, ja sabem que en el seu just dret, si no obeïm la seva supremacia, tenen tota la legalitat a favor seu per estomacar-nos; que és el que s’ha de fer quan uns díscols irresponsables i sense capacitat de decisió, volen prendre inconscientment el poder pel seu compte.
D’altra banda, hem comprovat com l’organització mafiosa que dirigeix Europa, amb tota la colla de delinqüents que són responsables de tots els compartiments de poder europeu, tots ells caps ‘de secció’ pel seu eficaç servei als amos, tots, s’han posat de genolls als interessos econòmics, ja que els seus amos i senyors els han dit: «Vasalls, mengeu i gaudiu de respecte i consideració, perquè nosaltres, els amos, us els hem donat en retribució als vostres serveis envers els nostres interessos. Ara, vasalls, cap distracció. Els vostres interessos són els nostres i els nostres són els diners; prou sabeu que no n’hi ha cap altre! Heu viscut de la nostra corrupció i us n’heu beneficiat. Nosaltres, les grans corporacions bancàries i financeres -oi, Juncker!- volem cobrar de l’escòria espanyola, i no desitgem una altra Grècia que ens menaria a tots a fer punyetes. O potser no sabeu que tenim altres organitzacions mafioses, dites Xina, Rússia, Estats Units... que amenacen la nostra privilegiada posició en els mercats? Poca broma. En aquests catalans ni un sols ajut, que els espanyols els massacrin, se’ls cruspeixin les llibertats, que els maltractin, que els facin allò que vulguin, sempre que quan els passem la factura, paguin. No us adoneu que d’ara a una setmana apujarem els interessos dels diners? Com penseu que cobrarem? I vosaltres, si nosaltres no cobrem, on penseu que menjareu, rates polítiques? Ja us podeu afanyar a abandonar els catalans i treure’ls tota esperança. Ves, quines idees en ple segle XXI: Llibertat, democràcia, solidaritat... D’on han sortit aquests penjats? Només ens faltaria que estenguessin aquests ideals del segle XIX arreu de la nostra estimada Europa! Juncker, Tajani, Tusk -el mentider hipòcrita- i ‘Brumstenbrum’ o com et diguis -sí, el belga de les ulleretes d’intel·lectual; l’única cosa que té d’intel·lectual- si voleu whisky, dones i calés ja podeu moure el cul-culet i imposar els principis del nostre enriquidor neoliberalisme: Sotmetiment econòmic de la llibertat, dominació de la premsa i mercat i corrupció com a sistema polític, judicial i social. O és que no ens coneixeu?».
Així doncs, catalans, si encara ens resta un sentit de la llibertat, de la democràcia i de la igualtat de drets, si encara creiem que cal tenir un ideal de justícia, si encara pensem que per damunt del neoliberalisme -l’economia feixista- hi ha altres valors: la societat com a projecte comú, el repartiment equitatiu de la riquesa, l’enriquiment personal gràcies a la cultura, el somni de l’anhel de llibertat... si encara ens resta un bri d’allò que fou l’humanisme ensorrat pels feixismes de les grans guerres, aleshores coratge i decisió. No volem ser una regió d’Espanya, no volem ser uns europeus capsigranys, volem, volem, volem la independència; volem, volem, volem viure en llibertat.
Per tot plegat, MHP Puigdemont, proclami la independència amb tota solemnitat. Escampi amb la seva veu els principis del nostre poble per tota Europa. Encoratgi els catalans a defensar-se davant de les agressions. No s’arronsi! I pensi, que si aquesta quimera ens surt bé, potser millorarem la condició ètica d’una Europa, que malgrat que de veu i amb accions fou l’esperança d’un nou món després de la segona gran guerra, ha acabat rendint-se al feixisme econòmic, a la tirania més subtil i perversa de tota la història d’aquest continent. El primer indret en el món on fou considerat l’home en tota la seva llibertat i responsabilitat.

MHP Puigdemont proclami ‘ahir’ la independència, que per anar endavant ja fem tard!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada