dissabte, 18 d’abril del 2020

LA VIOLACIÓ DELS DRETS INALIENABLES




Amb la contrastada MENTIDA de la pandèmia informativa, política i econòmica, s’han destruït els principis fonamentals d’una societat d’homes lliures, o sigui, dels principis fonamentals d’una democràcia i del liberalisme social. La prova INDISCUTIBLE de la falsedat informativa (dels mitjans controlats pel stablishment), la falsedat política (de les titelles controlades pel stablishment de la Corrupció Europea, sobradament demostrada com a INÚTIL a tots els efectes) i la falsedat econòmica (controlada pel BIS i els seus sicaris del FMI i BCE), és que la GRIP COMUNA provoca any rere any 100 milions d’afectats i uns 600.000 morts i MAI ha estat decretada cap pandèmia per l’Organització Mafiosa de la Salut, una institució dirigida i supeditada als interessos de les Farmàfies, com podeu comprovar en aquest enllaç https://www.youtube.com/watch?v=atzwM-7EbCs en el qual, de viva veu, Germán Velásques, exdirector del Programa Mundial de Medicaments de l’OMS, en un programa radiofònic de gener de 2019, ens explica amb tot detall el grau de corrupció d’aquesta organització criminal, fins al punt que fins i tot fou amenaçat de mort per aquesta organització que, segons se’ns vol fer creure, vetlla per la nostra salut. Això, per no parlar del seu actual dirigent, perseguit al seu país d’origen per genocida contra la majoria ètnica del país (que la seva minoria massacrà sense escrúpols), com també és acusat de crims contra la Humanitat per la seva nefasta gestió en diverses epidèmies de còlera, que ell, com a ministre de sanitat, va permetre que s’escampessin pel país; i tot això, sense comptar l’amistat i protecció que rep de Bill Gates, el gran ‘filantrop’ de la humanitat. Aquesta és la realitat de l’Organització Mafiosa de la Salut (podreu trobar infinits vídeos i documents sobre la gestió d’aquesta organització quant a vacunacions i altres enverinaments de la població, en els quals es demostra com les indústries de la farmàfia han comptat sempre amb la protecció de la banda criminal depenent de l’Organització de Nacions Unides dels Rockefeller per al New World Order).

Sense dubte possible, tot és una immensa MENTIDA, i la prova és que allí on els metges o els polítics han actuat sense les recomanacions de l’Organització criminal, no hi ha ni tan sols epidèmia, sinó un brot, com el comú i natural de la grip. A Marsella, el valent doctor Didier Raoult ha assolit l’erradicació pràctica de la malaltia amb els seus habituals procediments mèdics, sense seguir les indicacions corruptes dictades des de Ginebra. També podem parlar d’altres medicacions molt més efectives i amb resultats demostrats més eficaços que la insolvència, la incapacitat i la negligència envers la salut de l’Organització, molt més preocupada per la repressió de les llibertats dels sans que per curar els malalts, com és prou demostrat per les seves inconsistents i interessades recomanacions imperatives. Només de veure i constatar la manca de solidesa de TOTES les recomanacions, que avui diuen A i demà diuen B, sense que cap raó justifiqui ni l’A ni la B, demostren què es mou al dessota de tota aquesta IMMENSA MENTIDA que té segrestats i privats de llibertat els homes de més d’un centenar i mig de països, privats de LLIBERTAT de moviment, d’expressió i de treball. Dit tot això, anem a pams per destruir la REPRESSIÓ criminal de TOTS ELS ESTATS que violen sistemàticament els principis fonamentals de la LLIBERTAT NATURAL DE L’ÉSSER HUMÀ.
La llibertat de moviment és el que diferencia un home (o animal) lliure d’un home (o animal) pres. No hi ha cap justificació possible per impedir el moviment a voluntat pròpia dels ciutadans, val a dir, que sempre i quan no hi hagi una decisió judicial que impedeixi aquest moviment per haver estat comès un delicte. La prohibició de la llibertat de moviment és un atemptat absolutament intolerable i els responsables d’aquesta decisió haurien de donar resposta davant d’un tribunal de per què han SEGRESTAT els seus ciutadans sense ordre judicial. I sí, és cert que ha estat declarada una ‘falsa’ pandèmia per poder-ho fer; però tot i així, no estant en perill la seguretat nacional, sinó només amenaçada ‘suposadament’ la salut, no hi ha CAP RAÓ DE DRET que pugui autoritzar l’Estat a fer fer quarantena els individus sans. Això és una FLAGRANT VIOLACIÓ DELS PRINCIPIS DE LLIBERTAT que protegeix la constitució i tot principi de dret. Ningú pot ser coartat en la seva llibertat sense demostració fefaent del seu perill, sigui per via judicial o via sanitària, en el cas d’una epidèmia. Per tot plegat la intromissió en la vida pública i íntima dels ciutadans és una greu violació de l’Estat de la seva autoritat, i per tant, els responsables d’aquest CRIM han de ser portats a Cort Judicial (malauradament, de poc serveix, val a dir-ho) i condemnats a les penes corresponents per SEGREST I VIOLACIÓ DE LES GARANTIES DE TOT HOME LLIURE, protegides pel DRET NATURAL, el primer de tots els drets existents.
La llibertat d’expressió ha estat conculcada i sancionada de forma arbitrària i contra tot principi de dret i de justícia. La persecució de l’opinió és un delicte de lesa majestat en un estat de dret. Cap jutge hauria de tolerar una VIOLACIÓ A LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ com aquesta. Els indrets on la versió oficial és l’única, són els països que han perdut la llibertat i on els seus súbdits viuen sotmesos a la tirania. Per la qual cosa és una PROVA EVIDENT que amb la coerció d’aquest principi inviolable, contingut en la constitució i en tot principi de dret, que consagren la LLIBERTAT A L’OPINIÓ I A L’EXPRESSIÓ D’AQUESTA OPINIÓ PER TOTS ELS MITJANS A L’ABAST DE L’INDIVIDU, l’Estat està conculcant un principi fonamental que a més a més VIOLA LA LLEI NATURAL a poder pensar lliurement. La persecució del pensament en una democràcia és un delicte de LESA MAJESTAT que atempta contra la SOBIRANIA INDIVIDUAL, amb la qual cosa, tots aquells que hi estiguin involucrats haurien de ser fets responsables d’aquesta gravíssima violació. I, mal que pesi a les titelles del stablishment, la seva obligació és DEMOSTRAR l’autenticitat de les seves versions, amb la qual cosa podran destruir, o almenys disminuir, les consideracions oposades a la versió oficial; però, la imposició de la versió oficial és un atemptat que afecta la llibertat bàsica a l’expressió i al lliure pensament, i alhora un gravíssim atemptat contra la INTEL·LIGÈNCIA, perquè la intel·ligència, tot just, es conforma en la discussió de les tesis i la consideració d’una síntesi. El fet de fugir de la discussió i la consegüent imposició del principi il·legítim de l’autoritat, demostra clarament la manca d’arguments i la TRAÏCIÓ A LA VERITAT I LA JUSTÍCIA.
Finalment, la negació del dret al treball, del dret a guanyar-se el pa amb la suor, és un atemptat contra la llibertat i la independència personals, ja que sense els mitjans econòmics per a ‘viure la vida’ en societat, el treballador és transformat per l’Estat en un ESCLAU. La negació al dret inalienable del treball i a la independència econòmica viola qualsevol principi de l’individu i de la persona. L’Estat amb aquesta mentida està sotmetent TOTHOM A L’ESCLAVATGE. Ningú pot impedir ningú de treballar. Poden ser establertes unes certes mesures de seguretat, però la IMPOSICIÓ DE L’ATURADA va contra qualsevol dret, principi, i fins contra la constitució que garanteix el dret de treball. Cap argument pot justificar-se per a apropiar-se de la llibertat i la independència dels ciutadans i convertir-los en ESCLAUS, ja que, i tothom estarà d’acord amb el que dic, després de la MENTIDA, la situació econòmica abocarà milions de ciutadans a l’atur, a l’aturada forçada per manca de llocs de treball, de la mateixa manera, que obligarà a tancar els negocis d’aquells que els han muntat amb tot l’esforç i el risc que comporta l’empresa. L’Estat assumeix unes facultats il·legítimes que atempten contra qualsevol principi social, i converteixen els ciutadans en els SEUS ESCLAUS, la qual cosa és indigne d’una societat que es proclama lliure, una societat lliure per la lliure voluntat dels seus ciutadans. Per tot aquests crims, TOTS els responsables, amb major o menor grau, hauran de ser investigats i portats davant d’un tribunal. I deixo apart, la gestió de la MENTIDA, perquè qualsevol negligència voluntària en la gestió d’aquest genocidi, fretura de resposta. No podem abaixar els braços davant de la VIOLACIÓ SISTEMÀTICA DE TOT PRINCIPI DE DEMOCRÀCIA I LLIBERTAT DE L’INDIVIDU, tots uns principis consagrats en la llei natural que és la primera de les lleis que qualsevol legislació té l’obligació de respectar en tant que som éssers humans lliures i responsables de la nostra llibertat; almenys, fins que no es demostri el contrari.
Sortosament, no som pocs els que estem protestant contra la instauració silenciosa de la DICTADURA que ens converteix en ESCLAUS. Malauradament, hi ha encara massa gent sòmines que ignora que està essent violada en els seus fonaments com a individu lliure. Obrim els ulls i oposem-nos a la imposició d’aquest Nou Ordre Mundial abans que sigui massa tard, perquè quan els que no ho veuen, se n’adonin, ja duran les cadenes als turmells i el xip sota la pell. Avui, tancar els ulls a la realitat i no pensar per un mateix (o sigui, no creure les mentides de TOTS els mitjans de comunicació) és la sentència a l’esclavatge. No en tingueu cap dubte.

P.S. Recomano de veure el documental d’Aaron Russo (epd), «Amèrica, de la llibertat al feixisme», fet fa més d’una dècada, on ens demostra la realitat que ens volen construir avui amb aquesta mentida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada