dimecres, 11 de març del 2020

COVID-19, QUI HI HA DARRERE ?



El terror està inundant el món. Tota la premsa (que mereix tanta confiança com Pinotxo) no fa altra cosa que ser l’altaveu... de qui? Potser podem entendre millor aquesta enganyifa si hi pensem una miqueta i no fem cas de la proclama del «Morirem tots!».
La grip mata més de mig milió de persones cada any i n’infecta a milions arreu del món. Per molt seriosa i perillosa que sigui l’epidèmia anual, MAI s’han pres mesures tan alarmants com ara amb aquest coronavirus patentat (si no estic mal informat, patentat per Bill Gates – que cadascú tregui les seves conclusions -) amb el qual s’experimentava en els laboratoris de Wuhan. Actualment, al Congo hi ha una epidèmia de xarampió (suposo que com són negres, els laboratoris no hi tenen gaire interès) que ha provocat 6000 morts i ha infectat a més de 300000 persones. Això sí que és una epidèmia nacional! Tanmateix, a la Xina apareix el virus – suposadament perillosíssim – i l’única mesura presa per les autoritats xineses ha estat ‘tancar en una presó la ciutadania’, mentre han permès que el virus s’escampés. Com a mínim és més que sospitós el procediment i l’absoluta negligència i incapacitat de les autoritats no sols xineses, sinó mundials. Qualsevol sap que en cas d’infecció el primer pas és l’aïllament del focus. Però això no es féu, o, sí i no. La informació que hem rebut ha estat inexacta, manipulada i interessada. El cas és que el virus ha aconseguit, gràcies a les ínclites ments governants, escampar-se sobretot a Europa, com per art màgica, en gran manera perquè a cap dels lluços europeus, menys encara als dròpols assassins de la Corrupció europea que deixen morir els emigrants al mediterrani – que es cobra més vides diàries que el virus – se’ls ha acudit que el primer que s’havia de fer era aïllar Xina (lògicament col·laborant en l’erradicació del focus infecciós), tenint present la gran població del colós asiàtic. Però els ximples que ens governen, estaven per altres coses... o obeïen les ordres dels amos?. Qui hi ha darrere d’aquest vergonyós desastre? Un ridícul monumental en ple segle XXI, com agrada de dir als més ximples entre els més ximples.
La borsa s’ha enfonsat amb la pèrdua de les inversions dels ciutadans que ‘han d’’invertir perquè els lladres dels estats i els bancs no els devorin el fruit del treball. Han escampat una por insòlita, tan immoral com irreal, exacerbant la realitat. Qui hi ha darrere? Curiosament, l’OMS, que mereix tanta confiança com el responsable d’un Casino, i que ha estat la primera a disparar les alarmes, els mateixos que ens acolloniren a tots amb les vaques boges (què se’n féu), el SAR i les grips porcines i aviàries i tantes altres mentides que després de vendre milions de vacunes, resten en no res. Apart d’aquesta organització de la desinformació i la mentida, avui, la terrorista més perillosa del planeta ha fet unes declaracions advertint que la seva organització criminal ha pres mesures i n’estudia altres, totes, segons la terrorista, per resoldre els problemes de la gent, que segons que creu, pensem nosaltres que és la seva màxima preocupació. De fet, s’ha de tenir molt poca vergonya per haver pertangut al FMI i fer veure que es té la mínima preocupació per la gent i no pels seus diners. Només de recordar els criminals que han dirigit el FMI, n’hi ha prou per saber quina mena d’organització mafiosa és. A Espanya tenen tancat un dels seus directors gerents, el lladre professional Rodrigo Rato, que curiosament s’ha fet un fart de dirigir ministeris, organismes internacionals i bancs, no havent deixat en cap de les seves gestions altre residu que la corrupció i el frau. I aquest és només un exemple. Així doncs, ja tenim a la terrorista mundial escampant la por per a preparar el proper robatori universal, ja que com ella mateixa ha declarat, podríem tornar a la crisi de 2008, la qual cosa no poso en dubte, havent una criminal com ella al cap de l’organització mafiosa del FMI com a sucursal del BIS. En fi, que tot resta entre les mans ensangonades dels criminals que els pallassos de la Comunitat Europea obeeixen com a un oracle; un oracle imbècil, però, això ja passa, els imbècils fan cas dels oracles per a imbècils.
El Covid-19 és l’últim crit en enganyifes universals! Morirà gent, ja que aquests criminals no tenen cap remordiment si uns euros robats de més són ingressats en els seus comptes. Cap escrúpol ni cap veritat podem esperar de la colla d’ineptes i venuts que dirigeixen el femer europeu, tots són agenollats en la immundícia resant als seus amos i senyors, com Pedro Sánchez que rep les ordres directament de George Soros, l’enemic públic mundial número 1.
Per tot plegat, no us preocupeu per les mentides que ens volen fer creure. Tot és un immens teatre, després del qual tots comprovarem com els grans criminals del món (dels quals sabem perfectament els noms, els crims i les organitzacions solidàries i filantròpiques, tot tant! com criminals, que dirigeixen), sí, després veurem com han augmentat la seva riquesa i han escanyat més els països ofegats pel deute, i com s’afanyaran a saquejar les arques dels estats amb l’excusa del socors ofert pels sicaris del BIS. Els terroristes econòmics han enfonsat progressivament les economies lliures (abans) del món, gràcies a la trampa de la globalització (el sistema de la llibertat màxima per a imbècils i indocumentats), i després de destrossar (Lagarde com a cap de boc) totes les economies sud-americanes, ara han posat l’ull en la desenvolupada Europa, on de ben segur s’han adonat que hi ha la més gran riquesa social del món. Però, no espereu que cap dels ximples que dirigeixen Europa faci res. Itàlia ja ha demostrat l’absoluta negligència, incapacitat i quin és l’‘interès’ dels seus gestors polítics – que en bona lògica haurien d’estar empresonats, perquè la presa de responsabilitats essent un irresponsable, és un delicte que cal que sigui reparat amb penes de presó, i no pas lleugeres -. Ara els segueixen els dròpols d’arreu del continent, en una competició de deficients intel·lectuals, vejam qui la fa més grossa. I així han convertit Europa en una perfecta exhibició d’imbecil·litat política i sanitària (excuso els professionals de la sanitat, que prou tenen amb haver de suportar els limitats intel·lectuals que es dediquen a la política, o sigui, a llepar les mans ensangonades a canvi d’uns càrrecs que dissimulen la seva absoluta incapacitat).

Per concloure, i demostrar la darrera de les frases de l’anterior paràgraf, només penseu que l’homicida, colpista, lladre, comissionista, puter, mentider, feixista, farsant i Borbó, el capo de la màfia espanyola, el tirà hereu de Franco, no serà investigat per robar 50000000 d’euros als seus ciutadans, aquells que el mantenen com a paràsit, a ell i a tota la púrria de la seva família. El Pedrito Sánchez, un curt de gambals de llibre, tant curt com inversament proporcional és de penques i poca-vergonya, junt amb el seu partit, al capdavant de la defensiva protecció dels feixistes de PP i Vox del seu rei emètic, impediran la investigació del robatori de les comissions i del frau a la Hisenda Pública, perquè els feixistes tirans espanyols, ara amb l’execrable i miserable Felipe VI, continuaran perpetuant la tirania borbònica a Espanya, l’exercici lamentable de la més gran banda criminal de mafiosos que ha trepitjat mai la península Ibèrica. I amb tot això, amb el Covid-19 ens engaliparan i dissimularan els crims constants i intolerables en democràcia i llibertat, de la banda criminal borbònica, de la qual és interessant de recordar que la concubina de l’emètic (que ja s’ha d’estar malament per tenir relacions amb una cosa com l’emètic) ha presentat denuncia al Regne Unit per amenaces de mort del seu examant, un home (i perdoneu que amb l’ús d’aquest substantiu us ofengui a tots) que com veiem, el més digne tracte que hauria de rebre és el que el 21 de gener d’un llunyà 1793 rebé un dels seus menyspreables antecessors.

EL VIRUS DE VERITAT PORTA CORONA. Però no us amoïneu, no espereu res, que els copròfags del Parlament Europeu i el Consell i la Corrupció, continuaran menjant els fruits saborosos que els donen els amos, sense importar-los la sang, la putrefacció ni la ignomínia dels seus àpats, que ells ja estan immunitzats contra tot allò que tingui un mínim de sentit comú i, més immunitzats encara, contra el que tingui un mínim principi d’ètica. Ara ja, ni en són conscients del significat del terme! Per això s’asseuen als escons a dormir per cobrar el pagament dels amos, sense importar-los el més mínim els crims que ells mateixos executen per obediència o per negligència; perquè estan vacunats, i ja no els resta cap vestigi d’humanitat.
EL COVID-19 ÉS L’INVENT PER ACABAR D’ENSORRAR L’ECONOMIA, I PER A PODER ACUSAR EL POBRE VIRUS DELS CRIMS DE LA MAFIACRÀCIA (que ells, no ho oblidis, són molt bons: només vetllen per tu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada