dimecres, 18 de març del 2020

EL VIRUS DELS IDIOTES


Avui la revista Nature, segons informació de ‘El Nacional.cat’, ha publicat un article on ‘demostra’ que el virus dels nassos no és fruit de la manipulació genètica, sinó un dels molts accidents de mutació d’aquests agents que passen d’animals a l’home per zoonosi. Segons que es desprèn dels seus acadèmics coneixements, el fet que l’origen de la infecció sigui la ciutat de Wuhan, ciutat industrial i centre d’investigacions farmacèutiques i d’enginyeria biològica, és una desafortunada coincidència i la culpa de tot la té el rat-penat, o sigui, el retorn del comte Dràcula. Ves quines coses! I tot just avui la Xina comunica que ha desenvolupat la vacuna contra el virus! (Una pregunta incòmoda: en aquests centres criminals i estatals de guerra biològica, quan troben l’arma mortal, no preparen l'antídot? Són capaços, no ho dubto; tanmateix, no deixo de confiar que la intel·ligència els recomana de curar-se en salut).
Apart de l’exhibició d’incompetència, negligència intel·lectual i disfuncions mentals de tota la classe política, en una demostració sense precedents a la història de la humanitat, o gràcies a aquesta colla d’inútils, als quals els hauríem d’exigir responsabilitats penals, tenim una grip diferent considerada pandèmica, una grip que ensorrarà l’economia mundial amb tot el que això comportarà, i tot, amb un nombre de contagiats i morts que comparats amb la comuna grip fan riure. A EUA 6000 afectats i 108 morts, i la grip d’aquest hivern va causar 60000 morts. Després ens diran que no exageren i que l’amenaça és seriosa, accidental i que s’hi esforcen tot el que poden per resoldre el problema. La mare de Déu!
Quan la Xina va descobrir el brot a Wuhan, per accident, per culpa del comte Dràcula, tots els ximpanzés dels governs mundials, saltaven de branca a branca i menjaven bananes, fent-se facècies o dormint en els escons dels parlaments la migdiada d’un bon àpat. La Corrupció Europea, que no se sap on són ni se’ls espera, aquesta colla de delinqüents comuns, saltaven de branca en branca i menjaven bananes, permetent el tràfic de persones i mercaderies com si res no estigués passant. Però de cop i volta, algú va tocar el crostó dels ximpanzés i entre xiscles i estirades de pèls, les mones s’esveraren i començaren a patir d’una diarrea cerebral per causa del nervis que ha provocat la destrucció absoluta de l’economia per a major glòria dels amos i senyors del BIS. De seguida la criminal del BCE es va posar al capdavant oferint un ajut de 120000 milions d’euros per aturar la devastadora epidèmia de grip, malgrat que els seus números epidemiològics són irrisoris comparats amb les causes de mort habituals. Tanmateix, tots els simis europeus es posaren molt contents i imitaren la generositat del BCE i tothom reparteix milions de les arques sobreeixides de les economies mundials que, com tots sabem, si alguna cosa sobra en aquest món, són calés, justícia i igualtat. I així tenim a tots els limitats intel·lectuals fent veritables esforços per entendre el que és impossible que ells entenguin.
Aquesta crisi s’hauria resolt amb eficiència i sense contratemps, advertint la població de la mutació del virus de Wuhan, un virus intel·ligent i especialista en geopolítica, ja que es mostra molt contrari a la nova ruta de la seda xinesa, ja que ha atacat a consciència la Xina, Iran i Itàlia, tres dels esglaons clau de la ruta. Deixant això apart, advertint la població, sobretot la gent gran i la gent amb problemes respiratoris. posant a la seva disposició mascaretes de protecció i unes quantes mesures profilàctiques, s’hauria reduït el contagi i no hauria fet falta aturar l’economia mundial, que com tots sabem, està en un moment esplendorós, en el qual qui no és ric i es banya en dòlars sense valor o en piscines d’or i argent, és que és un miserable. Avui una mesura com aquesta (aturar l’economia) és el més indicat, tots els ximpanzés hi estan d’acord, mentre salten de branca en branca o d’escó en escó en el parlament europeu i les organitzacions criminals annexes. La nefasta gestió de la crisi inventada és per estabornir-se davant de l’estupidesa humana, i esborrona el fet de comprovar sense cap gènere de dubte que l’home sàpiens sàpiens va morir fa molts anys i ens ha deixat de llegat un mena d’hominoide, al qual se li atribueixen capacitats intel·lectives perquè parla, però que tanmateix si escoltéssim què diu, ens adonaríem que podem considerar en les seves paraules moltes coses, però sense dubte ni un bri d’intel·ligència humana, racional, il·lustrada, amb seny, ni tan sols amb sentit comú. I per això, veiem en tots els noticiaris una exhibició zoològica que substitueix els antics parcs animals on els homes passaven una matí o una tarda contemplant els animals que ens fan companyia en el planeta.
Curiosament els ximpanzés han considerat que la millor manera de lluitar contra el virus del comte Dràcula, és traient l’exèrcit al carrer, perquè deuen pensar que a cop de canonades i ràfegues de metralladora, el virus no podrà resistir la potent envestida. I mentrestant, entre vint mil i trenta mil soldats americans amb altres elements de l’OTAN, s’estan de maniobres militars per tota Europa en una operació preventiva que no s’ha ajornat com el futbol, el cinema, el teatre, el comerç i tot el demés, suposo que perquè els militars són immunes al virus de Dràcula, encara que tampoc no s’ha de desconsiderar la possibilitat que morin els trenta mil soldats per infecció del terrible i letal virus de Wuhan, fabricat per la sàvia naturalesa dels rats-penats. És bonica o no la història i la naturalesa? I la intel·ligència, no us provoca un calfred? Jo és que m’emociono! Jo que sóc tan ximple i idiota, davant del fet de veure aquesta exhibició monumental d’eficàcia, contundència i respecte per la gent, em sento petit i miserable comparat amb els prohoms de la societat que des dels governs estan gestionant tan eficaçment i ràpida una solució a un problema que s’erradicarà junt amb la desaparició natural del virus, després del qual, la vida humana serà el paradís universal. Ves, que no siguem envaïts per naus extraplanetàries després, una vegada hagin comprovat com de bé ens gestionem i com de savis són els nostres governants, capaços d’aniquilar el terrorífic virus, probablement, el causant de l’extinció de la vida a Mart, Mercuri, la Lluna, i qui sap si a Saturn i Júpiter i més enllà.
El virus desapareixerà, com el virus temporal de la grip, i ens deixarà un planeta nou, amb una economia sense possible solució i uns imbècils encarregats de gestionar un deute impossible de pagar. Ja veureu com donarem gràcies al Senyor d’haver-nos posat a prova amb el malèfic virus dels rat-penats maleïts i dolents!
Durant la desgraciada història humana mai no s’havia sentit una mentida tan gran, tan preparada i tan nefasta per a la humanitat com aquesta. Potser quan desaparegui el virus lamentarem que no ens fes el favor d’endur-se’ns i acabar com Mart o Mercuri. El virus és una enganyifa de dimensions universals, com l’estultícia humana, que és encara més immensa i sense límits coneguts, almenys fins ara.
BENVINGUTS A LA TIRANIA ABSOLUTA, LA TIRANIA DELS IMBÈCILS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada