dilluns, 27 de setembre del 2021

AMICS DEL POBLE ELEGIT


Una imatge que explica moltes coses

https://t.me/RosselloCM/49153,

de la destrucció de Catalunya i del conflicte amb Espanya per distreure la ciutadania del cop d’estat NOM (victòria ERC i PSOE), al fet que el president, cada volta menys creïble i reputat, sigui un dels insectes que treballa en el més gran urinari del món, l’urinari d’inútils que serveix de tapadora a la trituradora de la Corrupció Europea, que dirigeix la Gran Sacerdotessa khàzar von der Leyden per a l’aniquilació d’Europa com a seu de diverses, riques i antigues entitats polítiques, cau de la cultura, el coneixement i les arts occidentals i dels seus homes, que segons que sembla, només pel fet de ser blancs, ja han comès un execrable delicte.

Qui s’allita amb nens es lleva pixat; doncs, qui s’allita amb jueus, es lleva criminal. Els nens i els jueus són així, els primers, però, innocents, i els altres pèrfids. A parer meu constitueix una vergonya veure el nostre president entre voltors, animals de la carronya i putrefacció. Al capdavall, al Talmud, llibre sagrat d’aquests ministres dels Inferns, s’hi diu: «Quina cosa és una prostituta? Tota dona no jueva (Eben ha Ezer, 6, 8)». Què serem doncs els seus fills? Qui tracta amb els ‘elegits’ és reu de traïció a la ‘divinitat’ humana. Qui, en el seu senderi, pot creure que Déu estima més una part de la seva creació per damunt de cap altra, menys encara entre races de la mateixa espècie? Podem comprendre la predilecció divina envers la innocència de nens i cadells, però no és comprensible en la divinitat la predilecció i protecció d’uns per damunt dels altres en la seva pròpia creació. Per això, el déu que els jueus invoquen com al seu protector, no pot ser un altre que el mateix Satanàs, en qualsevol de les seves moltes manifestacions i set Potestats.


Podeu cercar qualsevol mandatari del món i tots ells us poden mostrar una tendra imatge com la que presideix aquest escrit. De Putin a Gallardón, i que em perdoni Putin per acompanyar-lo de tan poca cosa, que, sense que sigui gaire més, però més a l’altura, hauria estat citar la puteta francesa dels Rothschild; tanmateix, d’Abyecto Fernández, el genocida argentí, a Joe Biden, el pedòfil de la Casa Blanca, passant per Mario Draghi, el gos de Soros aquí i el de més enllà de l’Ebre, la rata de l’ONU o la germanòfoba Merkel, tots, reten homenatge als deixebles de Bafomet i al dimoni en persona. No per altra raó, el NOM està avançant arreu i esclavitzant de mica en mica tota la gent, ara amb el verí que els condemna, després amb la fal·làcia del canvi climàtic, després amb la fam i potser finalment, es decideixin a concloure el treball de destrucció amb una guerra sonada. De moment, han enverinat bona part de la població mundial, que anirà caient progressivament d’ara a no res, i han començat el festival dels volcans. I dic que han començat, perquè si bé és cert que els vulcanòlegs no poden predir amb seguretat l’entrada en erupció d’aquestes muntanyes que alliberen escòria infernal, no dubto que sí que poden ser capaços de provocar les erupcions, si activen adequadament segons quins estats per excitar la cambra magmàtica i provocar-ne l’emissió a l’exterior. De fet, que avui hi hagi tants de volcans en erupció no pot ser casualitat, perquè en tota la meva vida no havia viscut mai una situació en què diversos volcans s’activessin alhora. I si això fos poc, l’altre dia, llegia un article de l’ABC de l’any 2015, en el qual s’hi exposava la possibilitat de les erupcions volcàniques com a mètode per a ocultar el sol. No és cap facècia. El nivell de tarats en el món supera amb escreix el càlcul d’Einstein, quan digué allò que l’espai i l’estupidesa humana eren infinites, no tenint però, molt clara la infinitud del primer. Doncs, hem assolit de superar amb escreix la infinitud, que tot i que no pot ser, ho hem fet.


D’Austràlia ens vénen notícies del camp de concentració que és el país, d’Israel en veiem l’eficàcia letal de les vacunes verinoses, i en la resta de països, els dirigents breguen per inocular la gent amb el verí que no serveix de res més que per emmalaltir-los, breguen per fer obligatori el Passaport NOM o 666, i això, tot i sabent que els qui contagien són els enverinats; i també breguen perquè la gent no desperti i els pengi a tots en les principals places de les ciutats, i breguen per sotmetre definitivament els seus pobles i poder-se presentar davant dels emissaris de Llucifer, suposo que serà a la Gran Bagassa Vaticana, i mostrar-los les credencials del sotmetiment del poble respectiu a l’amo de les Tenebres i als seus servents fidels i ‘elegits’, els de la quipà.

Potser per això, als Estats Units, el govern del pedòfil insta els agricultors a destruir les collites. Si obeeixen, se’ls paga un cinquanta per cent més del valor de mercat. Si desobeeixen, seran sancionats i els seus camps destruïts. Hi ha un bon nombre de vídeos a Telegram (a Jewtube, suposo que serà difícil trobar-los) on els agricultors ho manifesten i mostren les cartes rebudes del pedòfil de la Casa Blanca, o Pizzahouse. Per què haurien de ser destruïdes les collites? Us ho podeu imaginar? És més, podeu imaginar un crim més cruel? No seria just que els americans, tots, s’ajuntessin, arrepleguessin el govern federal i els de la quipà que els manen, i els fessin pagar per aquest execrable i genocida crim? Sí, sense despeses. Tots a un camp de concentració, com el que els tarats d’Austràlia construeixen per als imaginaris malalts de la malaltia paranoide, i no res, deixar-los-hi, sense aigua, o amb molt poqueta, perquè es barallin per ella; però sense aliments. Oi que ells els volien destruir? Doncs, tal faràs, tal trobaràs. A mi em resultaria una postal entendridora, bella no, però entendridora, sí.

Si el psicòpata genocida, casat i divorciat d’un home que estimava la seva psicopatia i per això es vestia de dona, que té de mascota un goril·la amb ulleres de pasta, i que és com un nen cruel i despietat digne de psiquiàtric infantil, ens vol fer menjar escarabats, cucs i formigues perquè en la seva esquizofrènia megalòmana vol tota la carn de veritat per a ell i els de la quipà, us imagineu què ens poden arribar a fer aquests insectes verinosos que han vingut dels Inferns? De fet, i ja ho he comentat alguna altra vegada, no heu vist que els cels són estranyament estranys? Fins i tot els núvols han canviat? Són cels lletjos, bruts, entelats, llefiscosos i que han perdut la meravellosa esplendor del blau de tota la vida de la història mundial. En fi, si ens enverinen per salvar-nos d’una paranoia provocada per ells, podeu esperar-vos el pitjor, això sí, no ho oblideu mai: els jueus són de la gresca: Maten rient.

Quants crims dels milions que estan cometent són arraconats als prostíbuls dels papers higiènics, on els cagaguano, com lloros, repeteixen el que se’ls diu i defequen a dosis el cervell damunt dels pals de les gàbies, movent la cua davant dels nassos que tenen el cap cobert amb el casquet anticalba i riuen, tot arraconant les morts i donant-nos el terror per la IMMENSA MENTIDA i la SEGÜENT, la del canvi climàtic. I riuen, que els jueus són molt així, fets a la gresca. Et maten i se’n foten. No els compreneu, però ells són així, i si no maten, no són feliços. No hi poden fer més. Pregunteu-ho als palestins als que robaren la terra, ells us explicaran l’humor jueu, les seves facècies i com de solidaris i bona gent són, que semblen àngels més que persones. Ells us en donaran raó. Si no fos pel barret negre, el vestit negre, els cabells negres, les trenes negres, el negre, el negre de mort que és la identitat d’aquest poble vingut del més enllà per arrossegar-nos-hi, sabríeu que són bona gent i ‘blancs’ d’esperit. Per això riuen i es pixen damunt dels morts. Es pixen de riure, que els jueus són molt cerimoniosos i respectuosos.


Per això, el nostre pròcer és amic seu i se somriu de la facècia que li diu el voltor que li lliura el canelobre de vuit didalets i la caixa amb el que se suposa deu ser la beguda. No sé què li regalen ni m’importa, però el bé, segur que no. Això no és digne per a un jueu. O per què us penseu que practiquen la usura? Doncs, ja està. El bé és un impossible per a un nas vingut dels Inferns, i per això ens preparen paranoies mèdiques, esquizofrènies climàtiques, ensorraments econòmics, desgavells socials i familiars, corrupció sexual i nacional, violència i el gran regal que el poble asquenazita té reservat als goyim: El N.O.M.


O ELLS O NOSALTRES.

AMB ELLS, N’HI HA QUE EREN DELS NOSTRES.

AIXÍ DONCS:

O NOSALTRES O ELLS ‘AMB ELLS’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada