dimecres, 1 de setembre del 2021

FÀCILMENT COMPRENSIBLE


https://www.bitchute.com/video/YYv1P1zDJTD9/

Vint minuts que esclareixen tot el complot. Ens ho explica la senyora Catherine Austin Fitts en el programa Thehighwire.com de Del Bigtree.

No us el perdeu i veureu els nassos de darrere de la cortina.


https://www.dinheirovivo.pt/empresas/especialista-em-covid-19-recebeu-mais-de-385-mil-euros-de-farmaceuticas-14065782.html

Mireu la cara d’aquest retardat intel·lectual. L’expressió ho diu tot d’ell i de la discapacitat mental, per això els criminals de les farmàfies li paguen un sou tan escandalós. Només un idiota profund, un animal sense ètica, un no-humà, pot col·laborar amb genocides sense tenir remordiments. Confiem que a Portugal ja li tinguin preparat el patíbul i el patrimoni de l’idiota irrecuperable passi a mans de la gent que necessita els diners d’aquest genocida, d’aquest tarat per a viure.


Les meuques dels jueus que omplen de fems les institucions catalanes amb la seva sola presència, no han vist aquest vídeo? Doncs és de TV3! TOTS ELS POLÍTICS CATALANS SÓN RESPONSABLES DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

https://t.me/RosselloCM/46942


*


https://t.me/RosselloCM/46952

Bravo pels australians! Cal que el govern i tots els polítics dimiteixin, siguin sotmesos a tribunals populars i condemnats a penes de mort o cadena perpètua, en el primer cas, si són responsables o corresponsables d’un sol mort per acció o omissió, i en el segon cas, si no tenen sobre les espatlles l’assassinat com a delicte, però tenen el crim contra la llibertat i la dignitat de les persones, per la qual cosa, la perpètua ha de ser la pena justa: no volien arrasar amb la llibertat, doncs, justícia hebraica!, la dels amos; i no volien acabar amb la dignitat humana, doncs, les seves condicions de presidi no han de diferir gaire de les condicions dels animals estabulats.

https://t.me/RosselloCM/46953


https://t.me/RosselloCM/46976

Quan desapareixerà de les Cases de Putes, antigues Universitats, la facultat per a psicòpates sense empatia, o sigui, la fàbrica de criminals amb el títol de psiquiatres. No trobareu ningú més anat de l’olla, que un tarat d’aquests. I ja que hi som, no és hora que les cases de putes suprimeixin la facultat de Dret i generin uns estudis universitaris sobre la Justícia. Sí, sé que demano molt, però, o reconvertim el món o l’engeguem a dida. No pot ser que les cases de putes siguin fàbriques de criminals: jutges, advocats, psiquiatres, assassins de bata blanca, biòlegs especialitzats en genocidi i tot el seguit de barbaritats que s’ensenyen en aquestes indústries de la destrucció del coneixement i del judici crític. CAL ACABAR AMB L’ENSENYAMENT OFICIAL I OBLIGATORI. Mai no hi ha hagut tant d’imbècil en el món com ara, i tots ells amb el prescriptiu títol ‘honorífic’.


https://newspunch.com/macron-humiliated-after-french-judge-overturns-his-decree-to-deny-food-to-the-unvaccinated/

Aquesta rata dels jueus ha de ser el començament de la recuperació de la Llibertat, de la Dignitat i de la Independència humanes. La puteta privada de l’Edmund Rothschild Heritage ha de ser el tret de sortida: quan la nina tingui el cap separat del cos, França recuperarà els principis falsejats de la revolució que engegaren els jueus el 1789 per a sotmetre als seus interessos aquesta nació tan poderosa.


https://t.me/RosselloCM/46981

https://t.me/RosselloCM/46983

Quan veieu aquests sicaris criminals, cal fer-se forts, unir la gent dels voltants i farcir-los a ‘hòsties’, reduir-los i lliurar-los al jutge per criminals que actuen de forma organitzada, que van armats i sembren de terror tots els racons de les ciutats. No són policies, són delinqüents i terroristes. L’agressió d’un mamarratxo d’aquests a un civil ha de ser penat amb perpètua, ja que la seva feina és servir i no actuar com un pinxo de prostíbul o de casa de joc. I val a dir, que el retard intel·lectual no pot ser un atenuant, sinó un greuge.


EL GENOCIDI CONTINUA,

gràcies als polítics, als ‘metges’ i als cagaguano

i

CONTINUARÀ

FINS QUE NO DIGUEM PROU !!!

ESTEM EN GUERRA:

O ELLS O NOSALTRES.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada