dimecres, 29 de setembre del 2021

EL SUBTIL PLA


Enmig de la calma, astutament l’enemic s’introdueix en les nostres ànimes. Després d’un primer embat victoriós, és recomanable la treva fins a assestar un violent i definitiu segon embat, que permetrà la rendició de l’enemic, en el tercer embat. I en això que s’estan tots els genocides de la Humanitat. El sinistre Passaport Verd, batejat pèrfidament amb el color de l’esperança (que no hem d’oblidar, que fou l’únic dels mals que restà a la Capsa de Pandora, per la qual cosa és un mal i no un bé), és el regal per a la nostra seguretat i la supervivència del món. Si algú es creu això és que és ximple de manual.

Jordi Puigneró, l’avui vicepresident de la Genociditat de Soroslàndia, no m’ha semblat mai altra cosa més que un polític, és a dir, un inútil fet de vanitat, presència i servei als amos, amb fanàtica idolatria per la Intel·ligència Artificial i totes aquestes facècies que només poden ensorrar l’esperit i la naturalesa humanes. És un bon servent, i per això, els nassos l’han apujat fins on està ara. Doncs aquest perill per a la llibertat a Catalunya és el responsable de la següent notícia:

https://www.vilaweb.cat/noticies/coronavirus-2019-catalunya-valencia-mallorca-report-diari/

La introducció d’un passaport d’aquest tipus és una violació flagrant de tots els drets humans. Evidentment, el sinistre personatge obeeix ordres i aplicarà allò que els amos que li han fet ‘upa’, li exigeixen, com tot bon criat, servicial i obedient. La notícia demostra la indiferència de la púrria política envers els drets inalienables de les persones. Però com ells són els sequaços per a la instauració del NOM i la destrucció de la Humanitat, en la seva absoluta ignorància i ridícula vanitat, els serveixen creient-se que la violació dels seus representats els dignifica. Bé, dignifica no; que ni tan sols saben què punyetes és la dignitat. Ells entenen els sobres de sota mà, les paraules d’elogi i els reconeixements, encara que tot plegat signifiqui la destrucció d’allò que estan obligats per ‘jurament’ a defensar. Però, ves, vés als animals a demanar-los responsabilitats; i els humans, si no són més que humans, són purs animals; sí, això sí, amb el do inútil i pervers de la paraula per a la mentida, però llevat d’això, res pot fer considerar-los éssers humans. I com he escrit en altres articles, un humà no té dret a ser tractat com a ésser humà, menys encara quan el simi violenta els fonaments que converteixen un humà en ésser humà, o sigui, en un home digne i lliure. Què sabrà el pallasso IA del Puigneró de la responsabilitat inherent a la llibertat, si ni tan sols s’ensuma que cony pot ser la llibertat! I als fets em remeto: El Passaport Verd és una violació de la llibertat individual quant a la salut. I a més a més, pallasso Puigneró, meuqueta de l’amo Soros, has de saber, malgrat el que el digui el nas (que només poden ser mocs), que un home sa és un home sa, i que per tant no és de cap de les maneres del món una amenaça per a ningú. Només la més radical idiòcia pot defensar una insensatesa tan flagrant! Però tu sí, oi? fanàtic de la tecnologia! Ens vols fer esclaus i controlats, aquesta és la teva grandesa ètica.


Deixo el pallasso vicepresident de la Genociditat de Soroslàndia, per referir-me a tos els polítics, els lladres que roben el poble al servei dels interessos estrangers i espuris d’una banda de criminals, o sigui, els sicaris del crim, els col·laboradors necessaris alhora que els traïdors a la seva paraula. Però, us penseu que aquests simis tenen algun respecte a la paraula donada? Un traïdor, un mentider, un farsant, un lladre, són potser homes de paraula amb les víctimes? Doncs les víctimes són els innocents que emeten el paper higiènic en la tassa de vàter transparent i que després ‘purifica’ M. Soros.

Aquí dues proves del crim imperdonable d’aquestes titelles inútils i que són mantingudes per l’extorsió del sistema, contra la voluntat del poble:

https://www.elnacional.cat/ca/economia/ipc-dispara-4-setembre-taxa-alta-13-anys_650951_102.html

https://www.vilaweb.cat/noticies/el-preu-de-la-llum-es-mante-practicament-inalterat-i-dema-continuara-en-maxims-historics/

El subtil pla és la ruïna progressiva, sectorial i implacable de la independència econòmica que és garantia de la llibertat. Per això, tots els CRIMINALS de tots els governs accedeixen que els mafiosos premin una ciutadania ofegada. Els jueus així ho han manat, i el que digui l’organització criminal BlackRock és paraula divina. L’obligació d’aquests no-res amb càrrec públic és tot just defensar el poble, perquè així defensen la nació. Però vés a una titella a dir que parli! Ells omplen Soroslàndia d’emigrants als quals protegeixen i afavoreixen sense discriminació, ofeguen els impositors amb noves càrregues i els apugen sistemàticament la quota del robatori, que així ho manen els jueus, i en lloc de protegir les famílies i els interessos econòmics de la gent – del país – ho traeixen tot, i vénen el país als hebreus i els donen els seus ciutadans com a carn de ramat. Aquesta és l’escòria que aquests dies feia, o fa, que no ho sé ben bé i ni m’importa, el ridícul i miserable teatre de l’estat de la nació. Han enterrat la Catalunya que Torra vengué als jueus i matà. Des de llavors, Soroslàndia és l’infern d’allò que en un altre temps fou un país amb vida, honradesa i dignitat. Els responsables de tot plegat els trobareu als Palaus dels Prostíbuls Sant Jaume i a l’urinari públic el costat del zoo.

Després d’acollonir la gent, ara li roben, sense vergonya, sense escrúpols, sense immutar-se, per la cara. Al capdavall, ells estan a les ordres dels criminals i les màfies que controlen la llum i el preu de les coses, no del poble. Si algun dia el poble s’adona de la magnitud de la perversió i protèrvia dels criminals que els governen, confio que sabrà actuar en equitativa i eficaç justícia.

És qüestió de laminar, de mica en mica, a poc a poc, lentament, però sense descans. Et tanquen el negoci o et dificulten el treball (dels quals ells mengen, els pocavergonyes!), després t’augmenten la pressió fiscal (ells han de menjar) i finalment https://www.elnacional.cat/ca/economia/regne-unit-quedant-gasolina-aliments-video_650576_102.html et priven del que és necessari per a treballar i viure. Aquesta és la subtil direcció, que discorre paral·lela al genocidi massiu que ha començat i del qual veurem molt aviat la magnitud de la tragèdia, que ja són molts els casos reportats de miocarditis en joves, que ja són molts els problemes de dones en edat fèrtil i les morts dels bebès de les embarassades (cosa que callen els col·laboradors del genocidi), i que ja són dues o tres dosis del verí el que porta la majoria de crèduls i babaus, els quals començaran a veure els efectes de la metzina molt aviat, que ja hi ha seriosos informes de l’evidència dels mals de la inoculació, últimament, en la sang, la qual s’espessa i forma l’efecte o fenomen Rouleaux de l’apilotament dels glòbuls rojos, que molt probablement poden provocar trombes. El pla és pèrfid, enginyat en els caus més profunds i horribles de l’Avern, des d’on fou comunicat a les sibil·les modernes, els rabins i els encorbatats asquenazites, que s’han afanyat a dur-lo a la pràctica sense pensar-s’ho un segon: Acabem amb els goyim, ja!


En el món, contradient les imbecil·litats que s’ensenyen a les Cases de Putes de Biologia, hi ha cinc races bàsiques: la blanca, l’asiàtica, l’àrab, les índies i la negra. Les característiques de cada una d’elles marquen la diferència radical dels fonaments amb els quals interpreten la vida, la qual cosa fa que aquest món sigui possible de ser observat des de diferents perspectives i no hagi de ser interpretat necessàriament per la imposició del pensament únic jueu. La raça negra fou la primera raça que fou utilitzada i esclavitzada pels jueus. La resta de races foren sotmeses per diferents mecanismes polítics i socials, que aquí no puc explicar. L’única raça que no han pogut sotmetre fins al final de la segona guerra mundial, és la raça blanca. La superioritat intel·lectual i social de la nostra raça sobre la dels Inferns és manifesta, que per això només afeblint les tradicions i la cultura dels pobles blancs, la raça jueva ha assolit de sotmetre-la a la seva màxima perversió i enginy: els diners. Ara, la destrucció de la raça blanca, molt podrida i corrompuda per la manipulació sistemàtica efectuada durant molts anys en tots els camps del coneixement (la gran superioritat de l’home blanc), ara, la destrucció la consoliden amb la invasió de races de fora, que en quatre dies superaran en nombre els autòctons blancs, la qual cosa serà irremissiblement l’aniquilació de l’home blanc, com esdevingué a Haití (recomano que us interesseu per què feren els haitians – negres – amb els francesos colonitzadors - blancs – i quin ha estat el destí del país). La guerra és dels jueus contra els goyim. Si la cultura asiàtica és riquíssima i fou molt autèntica, les incursions jueves a la Xina (Mao), al Japó (Hiroshima i Nagasaki, són dos regals jueus) i al sud-est, a la ‘falsa’ guerra del Vietnam, han descossolat les arrels dels pobles asiàtics, aniquilant la mil·lenària cultura xinesa (Confuci, Daozi...) i esclavitzant el sud-est com a mà d’obra, i només el Japó, nogensmenys molt malmès, encara conserva alguna espurna de la integritat i personalitat atàviques, poques espurnes, tot sigui dit, però hi ha encara un caliu que els identifica i significa. En fi, o obrim els ulls i comprenem el mal provocat en el món pels enviats dels Inferns, o sucumbirem a allò que està escrit en l’Apocalipsi de sant Joan.


I com he acabat amb aquesta referència religiosa, us convido a veure les obres del gran Caravaggio (un dels meus pintors preferits) en aquest enllaç de Catorze https://www.catorze.cat/passadis/llums-ombres-caravaggio-2-74116/, que la bellesa és harmonia i salut, i malgrat la violència de les obres d’aquest gran pintor, la grandesa de la pintura s’hi reflecteix com en un mirall. Podríem dir el mateix de l’idolatrat Tàpies o el caixer de Miró? (No hi adjunto Picasso, perquè era pintor. Malgrat tota la desgràcia i el mal fet pel cubisme, aquest comunista, fill del sistema i, voluntàriament o involuntària, cooperador en la destrucció de la gran cultura europea, que passava l’estiu a la Costar Blava entre bany i bany, acompanyat de dones i reconeixement mentre esbossava ‘El Guernica’, i que així restà, esbossat; malgrat tot, Picasso era un admirable pintor, sí, admirable, i prou). El geni és una dignitat amb la que molt pocs poden investir-se.

Gaudiu de la bellesa de Caravaggio, en aquests moments de tranquil·litat. Només ets possessor d’allò que ningú no et pot prendre. Observeu-los, i comprovareu que només per veure obres com aquestes, ja val la pena viure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada