dilluns, 7 de maig del 2018

ÉS JUNCKER EL PROTECTOR DELS FEIXISMES EUROPEUS ?




Que Europa és un nyap construït d’acord als interessos del capital i girant l’esquena a la ciutadania, no necessita cap demostració. La trista evolució política i social a Europa només donen arguments per certificar-ho. Malauradament des de fa massa anys, la Comissió Europea està dirigida per tot tipus de corruptes i gent de més enllà de la dreta convencional, i avui per un descendent de nacionalsocialistes com és l’inefable Jean-Claude Juncker.
Aquest personatge, digne d’una mala comèdia, gestiona la Comissió com un feu, i fa quatre dies sorgí un escàndol de nepotisme i tràfic d’influències que els amos i protectors del luxemburguès, luxemburguesos ells també, han aconseguit d’ocultar a l’opinió pública, suposo que manegant i extorquint la premsa que podia tenir interès a destapar els draps bruts d’aquest personatge.
Els tripijocs i les males arts d’aquest individu són conegudes per tots aquells que tenen una relació més o menys directa amb el poder real i no democràtic d’Europa. No fa gaire, uns articles de Matthew Parish sobre Ciudadanos (podríem incloure-hi ‘l’invent Macron’) relacionaven directament a Jean-Claude amb el finançament i la direcció ideològica d’aquests falangistes. Tanmateix, la personalitat acadèmica de Parish ha restat colgada per més que hagi estat home de l’ONU, i s’ha imposat la ben estranya trajectòria de Jean-Claude, un llicenciat en dret que mai no ha exercit; una carrera similar a la del falangista espanyol Alberto Carlos Rivera Díaz. Mentre Jean-Claude es posava al servei de les organitzacions bancàries i criminals luxemburgueses que han convertit el petit país en un paradís fiscal europeu, Alberto Carlos Rivera es posava a les ordres del banquer especialitzat en el tràfic d’armes, Josep Oliu, i de l’organització bancària i criminal que ha dirigit l’amic dels Borbons, l’indescriptible Isidre Fainé, com a uns dels màxims representants del sindicat del crim (Íbex-35). Mentre Jean-Claude rebia el suport de la corrupta banca de Luxemburg - recordem que fou ministre de finances i primer ministre de Luxemburg durant 19 anys abans de fer el salt a la putrefacta Comissió Europea -, i Macron l’ha rebuda de tota la màfia bancària i industrial francesa, Alberto Carlos Rivera, el fill polític de Juncker i d’Aznar (FAES), compta amb el suport de tota la púrria bancària i industrial borbònica reunida en l’Íbex-35 i la llotja del Bernabéu.
Aquest és l’organigrama que ha establert Jean-Claude Juncker, fill de simpatitzant nazi i gendre d’antisemita i defensor dels valors germànics, un home, el nostre inestimable Jean-Claude, que aconseguí de convertir els Serveis de Seguretat luxemburguesos, la SREL, en una mena de Gestapo, ja que els arxius dels SREL compten amb informes primmirats de pràcticament tots els residents a Luxemburg. ‘Aquesta joia’ és el cap de la Comissió Europea, en la qual s’ha envoltat de personatges tan sinistres i incompetents com Tajani, Tusk o Timmermans... per citar-ne uns quants dels més incompetents i venuts.
No oblidem tampoc que entre les joies intel·lectuals d’aquest responsable executiu de la Comunitat europea hi ha la transparent i democràtica frase: «Si un assumpte es torna greu, has de mentir». I com Europa fa molts anys que té una lamentable i gravíssima situació de control per part dels poders bancaris i especuladors, l’home s’ha fet un fart de mentir, potser tant com d’enlairar els colzes.
Arribats en aquest punt és quan toca treure a col·lació l’assumpte que m’ha decidit a escriure aquestes línies. És Juncker el fidel servidor dels grans capitals (per definició antidemocràtics i partidaris de polítiques autoritàries que defensin els seus interessos i privilegis) i la garantia de la progressiva pèrdua de valors democràtics a Europa?
Quines han estat les accions de la corrupta Comissió europea davant de despropòsits com els d’Erdogan, el tirà de Turquia, o les actituds antidemocràtiques de països com Polònia i Hongria, dirigits per l’extrema dreta, per no fer esment encara al cas del franquisme a Espanya? La Comissió Europea calla i dissimula. No els heu vist darrere el faristol fent de tennistes, desviant totes les pilotes a fora sense aportar res, menys encara un raonament que justifiqui la immobilitat i l’aquiescència de la presumpta defensora dels valors europeus quan els diferents països forcen, violen i ignoren els principis fonamentals d’allò que ha de ser un estat de dret i de principis democràtics?
La Comissió Europea quant a poder executiu no té la ineludible responsabilitat de fer prevaler els valors que consagren la Unió com a garantia dels principis fonamentals de qualsevol democràcia: llibertats, garantia de l’estat de dret i col·laboració internacional? D’acord amb allò que ens demostren dia sí dia també, a la Comissió li importa un rave la persecució de les llibertats bàsiques, la garantia de la separació de poders que exigeix un desenvolupat estat de dret, menys encara assumir una funció de mitjancer en un conflicte polític sorgit al si de la seva responsabilitat com a òrgan executiu de la supraentitat europea.
Els casos de Polònia i Hongria són deplorables, perquè descriuen clarament la finalitat espúria de l’organització europea: obrir mercats. Res més no té interès per a la Comissió Europea, capaç de donar suport a un ex-Lehman Brothers per a convertir-lo en una de les màximes autoritats bancàries, si bé tothom reconeix les limitacions d’un personatge com De Guindos, mesell, incompetent, però sense escrúpols. Aquests són els tipus d’homes que agraden al Jean-Claude Juncker. Està molt ben ensinistrat. Els seus amos l’han modelat al seu gust i ell ha respost entre copa i copa a les demandes reclamades pels seus superiors, val a dir, homes de la iniciativa privada i sense cap altre interès en Europa que fer-la servir per augmentar el seu poder i riquesa. I en això que s’està el Juncker.
No és un personatge únic en la Comissió, que hi ha un bé de Déu de miserables que han ocupat el càrrec, des de Jacques Santer, el primer Juncker, també luxemburguès i bon servidor dels seus amos, que per corrupció va haver de deixar el seu càrrec... per no parlar de Joao Barroso, l’insigne còmplice dels crims contra la Humanitat del trio de les Açores, el qual fou premiat amb la Comissió Europea per tal de netejar davant de l’opinió pública la sang que embruta les seves mans.
És molt difícil no creure que els mesells que ocupen càrrecs en el cim de la corrupció europea no són triats pels amos d’acord a criteris d’obediència, fatxenderia i baixesa moral. I per això ens trobem que Jean-Claude és capaç de sostenir una reunió amb el criminal de la guerra d’Iraq, José María Aznar López, ningú no sap per a què – mentre que obvia una reunió amb els representants del conflicte nacional que es viu a Espanya, un país de la comunitat, d’una comunitat que ha demostrat fefaentment que té ciutadans de primera i segona classe. Aquesta distorsió democràtica és exercida per Juncker amb absoluta indecència, traslladant el problema a les autoritats nacionals, com si la seva responsabilitat no fos la garantia dels principis fonamentals de la institució que embruta amb la seva presidència. Tanmateix els amos li han dit que això està bé així, que els negocis són els negocis i davant dels negocis bancaris i especuladors la llibertat de la gent és, entre totes les coses, la menys important.
Fa molt de temps que escric de la Unió Europea, assenyalant les mancances i les greus deficiències de l’invent, que més que un invent és un monumental engany a la ciutadania europea en favor dels grans capitals que han de lluitar en aquest món global; una secreció intel·lectual de ments cucades i defectuoses. Els catalans, com els ciutadans polonesos, hongaresos, i aviat els francesos, no comptem per a les altes autoritats europees.
Els països lliures d’Europa bé faran de plantejar-se què és el femer en què estan inclosos. Malauradament, la situació mundial no anima a pronosticar una era de pau, i Europa ha perdut tota la legitimitat democràtica amb què comptava, i que val a dir-ho, és l’única superioritat del vell continent davant dels competidors mundials. Europa, de genolls davant de la banca, les farmacèutiques, la indústria criminal de l’automòbil i les grans multinacionals de l’enverinament general, ai, perdó!, de l’alimentació, aquesta vella i podrida Europa vestida d’oripell, que més sembla una prostituta venuda a la lascívia de totes les perversions més que la deessa de la dignitat humana, com era la seva pretensió; aquesta vella Europa, sorgida de l’antiga Grècia i que els de la Comissió han enfonsat sense mirar-s’hi gaire, neda en aigües negres.
I la prova: Jean-Claude Juncker.

Ángel Garrido (PP), substitut de C. Cifuentes a la Comunidad de Madrid.
Twit de 19 de novembre:
«Cuesta creer que en Europa convivan la inteligencia solidaria de Juncker y el fanatismo xenófobo de Puigdemont»
Això dit per un feixista espanyol, diu molt de les meves raons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada