dimecres, 18 de desembre del 2019

CARTA OBERTA A


JOSÉ BORRELL

(MISERABLE REPRESENTANT PER A LA POLÍTICA EXTERIOR I DE SEGURETAT DE LA CORRUPCIÓ EUROPEA)

Cortesia només se’n pot tenir amb qui té decència i respecte pels altres. A un ésser despòtic, cínic, paràsit social i delinqüent polític, cap protocol pot donar-li suport perquè sigui tractat amb un mínim de respecte i consideració. I quant a això, cal reconèixer que tota la púrria corrupta i venuda europea, hi hauria de pensar, que el nomenament involucra i descriu els responsables de la nominació.

Feta l’adequada presentació dels meus respectes, vull aclarir perquè li’n dic José i no Josep, com es fa dir, amb la pèrfida intenció de denigrar els catalans. L’autoodi d’aquest miserable és paradigmàtic. Es pot no ser independentista, però no es pot participar en una manifestació feixista amb representants franquistes, falangistes i nazis a la capital catalana per elogiar ‘la sagrada unidad de España’ i fotre-se’n dels ciutadans catalans que han patit durant segles l’opressió de l’estat que aquest miserable ha representat, i del qual s’ha servit per a totes les seves delinqüències, que val a dir, li han estat permeses pel sols fet d’odiar el que no és (català).
José Borrell és un espanyol de cap a peus, i amb tot l’orgull del món. És capaç d’insultar el president de la seva terra (li agradi o no li agradi) comparant-lo amb terroristes amb delictes de sang, amb la poca estatura moral de fer-ho ell, el portaveu i defensor dels TERRORISTES D’ESTAT del partit falangista espanyol (PSOE), els GAL, que dirigits pel terrorista Felipe González Márquez i els comandaments de tota la claveguera de l’estat, la policia política, amb vist-i-plau de la Zarzuela, es dedicaren a segrestar, torturar, assassinar i enterrar en calç viva aquells subjectes que consideraven perillosos per a l’Estat. Aquest ‘alt’ representant europeu, públicament, mostrà el seu acord amb els assassins terroristes de l’Estat, i avui, la putrefacta institució europea l’ha triat per a representar-los. José Borrell és un feixista convençut, jacobí fins a la medul·la i partidari de l’homogènia sota la primacia del més fort. Que tingui la poca vergonya de fer servir el seu nom en català, demostra la baixesa moral, ètica i personal. La voluntat del seu poble li importa un rave (un és d’on se sent, no d’on neix); ell és espanyol, espanyol, espanyol, i li agrada molt de dir allò de: soy español, a qué quieres que te gane?
Tota la vida inserit en l’estat post-franquista i tirànic de la monarquia borbònica, disposat sempre a fer la gara-gara a qui li demanin, mentre li omplin les butxaques de diners, impàvid davant de l’enriquiment per informació privilegiada, cínic amb els crims dels seus companys d’escó, amenaçador amb tots els seus rivals polítics i periodistes, ofensiu amb tot allò que el seu cervellet de mosquit no pot concebre, és a dir, tot allò que no tingui referència amb el robatori i els crims amb abús de poder. Ell és la justícia, ell és el saber, ell és la veritat, sí, la veritat: un MISERABLE EXEMPLAR, un home que viu de la mentida i la falsedat, de l’engany i la traïció als valors que defensa, amb tanta saviesa com per haver estat polític i grimpador tota la vida, amb el sentit de justícia que tenen els mesells, o sigui, la justícia de l’amo.
José Borrell, el miserable representant per a la política exterior i de seguretat de la Corrupció europea, sense dubte no podien haver triat ningú més escaient per a demostrar davant del món què són les institucions europees: José Borrell, el falangista espanyol-espanyol-espanyol, com a representant del feixisme europeu arreu del món (ahir vam veure com insultava els jutges belgues i els poders polítics del país), aquest, acompanyat de la terrorista econòmica mundial, l’enemic públic número 1: Christine Lagarde, descriuen perfectament la Comuna Europea. Penseu que aquests limitats de la comuna, després de la victòria de Boris Johnson, se n’alegraven de la victòria del seu rival! O són cínics fins al fàstic o són falsos com Judes o són esclaus sense consciència o són senzillament imbècils sense recuperació. I d’aquesta fauna està servida l’alta representació europea, d’una colla de llepaculs, de sicaris sense escrúpols, de mesells obedients i somrients amb els crims de l’amo. Per això, no ens ha d’estranyar que la cúpula de la màfia europea, els que trafiquen amb dones, drogues, nens, impostos i robatoris oficials als ciutadans de tots els països per socialitzar les pèrdues dels mafiosos de la banca; no ens ha d’estranyar, no, que hagin triat a un dels seus, un feixista, corrupte, lladre, indiferent a l’assassinat dels contraris o opositors, un ésser que per capacitat ètica no hauria de sortir de les clavegueres més fastigoses de la ciutat. I tanmateix, amb aquest posat repugnant i el somriure sinistre i llefiscós, aquesta escòria digna de presidi, és rebut amb tots els honors allà on va, omplint de deshonor tot allò que toca.
José Borrell és el model perfecte, el motlle ideal, per a descriure a tots els nens del món a la classe de principis ètics, què és ser l’individu més degradat i menyspreable de tota l’espècie. L’exemple evident que, ni tots els honors ni totes les riqueses ni tot el poder, aconsegueixen convertir en mínimament digna l’abjecció, la vilesa i la mesquinesa.

José Borrell, us deu doldre molt haver de portar un cognom tan català, tan històric. A nosaltres ens dol que l’embruteu amb la vostra existència. Sigueu espanyol de veritat, lliureu-vos de l’estigma de català i feu-vos dir com es diria tot bon espanyol: José Borrel. Com a català sou un ésser traïdor, covard i vergonyós, com a espanyol sou un ésser fidel, valent i digne. Endavant amb la vostra indecent vida! Després de grimpar com heu grimpat, només penso com ha de ser la gentalla que us ha fet confiança! Us en podeu fer càrrec, com ha de ser el miserable que pot tenir com a col·laborador a una despulla com aquesta, sense altra ètica, moral, principis ni filosofia que obeir l’amo i llepar-li la mà després que l’amo se l’hagi tacat de sang.
José Borrel, el miserable representant per a la política exterior i de seguretat europea. L’home sense diplomàcia, educació, respecte ni consideració per la veritat.
L’home que ha parasitat les institucions tota la vida, se n’ha enriquit i ha lloat els assassins de l’estat sense rubor ni vergonya.
Aquest indesitjable és un alt representant europeu! El que mentia descaradament, acusant un altre diputat d’haver-lo escopit. Penseu quina mena de llimac deu ser; sense dubte, de l’espècie més repugnant! S’ha de ser molt poca cosa per acusar una persona d’escopir-te i que l’acusació sigui mentida.
Si us plau, pel bé de tothom, destruïu Europa d’una vegada. Perquè si algun dia, la destruïm els ciutadans, no dubteu que aleshores us en demanarem raons dels vostres crims i delictes. I prou sabeu, cúpula de la màfia, que tots hauríeu de ser a la presó si us fossin aplicats els mateixos criteris que vosaltres apliqueu a la dissidència. Feu bé de triar un feixista com Borrel i una terrorista com Lagarde per a imposar la vostra dictadura, tanmateix, premeu i convertiu Europa en un camp de concentració aviat, perquè si ens en sortim, vosaltres no tornareu a aixecar el cap.

Per concloure, miserable José Borrel, vull aclarir-li que li dic miserable perquè és miserable qui s’aprofita de la corrupció d’un cos (l’Estat) per sobreviure com un paràsit menyspreable qualsevol, i li dic miserable perquè res hi ha més detestable que el que renega dels seus per vendre’s a l’opressor, i li dic miserable perquè res és mes descriptiu de la baixesa moral que l’atac amb mentides i falsedats, amb dobles jocs i traïcions, i li dic miserable perquè tot sencer és miserable. Voleu un fet que descrigui millor un miserable que aquell desgraciat que no és ningú, però executa les ordres del seu amo amb desfici i el defensarà tal com defensarà la seva vida... voleu dir que enteneu què dic? És la filosofia del gos; i amb això està tot dit, per bé que de ben segur el José Borrel no ho entén, i encara ho considerarà un elogi. Al capdavall, no podem considerar ésser humà qui no és lliure ni responsable, per més que sigui un ric esclau i un executor de crims contra la dignitat humana (l’actitud contra els independentistes, és una prova irrefutable de la seva absoluta mancança de principis i dignitat. Qualsevol mentida, qualsevol parany, qualsevol baixesa, qualsevol violació de principis i de drets, qualsevol repressió de la llibertat de pensament, aquest nan la considera digna, si el servei és per a l’organisme que ell parasita).
A José Borrel, baixíssim representant de la degradadíssima Europa, amb el més sentit i profund menysteniment.

P,S.
Que jo sàpiga:
- Secretari d’Estat d’Hisenda de 1984 a 1991. Va dimitir perquè els seus col·laboradors més pròxims i la seva dona s’havien enriquit irregularment i havien comès delicte fiscal.
- Operació Chamartín, un greu cas de corrupció, suborns i malversació de diners públics. En aquesta operació hi ha tota la púrria del règim borbònic.
- Cas Abengoa, enriquiment amb informació privilegiada.
- GAL, defensor dels crims terroristes dels seus companys de partit. Col·laboració i enaltiment del terrorisme d’Estat del règim tirànic dels Borbons.

Aquest és el seu historial de delinqüències. I la Corrupció Europea (sota les ordres del BIS) el nomena alt representant. Potser perquè la seva dona, la que s’enriquia il·legalment i feia frau fiscal, la va conèixer en un kibbutz israelià?

Quan els delinqüents comuns no són a la presó i ostenten càrrecs públics, no hi ha sistema polític, hi ha màfia política al servei de la màfia econòmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada