dijous, 19 de desembre del 2019

LA TIRANIA DE FELIPE VI


(I LA CONNIVÈNCIA DE LA CORRUPCIÓ EUROPEA)

Avui, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha determinat que Oriol Junqueras gaudia d’immunitat parlamentària quan els botxins disfressats de jutges que ostenten el poder en el Tribunal Suprem dels Borbons, el jutjaren i posteriorment el condemnaren, d’acord a la sentència dictada pel monarca abans inclús de la seva detenció. Aquesta és la realitat. Només cal veure el servilisme i el regueró de baves en les reunions entre la cúpula de la Injustícia Institucional i el seu Alt Magistrat, Felipe VI, el tirà que governa, que legisla, que jutja i que reprimeix amb violència la dissidència a la seva autocràcia.
El Tribunal de Luxemburg ha pogut pronunciar-se d’acord amb la llei, perquè l’estament judicial del nord d’Europa és un estament ètic i respectuós amb el dret. Potser no amb la justícia, sensu estricto, però sense dubte els principis d’ètica i de respecte a les normes del dret els és sagrat. Tanmateix, cal fer dues observacions importants: 1) El Parlament europeu, la menjadora per als polítics que representen els ciutadans europeus però que no tenen ni veu ni vot, ha donat suport a la decisió de l’Alt Tribunal europeu, però 2) a la Corrupció Europea, li ha faltat temps, per a dir que no es mullaven, que és com dir que el seu suport indiscutible és amb el tirà, ja que aquest tirà els és fonamental per instaurar la dictadura europea que la Corrupció Europea vol imposar a tots els ciutadans europeus, seguint el manual del BIS.
Què podem esperar? com sempre, res de bo. El TJUE ha ‘certificat’ que els jutges espanyols són PREVARICADORS, ja que ignoraren a consciència la prerrogativa que disposava Oriol Junqueras i, val a dir, que a més a més ha estat condemnat per un delicte inexistent en l’ordenament espanyol. Ha estat condemnat perquè el criminal que ‘ocupa’ la Zarzuela així els ho va dir als gossets guarnits amb togues. Bona prova la tenim, que l’altre gosset del rei, una mena de sicari o virrei judicial a Catalunya, el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, avui mateix, ha dictat la inhabilitació del MHP Joaquim Torra, un fet que tots sabíem que havia estat dictat en el moment de la seva inculpació, com va passar amb la sentència a Mas i companyia. Així ha funcionat, funciona i funcionarà la Injustícia Borbònica, almenys fins que els espanyols no aconsegueixen extirpar per sempre aquest càncer social i polític del poder. Els Borbons són l’essència de la tirania, de l’absolutisme i del menyspreu sistemàtic per qualsevol principi de justícia i dret.
Als fets em remeto.
Què fer amb els PREVARICADORS que detenen les màximes instàncies de la Injustícia Borbònica? Sense dubte un jutge prevaricador ha de rebre un càstig infinitament superior a qualsevol ciutadà. Per què? L’autoritat que els atorga la toga i la representació de la màxima aspiració humana en societat, la justícia, poden admetre l’errada, però mai podran admetre la PREVARICACIÓ. En un sentit estricte, l’única pena èticament acceptable per a un jutge prevaricador, ha de ser la sentència a mort. I no dic cap barbaritat. La potestat d’un perillós delinqüent com un jutge prevaricador és suprema, té el poder ‘d’arruïnar la vida de qualsevol persona’, si això ho fa sabent de la seva injustícia, el delicte ètic no pot admetre cap defensa. D’altra manera, afavorim que aquests pocavergonyes amb toga es creguin els amos i senyors del ramat, a les ordres del seu amo i senyor. L’única justícia amb un jutge corrupte, hi insisteixo, és l’execució. Una societat lliure no pot permetre que el pitjor de tots els delictes que es poden cometre passi inadvertit. Tenen el poder de fer justícia. No tenen el poder d’actuar injustament, i de la mateixa manera que qui traeix la seva pàtria, essent deslleial a la defensa dels seus ciutadans, ha de ser incriminat i pot ser condemnat a mort – com li ha passat a l’expresident pakistanès , un jutge prevaricador no pot tenir altre càstig que l’execució. I no oblidem, que el premi que el tirà espanyol li ha donat al prevaricador Marchena i la colla de desgraciats que li donaven suport en el Tribunal de la Injustícia, a Espanya dit Tribunal Suprem, fou ascendir la seva filleta de l’ànima, perquè no es perdi el costum de la prevaricació sistemàtica en el sistema judicial espanyol. Aquesta prevaricació fou instaurada pel criminal Felipe V i ens arriba fins a Felipe VI, que per a desgràcia de tothom no és el fill del primer, la qual cosa significaria que només hi ha hagut uns anys de terrorisme absolutista, si no que hi ha hagut una bona colla de tirans borbònics que han ofegat el poble espanyol sotmetent-lo a la seva autocràcia, inclement, violenta i hipòcrita.
Sense dubte, la Corrupció Europea no mourà un dit per defensar la llibertat ni la justícia, ells són els primers criminals europeus, els primers mesells dels amos, els esclaus guarnits amb cadenes d’or i pagats amb bones cases, cotxes i comptes-corrents, per això, seran submisos amb els amos i actuaran com els amos els manin; i no oblidem que totes les escòries monàrquiques que dirigeixen els diferents països europeus, són tots una colla d’inútils que viuen del treball i l’esforç dels seus ciutadans, sense cap altra justificació per a l’exercici d’aquestes prerrogatives que el semen injectat pel monarca a la reina, ja que el semen injectat a altres femelles, no compta. Només entre ells, entre els inútils tirans, vividors i explotadors dels seus pobles, els és legítima l’herència del tron.
Ara, el tirà protegirà els seus cadells, que mouran la cua i espuntaran la llengua pel musell mentre esperen que el seu amo i senyor els garanteixi la immunitat. No cal que pateixin, el tirà espanyol ha tingut un mestre excepcional en totes les violacions de la llei, que molt bé les va aprendre del feixista que dirigí aquella claveguera dita Espanya.
Tots els partits del rei (PSOE, PP, C’s, Podemos i sobretot VOX) sortiran a defensar la tirania i l’hereu del feixisme del segle XX, la reserva espiritual d’occident, que representa Felipe VI, el més indigne personatge que viu a la pell de brau, si n’exceptuem el seu emètic pare.
El pare sostingué, compartí i enaltí orgullós el règim del general Franco, féu un cop d’estat per retornar les coses al seu estat ‘natural’ de tirania, amb el famós 23-F, que els mesells consideren la consolidació de la democràcia. És per no creure-s’ho, però és així: el colpista dictatorial, exalçat pel seu poble com a salvador. Al capdavall, un altre ‘demòcrata’ com Erdogan, li copià la tàctica en veure els excel·lents resultats de fingir un cop d’estat que fas tu mateix per consolidar el terror en el teu domini.
Quant al tirà espanyol d’avui, què dir, que fou el responsable de la repressió de l’1-O, en enviar els animals que conformen les forces repressores del seu estat feixista a atonyinar els súbdits rebels, i que abans enginyà l’atemptat d’agost a les Rambles de Barcelona. Aquest és el criminal rei d’Espanya, que després va venir a Barcelona a lamentar les morts que ell havia causat. Aquesta és la realitat de l’infame que s’asseu al tron espanyol i que l’escòria europea tolera i venera, com vam veure amb els tres feixistes Juncker. Tusk i Tajani, quan van venir a besar les mans del seu dictador i a cobrar els milionets que el tirà els regalava després de robar-los al seu poble.
Espanya ha quedat retratada. Espanya és un estat purament feixista i sense garanties. Tanmateix, Europa mirarà cap a un altre costat, que la Corrupció Europea té bons negocis amb el tirà i al capdavall, el BIS està molt ben relacionat amb tota l’escòria reial. Només penseu en els països que mantenen la monarquia i veureu que són els països on l’escòria asquenazita hi ha tingut influència i poder.
Avui més que mai, la llibertat de Catalunya només es pot assolir deixant de ser espanyols, deixant d’acceptar el colonialisme que certificà Felipe V amb el ‘Decreto de Nueva Planta’. Malauradament, la covardia i la negligència dels polítics catalans no promet gaire alegries, tanmateix haurem de confiar que algun dia obrin els ulls i siguin prou capaços per dir tirà al tirà i rebutjar qualsevol cosa de la seva règia mà.
Espanya ha demostrat que és un feixisme suau, amb aparent llibertat d’expressió (sempre que no signifiqui res per al stablishment mafiós que governa el país: banca i premsa, amb les companyies de robatori sistemàtic o companyies energètiques i digitals), amb aparent llibertat de reunió, amb aparent justícia, amb aparent democràcia, amb aparents eleccions, totes elles amb la sospita de ‘tupinada’...
Espanya no ha existit mai, i potser és hora d’acabar amb el Reino de Castilla i els seus crims seculars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada