dijous, 9 de gener del 2020

SALUT, EUROPA !



Benvinguts a la realitat del règim del tirà Felipe VI! Espanya mai no ha estat una democràcia. Europa ho ha sabut i ha imposat els interessos comercials i corporatius de la infame Corrupció Europea (Comissió, per als babaus) per damunt de les llibertats fonamentals de la democràcia en un estat de dret. No cal demostrar que la Comissió no té cap legitimitat democràtica (el poble no els vota). Curiosament, aquesta Corrupció encara no s’ha pronunciat després de la decisió del Tribunal Suprem espanyol. És de vergonya d’altri!
Avui els feixistes servidors del franquista Felipe VI, l’han obeït com ho han fet des del primer moment, d’ençà que el 3 d’Octubre es declarés públicament enemic dels catalans i demostrés que pretenia mantenir Catalunya com a colònia, pel dret de conquesta del genocida Felipe V. Sí, Carlos Lesmes, president del Tribunal Suprem, òrgan repressor fonamental del rei, junt amb el Tribunal de Orden Público, avui Audiencia Nacional, l’únic que ha canviat, el nom; doncs sí, el president i el prevaricador feixista, cínic i mesell, Manuel Marchena, han ignorat la instància superior del Tribunal de Justícia Europeu i passant-se per l’engonal tots els principis de legalitat, d’obediència als òrgans de justícia superiors i a qualsevol compromís signat, al capdavall, l’essència dels espanyols (signar el que sigui i després fer el que volen), mantindran Oriol Junqueras a la presó, condemnat a tretze anys, encara que el judici fou una vergonya i un insult a la intel·ligència, i que Manuel Marchena ha prevaricat en interpretar la llei com li manava l’amo, el tirà, i ha demostrat que la legislació espanyola és el que no ha deixat de ser mai, paraules per dissimular que el tirà de torn mana i tots els altres obeeixen si es que volen progressar en la seva carrera professional, val a dir, que tot omplint-se d’indignitat i iniquitat. Però aquí teniu als dos ximples gossets del tirà, que com de tant en tant els vesteixen amb unes cintes que són molt d’allò i grans cadenes d’or que agraden molt a les sogres, doncs, els homenets, sense principis, sense ètica, sense imparcialitat, sense dignitat, sense vergonya i sense característiques pròpies d’allò que cal que considerem en un ésser humà; aquests dos energúmens, violadors de la llei i de la garantia de qualsevol principi i dret a l’estat espanyol, han menystingut un tribunal superior al que deuen obediència, sense cap tipus d’excusa ni dissimulació, i s’han alineat amb el tirà que els omple de capricis i ignomínia.
Jutges d’Europa, hauríeu de processar per desobediència aquests impostors, que tenen de jutge el que jo tinc d’extraterrestre, i que els és tan pròxima la justícia com a un violador el respecte per la dona violada. Per salubritat judicial i pública, Carlos Lesmes i Manuel Marchena, com a terroristes togats, haurien de pagar amb presó els crims de privació de llibertat que imposen a les seves víctimes (segrest), com si només fossin els botxins del tirà espanyol. La vergonya d’Europa i una de les més repugnants personalitats del món, té un nom: Felipe VI, que com diuen els espanyols: de casta le viene al galgo.
Si amb l’evidència de la tirania borbònica no en teniu prou, si amb la demostració que a Espanya no hi ha un mínim de decència judicial i que és la voluntat del tirà la que dicta les sentències i les lleis, observeu que els grans defensors de la democràcia ‘consolidada’ espanyola i de la dignitat del rei són: PP, partit fundat pels ministres de Franco; VOX, partit d’obediència al Rei i d’ideologia feixista sense dissimulació, i Ciudadanos, la new-age del neofalangisme espanyol; que el falangisme ja està molt ben representat pel PSOE, el partit artífex del terrorisme d’estat GAL, de la sistèmica corrupció dels organismes de l’estat (no parareu de trobar casos de corrupció escandalosos i impunes), de les clavegueres d’interior i justícia (el ministre d’interior espanyol actual, Grande Marlaska, ha estat sentenciat en ferm per delictes d’omissió d’investigació de casos de tortura, és jutge), i, finalment, recordem que la viceministra Carmen Calvo va considerar el criminal José Antonio Primo de Rivera, ideòleg del PSOE, perdó, del falangisme!, una ‘víctima’ de la guerra civil, ‘el pistoler, víctima’.
Europa, estimats europeus, té davant l’evidència incontestable de la DICTADURA EUROPEA PER DEFINICIÓ, la que imposaren amb l’absolutisme, els Borbons, l’escòria de les cases reials i la mostra de la indignitat humana, una família Corleone dedicada al robatori sistemàtic, a fer diners amb els assassinats que financen (Una prova, l’escàndol de les comissions en la venda d’armes a Aràbia Saudita, una dictadura terrorífica i que finança el terrorisme islàmic. Escorcolleu la guerra del Iemen i qui hi havia darrere de l’atemptat del mes d’agost a Barcelona, on moriren diversos ciutadans europeus -, amb això, és més que prou eloqüent què són aquesta família de criminals), família dedicada a mantenir el poble espanyol com a súbdit de la seva tirania, i amb un orgull i menysteniment per qualsevol principi de justícia, que és de tot, el que més ganes fa entrar de rememorar el gloriós 21 de gener de 1793.
Europa, estimats europeus, es troba en un dilema: Europa o Espanya, o sigui, Llibertat o Presó. Haureu de triar. Els espanyols sortiran de l’ONU, de l’OTAN, de la EU i d’on faci falta. Tot el que heu signat amb aquests caragirades és paper mullat. Us han fotut els calés, han aconseguit que féssiu créixer un país miserable, us han fet servir per propagar els seus vicis i negocis fraudulents, representats perfectament en l’organització del crim que es reuneix a l’entorn de l’Íbex-35, on hi trobareu a tots els grans criminals del país. No n’hi manca ni un! Espanya no obeirà, perquè una ‘merda de jutge europeu’ no li ha de dir res a un jutge espanyol; que per espanyol, és espanyol i el guanya al que vulgui, perquè – i això potser no ho sabíeu – Déu parla castellà, la llengua tirànica del supremacisme i de l’extinció de la diferència, la llengua oficial dels espanyols – mireu la història de la més gran nació del món, la primera de totes, la més gran, la més eterna, la més divina i la més del més de tot el més. Déu féu el món en set dies i quan conclogué la seva magnífica obra, va dir-se: Espanya soy yo. Espanya és la unitat per damunt de la llibertat, de la dignitat, del dret, de la justícia, de l’equanimitat, del respecte, de la convivència, de la democràcia... i sobretot, que això els excita molt, per damunt de l’altre. No oblideu que Espanya té el gran honor de la medalla de plata en desapareguts del món per la violència franquista, una violència que ni el feixista Felipe VI ni el rei Emètic mai no han volgut desenterrar. Què us penseu que farien aquests assassins si no estiguéssim a Europa? No ho dubteu: ENS MATARIEN. Només heu de consultar comentaris de lectors, llegir la gasòfia de la premsa al servei del tirà i mirar les televisions, i comprovareu a qui vàreu deixar entrar en una organització econòmica, que té defectes per a no acabar d’anomenar-los mai, però que té com a única dignitat, i no sempre complerta, la preservació dels principis bàsics i fonamentals de la justícia.
Europa, estimats europeus, no sé què farà, però si no hi ha una immediata exigència al compliment de la interlocutòria judicial europea en uns terminis molt breus, hauria de procedir a l’aplicació de l’article 7, com a mesura cautelar abans de començar un procés d’expulsió d’Espanya per incompliment dels dos principis bàsics de la unió: la democràcia i la justícia. Europa no pot tenir dignitat ni credibilitat si entre els seus membres hi ha el més gran estat feixista del continent, i el més miserable dels feixistes al seu capdavant - recordeu que l’escòria borbònica governa Espanya per designació i voluntat del CAUDILLO. El rei no té CAP LEGITIMITAT.
Aquesta és la putrefacta democràcia que respecteu quan no els enfronteu. Al feixisme cal enfrontar-lo des del primer moment. No ho heu fet, i ara us trobeu el que us trobeu.
Per concloure, no oblideu que els catalans som europeistes de sempre, que teniu l’obligació moral de defensar-nos en tant que som ciutadans europeus, com qualsevol ciutadà alemany, belga o danès, i que és la vostra responsabilitat que un tirà feixista no esclavitzi ciutadans de la lliure Europa, mantenint-los com a colònia i reprimint-los il·legalment, amb una justícia parcial i la guàrdia civil – una policia militar per als civils -, que essent i tot un cos militar, el tirà va llançar contra els votants catalans, homes, dones, joves i grans, sense cap compliment ni mirament.
ESPANYA ÉS UNA TIRANIA. ESPANYA MAI NO HA DEIXAT DE SER UNA TIRANIA. ELS JUTGES ESPANYOLS DEUEN RESPECTE ÚNICAMENT AL SEU AMO I SENYOR, L’HOME DE LLEIS: EL REI. EL REI MANA, I A ESPANYA L’OBEEIX TOT DÉU, O ELS TERRORISTES TOGATS T’HO FAN PAGAR AMB TORTURES, SEGRESTOS, AMB PRESÓ O PERMETENT L’EXISTÈNCIA DEL TERRORISME D’ESTAT.
Teniu davant els cadells de FRANCO. Jo us proposo: engegar-los i integrar Catalunya a la comunitat, així, podreu estar ben segurs que Europa serà més lliure i democràtica, i que haureu salvat els catalans de l’extinció.

Molt respectat senyor David Sassoli, té el gran repte de salvar Europa. Tanmateix, no oblidi que la Corrupció Europa, és el màxim enemic dels europeus, i fins que no acabem amb aquesta organització criminal, Europa no serà un territori veritablement lliure ni democràtic. Tots sabem la colla de delinqüents comuns que han passat per la Cosa Nostra de la Comissió. Tireu d’hemeroteca i els trobareu a tots, i cap d’ells no mereix el mínim respecte que cal tenir per l’honestedat d’un càrrec públic. I amb la princeseta que vam tenir darrerament, sí, la que no podia treballar a partir de les 11 del migdia perquè la consciència etílica el podia. Sí, quan van nomenar la pallasseta aquesta, li donaren el premi i honor de ser princeseta del tirà espanyol i mentre no li manqués l’ampolleta al costat, ell feia els ulls grossos amb tota la delinqüència bancària d’Europa en general i amb qualsevol violació de qualsevol principi elemental de dret i respecte democràtics. És el que passa quan els miserables ocupen el poder. Vostè, va demostrar molta integritat, no la perdi, perquè Europa el que necessita és això: dignitat i integritat ètica.
Europa, estimats europeus, tot i que l’invent és un fracàs total i absolut, si vol preservar l’únic patrimoni europeu, les llibertats, haurà de prendre’s molt seriosament l’afront espanyol i cantar-los les quaranta. Ja us dic ara, que les rates miserables obeiran el tirà, com sempre, però heu de cantar-los les quaranta i exigir-los el sotmetiment al consens que tots els altres europeus han acordat, o sotmetre’ls a l’exclusió econòmica, política i social.
I recordeu-ho sempre, els catalans no som espanyols, no sigueu tan babaus de creure-us les mentides dels colons espanyols.
Referència històrica documentada de l’aniquilació de les llibertats catalanes:
TRATADO DE NUEVA PLANTA, 1716. Rey Felipe V. (El Genocida)



1 comentari:

  1. Bé, ara ja ho sabeu, europeus: Voteu qui vulgueu, que els juristes (així s’anomenen) s’agenollaran a les ordres del estats, passant-se la violació de dret i de garanties judicials per on calgui. Perfecta exhibició de la inutilitat jurídica de la gran menjadora europea. Tots a menjar i a callar! La violació de la immunitat, els juristes (així s’anomenen) la consideren un afer menor. Com sigui que un prevaricador ha signat la sentència reial, els juristes de la gran menjadora, callen, que també han de menjar. Les aberrants irregularitats de tot el judici, la inhabilitació per al vot de més de dos milions de ciutadans esclaus dels espanyols, els juristes europeus (així s’anomenen), consideren que no tenen valor, que qui mana és el tirà, que pot decidir qui va i qui no va al Parlament, qui menja d’aquesta cort i qui no.
    AQUESTS SÓN ELS PRINCIPIS FONAMENTALS DE L’EUROPA FALLIDA. Tenia un bri d’esperança, però la Corrupció europea i els juristes (així s’anomenen) que són uns absoluts violadors de principis de dret, obeeixen els interessos d’Estat per damunt de la interlocutòria del TJUE. Avui s’acaba de signar la fi de les llibertats a Europa.
    En un anterior escrit ja vaig dir que em temia que la dictadura de Felipe VI era el model per a Europa. Ara ja no en tinc cap dubte.
    EUROPEUS, AVUI, ELS JURISTES (AIXÍ S’ANOMENEN) HAN DECIDIT QUE LA VOSTRA LLIBERTAT DE VOT, EL VOSTRE DRET A UN JUDICI JUST I LES GARANTIES DE LA VOSTRA PRESUMPCIÓ D’INNOCÈNCIA HAN DESAPAREGUT D’EUROPA. GRÀCIES ALS EXTRAORDINARIS MENJADORS DEL PARLAMENT EUROPEU, ON S’ASSEUEN ELS QUE ELS ESTAT DECIDEIXEN QUE S’HI ASSEGUIN, INDEPENDENTMENT DEL QUE HAGIN VOTAT ELS CIUTADANS.
    EUROPA R.I.P.

    ResponElimina