dimarts, 14 de gener del 2020

VLADÍMIR PUTIN ÉS L’ÚNICA SOLUCIÓ


MHP Puigdemont, des del primer moment s’ha vist i ha estat molt clar que Europa és una organització criminal dirigida per la tirania del BIS i d’una colla de súbdits dels Rothschild, que només estan on estan per tenir alguna cosa a menjar, ja que per les seves aptituds professionals, la filera de l’atur seria el seu subsidi vital. No és cap casualitat que quan la titella de Pedro Sánchez va arribar a La Moncloa, qui el va venir a veure fos el sicari número u dels Rothschild, el repugnant Georges Soros, que de vigilant de jueus en un camp de concentració nazi, ha assolit un poder que només pot estar justificat per la relació mafiosa amb la banda criminal asquenazita, que el féu moure com un peó eficaç per colpejar el Banc d’Anglaterra i sotmetre’l a les directrius dictatorials d’aquests assassins de la Humanitat. Al capdavall, Aznar, Blair, Bush i Barroso no eren més que altres peons al servei de la gran màfia bancària dels Rothschild. I no dic les coses per dir, consulteu de qui són TOTS els bancs centrals del món i comprovareu el poder d’aquesta organització.
Europa, avui, és el rovell de l’ou d’aquesta organització, al capdavall és a Europa on estan les famílies reials més antigues, que en això del crim són especialistes de primer nivell, i que actuen orquestrats amb la banca dels asquenazites. Per això, els nefastos Borbons són gent amb poder, no en va, tenen molta influència a l’Orde de Malta. Investigueu què és aquesta Orde que funciona a tots els nivells com un estat, sense ésser-ho.
Per què us penseu que van posar la criminal més gran del món al Banc Central Europeu? O creieu que fou una oposició per mèrits professionals? No, és on és, perquè ha estat el gos que més fortament i violenta ha mossegat els qui s’oposaven als interessos dels Rothschild i perquè no li ha sabut gens de greu d’escampar cadàvers en honor dels seus amos. I això, els asquenazites, que qualsevol diria que s’alimenten de sang i carn humana, ho paguen molt bé. Doncs, estimat president, aquests són els que mouen les cireres a Europa. Per què us penseu que David Sassoli ha canviat tan ràpidament de criteri i s’ha posat al costat dels repressors? A Europa, la llibertat, la democràcia i la justícia li importen un rave, perquè tota la colla d’inútils ganàpies que infecten el Parlament europeu (no oblideu que l’anterior president era un mussolinià) són mesells dels asquenazites i ‘lliberticides’ sense dissimulació. Com explicar, si no, la fauna franquista que omple el parlament europeu en representació d’Espanya? VOX, UPyD, PP, Ciudadanos i PSOE, no són més que diverses faccions del falangisme de Primo de Rivera i la remodelació de l’ideari feta pel Caudillo.

Segons que sembla, Vladímir Putin, que no és un àngel de la caritat ni un sant defensor de les llibertats, se’ls ha enfrontat, i ha netejat les Rússies de babaus com Mikhaïl Gorvatxov, que va vendre Rússia als interessos dels Rothschild, i d’alcohòlics sense consciència ni enteniment com Boris Ieltsin, que va vendre Rússia per uns quants camions de vodka. Fou Putin qui acabà amb la venda indiscriminada de Rússia. I, sense dubte, la manera d’assolir el poder i de conservar-lo no ha estat un paradigma de netedat democràtica, tanmateix, estimat president, la geopolítica i la política d’estat és feina per a gent amb conviccions i sense gaire escrúpols. Putin pertany en aquest tipus de gent, i, val a dir, que malgrat els ‘malgrats’ que hi vulguem adduir, ha salvat Rússia de ser devorada pel canibalisme dels asquenazites.
Els enemics del món, de la gent, dels homes que volen viure la vida com millor sigui possible, són aquests banquers que mouen els fils d’Europa, de Sud-Amèrica i no sé fins a quin punt de la resta del món, que els darrers esdeveniments de l’Iran prou que tenen a veure amb aquesta organització criminal i la lluita que contra ells, almenys això sembla, estan portant a fi el president nord-americà i el rus. No són germanetes de la caritat, ja ho he dit, però per lluitar contra llops sense altra passió que la sang i la destrucció, cal tenir per generals gossos decidits i valents, i sembla que Vladímir Putin i Donald Trump són aquests homes.
Molt Honorable President, vostè sap que és el cap i casal de la independència de Catalunya, sou, com diu el periodista Jordi Galves, Carles, el Gran. Per això, deixeu-vos de tractar amb cucs i animalons similars, i tracteu amb els homes que s’enfronten, o això sembla, a la tirania de les tiranies, representada pels Bancs Centrals i l’organització assassina del FMI, directament sotmesa a les ordres del BIS, el centre neuràlgic de les operacions mafioses de la banda asquenazita. Vostè sap d’història, escorcolli-la i s’adonarà que accidents, morts sobtades, així com els assassinats dels presidents nord-americans i altres, tots els conflictes amb morts i les guerres més cruels i sagnants, sempre han estat gestionades per aquesta colla de criminals que viuen d’enfrontar la gent, finançar els dos bàndols i guanyar sempre.
Amb tot el Parlament Europeu no assolirem de constituir una ment lliure ni una ment ètica. Sou un cigne, per a mesclar-vos amb ànecs que nyequegen, nyec-nyec, remenant la cua. Els vostres companys europarlamentaris, animalons de menjadora, us lliuraran a la ‘independència’ judicial espanyola, sense que es puguin plantejar l’acte des d’un punt de vista ètic per raons d’absoluta incapacitat. Per què us penseu que són on són? Populars i socialistes europeus us lliuraran al tirà espanyol, perquè ells tenen la menjadora plena i perquè passejar-se fent nyec-nyec i movent la cua, ja els està bé. A més a més, saben que la servitud és molt ben pagada per l’amo. Així doncs, reflexioneu. No hi ha indret més ridícul on parlar de drets i llibertats, de democràcia i de justícia que en el femer europeu. Bona prova d’això és la defensa acarnissada de la corrupció del sistema que fan els mitjans, tot maldant per fer passar bou per bèstia grossa, la infame realitat política europea. Sí, comprenc que creguéssiu que Europa conservava els principis fundacionals de la seva idiosincràsia política, però, no us enganyeu, Europa és una tirania bancària, sota el jou els BIS i el BCE, on els tirans estan en consells d’administració i són representats als diferents països pels reis i pels titelles que hi posen de primers ministres i presidents. El vostre gran error ha estat creure en la fal·làcia europea. La llibertat s’exerceix, no se la disfressa, i Europa és un carnestoltes ridícul, amb tot d’incompetents, venuts i grimpadors sense moral, que fent-se els simpàtics i fent la gara-gara als amos, n’esperen una recompensa econòmica. A Europa la gent no menja menjar, menja diners, i les sitges les tenen els asquenazites; compteu doncs, amb qui podeu confiar.
Fa molt de temps que hauríeu d’haver mirat a Orient. N’estic convençut que Putin hauria vist amb bons ulls una estratagema per liquidar definitivament el poder europeu i a més a més, poder-se presentar davant del món com a defensor de la llibertat i la democràcia. Aquest és el joc escabrós de les cancelleries, i no podem anar de pardalets i fer-nos els passerells amb monstres com els que tenim davant. I ja us ben puc assegurar, que a Vladímir, ningú no li tus a la cara. Pel bé de Catalunya, deixeu que Europa s’enfonsi en la tirania bancària, i cerqueu socis que siguin els enemics dels nostres enemics. Així es fan les guerres, i aquesta és una guerra.
Heu confiat en uns hipòcrites demagogs, en uns llepaculs servicials i venuts, per més que duguin títols protocol·laris que semblen vestir-los de dignitat. No oblideu quant a això de la dignitat dels càrrecs, que el Molt Honorable President Jordi Pujol, per molts títols que el vestissin, mai no deixarà de ser un delinqüent comú execrable que vengué Catalunya per convertir-se en el capo mafiós de la contrada. Malauradament, i això ja ho heu de saber, cap premi justifica cap mèrit ni cap honor sanciona cap honor. Fixeu-vos, si no, en els terroristes togats de la justícia espanyola, o en la tríada europea Juncker. Tusk i Tajani, dels quals no saps qui et faria més vergonya que fos el teu fill.
MHP Puigdemont feu un viatge a Rússia, i veureu com els aneguets s’esveraran, com se us farà més cas, tanmateix, no us en fieu, us trairan, com ho feren Tusk, Tajani i Juncker. Europa és un cau d’inútils i escurçons, tractar de fer negocis amb bandolers, mai no és una empresa amb futur. Fa molt de temps que Europa és un cadàver, ara que la putrefacció és avançada, el tuf s’escampa arreu.
Finalment, haig de reconèixer-vos que lamento molt que el president dels catalans hagi de compartir galliner amb ànecs, gallines i pollets desorientats, perquè no s’adiu a la vostra dignitat. No caigueu en la ximpleria de creure que Europa és altra cosa que un absolut femer, contaminat en totes les seves estructures i on no s’hi pot trobar res de digne ni de respectable. Potser, i veurem si és així, la justícia. Tanmateix, la justícia, i vós ho sabeu, sempre està controlada directament (dictadures) o indirectament (democràcies) pel poder real del país, que MAI NO ÉS LA VOLUNTAT DEL POBLE ni els principis de justícia. Per això em repugnen tots aquests copròfags que s’omplen la boca parlant de democràcia, llibertat i justícia; em recorden massa als d’Unió, Progrés i Democràcia, o sigui, FEIXISME.
Europa no té el mínim respecte per la llibertat ni la justícia. En primer lloc, perquè si en tingués, no deixaria passar el temps i consolidar la injustícia. En segon lloc, perquè l’únic interès d’aquesta organització, políticament i econòmica criminal, fou creada per imposar el domini de la màfia bancària i corporativa a tots els europeus per convertir-los en els seus esclaus. Al capdavall, la gent treballa per mantenir els paràsits polítics que renten la roba bruta dels paràsits bancaris, que és gent que viu del treball dels altres i del robatori sense treva.
Per cert, president, us heu adonat que el Parlament Europeu és un edifici que representa la Torre de Babel de Brueghel el Vell? Res no és casualitat!

P.S. Consti que desconec si Putin i Trump són mesells dels amos, també. Crec que no, perquè els dos posseeixen les armes per enfrontar-se als criminals i preservar la seva llibertat. Em puc equivocar, és clar que sí, però avui per avui, Putin és la solució. A Donald Trump el comprometríem, a Putin no, i si com crec, estan en coalició, ens apuntaríem al cantó dels vencedors. No sé si d’aquí vindrà la llibertat, però, d’Europa, només ens en vindrà la tirania asquenazita, un immens CAMP DE CONCENTRACIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada