dijous, 2 de gener del 2020

ERC, TRAÏDORS !!!





Com era de preveure, la miserable casta dirigent d’aquest partit essencialista espanyol, amb el franquista Pedro Aragonés i tota la colla d’inútils ganàpies, dedicats a la traïció que ells consideren fer política, han venut Catalunya per quatre sous, quatre sous que els miserables es repartiran rient-se de tots els catalans.
Quant al miserable de l’Oriol Junqueras, el cap de la TRAÏCIÓ, espero que ara no surtin les tietes a demanar-ne l'excarceració. Que l’alliberi el seu amo i senyor, el rei d’Espanya. Que puguem veure tots, com l’espanyolista que ha enganyat a mitja Catalunya surt de la presó i rendeix homenatge al seu amo i senyor. I el Romeva amb ell, agafadets de la mà. Tanmateix, que els consti que per assolir l’excarceració hauran de lliurar emmanillat el MHP Carles Puigdemont, que a Torra ja l’han abandonat des del primer moment. El Rei demana el cap de Puigdemont, i no dubteu que ERC remourà cel i terra per lliurar-lo al botxí.
No vull fer-me mala sang amb aquesta COLLA DE TRAÏDORS.
Espanya estava contra les cordes, desobeïa els manaments del TJUE, veia com el Parlament Europeu admetia els ciutadans catalans elegits pel poble, i la situació era molt complicada per a ells amb unes possibles noves eleccions que no agradarien gens a Europa. Tanmateix la colla de traïdors, han servit l’amo que els paga i han resolt la disputa. Ara han apaivagat la política catalana, i amb una autonomia que els garanteixi un bon sou del robatori als ciutadans, en tenen prou, i si en lloc d’autonomia és un virregnat, no us amoïneu que els TRAÏDORS d’ERC hi votaran a favor.
Els enemics de Catalunya tenen aquests noms per ordre d’importància:
ORIOL JUNQUERAS (cap dels traïdors)
PEDRO ARAGONÉS (el funcionari feixista)
ROGELIO TORRENTE (la deslleialtat en persona)
JUAN TARDÀ (el duro sevillano)
RUFIÁN (no cal dir res)
VILALTA (no cal dir res).

Catalunya avui ha perdut tot el que havia guanyat en una dècada, gràcies a aquests espanyolistes, que no tenen res a envejar als de VOX quant a ideari. Són espanyolistes de pura sang, feixistes com són els bons espanyols i monàrquics fins a la medul·la. ERC si desitja alguna cosa són sous, encara que sigui a canvi d’una República monàrquica.
Ara, torneu a fer el ganso demanant la llibertat del mossèn! Ell els ha traït a tots: Als Jordis, a Turull, a Rull, a Bassa, a Forcadell, a Forn i a tota la resta, i també als detinguts dels CDR (que el feixista del Tardà considerava terroristes. Tanmateix, això ja ho tenen els traïdors, acusen per ocultar la seva baixesa repugnant), a tots els catalans ha traït, fins i tot als que han rebut sancions econòmiques, tots han estat traïts per l’infame Oriol Junqueras.
Tan de bo algun dia puguem veure assegut davant d’un tribunal català, el traïdor i fer-li pagar el seu crim com es paga el crim de la TRAÏCIÓ A TOT UN POBLE.

E.R.C.
España, Rey y Constitución.

M.H.P. Torra, sé com es deu sentir. No ha demostrat gaire astúcia, és cert, perquè no adonar-se de qui és l’escurçó del Pedro Aragonés (amb arrels franquistes i que no ha estat tocat del seu càrrec des que el traïdor Junqueras l’anomenà conseller, i allí continua, amb 155, amb nou govern i en qualsevol altra situació, sense ser perseguit per la justícia espanyola... això és prou per sospitar d’aquest gos del rei). Ara us han venut el poble de Catalunya. No dubteu, demà mateix dissolgueu el parlament i convoqueu noves eleccions, i no ho oblideu, la campanya electoral ha de ser directa i sense dissimulacions:
ERC SÓN UNA COLLA DE TRAÏDORS.
No dubteu president, que amb el suport del legítim president a l’exili, el poble de Catalunya us respondrà. Tanmateix, assegureu-vos de la netedat electoral (les dues últimes vegades el rei ja va donar l’ordre que havien de guanyar els (seus) gossos falangistes del PSOE – els terroristes d’estat – i els traïdors d’ERC), sense controlar les eleccions, l’Espanya franquista del rei i els seus súbdits, farà guanyar els nostres enemics. No en tingueu cap dubte. Apoderats i vigilància absoluta en els centres electorals i a escombrar les rates republicanes de la direcció del país.
MHP TORRA, NO HO DUBTEU, DIMITIU, I FEU-HO EXPOSANT ‘CLARAMENT’ QUE EL MOTIU ÉS PER ‘TRAÏCIÓ’. M’agradarà veure aquests espanyolistes alterats (ERC) i com tots els feixistes espanyols es posen al costat del mossèn i la colla de miserables.
Catalunya ha tornat deu anys enrere amb aquesta pèrfida traïció. Avui més que mai, el poble unit cap a la independència. GUANYAR LES ELECCIONS I PROCLAMAR LA INDEPENDÈNCIA. Ja n’hi ha prou, de fer el passerell i fer-nos combregar amb rodes de molí.
Convocatòria d’eleccions, ja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada