divendres, 1 d’octubre del 2021

MÉS PROVES DEL GENOCIDI

 

Darreres dades de VAERS.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/2903

Els polítics no consulten aquestes dades? Tant si les consulten i callen el genocidi, com si no les consulten i faciliten el genocidi per inhibició, són CULPABLES DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. I els jutges? Tampoc no consulten les dades oficials de VAERS que, com es diu a la notícia, només reporten el 10% dels casos? I els mata-sans? Aquests ignorants vanitosos, potser no saben ni que existeix VAERS. Quina vergonya ser metge! El que incompleix el seu jurament és un ésser indigne i execrable, repugnant, la pesta de la societat. I els cagaguano?... TOTS SÓN CRIMINALS, GENOCIDES PER ACCIÓ O OMISSIÓ. Les dades són esfereïdores per a una vacuna innecessària per a la GRIP. I els col·laboradors dels psicòpates menteixen per a protegir els assassins. Més evidència del crim no és possible... o sí?


https://t.me/elinvestigador_org/6461

La resposta del ‘Ministerio de Sanidad’ és una prova irrefutable de crim massiu. On són els jutges? Per què no els demanen explicacions? No han de perseguir el crim de genocidi? No n’hi ha prou de saber que TOTS ELS POLÍTICS SÓN ASSASSINS després de veure que no tenen aïllat el virus, ni saben si algú l’ha aïllat en algun lloc del món, i saben perfectament que les PCR no són proves diagnòstiques? LA MAGNITUD DEL CRIM ÉS ÚNIC EN LA HISTÒRIA I EL NOMBRE DE CRIMINALS EN EL COMPLOT, INSÒLIT. Cal girar el mitjó i que tots els genocides paguin amb les seves vides les vides que han tallat i les que han malaguanyat per sempre. La pena de mort és imprescindible per netejar la Humanitat. Això, o aïllar-los en una illa deserta sense aliments i, vigilant que no puguin escapar, deixar-los a tots plegats i que practiquin entre ells la solidaritat criminal que han practicat per a l’execució de la ciutadania. A mi se me’n fot, la solució. Tanmateix, han de ser aïllats i separats de la societat civil per sempre, tots: polítics, metges, jutges, cagaguanos i altres col·laboradors.


Sota les ordres dels nassos del BIS, BlackRock, Open Society, Google, Facebook, Amazon, Neurolink... actua el psicòpata principal, el capità de la ignomínia:

https://t.me/RosselloCM/49289

I els insectes polítics em voldran dir que desconeixen les intencions jueves?

Res hi pot haver més baix que trair la teva raça per salvar el cul davant d’una raça inferior, però infinitament més pèrfida i cruel. A més a més de traïdors, els insectes polítics són covards, mesells i immorals. Joies!, vaja.


ELS CAGAGUANO OCULTEN ELS CRIMS.

ELS POLÍTICS PROTEGEIXEN ELS CRIMINALS.

ELS METGES EXECUTEN A TANT PER MORT,

ELS JUTGES MIREN LA LLUNA,

LA GENT HA DE COMPTAR ELS MORTS,

DESCOBRIR L’ORIGEN JUEU DEL CRIM

I SALVAR LA HUMANITAT,

SALVANT-SE.


Austràlia ja és el primer CAMP DE CONCENTRACIÓ NOM JUEU.

Europa resisteix encara, però fins que la puteta dels Rothschild, la germanòfoba, el gos de Soros, el comptable del BIS que dirigeix Itàlia per decisió diabòlica, i tots els altres, no estiguin amb el genoll a terra i el cap cot, i s’hagin rendit a la voluntat dels seus pobles abans de ser executats, Europa estarà en un seriós perill. No oblideu els àrabs i negres que el terrorista Soros fa entrar a carretades i que obliga a les seves meuques a mantenir-los.

O GOYIM O JUEUS.

DÉU O EL DIABLE.

AQUESTA ÉS L’ELECCIÓ FINAL.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada