dimarts, 31 d’agost del 2021

LA COMANDANT JUEVA KHÀSARA DEL N.O.M. EUROPEU

 

La Gran Sacerdotessa Negra von der Leyden (casada amb un farmafiós):

https://t.me/RosselloCM/46715

Veieu: no m’equivocava, pudia a sofre que tirava enrere, la genocida.


*


Si això és veritat, no hi ha cap dubte que fem tard a muntar els patíbuls:

https://trikooba.com/cientificos-estadounidenses-afirman-la-existencia-de-oxido-de-grafeno-y-mas-materiales-toxicos-en-vacunas-contra-el-covid-19/

o esperem una mica més?

https://t.me/RosselloCM/46719

Jo començaria els treballs de fusteria ja, perquè en necessitarem milers (només pels paràsits de la política a Soroslàndia, jo, pel cap baix, en calculo prop del milió, que el passarem, amb el munt de mata-sans i criminals dels col·legis, cagaguanos i simis uniformats de policies o amb togues.

Aquesta és la veritat:

https://t.me/RosselloCM/46834

https://t.me/RosselloCM/46833

CAP D’ELLS POT EXIMIR LA RESPONSABILITAT, SI JO HO SÉ.

I parlem de GENOCIDI.

https://t.me/RosselloCM/46781

https://t.me/RosselloCM/46800

https://t.me/RosselloCM/46867



Un dels significats assassins que tiranitzen Austràlia. https://t.me/RosselloCM/46736 El dia 31 ha de ser un dia gran... molt gran... més gran encara. Prou bé que estaria que allí comencessin les celebracions d’alliberament, i si és amb el porc del vídeo, molt millor. I no cal judici, perquè les proves i les intencions són prou prova de càrrec i irrefutables.

L’execució dels tots els simis és inevitable (A l’Alemanya de la tirania sionista germanòfoba de la Merkel – que no sé per què em penso que si no conserva el seu nom de soltera ha de ser perquè investigar-ne l’origen, podria sorprendre’ns. Ja hem vist a dalt que els jueus col·loquen les seves escòries arreu, què menys al país i la gent que més odien):

https://t.me/RosselloCM/46762

Volem un món d’humans, no de bèsties sicàries de bèsties nassudes!


Els francesos són un poble que he respectat sempre, a més que conec la seva difícil i bella llengua. Les accions civils dels ciutadans són de ‘chapeau’, tanmateix, cal que pensin que com no han conegut la seva història, estan condemnats a repetir-la. Tant de bo!... La revolució jueva de 1789 conquerí la seva banca, que era l’objectiu asquenazita; ara es tracta de fer la revolució francesa, la de veritat, i el símbol de tot això, serà quan el botxí ensenyi a la massa que canta la marsellesa, el cap de la puteta dels Rothschild.

https://t.me/RosselloCM/46827

https://t.me/RosselloCM/46848


Vejam si encara hi haurà intel·ligència a les Cases de Putes. Sincerament me n’alegro i felicito els rectors que han pres aquesta determinació, només els demanaria fer front al crim brutal que pateix la Humanitat, ja que si tots ells van a una, la indigència intel·lectual dels insectes dels urinaris públics i les bagasses de les Institucions oficials seran posats en evidència manifesta.

https://t.me/RosselloCM/46794


La Justícia ha de prevaler. Aquesta sentència és de 2018, i molt probablement ara no l’haurien escrita així, però la llei – com diuen els ‘assassins’ – és la llei. La sentència del Tribunal Suprem no deixa cap dubte:

https://www.europapress.es/nacional/noticia-supremo-determina-militares-guardias-civiles-estan-obligados-desobedecer-ordenes-ilegales-20180328142534.html


Sa Excel·lència Monsenyor Carlo Maria Viganò també pensa en el crim contra la Humanitat i així ho explica en aquesta llarga exposició. És en italià, però crec que s’entén bé i fa referència a algunes de les dades sobre els genocides que tots coneixem i que no em canso de denunciar en aquest blog.

https://www.youtube.com/watch?v=qlzNdL-Splk


I finalment, un resum de tot en aquest vídeo, prou breu i informatiu:

https://www.youtube.com/watch?v=y-QSZYyjRLI

Fixeu-vos que és un vídeo de fa uns anys i encara corre per Youtube o Jewtube. La meva pregunta és: si els jueus, que hi són sense ser-hi, no són els que avui ho controlen tot. Perquè pregunto: Quin és el valor dels valors avui? A mans de qui està? Pagant no aconsegueixes el que vulguis?... Reflexioneu-hi. Potser no arribareu a la mateixa conclusió que jo, però us equivocareu. Hahahaha!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada