dissabte, 15 d’agost del 2020

181.777


181.777 és el nombre de morts totals a Espanya d’acord amb les dades del Ministerio de Sanidad, amb data de 29 de juliol d’enguany. Ho podeu comprovar al web, cercant ‘Índice de defunciones’. Val a dir, com a dada orientadora, que l’any 2019, el total de morts fou de 416.317 a tot l’estat. Si fem una multiplicació fàcil (181.777 x 2 -semestres-= 363.554), descobrim, per a sorpresa de tots, que de continuar amb aquestes dades estadístiques, a Espanya, enguany moriran unes 50.000 persones menys que l’any passat. Sense cap dubte, això és una TERRIBLE PANDÈMIA.



Mentrestant, la gent perd la feina i la independència econòmica, i els Estats donen generosament els diners públics a les filantròpiques institucions socials farmacèutiques perquè, coneixent la seva absoluta honestedat i transparència, es facin multimilionàries amb la venda de 7.000 milions de vacunes (en dues dosis almenys), per a guarir la Humanitat amb una vacuna per a un virus no aïllat, però que combatran amb una injecció d’ARN sintètic que modificarà l’ADN de les persones per a garantir-los que mai més de la vida del món es posaran malalts. Gairebé ens convertirà en immortals, aquesta meravellosa vacuna! Una vacuna que financem entre tots, les dosis de la qual pagarem entre tots, i que els mals que pugui causar, també els pagarem entre tots, que així ha estat acordat pels nostres governs. En fi, un negoci – robatori- de bilions de dòlars! I TOTS els criminals que governen el món estan disposats a inocular-la per la força als seus ciutadans. Per això, cal que d’una vegada la gent surti en DEFENSA PRÒPIA. La figura de la defensa pròpia és la concepció jurídica que permet una persona de matar una altra per salvar la vida, si, és clar, està seriosament amenaçat. La fauna política, on trobem tot tipus de bestiar i cap persona, cap individu amb integritat ni personalitat, és còmplice de l’ALTA TRAÏCIÓ a la nació (la ruïna econòmica que suposarà haver de vendre els actius del país) i de VIOLACIÓ de tots els principis que garanteixen la llibertat, la independència i la dignitat dels seus pobles. O sigui, TOTS ELS POLÍTICS, PERIODISTES I CIENTÍFICS VENUTS són responsables d’aquest crim.



Què és la Justícia? Sense donar-hi gaire voltes, no és el femer que s’acumula en els Palaus de l'Ídem d’arreu del món; si bé en alguns indrets, amb més putrefacció i corrupció que en altres, però això sí, a tot arreu. La Justícia és un ideal, el somni de l’equitat que mai no ha estat assolida, però que és, o hauria de ser, el seu objectiu. No és aquí on puc fer un estudi sobre la Justícia, que és terriblement intangible i abstracta, ja que es fonamenta en principis racionals i en valoracions ètiques, la qual cosa comporta que sempre hi hagi disparitat de consideracions i, per tant, convidi a la discussió dialèctica. Tanmateix, hi ha principis i consideracions ètiques que tothom interpreta que són irrenunciables: el dret a la vida i a la llibertat (independència i dignitat). Per això, si en algun aspecte de la Justícia, la Justícia no presenta incertesa, és que s’ha de castigar qui atempta contra aquests principis fonamentals, que són la garantia de vida en comunitat. I quin càstig se’ls ha d’imposar? Doncs, dependrà. Qualsevol atemptat contra la vida i la llibertat dels altres, ha de ser sospesat i analitzat d’acord amb les condicions i circumstàncies en les quals es produeix el fet, el crim. Tanmateix, com més són els afectats, més greu és la responsabilitat. No és el mateix, atemptar contra la vida d’una persona, que fer-ho contra deu mil. I avui, ens trobem a TOTS els dirigents polítics i criminals del món, que estan SEGRESTANT, HUMILIANT, ARRUÏNANT, SOTMETENT, PERSEGUINT I ‘MATANT’ FÍSICAMENT la gent I LA LLIBERTAT de la seva població. Aquests miserables assassins (els protocols que acceptaren de l’OMS, els converteix en còmplices perquè negligiren la inexcusable responsabilitat sanitària amb relació als seus pobles per a servir uns interessos foscos i sobradament demostrats criminals - només penseu en el genocida que la dirigeix -); sí, aquests miserables assassins i botxins de la llibertat, amb la Justícia a la mà i amb seny, han de pagar els seus execrables crims, uns crims que malgrat la subtilesa i l’embelliment mediàtic que els acompanya, són més terribles que les purgues estalinistes o maoistes. L’escòria política, que menja del robatori sistemàtic dels seus ciutadans, està arruïnant la gent que CREA la riquesa i guardant el fruit del seu robatori a la butxaca (el compte-corrent que maneguen els seus amos banquers), mentre lliura la seva població a les organitzacions criminals perquè converteixin la seva gent en conillets d’Índies. Això, aquesta tifa immensa de vaca, és la classe política. No tingueu cap dubte que en els governs i en els parlaments és on trobareu els grans criminals de cada país; no pas a les presons, que sempre han estat ‘la casa dels pobres’.

Per tot plegat, aquesta IMMENSA MENTIDA, que intenten revifar amb els tests RT-PCR que saben PERFECTAMENT que no serveixen de res més que per a causar pànic entre la població, necessita urgentment la presa de decisions per part de la gent, ja que els crims pels quals les titelles irresponsables haurien de donar explicacions davant d’un jutge (si això encara existeix), són els següents:

1 – TERRORISME SANITARI (Recordeu les dades).

2 - TERRORISME INFORMATIU (Recordeu les dades).

3 – NEGLIGÈNCIA EN LA PERSECUCIÓ I DETENCIÓ DE CRIMINALS PER L’ÚS INDISCRIMINAT D’ARMES BIOLÒGIQUES.

4 – SEGREST DE LA POBLACIÓ I IMPOSICIÓ DE MESURES RESTRICTIVES DELS SEUS MOVIMENTS, QUE ATEMPTEM DIRECTAMENT CONTRA TOTES LES LLEIS I GARANTIES DEL PAÍS.

5 – ATEMPTAT CONTRA LA DIGNITAT DE LES PERSONES I SOTMETIMENT A LA HUMILIACIÓ PÚBLICA DE LA POBLACIÓ AMB L’ÚS DE MORRIONS INNECESSARIS I INÚTILS (D’acord amb l’OMS, que, com es curen en salut, en els papers, diuen el contrari que recomanen en públic als governs).

6 – COL·LABORACIÓ I COMPLICITAT AMB INTERESSOS PRIVATS AMB MALVERSACIÓ DE FONS PÚBLICS (Apart de possibles agreujants per acceptació de suborns i ordres governamentals que imposen accions i actuacions que van contra la deontologia de la ciència).

7 – EXTRALIMITACIÓ PER MESURES REPRESSORES INJUSTIFICADES, només eficaces per a assolir el sotmetiment de la gent, o sigui, EXERCICI DE PRINCIPIS TIRÀNICS QUE VIOLENTEN ELS FONAMENTS DEL DRET NATURAL (Fa dos dies, prohibir de fumar al carrer (?).

8 – COMPLICITAT I DEIXAMENT DE FUNCIONS DELS SERVEIS SANITARIS DEL PAÍS EN LA PERSECUCIÓ DELS CRIMS ORQUESTRATS PER L’OMS (Que el protocol de l’OMS era garantia de mort, això ha estat sobradament demostrat).

9 – TRAÏCIÓ AL JURAMENT DE FIDELITAT AL PAÍS DONAT EN L’ACTE D’ACCEPTACIÓ DEL CÀRREC: ALTA TRAÏCIÓ.

10 – CENSURA CONTRA ELS DENUNCIANTS DELS SEUS CRIMS i PERSECUCIÓ DE LA DISSIDÈNCIA: VIOLACIÓ DRETS INALIENABLES (Destrucció del pensament lliure).

11 – PERSEVERANÇA (I FERMESA) EN L’ACTE DELICTIU (Sis mesos sense el mínim remordiment)

12 – OCULTACIÓ DE LES DADES, LES PROVES, ELS RESPONSABLES I LA DOCUMENTACIÓ QUE JUSTIFIQUEN LES MESURES PRESES.

13 – INSTIGACIÓ DEL TERROR, DE MANERA CONSTANT I INTENCIONADA, EN CADA INTERVENCIÓ PÚBLICA (Terrorisme, ara com a manifestació explícita i personal del terrorista en roda de premsa o comunicat).

14 – RESPONSABILITAT EN TOT EL SEGUIT DE MALALTIES QUE ES DESPRENDRAN DEL SEU CRIM: DE MALALTIES FISIOLÒGIQUES A MALALTIES PSICOLÒGIQUES.

15 – ATEMPTAT DE MAGNA I LESA HUMANITAT CONTRA LA INFANTESA, només per això, no s’ha d’admetre perdó. Només els éssers més repugnants i sense dret a la vida poden atemptar contra la innocència.

16 – ATEMPTAT DE MAGNA I LESA HUMANITAT CONTRA LA JOVENTUT, ja que la seva traïció, fa impossible un futur d’esperança i realització per als nostres joves, en una societat desestructurada socialment i econòmica.

17 – ATEMPTAT DE MAGNA I LESA HUMANITAT CONTRA LA GENT MADURA, ja que la seva traïció transforma en estèrils tot els anys de treballs per garantir una vellesa digna.

18 – ATEMPTAT DE MAGNA I LESA HUMANITAT CONTRA ELS VELLS, als quals han assassinat sense remordiments ni consideracions morals, ètiques, religioses ni familiars. Uns actes que només els pot dur a terme gent DEPRAVADA.

19 – DESTRUCCIÓ INTENCIONADA DE LA CONVIVÈNCIA I LA SOLIDARITAT EN LA SOCIETAT, amb mesures que instil·len la desconfiança, el recel a l’altre, el temor... mentre ells arrepleguen els calés dels seus sous, robats del treball dels ciutadans acollonits. ABÚS SISTEMÀTIC DEL PODER.

20 – MANIFESTA INCAPACITAT RACIONAL (i això, és hora que ens n’adonem: l’acceptació d’un càrrec comporta la capacitat, si el subjecte és incapaç i accepta el càrrec, és responsable igualment de les seves mancances i deficiències). TRAÏCIÓ FLAGRANT ALS DEURES DEL CÀRREC.



I suposo que encara hi podria afegir altres crims. Per tot això, i sé que sonarà molt fort, però a TOTS ELS RESPONSABLES cal imposar-los la pena que ells volien imposar-nos a nosaltres. I com sigui que és de dret i de llei la DEFENSA PRÒPIA, és just i necessari que pel bé de la Justícia i de la societat, TOTS ELLS SIGUIN AJUSTICIATS i REQUISADES LES SEVES PROPIETATS (per tal de restablir el que han robat als seus autèntics amos).

Contra aquests arguments i la demanda lògica, racional, equitativa i ponderada del corresponent i adient càstig, admeto totes les objeccions i defenses que el lector vulgui fer-hi*, i si aquest és el cas, em comprometo a rebatre-les i donar encara més força als meus arguments, tanmateix, pensem: és just el que van patir els ajusticiats pels crims dels grans dictadors de la història? No; perquè eren innocents. És just que els tirans que redueixen els seus pobles a animals sense drets, mitjançant el terror, la mentida i la intoxicació (per diverses vies), siguin ajusticiats? La resposta és òbvia, senzilla i clara: Sí; perquè són culpables dels seus crims (tant és si és per obra com per omissió). Ells disposen de la més gran de les llibertats i de la confiança del poble, si no són responsables de la seva llibertat, són uns traïdors, i és just que el poble sacrifiqui els traïdors, ja que només amb una societat esterilitzada – no de virus – sinó d’agents patògens, la societat podrà ser cada volta més lliure.



SI EL POBLE VOL SER LLIURE, HAURÀ D’ASSUMIR LA SEVA RESPONSABILITAT.



*Fins i tot, convido els criminals que exposin la seva defensa. Tant m’és si es tracta del criminal Sánchez com del criminal Torra (per esmentar els més pròxims)! Els garanteixo que podré demostrar-los, sense possibilitat del mínim dubte, que a més de lladres i mentiders compulsius, són criminals contra la Humanitat. Ells saben perfectament que han comès un crim contra la VIDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada