divendres, 28 d’agost del 2020

RESPOSTA A EDUARD VIETA

 

(Es veu que hi ha ordre que tots aixequin la poteta)


Eduard Vieta és el Cap de psiquiatria i psicologia de l’Hospital Clínic, i avui ha respost al lloro que hi ha enviat el tebeo d’El Nacional. Comencem per dir, que prou que sabem que la psiquiatria és la professió exercida per uns sàdics, que seguint el gran mestre Josef Mengele, han estat fonamentals per a totes les grans tiranies mundials: l’Alemanya de Hitler, la Rússia de Stalin, la Xina de Mao, l’Espanya de Franco i podem continuar, perquè no hi ha cap dictadura criminal que no hagi comptat amb la col·laboració de la psiquiatria; com també ha comptat amb la col·laboració dels torturadors (curiosament, homes que la psiquiatria no considera malalts). Aquests darrers es dediquen a la tortura física, i els primers, a la destrucció de l’individu. I aquestes afirmacions no són arbitràries. Quants malalts ha curat la psiquiatria? Quants malalts psiquiàtrics han empitjorat després de tractament? Quants malalts psiquiàtrics acaben en suïcidi? Quins són els terribles ‘medicaments’ que fan servir els psiquiatres? (Per a això, és recomanable llegir Antonio Escohotado, que ha experimentat ell mateix els efectes dels verins psiquiàtrics). I tampoc no oblidem que hi ha estudis molt complets sobre el «Manual de psiquiatria per a dissidents» de l’URSS , i els trobareu per a qualsevol règim criminal, on aquests ‘bons metges’ són fonamentals per a la lluita contra la dissidència. Poden arribar a ser ‘asèptics’ criminals de bata blanca: només freturen d’una injecció per acabar amb tu. Si alguna cosa és inexistent en psiquiatria, és qualsevol principi ètic.

Aquests carnissers del cervell, sempre estan al costat del poder. Fixeu-vos que mai no els trobareu denunciant la patologia de cap genocida en exercici ni de cap psicòpata multimilionari. Són adeptes a aquest tipus de gent, en gran mesura, perquè el sadisme és el que els uneix. L’última preocupació d’un psiquiatra és el malalt. Només de saber quins són els protocols, qualsevol s’adona que és un continu exercici de repressió psicològica i d’atemptar de manera irreversible contra la integritat de la persona i la seva llibertat. Un psiquiatra és un malalt que es creu que té la poció màgica de la ‘normalitat’, per això, ara deuen estar tots molt contents amb la ‘nova normalitat’.

En la vinyeta del tebeo, aquest bon home ens parla que han augmentat els símptomes d’ansietat i depressió. Afirma que el 65% de la població té quadres lleus d’aquestes patologies. A més a més, ens adverteix que han augmentat els problemes de violència entre parelles. Fins aquí, com sigui que segueixen dades estadístiques, doncs, els bons homes no s’erren. Però crida l’atenció que no hi ha una sola paraula quant als nens i al terrible atemptat contra la llibertat, el natural creixement i la necessària socialització, que les pobres criatures estan patint per unes disposicions governamentals que no tenen cap estudi científic que les acrediti, per més que el ximple de l’Oriol Mitjà, dia sí, dia també, vagi sembrant terror amb unes mentides que no crec ni que ell mateix se les cregui. De fet, si se les creu, el millor seria que el senyor Eduard Vieta el tractés, amb la qual cosa ens el trauria de la circulació social per sempre; que aquesta és la missió dels psiquiatres. Els estudis i treballs de Peter Gøtzsche (metge, biòleg, exprofessor universitari i investigador mèdic) són prou il·lustratius, i seria molt bo i molt sa que aquests suposats metges al servei de les farmacèutiques i dels criminals oficials dels Estats, el llegissin i rebatessin les seves demostracions, que val a dir, que no cal ser un gran especialista per a donar-li la raó; una raó, que només la negarà el ximple que ha estudiat aquesta ciència sàdica i criminal a la Universitat.

Doncs bé, aquest home del règim (de qualsevol règim, que tampoc no penseu que s’hi miren gaire; per a ells el més important és la destrucció del malalt i el benefici personal), acaba l’acceptable declaració sense una referència a la imperdonable negligència en la necessitat de defensar els nens, de protegir-los contra la subtil i ‘subliminal’ esclavització i l’anul·lació de la personalitat que pretenen de fer els que governen contra el poble i, com els psiquiatres, a favor dels seus interessos personals.

No vull perdre el temps amb aquesta ciència del nivell cognitiu de l’astrologia, la quiromància o el sadomasoquisme. Pel bé del coneixement i de la ciència, hauria de desaparèixer de totes les Universitats, i almenys garantiríem que mai seran obstacle per a l’exercici de la llibertat, tant la social com la individual.

Per això, i perquè no vull entretenir-me més, cito la cloenda de l’article, quan es refereix als que neguen l’eficàcia de les mascaretes. Diu, l’insigne personatge: «són individus que necessiten explicacions senzilles per temes complexos. Solen tenir una intel·ligència limitada i busquen convergir i tenir un punt d’unió amb altres persones, encara que sigui a través de l’autoengany». I roman tan ample!


Insigne Eduard Vieta, l’OMS (que no em mereix més confiança que l’honradesa del rei emètic) descriu amb documentació científica la ineficàcia de les mascaretes i adverteix de possibles efectes secundaris no desitjats. Només ha de cercar la pàgina web de l’OMS, i ho trobarà. No sé si és que el pobre home, que acusa d’intel·ligència limitada els que diuen que si un porus del teixit de la mascareta és vint vegades més gros que el virus, és molt probable que el virus penetri, més que s’estavelli contra la juntura!; no sé, si el que té és, senzillament, incomprensió lectora. No ho sé. Tampoc no sé si la seva sublim intel·ligència superior pot enraonar perquè la mascareta protegeix, si ens diuen que el virus pot ‘entrar’ a l’organisme per les mucoses oculars. No hauríem de dur també ulleres de busseig? Es veu que no, segons l’eminència en psiquiatria, si un infectat i afectat et tus a mig pam de la cara; si portes mascareta, estàs protegit. Ara bé, si toques una superfície i se t’adhereix el terrible virus al tou dels dits, NO et toquis els ulls!, perquè el terrible dinosaure microscòpic penetra en el cos per contacte; ara bé, si te l’escupen als ulls, els virus rebota contra l’iris i cau a terra i es mor, com els passava als ‘bitxos’ de la colza... La veritat és que entre la classe política i els afeccionats a la ciència, tenim un panorama que més val riure, perquè si no, no faríem res més que plorar i preguntar-nos què hem fet per a merèixer això!

Tanmateix, senyor Eduard Vieta, no s’amoïni, ho ha fet molt bé, els seus amos estan molt contents i satisfets, i estic convençut que li ho sabran recompensar. Vostè no cerqui informació quant al terrible i mortífer virus, insòlit en tota la història humana! Els premis Nobel que s’han oposat a la mentida, i els especialistes en microbiologia, bioquímica, immunologia, virologia i epidemiologia, que s’han cansat d’assegurar que no hi ha cap dada científica per a aquest terror, com l’ex-cap de Salut de la Comunitat Europea, el doctor Wolfgang Wodarg (que fou qui aturà el crim que pretenien perpetrar amb la grip aviar)... però, no, vostè al costat dels amos, que qui sap si d’ara a quatre dies el necessitaran per a portar a terme el «Manual de protocol contra la dissidència».

Vostè digui que sí, que la psiquiatria és ciència, i una ciència totalment sacrificada a l’interès del malalt! Només hem de comptabilitzar el percentatge de curacions!

Es pot ser més ignorant, però no més hipòcrita.


Nota: Només de pensar que la feina dels psiquiatres consisteix a destruir la més gran meravella de la creació - el cervell humà -, ja ens ho diu tot. Però no us enfadeu, no podem demanar nous a un avellaner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada