dilluns, 24 d’agost del 2020

LA CIÈNCIA ACRÍTICA I POLÍTICAMENT CORRECTA


El motiu d’aquest escrit és el fet d’haver llegit que les societats mèdiques SEMI, SEMERGEN, SEMG i SERNFYC, han advertit de la perillosa amenaça que són els dissidents, aquelles ‘veus’ que no combreguen amb la versió oficial en els fets relatius a la ‘mentida universal’. Fa gràcia de veure fins a quin punt pot arribar el mesell i l’esclau per a fer content l’amo i seu senyor. En aquestes associacions, suposadament mèdiques, els repto, sí, els repto, que desautoritzin els premis Nobel Luc Montaigner -viròleg que, suposadament, aïllà el VIH-; Michael Levitt, Nobel de química; el dr. Wolfgang Wodarg -ex-cap d’epidemiologia d’Europa-; el dr. Pablo Goldsmith -ex-director de l’hospital d’infecciosos de París-; la dra. Dolores Cahill -ex-investigadora de l’Institut Max Planck-, entre la multitud de celebritats de les ciències mèdiques que han manifestat la seva radical oposició a la versió oficial; o el difunt Kary Mullis, també premi Nobel de química, que va dir per activa, per passiva i en aorist, que el PCR no servia per a la detecció de virus. Hi podria incloure molts més metges i científics investigadors que s’han cansat de dir que TOT ÉS UNA FARSA REPUGNANT amb interessos corruptes i més que possibles crims de lesa humanitat. Tanmateix, si aquesta colla d’arreplegats del SEMI, el SEMG i altres, al servei dels amos, no prou contents amb la humiliació de la ciència davant del poder econòmic, volen que me’ls escolti, que comencin per demostrar allò que els seus amos i instigadors de la pandèmia no han demostrat, i així, com a poc, podrem començar a parlar i els podré tenir en compte, tot deixant-los de considerar unes meuques que es venen al millor postor. I que no oblidin la gravetat de la seva posició, ja que en cas de demostració de la ‘immensa mentida’, seran responsables de desinformació voluntària i, per tant, seran col·laboradors en els crims.

A aquestes associacions, els repto que així com els científics referits han aportat proves i documents, literatura científica, per a demostrar la solvència de les seves afirmacions, aquestes associacions facin el mateix, i és més, que instin els governs a promoure un debat obert i sensat entre les diferents posicions científiques perquè discuteixin quant al SARS-COV-2, i puguin oferir a la ciutadania una visió real de l’assumpte, sigui uniforme o no, però destacant els punts d’acord i de desacord, perquè la gent, si té criteri i cerca informació, pugui tenir una consideració mitjanament fonamentada de tota aquesta destrucció social.

Per això, amics d’aquestes associacions, com vosaltres teniu la ‘veritat veritable’, deveu conèixer els assessors del govern i els estudis i informes que tothom desconeix, aleshores, ‘adalils’ de la veritat, mireu si ho teniu fàcil:


1- Demostració documentada (fotografia de microscopi electrònic) del virus - No realitzada mai fins avui, que jo sàpiga. Com suposo que vosaltres l’heu vista, espero que la publiqueu.

2- Presentació del virus ‘aïllat’, com marca el primer postulat de Koch, i demostració que compleix totes les demandes de la resta de postulats per poder considerar un ‘virus’ com a causant d’una certa malaltia – No realitzat mai -

3 – Descripció científica dels símptomes i l’acció vírica – No realitzada mai -. No podem atribuir a un virus totes els símptomes imaginables possibles però que ell no en tingui de propis (Això només ho pot creure un ximple, cosa que han demostrat de ser tots els polítics del món; ximples o alguna cosa molt pitjor).

4 – Documentació científica que demostri la profilaxi dels morrions, i que ens expliquin com un porus vint vegades més gran que el virus, el pot retenir; una demostració que resultarà molt interessant, perquè ens ajudarà a mantenir allunyades les mosques amb tanques de filferro.

5 – Demostració documentada que contradigui Kary Mullis i les seves repetides i iterades denúncies que el PCR no serveix per a la detecció de virus (Recordo que és l’inventor del PCR i premi Nobel per això. I val a dir que jo, que no tinc res de metge, sé que els virus es detecten per micrografia electrònica. Expliqueu-nos, si us plau, aquestes ‘veritats’ oficials. No hi pot haver res de més fàcil, oi?).

6- Proves i estudis mèdics que demostrin la letalitat del virus en infants, joves i adults sans, i com aquests sectors de la població són incapaços de produir naturalment defenses contra el perillosíssim virus.

7- Que presentin els documents de l’OMS que certifiquen i garanteixen el protocol que fou seguit arreu del món per combatre el virus, i que ha estat demostrat per metges italians en desobeir, que eren protocols de iatrogènia. Avui aquests metges estan encausats i apartats dels serveis mèdics; però això, a aquestes tan lloables associacions de ‘metges’, tant els fot.

8 – Presentació de les estadístiques comparatives de mortaldat per nació i any amb relació a totes les malalties, però sobretot a la grip comuna i les malalties de caràcter respiratori.

9 – Justificació mèdica de la urgent necessitat de l’ensorrament econòmic per evitar la ‘present i horrorosa’ mortaldat actual, que ens té que no vivim. Què han estat? 50 milions de persones, els morts? 25 milions de persones? 2 milions de persones? O, a penes, 700.000 morts? (Per a gent poc informada, comento que durant els 212 dies que portem fins a final de juliol, han mort al món uns 33 milions de persones)

10 – Literatura científica que corrobori la segona onada en les pandèmies. Un fet absolutament insòlit i que només pot respondre al coneixement de trames fosques que no tenen res de científiques, segons el dr. Wolfgang Wodarg, que fou cap d’epidemiologia del Femer Europeu.

11 – Explicació detallada i enraonada de què és un ‘asimptomàtic’. Perquè una persona només pot estar sana o malalta. D’altra manera, TOTS podem ser considerats ASIMPTOMÀTICS (de grip, covid, herpes, meningitis, etcètera) i segons la nova modalitat – la ignorància, grau mestre -: malalts.

12 – Literatura científica del confinament i història científica de l’aïllament de persones sanes durant la història, els motius i els beneficis, proves, documents gràfics i testimonis escrits.

13 – Presentació d’un treball científic que demostri que les mesures preses per les autoritats no suposen cap problema menor ni greu, físic ni psicològic, sobretot, per a la infantesa i la joventut.

14 – Demostració i literatura científica que certifiqui la perillositat de l’administració del diòxid de clor (Si això no ho poden demostrar, sense dubte, aquestes associacions són associacions sicàries de les criminals).

15 – Demostració i literatura científica que certifiqui que el ‘Remdevisir’, la medecina aprovada pel Femer Europeu, és innòcua, econòmica i, sobretot, molt eficaç.

16 – Raonament (lògic i comparatiu; dues coses, que val a dir, semblen prou difícils per a aquestes associacions, després de fer pública aquesta opinió i advertiment en els papers higiènics) que una pandèmia pot ser una malaltia estesa per diferents països amb un índex de mortaldat del 0,7%, - la grip té un índex del 1,2% - (Dades ABC; pamflet no conspiratiu). I pensem que per a l’OMS no calen ni morts per a una pandèmia! Això és el que té posar idiotes als indrets de responsabilitat. Expliqueu-nos-ho, això, si us plau, us ho agrairem molt.

17 – Explicació enraonada per què no era necessària la pràctica de les autòpsies en els suposats malalts de la ‘mentida’, si l’epidemiologia recomana expressament aquesta pràctica per a la ‘visualització’ de tot el procés de la malaltia vírica fins a la mort.

18 – Literatura científica que contradigui que la covid fou inoculada en la vacuna de la grip o que el sistema immunològic fou posat en risc per l’ús de Polysorbato 80 com a coadjuvant de la vacuna de la grip.

19 – Estudis que demostrin la causa real de la tempesta de citoquines.

I com a clausura, que em penso que m’hi podria estar fins demà al matí:

20 – Des de quan el TERROR és una virtut per a aquests metges?


A aquesta colla d’indocumentats - que recordo que acusen els altres metges de conspiradors, d’informació falsa i els desautoritzen professionalment -, els puc assegurar que qui té la veritat, no ha d’esgrimir arguments ‘ad hominem’ o fal·laços, si no que, aferrat a la veritat que és absolutament capaç de demostrar, la presenta; més per conduir-nos a la veritat, que per deixar en evidència els seus col·legues.

SEMI, SEMERGEN, SEMG, SERNFYC, au, poseu-vos a la feina i no desprestigieu metges de molta més vàlua que vosaltres, mesellets dels amos. I us recordo que TOTS els metges que he esmentat amunt han aportat proves, documents i literatura científica per a demostrar el que estaven dient en el seu moment. Au, feu els deures, que posar-se de genolls i tenir disposició, diu molt poc d’un veritable investigador. Teniu feina, perquè ja us ho dic jo ara, CAP d’aquests punts els podreu demostrar o rebatre, tanmateix, animeu-vos.


«En temps d’engany universal, dir la veritat es converteix en un acte revolucionari».

George Orwell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada