dissabte, 22 d’agost del 2020

NO HI HA PITJOR CEC QUE EL QUE NO VOL VEURE-HI

 

Progress indicator(s) by September 2020

The Secretary-General of the United Nations, with the Director-General of WHO and Under-Secretary-General for Humanitarian Affairs, strengthens coordination and identifies clear roles and responsibilities and timely triggers for a coordinated United Nations systemwide response for health emergencies in different countries and different health and humanitarian emergency contexts.

The United Nations (including WHO) conducts at least two systemwide training and simulation exercises, including one covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.

WHO develops intermediate triggers to mobilize national, international and multilateral action early in outbreaks, to complement the existing mechanisms for later and more advanced stages of an outbreak under the IHR (2005).

The Secretary General of the United Nations convenes a high-level dialogue with health, security and foreign affairs officials to determine how the world can address the threat of a lethal respiratory pathogen pandemic, as well as managing preparedness for disease outbreaks in complex, insecure contexts.


Pàgina 39 del document «A world at risk», publicat el setembre 2019 pel Global Preparedness Monitoring Board (GPMB), organització criminal de terrorisme biològic, finançada pel Banc Mundial i per la genocida O.M.S. Podeu trobar la traducció a l’espanyol en el seu web, perquè han traduït el document a diverses llengües (i comprovareu que no m’invento res), un document que recomano de llegir, perquè explicita perfectament el crim que estem patim. I demostra sense gènere de dubte la complicitat de la PREMSA, L’ESTABLISHMENT MÈDIC I LA FAUNA PARÀSITA DELS MISERABLES POLÍTICS de tots els colors.

A la pàgina 42 del mateix document, hi trobareu les fotografies de tots els TERRORISTES de la GPMB amb el seu currículum criminal. I si voleu investigar-los, trobareu que tots ells tenen nexes amb la màfia farmacèutica.


Certament, no hi ha pitjor cec que el que no vol veure-hi, com no hi ha pitjor esclavatge que el mesell sense lliure enteniment.

Estem vivim el PITJOR CRIM CONTRA LA HUMANITAT de tota la història, perquè avui no es tracta d’aniquilar l’enemic, es tracta d’aniquilar la llibertat de la Humanitat. I no oblidem mai qui són els criminals, els col·laboradors necessaris, els còmplices subornats i els encobridors aquiescents:

TOTS ELS POLÍTICS

(llevat d’aquells han manifestat la seva oposició; com la Covid, el 0,02%)

TOTA LA PREMSA DE MASSES

(sense excepció)

L’ESTABLISHMENT MÈDIC

(llevat dels metges que breguen per defensar la veritat)


Només un judici ha de ser la resposta a aquests crims, i si la sentència és condemnatòria - com ha de ser, les proves són escandaloses -, per GENOCIDI, TERRORISME, TRAÏCIÓ A LA NACIÓ I AL POBLE, COP D’ESTAT I CRIMS DE LESA HUMANITAT, com a crims més rellevants; aleshores, es correspon sobradament, amb el màxim sentit ètic i la més estricta JUSTÍCIA, l’EXECUCIÓ DE TOTS ELS RESPONSABLES I L’EXPROPIACIÓ DE TOTS ELS SEUS BÉNS.


Si jo conec aquest document i un imbècil que fa de president no, jo no sóc responsable de la seva imbecil·litat. I no ens confonguem: la justícia s’exerceix quan el responsable respon pel seu crim, i si el responsable és un irresponsable, la irresponsabilitat no el pot eximir del mal comès. Si ets idiota, no hi tinc res a dir, però si a més a més ets un criminal, la idiotesa no pot eximir-te mai del crim, llevat, és clar, de patologies severes (els malalts de les quals, només poden cometre un crim escapant de la presó del seu sanatori). I que jo sàpiga, ni La Moncloa ni el Palau de la Generalitat ni la seu de la Corrupció Europea, eren sanatoris. Si ara els habiten psicòpates i dements de totes les demències, no vol dir que aquests edificis fossin dissenyats per hostatjar gent impossibilitada intel·lectualment, la qual cosa, a més a més, és una ofensa als pobles respectius, perquè els criminals actuals desprestigien el poc de bo que hi pogués haver d’abans.


Llàstima que no podem trobar cap jutge digne, perquè en altre cas, sense dubte, que ja faria temps que exerciria de tal i hauria demanat explicacions als responsables pels crims comesos i pels que estan en tràmit – la segona onada -; tanmateix, avui, l’únic indret on no trobareu un bri de justícia és en els seus palaus, que són cases de prostitució, això sí, molt ‘dignes’ i molt respectuoses, que allí dins el teatre del respecte i l’honradesa és molt ben considerat, per bé que moltes de les vegades els pitjors criminals no s’asseuen a la cadira dels acusats, sinó en l’empostissat.


O ELLS O NOSALTRES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada