diumenge, 24 de maig del 2020

COVID-1984, AMB RESPIRACIÓ ASSISTIDA !




La immensa mentida s’ha desfet, i ni l’OMS ni la colla de pseudometges comprats (i venuts sense remordiment) podran sostenir l’engany gaire més; encara que, sense dubte, els lloros de la premsa i les titelles de la política mantindran fidelitat a l’organització criminal que ha muntat la histèria i a la qual serveixen i sostenen a canvi d’aliment.
Abans d’entrar en el moll de la demostració d’aquesta immensa corrupció, considero adient de fer saber a la gent que viu atemorida pels patògens, que el cos humà consta de 37 bilions de cèl·lules (aproximadament, i val a dir que amb disparitat d’opinions; suposo que perquè són molt difícils de comptar... són tan petites!) i a més a més de les cèl·lules, el microbioma humà consta de 48 bilions de bacteris, 60 bilions de virus, milers de milions de fongs i milions d’àcars que viuen dins nostre, constituint-nos. Per cada una de les nostres cèl·lules hi ha deu microorganismes. Dit això, confio que la gent no es desinfectarà interiorment bevent lleixiu i salfumant ni ruixant-se arreu amb insecticides, perquè de fer-ho, els adverteixo que es moriran. Que no s’amoïnin que la interrelació amb aquests microorganismes és fonamental per a la nostra existència. Al capdavall, no hem fet altra cosa que conviure amb ells des de l’aparició de l’espècie. I si bé és cert que hi pot haver bacteris, virus, fongs i àcars que ens poden causar seriosos problemes, el percentatge de microorganismes mòrbids o letals, és un percentatge minúscul (com ells mateixos).

Centrem-nos ara en la ‘mentida’ que ha estat l’excusa per a l’enfonsament de l’economia i l’ocultació a la població de la corrupció del sistema. La cosa aquesta que s’han inventat, i que avui els científics seriosos afirmen que és una ‘quimera, o sigui, un virus de laboratori; ha demostrat ser una perversa manipulació criminal amb l’interès de distreure l’atenció del moll dramàtic de la veritable qüestió. Les mentides mèdiques dels metges comprats - i venuts ‘motu proprio’ - per al servei a la sinistra organització mundial de la salut, són una evidència. Les diferents modificacions de la consideració de ‘pandèmia’ feta per l’OMS ens els darrers anys, descobreix els interessos ocults darrere d’aquestes diferents i successives definicions. Si això fos poc, la constant deriva i les seguides contradiccions han posat damunt de la taula que res del que deien era veritat. Per no parlar dels protocols indicats per l’organització criminal, que han estat la causa fonamental del nombre de morts; ni les indicacions pèrfides quant als diagnòstics i a les definicions de les causes de defunció; sense oblidar les ‘mafioses’ pressions polítiques per al seguiment mesell i còmplice, via extorsió, suborn o amenaça, a aquells que hi han posat alguna objecció. Tot això és demostrat, sense cap possibilitat de ser qüestionat, quan els metges italians de la Llombardia, fastiguejats de veure morir la gent sense poder-los ajudar en res (aleshores tenien 21000 cadàvers), decidiren per iniciativa pròpia, de fer les ‘degudes’ autòpsies, prohibides per l’OMS; que val la pena recordar, recomanava la incineració dels cadàvers, seguint una vella tàctica de les dictadures per a l’encobriment de ‘les causes de mort’. Aquests metges, després d’un centenar d’autòpsies i d’analitzar les causes reals de les morts, s’adonaren que els ‘protocols’ exigits per l’OMS eren la veritable causa de la mort dels pacients. La mala praxis condemnava inapel·lablement els malalts a una mort per trombosi; gràcies al goril·la i mascota de Gates. que des de l’OMS exigia, dirigia, fiscalitzava i sotmetia els equips mèdics d’arreu del món al crim per ells premeditat. Després d’aquesta tràgica comprovació dels metges italians, les morts començaren a minvar, ja que l’aplicació dels corresponents procediments de curació, de seguida, donaren els resultats desitjats, i així, l’extermini de l’OMS fou aturat i la falsa pandèmia anul·lada. Però, per si això no fos prou, els metges italians encara van descobrir que el 97% dels morts que moriren amb coronavirus, i no ‘per’ coronavirus, havien estat vacunats de la grip en els anys anteriors, per la qual cosa deduïren que la ‘quimera’ els havia estat injectada amb la vacuna contra la grip. Tot això ha estat demostrat, encara que els metges comprats, els esclaus venuts, i els lloros de la premsa, no ho hagin esbombat com hauria estat la seva obligació i responsabilitat, sinó que servils i miserables continuen fent el joc a la mascota de Gates.
D’altra banda, tenim els polítics. Aquesta gentalla miserable, hipòcrita, paràsita, inútil, poca-vergonya, cínica, inepta, corrupta, pèrfida i traïdora, ha obeït sense gosar de dubtar d’uns números que no justificaven en absolut la presa de decisions que han pres. I això només pot ser producte del sotmetiment, de la coneixença i de la participació en el crim. La responsabilitat és la primera de les obligacions del polític. La traïció a aquesta màxima ha de ser reclamada amb tot el pes de la llei i amb tota la duresa de sancions i càstigs; encara que avui, ens haguem acostumat que qualsevol criminal que arriba a president de govern o ministre és, només per això, exonerat de responsabilitat; quan tot just hauria de ser al revés. No hi ha impunitat en el crim. Hi pot haver impunitat durant l’exercici del càrrec, tanmateix mai en el moment del cessament de les seves responsabilitats, i per això ha de ser-li exigit de donar explicacions de la deixadesa de funcions; i com en el cas present d’Espanya i de tants altres països, la responsabilitat d’avui és per delicte d’ALTA TRAÏCIÓ.
Els polítics d’arreu en exercici, han comès un seguit de crims que és necessari que les democràcies els en demanin explicació i reparació; amb tot el dany econòmic que significa la reparació, o sigui: o són capaços de compensar econòmicament la destrucció del teixit industrial, comercial i social amb el seu patrimoni, o hauran de fer-ho amb la seva vida. Ja que l’única cosa que no pot fer un polític, és prendre decisions contra l’interès del seu poble a favor dels seus interessos, menys encara a favor dels interessos d’un ‘estranger’ o corporació estrangera. Apart d’aquest gravíssim delicte, que mai no pot tenir commiseració ni clemència perquè és el sotmetiment de milions de persones a la voluntat d’un poca-vergonya inútil, sense responsabilitat, ètica ni dignitat, cal afegir un seguit de crims que tots ells són prou com per garantir l’empresonament perpetu del criminal: Conculcació de les lleis primeres del país amb l’excusa d’una mentida. Violació dels Drets Humans i Naturals dels homes amb l’excusa d’una mentida, Sotmetiment mitjançant el TERROR psicològic i sanitari de milions de persones amb l’excusa d’una mentida. L’anul·lació de la independència econòmica dels ciutadans, sotmetent-los a una RECESSIÓ profunda i brutal, amb l’excusa de la ‘mentida’.
I per si tot això encara no fos prou, tenen la gosadia de refermar l'alta TRAÏCIÓ confirmant-se en la ‘falsa mentida’ per mantenir l’estat carcerari del país, sense reconeixement de l’error ni tenir la mínima intenció de restitució, sinó que reblen el clau imposant a la ciutadania el morrió, com als gossos. Veure, sentir i CALLAR, aquest és el lema de tota la púrria política. I val a dir que saben perfectament que l’ús de morrió en humans pot ser causa d’hipercàpnia i d’hipòxia, i que de resultes d’aquesta imposició injustificada, poden tenir resultats adversos per a la salut, sense oblidar que contribueix, i molt, a la disminució de la capacitat immunològica del cos. És a dir, apart del TERROR, ara cometen un ATEMPTAT CONTRA LA SALUT PÚBLICA AMB PLE CONEIXEMENT DE LES REPERCUSSIONS DELS SEUS ACTES. Exposat tot això, que cadascú els jutgi. El meu judici és clar, a més a més de prou demostrat, com prou justificat és el càstig que en demano. I més avall, encara podreu constatar la perfídia que investeix la seva consciència i els seus actes.

Ara, breument, vull referir-me als assassins llicenciats i doctorats en aquestes fàbriques d’imbècils i criminals que són les Universitats. El coneixement és font de poder, sempre. Per això, la qualitat fonamental de la Universitat és l’ètica del coneixement. Avui hi ha ben poc coneixement i gens ni mica d’ètica. Si doncs no, com podrem explicar que microbiòlegs, químics i altres científics dediquin el seu temps a fer letals virus que no en són? I això passa en més de seixanta laboratoris al món, uns laboratoris que hauríem de qualificar de centres criminals, on treballen assassins que preparen instruments per a l’extermini de la població. Que cadascú rumiï quant a la qualitat ètica i humana d’aquesta gentalla i quina hauria de ser la demanda de la població amb relació a aquests potencials criminals. Intel·lectualment no són més que mones amb metralladores, i per això, són terriblement perillosos i nocius per a una societat. No em cansaré de dir-ho, fins que no s’ensorri tot el sistema universitari actual, el coneixement de veritat, el que condueix a la saviesa, és radicalment impossible. Fer monstres no és la feina d’un professor. I el fet de fer armes biològiques certifica sobradament la qualitat ètica de qui les fa. Tot plegat, descriu perfectament la indignitat dels mestres i professors d’aquests caus de destrucció.
I per concloure, val la pena parlar de la VACUNA MIRACULOSA per a un virus inofensiu que no es transmès pels asimptomàtics (encara que ho neguin els més imbècils dels científics), com tampoc no té transmissió aèria, perquè les ‘quimeres’ són creacions humanes i la naturalesa és infinitament més ‘sàvia’ que aquesta colla d’arreplegats, que justifiquen el seu coneixement en un paper i no en els seus actes. Les ‘quimeres’ han de ser inserides al cos, i és per això que els polítics criminals, els científics assassins i els periodistes idiotes, bavegen amb la vacuna. És l’única manera de fer eficient un virus mòrbid o letal, la qual cosa es demostra amb el fet que el ‘coronavirus’ ha causat greus malalties a la gent que estava vacunada de la grip. Aquest és el mecanisme que tenen pensat, i per això els polítics volen fer-la obligatòria, els científics criminals la demanen com a solució a un problema inventat, i els lloros escriuen i diuen bestieses, que és l’única cosa que saben fer, aquestes desgràcies humanes. I per comprovar el que dic, reprodueixo les paraules de George Soros, l’amo de Sánchez, Fernández, de la Unió Europea i de tantes altres mascotes, de les declaracions pronunciades en una entrevista gravada en vídeo per al diari «Augsburger Allgemeine» on, quant a la vacuna, va dir que probablement «haurem de vacunar-nos cada any per causa de les mutacions del virus». Molta gent creurà que aquesta és la solució a la ‘mentida’! Això no obstant, una mentida és anul·lada ràpidament per la demostració de la seva evidència com a falsedat o per la comprovació de la veritat. Però molta gent creurà els filantrops, els bons homes que vetllen per tots nosaltres i que durant aquest malson, paradoxalment, han vist augmentar els seus beneficis i fortunes personals entre un 40% i un 60%, arribant al cas del ‘filantropíssim’ Gates, l’amo de la mascota de l’OMS, que des que és una Fundació, ves!, ha augmentat el seu patrimoni en un 100%.
Potser hem de recomanar als nostres fills que de professió siguin filantrops, ja que està demostrat que és la manera més sòlida de consolidar una immensa fortuna. Tanmateix, jo considero la filantropia una gangrena social, i per tant, com s’ha de fer amb una gangrena segons el consens mèdic, pondero molt conscientment que la millor solució és l’AMPUTACIÓ.
Qui tingui orelles, que escolti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada